ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ; Η “ΓΚΙΟΣΑ” ΜΕΡΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ “ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ” ΚΟΥΛΗ. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΑΡΙΘΜΟ-ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 3.465 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 630 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ

    Κοινοποίηση:
    katastimata-ermou-koronoios

    Διπλό αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, καθώς από την… άφιξη του κορονοϊού στη χώρα μας, έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων και διασωληνωμένων.

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.465 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 227.247 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες.
    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 75 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.966 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 56, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.252 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ρεκόρ και στους διασωληνωμένους
    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 630 (67.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 81.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.516 ασθενείς.

    Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 406 (ημερήσια μεταβολή -8.97%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 449 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Είχατε την ψευδαίσθηση ότι θα μας άφηναν να γιορτάσουμε παρέλαση και μετά Πάσχα; ακόμα να χωνέψετε μερικοί ότι αποσκοπούν σε πολλά με το σχέδιο (πανδημία); δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να δεις το σχέδιο τούς. Βάλτε κάτω εξαρχής όλα και θα βγάλετε το αποτέλεσμα. Πρόβατα, κατσίκια, παιδεραστές, αδερφές, πισογλεντιδες, μπροστογλεντιδες και ότι ανώμαλος υπάρχει , ζήτω ο Κούλης ζήτω η δικτατορία. Μέσα βρε….μέχρι να φτάσει το μαλλι για όποιον έχει μέχρι τον αστράγαλο!

      1. Δε πας να βρεις τους δολοφόνους σας στην φυλακή εσυ ; Οι χρυσαυγίτες είστε αποβρασματα!

    2. Διεστραμενα ανωμαλα μυαλα μας εξουσιαζουν μασσονοι φιλομασσονοι εβραιγερμανοι και παει λεγοντας και φυσικα φταιει και ο λαος που οτι του σερβιρεται απο τα καναλια των ολιγαρχων το τρωνε αμασητο……….

    3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ! ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

    4. Αδελαΐδα εδώ και μήνες ούτε ένα κρούσμα όλα ανοιχτά όχι μάσκα μόνο μέτρα προσωπικής προστασίας όπως αντισηπτικά έξω από κάθε κατάστημα κλπ όμως ευγενικά προκύψουν τα εμβόλια πανδημία μηδέν εδώ βέβαια δεν “” δημιουργούν”” ασθενείς γιατί δεν θέλουν να δικαιολογήσουν lockdown όπως στην Ελλάδα ενημερωθείτε για του λόγου το αληθές!! Άρα η όλη υπόθεση είναι η προώθηση των εμβολιων

    5. Ρε δε πα να γα@#θει κι ο Κουλης και η Κουλαινα…
      Εχουν να πεσουν “γλεντια”…
      Οχι θα κατσουμε να μας τρελανουν αυτα τα κοπροσκυλα.

    6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 23 ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΤΣΟΣΟΦΕΡ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΛΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΙΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ……ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    7. αυτο ηταν γνωστο οτι θα γινει θα πουν τοσα κρουσματα ολο τον απριλη μεσα και τον υπολοιπο μαρτη δεν κανει εντυπωση καθολου αυτο αλλωστε οι κινησεις τους το ελεγαν πιπιλανε μια μεγαλη καραμελα καθε μερα για σπερνουν τον πανικο αυτοι ειναι καταστροφολογοι. πριν καιρο ο πρωθυπουργος ειχε πει τον κοσμο ψεκασμενοι αλλα μαλλον αυτοι εκει μεσα ειναι οι ψεκασμενοι που δεν μπορουν να ξεχωρισουν δυο γαιδουριων αχυρα

    8. ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑΣΕ ΜΕΣΑ………………………ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…………………..ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΚΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΟΓΥΦΤΟΤΟΥΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΑΙ ΠΑΛΥ…..

    9. ο κοροιδοιός είναι το καλύτερο άλλοθι και για το πολιτικό σύστημα και για τους δανειστές όσον αφορά την χρεοκοπημένη πατρίδα μας!

    10. ΑΓΑΠΑΜΕ COVID …
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΤΕΡΜΑ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ .

    11. Τα ταμεία άδειασαν με τα άχρηστα lockdown που δεν απέδωσαν τίποτα. Η δυσαρέσκεια του κόσμου και οι δημοσκοπήσεις τους πιέζουν. Θέλουν στην κυβέρνηση απεγνωσμένα να ανοίξουν αλλά από την άλλη τα νούμερα είναι απαίσια και δε θέλουν οι λοιμοξιωλόγοι να πάρουν την ευθύνη για το άνοιγμα. Όλοι αυτοί που έκαναν τους μάγκες και αυτοσυγχαίρονταν με τη δήθεν επιτυχία στην ανάσχεση του ιου τελικά ξεβρακώθηκαν από τον ιωαννίδη του stanford.

    12. Αποτυχημένοι όλοι ειδικοί και κυβέρνηση. Πρέπει να κάνουμε κάτι να φύγουν ο κόσμος πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη παράνοια που ζούμε.

    13. Στέφανε, αλήθεια πιστεύεις πως αυτή την μ@λακια με το πιστοποιητικό την πρότεινε ο Μητσοτάκης και οι γερμανοι κομισιον κτλ την δέχτηκαν? Αυτός είναι πανηλιθιος, τον έχουν γραμμένο όλοι στα @@ τους. Βάλανε αυτόν το βλακα να κάνει την πρόταση και να πάρει πάνω του τα μπινελίκια. Αυτός μίζα λεφτά και δουλίτσα με μκο θέλει να κάνει, λες να μην το ξέρουν αυτό στην Ευρώπη? Το ποσο τον υπολογίζουν το είδαμε στη σύνοδο για την Λιβύη που τον έγραψαν όλοι στα π@παρια τους και στις δήθεν κυρώσεις στην τουρκια που του είπε η μερκελ μ@λακα σκάσε εγώ αποφασίζω. Ας σοβαρευτούμε. Ακούνε Μητσοτάκη στην εε και λένε καλώς τον μ@λακα. Ψέμματα είναι?

    14. Βάλτε αλλες 3000. Τσάμπα είναι. Ρε το εχετε τερματίσει το θεματακι.

    15. αφού πάνε τα ΖΏΑ και στήνονται στην ουρά, σαν πρόβατα, να κάνουν τα rapid test απτα λιντλ (δηλαδή Γερμανία)

    16. Τελείωσαν τα λεφτά και θα μας ελευθερώσουν ….θα δούμε σκηνές χάους στα νοσοκομεία…. Αυτό που έγινε πέρσι στην Ιταλία θα μοιάζει όαση σε αυτό που έρχεται….

      1. Ψεκασμενος????κλεισε ρε την τηλεοραση…..ποιες Ιταλικες σκηνες αυτες με τα φερετρα απο ναυαγεια λαθροεποικων???

    Comments are closed.