ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ” ΜΠΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΪ

    Κοινοποίηση:
    χαρδαλιας

    Τι θα ισχύει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου

     

    Μετά από μία πολύωρη και θυελλώδη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων η οποία κράτησε πάνω από οκτώ ώρες, οι επιστήμονες κατέληξαν παρά τις διαφωνίες τους να εισηγηθούν στην κυβέρνηση την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα ως τις 5:00 το πρωί το Σαββατοκύριακο ενώ τα μαγαζιά θα παραμένουν κλειστά. Το μέτρο αυτό αφορά την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Lockdown τύπου Μαρτίου επιβάλλεται στην Πάτρα, τη Μύκονο, τη Θήρα, τον Άγιο Νικόλαο και τη Χαλκίδα. Κλείνουν τα λύκεια στη Θεσσαλονίκη. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην Αττική, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη τα μαγαζιά θα παραμένουν ανοιχτά αλλά με τη μέθοδο του click away.

    Αναλυτικά τα νέα μέτρα, τα οποία επιβάλλονται από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική:

    Κάθε Σάββατο και Κυριακή η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.
    Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.
    Λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει, μόνο με τη μέθοδο του click away. Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν. Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά.
    Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
    Η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).
    Οι χώροι λατρείας λειτουργούν με τον τρόπο που ισχύει μέχρι σήμερα.

    Περαιτέρω περιοριστικά μέτρα στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

          Συγκεκριμένα στις περιοχές αυτές από αύριο στις 6 το πρωί:

    Αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, καθώς και των κομμωτηρίων, των κουρείων, των κέντρων αισθητικής καθώς και των υπηρεσιών διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και των ΚΤΕΟ και των πρακτορείων ΟΠΑΠ.
    Ανοιχτά παραμένουν μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία.
    Αναστέλλεται, επίσης, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών. Τα σχολεία θα λειτουργούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι τα δημοτικά σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν στους δήμους Μυκόνου και Θήρας μόνο, λόγω της μη ανίχνευσης μεταλλάξεων, αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των αιτιών της διασποράς του ιού στα νησιά αυτά.
    Ελαχιστοποιούνται οι μετακινήσεις από και προς τους δήμους. Η είσοδος και η έξοδος από αυτούς του πέντε δήμους επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας.
    Αναστέλλεται, επίσης, η λειτουργία των Δικαστηρίων.
    Δεν επιτρέπεται, επίσης, η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας, με εξαίρεση τις κηδείες, καθώς και την ατομική προσευχή.
    Αναστέλλεται και η οικοδομική δραστηριότητα για τις επόμενες 15 ημέρες.
    Υπενθυμίζεται ότι από αύριο και για επτά ημέρες κόκκινες περιοχές είναι οι παρακάτω:

    η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης
    ο δήμος Εορδαίας,
    ο δήμος Θηβαίων,
    ο δήμος Τανάγρας,
    ο δήμος Σπάρτης,
    ο δήμος Ζακύνθου,
    η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου,
    ο δήμος Ρεθύμνης
    ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού
    ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων
    ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και
    ο δήμος Τεμπών
    Η Αττική, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, καθώς και οι πέντε περιοχές μεγάλου αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου, Πάτρα, Χαλκίδα, Μύκονος, Σαντορίνη και Άγιος Νικόλαος παραμένουν σε καθεστώς καθημερινής επιδημιολογικής παρατήρησης και η εξέλιξη της πανδημίας θα αξιολογείται καθημερινά, σε τακτικές τεχνικές συσκέψεις και σε συνάρτηση τόσο των καθημερινών επιδημιολογικών δεδομένων όσο και των αποτελεσμάτων των ιχνηλατήσεων των κρουσμάτων και των στενών τους επαφών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Που πήγαν όσοι κανονίζουν τις πορείες;τι φοβούνται;όλοι έξω! Να μπουν αυτοί στα λαγούμια τους.

    2. Όσο κάποιος δεν μπορεί να ζητήσει ευθύνες από ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ που δεν μπορεί να μιλήσει Ελληνικά, άλλο τόσο δεν μπορεί να περιμένει να γίνει κάτι, ο κάτοικος της Χώρας μας που κυβερνείται ΑΠΟ ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ…
      Απλά τίποτα… γιατί ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ μέχρι την στιγμή του ξεσηκωμού για να πάρουμε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια και να ξανά κάνουμε όνειρα για το αύριο…
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕ………….
      .
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…..
      ….
      https://newtube.app/fake_pandemic/yv3weeN
      .
      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ……
      .
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7144200/

      ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ…….ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ……

    4. Π..στη Χαρδαλια δε θέλεις να ξέρεις τις κατάρες που ρίχνω για σένα και για την οικογένεια σου. Το αντέχεις να καταριόμαστε τα παιδιά σου ρε καθίκι; θα πληρώσεις το τίμημα που πατάς επί πτωμάτων για να πλουτίσεις. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    5. μέχρι και οι δικοί του τον βρίζουν τον Κούλη!! τον παίζει μια χαρά η Γερμανία και η ΝΤΠ!! θα τον τελειώσουν και ύστερα θα φέρουν δικό τους τεχνοκράτη να τα περάσει όλα!! απλά κερδίζουν χρόνο

    6. OΜιτσοτάκης νομίζει ότι οι άνθρωποι ζουν με τα λεφτά που τους δίνει ο μπαμπάς (γιατί έτσι είχε μάθει). Για αυτό νομίζει ότι το μόνο που πρέπει οι άνθρωποι να φροντίζουν είναι …πως θα μείνουν ασφαλείς…(από τον ιό που σκοτώνει το 0.06% των οικονομικά ενεργών πολιτών)
      Ας του πει η Μαρέβα ότι αυτό δεν ισχύει…

    7. Τα πουλακια μου!!! ιδρωσατε εεεε; μεσα ολοι να πηξετε μπας και βαλετε μυαλο και δεν ξανα ψηφισετε κουληδες και τσιπρες ,καλα σας κανουν , και λιγα σας κανουν διχως υπερβολες!

      1. Και να μην τους ψηφισουν παλι αυτοι θα βγουν, εκτος αν νομιζεις πως στην χωρα οπου ολα ειναι διαβρωμενα, η εκλογικη διαδικασια ειναι δικαιη ελευθερη και αμολυντη.

    8. Αυξάνει τα κρόυσματα σε συννενόηση με τους πουλημένους επιστήμονες για να μη γίνουν εκλογές. Οκτώ ώρες για να αποφασίσουν δυο πράγματα. Μας δουλεύουν! Οι τράπεζες έχουν κλείσει υποκαταστήματα, πώς θα μπορούμε να μετακινηθούμε σε άλλο δήμο όπου υπάρχει κατάστημα της τράπεζας που θέλουμε;

    9. Ξεσηκωθειτε όλοι έξω από τη βουλή, σπάστε τους τον τσαμπουκά της ελευθερίας και της αναπνοής! Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι με τον μαθητή Κουλη που ακούει τους “ειδικούς” καταστροφής της ζωής μας! Δείτε τι γίνεται στη γειτονιά σας, στα Δυτικά Βαλκάνια, στο Βέλγιο που λειτουργεί κανονικά το λιανεμπορίο και όχι υποχρεωτική μάσκα στους ανοιχτούς χορους και στις 10 το βράδυ απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτοί ξεσηκωθηκαν, εμείς?????

      1. Ναι αλλα ολοι σχεδον εδω περα που κανετε σχολια συνεχεια την επταετια λιβανιζετε , τωρα που εχουμε ξανα χουντα γιατι διαμαρτηρεστε και γραφετε για ανυπακοες και κουραφεξαλα; μιζεροι και αντιδραστικοι περιθωριακοι σαν τα κομμουνια εισαστε μαλλον!

    10. Αυτοί που βρίζουν και κοψοχεριάζονται είναι οι ίδιοι βλάκες που δυο χρόνια πριν ψήφιζαν ΝΔ με τους χαζόγερους και τις γριές για την μακεδονία ξακουστή και για τον μεγαλέκο. Τώρα τους πλάκωσαν τα λουκέτα, τους έζωσε η πείνα, ξαναβγήκαν στη γύρα για δανεικά κι από το ξεφτιλίκι αντί να μουτζώνουν τα μούτρα τους καταριούνται τον γουρλομάτη γκαντέμη. Λες και δεν ξέραν τι ψώνιζαν…

    11. τρεμουν στην επιτροπη οταν μιλανε, γιατι απλα ψευδονται.γλωσσα σωματος κλπ

    12. Αυτά τα μέτρα Χαρδαλια ισχύουν και για τους λαθροαλλοδαπους στην Αθήνα η μόνον για τους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Έλληνες πολιτες???????? Ε ρε ξύλο που θέλετε μέχρι να βελαξετε!!!

    13. ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 3:00 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2.000.000 ΚΟΣΜΟΣ!!!! 4.000.000 ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟΙ;;;; ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑ ΠΙΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!! ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;;;; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ!!! 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ;;;

      1. Για ποια Ελλάδα μιλάς και για ποια 3-4 εκατομμύρια Έλληνες ?? Που τους είδες??? Κάποτε , παλιά ……ναι υπήρχαν. Σήμερα δυστυχώς υπάρχουν μόνον βολεμενα και φοβισμένα ανθρωπακια. Δυστυχώς!!!

    14. Σ/Κ μετά τις 6, βγαινει ο κορονοιός παγανιά, το πρωί στους δρομους, στις τραπεζες και αλλού κρύβεται γιατί σκιάζεται την οχλοβοή.

    15. Τα οπαπ στην Αττική ανοικτά… Αυτό μας μάρανε… Μην χάσουν λεφτά οι κλέφτες από τα κορόιδα..

    16. Όλες αυτές οι ψευδό-οργανώσεις όπως λαθροΕΕ , ΠΟΥ(τσ@) και βρώμο-ΟΗΕ επιβάλλουν απαγορεύσεις και περιορισμούς στην ελευθερία του απλού κόσμου. Ειδικά η “επιστήμη” έχει εκφυλιστεί τελείως και τα πανεπιστήμια που την εκπροσωπούν να έχουν πάψει να μεταδίδουν τεχνική γνώση και να έχουν μετατραπεί σε think tanks και χώρους διάδοσης ιδεών περί πολιτικής ορθότητας. Να πάνε στα διάλα όλοι τους.

      Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

    17. Συνέλληνες Ξυπνήστε και από Δευτέρα στους δρόμους βγείτε να τους πάρουμε τα κεφάλια Πριν μας τρελάνουν τελείως

    18. Για πιο λόγο αυτό ςα ο πολεμικός ανταποκριτής βγαίνει στον skai και όχι στο κρατικό κανάλι????? Τι φοβούνται????? Η είναι πολλά τα λεφτά ρε Άρη????????

    19. Αυτό το σκουπίδι ο Χαρδαλιάς ούτε ανάγνωση δεν ξέρει να κάνει

    20. 7.5-8/10 ευρωλαγνοι κ δε γίνεται αλλιώς, φάτε σκατα τώρα

    21. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΕΔΩ….. Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΟΟΛΟΙ ΣΥΝΝΗΘΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ…………..
      ΤΡΑΓΙΚΟ.ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
      ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ.

    22. Ψυχοπαθείς άρρωστοι κυβερνάμε την χωρα κάνουν οτι μπορούν να διαλύσουν τα πάντα να εξοργίσουν τον κοσμο και να τον κουράσουν επίτηδες ,Βαζουν μετρα που δεν εχουν λογική καμία γιατί ειναι ψυχασθενείς.
      λεωφορεία τράπεζες σούπερ μαρκετ να μπαίνει ολος ο κόσμος μέσα και στα υπόλοιπα κανένας
      Τα σχέδια των ψυχασθενών βγήκαν στην επιφάνεια πρέπει κάποτε να ξυπνήσει ο κόσμος

    23. Ποιά αποτυχία; Επίτηδες τα κάνουν. Αλλοιώς να παραιτηθούν οι άχρηστοι

    24. Καντάφι, Τσαουσέσκου , Σανταμ ….και στο βάθος Κουλης! Συμπληρώνω το σχόλιο του BD…

    25. Καλα να μας κάνουν αφού καθόμαστε και τους ακούμε…αλλά όλα αυτά πρέπει να τα θυμηθούμε όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε….γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα ΚΡΥΟ….
      θα γυρίσει ο τροχός θα …….και ο φτωχός λένε στο χωριό μου….

    26. Οι βρυκολακακοκουληδες βγαινουν στο σεργιανι και μας βαζουν μεσα απο τις 6

    27. Αυτοι λοιπον, οι αχρηστοι τυποι…που ταχουν αρπαξει….απολες τις μπαντες…
      Ειναι…πραγματικα…ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…
      Κατατεστρεψαν, και πουλησαν,….μια ολοκληρη χωρα…
      τα Κοπροσκυλα, τα Κομματοσκυλα…και οι Δημοσιοι υπαλληλοι…
      Ολα…για την κονομα, και το ρουσφετι….ολα…εσκεμενα και παρανομα…
      Ποια μνημονια…ποιος κορωνοιος…ποια πουλημενη….Μακεδονια…ποιοι τουρκαλαδες…
      Τομαρια….

    28. Α ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ?
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .

    29. Ένα απλό Μέτρο : Τοποθέτηση στα επιφορτισμένα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ αυτόματο σύστημα Θερμομέτρησης (με χαρακτηριστικό ήχο αν εντοπίζει αυξημένη θερμοκρασία) .

    30. Το στημένο παραμύθι του κοροϊδοϊού ήταν η τέλεια αφορμή για να περάσουν όλα τα σχέδια της κλίκας που κυβερνά τον πλανήτη.Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ένα βήμα πριν την υλοποίηση της παγκόσμιας σκλαβιάς.Ένας συνταγματάρχης δεν υπάρχει στη χώρα;Ξέχασα…Βολεμένοι χέστες και ανδρείκελα απαρτίζουν και την ηγεσία του “ελληνικού” στρατού.Μαύρες μέρες έρχονται,αν δεν υπάρξει μαζική λαϊκή αντίδραση.

    31. ΤΑ Σ/Κ ΜΕΣΑ ΚΟΛΛΑΕΙ!!! ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9

    32. Ο/Η Λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει με τη μέθοδο του click away και μόνο λέει:

      σε ποια γλώσσα μιλάει ο γελοίος; Ακατανόητη παράθεση ελληνικών λέξεων χωρίς λογικό ειρμό

    33. ξεχειλισε το κακο. θα του την δωσει του κοσμου. μητσοτακη παρε ελικοπτερο και φυγε

    34. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    35. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΣΧΡΟ LOCKDOWN ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!! ΤΕΛΟΣ!!!

    36. Κάντε εκλογές να πάρουν το μπούλο οι άχρηστοι…ούτε την δικιά τους ψήφο δεν θα βρουν

    37. 1ΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΈΝΕΙΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΥΣ Κ. ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ Ν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

    38. Πώς αντιμετωπίζεται μία υγειονομική κρίση; Με ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού; Με βελτίωση και δημιουργία νοσοκομείων; Με πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας; Με βελτίωση των ΜΜΜ και των δημόσιων υπηρεσιών; Με ενημέρωση των πολιτών; Με σεβασμό στη κρίση και στη καλή βούληση των πολιτών; Σε όλα αυτά η κυβέρνηση απαντά όχι. Τον πρώτο λόγο στην «υγειονομική κρίση» έχει η αστυνομία και οι υπηρεσίες καταστολής των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων,εξ’ου και όλα τα υπουργεία έχουν μετατραπεί σε υπουργεία προστίμων και καταστολής.

      1. Υπουργεία βίαιης καταστολής, ξύλο φυλακίσεις πρόστιμα η κυβέρνηση.

    39. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ!

    40. ουστ αφεντικα δημιοι τους βλεπουμε κι τρεμουμε ποια θα ειν η αυριαν η μερα με δαυτους οπου μπλεξαμε

    Comments are closed.