23/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΣΤΟΥΣ 49 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – 82 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, 1314 ΣΥΝΟΛΙΚΑ – 85 ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ – ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 5 ΔΗΜΟΙ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    Αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων στην χώρα μας από τον κορονοϊό.


    Όπως ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης (31/03), ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 49 και τα νέα κρούσματα σε 82. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων της νόσου COVID-19 στη χώρα μας ανέρχεται σε 1.314.

     

    Παράλληλα, έχουν καταγραφεί 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο και όλοι οι επιβαίνοντες έχουν ελεγχθεί.

    Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας, διασωληνομένοι στις ΜΕΘ βρίσκονται 85 συμπολίτες μας, με μέση ηλικία τα 66 έτη. Δεκαεπτά είναι γυναίκες και εξήντα οκτώ είναι άνδρες. Από αυτούς, πενήντα επτά ασθενείς έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

    Στη χώρα μας, μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 16.732 τεστ.

    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς είπε ότι οι επόμενες ημέρες και ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Αναφέρθηκε στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λαμβάνει κι άλλα μέτρα.
    Αναφέρθηκε στην απαράδεκτη όπως είπε εικόνα έξω από τις τράπεζες με κάποιους συμπολίτες μας να μην καταλαβαίνουν σε τι κίνδυνο βάζουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Είπε ακόμα ότι δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός δίπλα σε κάθε απερίσκεπτο πολίτη.

    Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας δυο λαϊκών αγορών στον δήμο Ιλίου γιατί παραβίαζαν τους όρους. Πρόκειται για τις λαϊκές της οδού Αιακού και της οδού Χίου.
    Σε καραντίνα λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου η δημοτική ενότητας Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς μέχρι το βράδυ της 14ης Απριλίου.
    Μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί σε πέντε δήμους, τρεις της Καστοριάς και δυο της Ξάνθης.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δεν ξερω τη θα γινει καθε μερα βγαινει ο τσιοδρας και λεει και κατι διαφορετικο λεει την μια μερα δεν εχει μεγαλη θνησιμοτητα, καθε μερα στην ιταλια καθε μερα πεθαινουν 1000 ανθρωποι την αλλη λεει ειναι πολλη επικινδυνος!! λεει μην φορατε μασκες θα τον ρωτησουμε για το τη θα φορεσουμε.. ελεος και λεει ειναι γιατρος!! στην ιαπωνια που εχουν την κουλτουρα να φορανε μασκες σωθηκαν..μειωνει το φορτιο τον μικροβιων αμα ο αλλος ειναι ασυμπτωματικος και φτερνιστει κ΄τα λαθος τι γινεται;

      Επισης βλεπω οτι πολλης κοσμος εχει ανοιχτει κλειστο το στομα με μασκα και η μυτη ειναι εξω ειναι λαθος αυτο και οταν βαζουμε μασκα δεν ακουμπαμε τα χερια μας μεχρι να ερθουμε σπιτι και να πλυνουμε τα χερια μας.

    2. Εξαθλιωμένο σύστημα υγείας και ορδές τριτοκοσμικών εισβολέων να συχνάζουν εκεί, τι υγειονομική περίθαλψη και τι υγεία να έχουμε. Πρίν μερικά χρόνια, ήμουν για εισαγωγή, με οξεία κρίση χολής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, περίμενα 14 ώρες στα εξωτερικά ιατρεία για εισαγωγή. Οι Ορδές των λάθρο από το camp Κατσικάς, συνοδεία , μου έτρωγαν συνεχώς τη σειρά. Τελικά όταν τελείωσαν αυτοί, έφτασε και η δική μου σειρά, τότε με έδιωξαν ως μη επείγον περιστατικό. Το βράδυ είχα λιποθυμικό σοκ στο μπάνιο, ευτυχώς είχα μπει μαζί με την γυναίκα μου, φτηνά τη γλίτωσα. Μετά από αυτό άλλαξα νοσοκομείο, προτίμησα μακριά από camp λάθρο. Με πιάνει πανικός αν χρειαστεί να πάω τώρα σε εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου.

      1. Επιβεβαιώνω και επαυξάνω. Πέρυσι η σύζυγος έχασε την μητέρα της σε νοσοκομείο όπου και αυτή κόλλησε τον Η3Ν2 (διαπιστωμένο στο Παστέρ) και μετά μου τον μετέφερε και μένα. Λόγω των πολύ έντονων συμπτωμάτων που είχα ειδικά εγώ, βρεθήκαμε δύο φορές να περιμένουμε γύρω στο 8ωρο στο ΤΕΠ της Σωτηρίας.
        1) Την πρώτη φορά μας έδιωξαν χωρίς την παραμικρή εξέταση. (Οι παθολόγοι είπαν ότι ο Η3Ν2 δεν αφορά την παθολογία και οι πνευμονολόγοι ήταν κουρασμένοι όπως δικαιολογήθηκαν, ξημερώματα βλέπεις. Είμαστε και γκαντέμηδες μια ζωή…)
        2) Μετά από 1 ημέρα περίπου ξαναβρεθήκαμε με χειρότερα συμπτώματα και απελπισμένοι στο ίδιο ΤΕΠ (μέσω 166). Τώρα έγιναν κάποιες βασικές εξετάσεις όπου ενδεικτική ήταν η αντίδραση της μικροβιολόγου που κατά την παραλαβή των αποτελεσμάτων, βλέποντας τα αποτελέσματα και εμένα να σπρώχνω την σύζυγο σε ένα καρότσι πετάχτηκε έξω και μου επέβαλλε να καθίσω εγώ και να τα πάμε «γρήγορα στους γιατρούς.» Εκεί πρέπει να είχα μεταξύ των άλλων κάποιο δείκτη φλεγμονής 60 φορές πάνω από το μέγιστο αλλά και αρκετά άλλα προβλήματα. Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής 8ωρης αναμονής οι «γιατροί» μας έδιωξαν πάλι, απλά υποδεικνύοντας τώρα κάποια αγωγή στο σπίτι. Πάντως ούτε εισπνοές ή οξυγόνο μας έδωσαν παρ’ όλο που εγώ πνιγόμουνα.
        3) Τελικά βρέθηκα υποχρεωτικά σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θέλανε να με διασωληνώσουν, ευτυχώς αυτό δεν έγινε και άρχισαν με εισπνοές, οξυγόνο και ενδοφλέβια αντιβίωση και σε 2-3 ημέρες άρχισε μια μικρή βελτίωση. Εννοείται ότι πλήρωσα και έφυγα άμεσα (λόγω κόστους) από εκεί παρ’ όλες τις αντιρρήσεις των γιατρών.
        Έτσι εφέτος τουλάχιστον, παρ’ όλη την απειλή του κορονοϊού, δεν πολύ ανησυχώ, μήπως καταρρεύσει το σύστημα υγείας, όπως λένε οι επαΐοντες.

    3. Στέφανε, αγόρασα αντί 5 ευρώ αντισηπτική λοσιόν 95 βαθμών-έτσι διατείνεται ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ-απο μαγαζί της Αθήνας ΑΛΛΆ… Ούτε μυρίζει αλκοόλη ούτε εξατμίζεται!!
      Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία alpha products, ΒΑΣ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΕ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ και με διαφορά προσχήματα, δεν ήρθαν στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ να δώσουν κάποια εξήγηση.
      Το μπουκάλι είναι στην διάθεση του ΜΑΚΕΛΕΙΌ.

    4. Μισόλογα σάλια και μασσάλια…. Δεν μας λένε στα ίσα τι έγινε με την Αφρικανή που γέννησε σήμερα. Κόλλησε μέσα στην δομή ή όχι ? Οι δήμοι που μπαίνουν σε καραντίνα πόσα θετικά κρούσματα έχουν ! Όλοι ? Ποιο λίγοι ? Με το χωριό Εχίνος στην Ξάνθη ποια είναι τα αποτελέσματα ? (Οι περισσότεροι γύρισαν από την //μάνα πατρίδα του Ερντογάν // ). Μήπως τα κρούσματα είναι πάρα πολλά για να τα προσμετρήσουνε ? Ο Dr phd Τσιόδρας ξεγλιστράει με πολύ περίτεχνο τρόπο τις ερωτήσεις . Θα πρότεινα στο makeleio να στείλει ένα δημοσιογράφο και να επιμείνη σε ορισμένα ερωτήματα. Γιατί όπως φάνηκε σήμερα και οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι προ-συνεννοημενές

    5. ΗΡΘΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΝΙΣΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ

    6. Παραμύθια λένε .
      Δεν απαντά κανένα τηλέφωνο και δεν υπάρχει email δημοσιευμένο στα πανάκριβα site που πληρώνουμε σε όλες τις υπηρεσίες και όπου υπάρχει σου έρχεται απάντηση παραλαβής που γράφει στα Αγγλικά ότι δεν είμαστε σίγουροι ότι το αίτημα σας διαβάστηκε η παρελήφθη .
      Σε μένα το ίδιο σε όλες τις υπηρεσίες απευθύνθηκα με email .
      Η αλητεία του δημόσιου τομέα σε όλο το μεγαλείο .
      Έχει διαλύσει το κράτος εντελώς .
      Μόνο χωροφύλακες βλέπεις στους δρόμους .

    Comments are closed.