ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΚ ΧΙ! ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ “ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ” – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    MAKX

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ο χιος είναι εντιμος και κυρίως δεν τα έχει τσεπώσει!! για αυτό μιλάει έτσι!!

    2. Για τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτών από την ΕΥΠ για λογαριασμό του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας μέσω παράνομου λογισμικού “predator” από Ισραηλινή εταιρεία τι γίνεται;

    3. βρε στεφανε ΠΟΣΟ τιμιος ειναι ο δημοσιογραφος – κουμπαρος Νικοφαρακης οταν γνωριζει και κανει την παπια?. ή δεν ειναι τοσο κοντα οσο πιστευεις ή απλα ειναι και αυτος ενα γραναζι

    4. Στέφανε κάνε την τελική αντεπίθεση….. μόνο εσύ έχεις τα άντερα

    5. Πρόσεξε τα ντου της βαθειας νύχτας λίγο πριν το σούρουπο . Οι λύκοι και τα λυκακια παραμονεύουν κάθε νύχτα

    6. Ολα στην φορα μηπως και ξυπνησουν καποια προβατα

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ….ΑΠΟΨΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ…ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ…..ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ…!!! ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ..!!!!

    8. οποιος βγαίνει στις εκλογές ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΡΊΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΆΓΟ Κ ΣΤΕ. ΟΙ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ. ΑΚΌΜΗ Κ. ΤΗΝ 4η ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΞΑΓΌΡΑΣΕ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΜΗ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟΣ.
      ΣΤΈΦΑΝΕ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. μπορεί να εινα χαζα αυτά που γράφω…. ΈΣΤΩ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
      ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΡΩΣΙΑ; ΚΙΝΑ; ΒΕΝΕΖΟΥΈΛΑ.
      τονγουρλοτονπροστατευεικ.ημοσαντ;

    9. Με δεδομένο πως ο κολλητός φίλος του Κυριακου ο Γεωργιάδης είναι δηλωμένος παιδεραστής και έχει καταδικαστεί από την δικαιοσύνη, λέτε η πρόσκληση του ανηλίκου παιδιού από το Ιράν στο Μέγαρο Μαξίμου να γίνει για πάσα στον κολλητό του Κυριακου? Πολύ εμμονή ο Κυριάκος με τους τραβεστί τους ομοφυλόφιλους και διαφημίζει την ομοφυλοφιλία στα παιδιά του δημοτικού. Αυτό δεν δείχνεις κάτι?

    10. Μόνο ο Παπαδόπουλος πέθανε φτωχός. Όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες και οργανωμένοι εγκληματίες. Ώρα να ξεσηκωθεί το κοινό.

    11. Ολη η χωρα ξερει ποιοι σου επιτεθηκα….μητσοτακοπαρεα λεγεται

    12. Είναι όλα σωστά και άγια; Αυτό είναι παγκόσμιο πλέγμα! Ξέρετε τι εστί κουλί; Ρωτηστε στην μπιλνερμπεργκ

    13. Αν κατεβει ο χιος στις εκλογες δαγκωτο να ξεβρωμισει ο τοπος

    14. Ερώτηση : Αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι αποκαλύψεις σου δεν αφορούν το σύνολο του ελληνικού λαού που αναμασαει τη καραμέλα των συστημικών καναλιών ότι ο Χίος είναι γραφικός κ συμμερίζεται ότι η ζωή ενός δημοσιογράφου πιστού στο έργο του να διασπείρει ακλόνητες αλήθειες δεν μετράει ,γιατί δεν ψάχνεις να βρεις τρόπο να διοχετεύσεις όλες αυτές τις αποκαλύψεις στο εξωτερικό .Πως γίνεται να μιλάει ο μάρτυρας για καρτέλ βαρόνων κ παρανομίας και να μην έχει γίνει ντόρος σε όλη τη Ελλάδα κ να μην έχουν πάει ήδη για κατάθεση /ανάκριση οι άμεσα εμπλεκόμενοι ? Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στη Κολομβία .ακόμη κ εκεί έχουμε συλλήψεις δισεκατομμυριούχων βαρόνων κ ισόβια στη φυλακή κ πτώσεις πολιτικων στελεχών που εμπλέκονται με μαφια.πως γίνεται στη Ελλάδα να υπάρχει τέτοια ασυλία κ κυρίως πως γίνεται μεγαλο μέρος του ελληνικού λαού να σφυρίζει αδιάφορα ?

      ΒΑΣΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ?

      1. Αστεία ερώτηση αφού η δύναμη της εγχώριας διαφθοράς πηγάζει από το εξωτερικό δλδ πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες που τους απειλούν και τους καλύπτουν ταυτόχρονα. Το δικαστικό σύστημα φαίνεται ότι είναι και αυτό μέρος της υπόθεσης αφού δεν κουνιέται φύλλο. Δεν είναι και τόσο κρυφές οι σχέσεις C I A με συγκεκριμένους εφοπλιστικούς κύκλους και θεληματα καμώματα.

    Comments are closed.