ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΙΑΝΟ” – ΚΑΛΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    tae1

    Παραπονιούνται πολλοί ότι οι εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 σαπίζουν αφού μένουν αναξιοποίητες.

    Η πεφωτισμένη Κυβέρνηση του Κούλη έλυσε και αυτό το πρόβλημα με το να μεταφέρει λ@θρομετανάστες μέσα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Όπως μας λέει κάτοικος της περιοχής, ο Δήμαρχος δεν έβγαλε έστω μια ανακοίνωση ενώ φυσικά η Κυβέρνηση μουγγάθηκε εκμεταλλευόμενη τον χαμό με την κακοκαιρία του “Ιανού” με τον κόσμο να κλειδώνεται σπίτι του. Γνωστή επιτυχημένη μέθοδος όπως άλλωστε με τον κορονοϊό και την κατάλυση κάθε εργασιακού κεκτημένου και της οικονομίας στο σύνολό της.

    Διαβάστε τι γράφει ο αναγνώστης:

    “Σήμερα το πρωί ενώ η Πολιτική Προστασία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τον ‘ΙΑΝΟ’ , σε σύντομη βόλτα στη περιοχή Δέλτα Φαλήρου ανακάλυψα ότι έχουν μετακινήσει μεγάλο μέρος πληθυσμού λαθραίων στα ολυμπιακά ακίνητα στο δήμο παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο του tae kwon do . Από το δήμαρχο καμία ενημέρωση για τίποτα εντωμεταξύ , όσο ο κόσμος κλεινόταν στα σπίτια του κοίταξαν με δόλιο τρόπο να ξαναφέρουν μετανάστες στην Αθήνα . Παρακάτω επισυνάπτω φωτογραφίες όσο μπορούσα να πλησιάσω.”

    Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε:

    tae1 tae2 tae3 tae4

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ε και ; Τωρα ειστε δημοκρατες με συνειδηση και αυτο εχει αξια, επειδη η εθνοσυνελευση προσβαλε τις αρχες της δημοκρατιας σας.
      Ολοι περιμενουν ενα φουφουτο να τους σωσει. Μεχρι τοτε υπαρχει χρονος για μπιζνες, για φαμφαρες,για λαικς, για κουνημα “αφυπνισμενων” απεναντι στους ορθιους στεντον ..και προσευχη με big brother και ρηαλ νιουζ !
      Ζωαδια αμετανοητα

    2. όσο ψηφίζουν οι γέροι και οι γριές αυτά και χειρότερα θα παθαίνουμε

    3. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ. Να μην ψηφίζατε 40 χρονια τώρα προδότες. Τώρα φάτε σκατά μαλακέλληνες. Τέλος.

    4. ΝΔ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

    5. Μην κάνετε παράπονα. Αφού εμείς, ολοι η Ελλάδα συμφωνούμε με ολα αυτά.. Ολοι η Έλληνες συνυπογράφουμε για ολα αυτά που ζούμε. Πολύ καλά μας κάνουν. Καλά να πάθουμε

    6. Καλά έκαναν! καί τούς πήγανε εκεί τους ανθρώπους

      1. παρτε τους ρε μιασμα στον περισσο εχει μεγαλο κτηριο εκει χωρανε πολλοι αφου ειστε τοσο πονοψυχοι για τους ξενους γιατι δεν ειδα να κοπτεστε για τους ελληνες προδοτικα σουργελα

    7. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ….ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ.

    8. ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ…ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΙΣΤΟ”

    9. Ανίκανοι ψηφοφόροι μας καταστρέψατε.. μετά τον Αλέξη Κούλη πόσο να αντέξει αυτή η χώρα..μην ξεχνάτε η κυβέρνηση θέλει τό καλό μας,η μάσκα θαλάσσης είναι υποχρεωτική για τις πληγείσες περιοχές.. κορόιδα

      1. Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ακόμη πως η πολιτική μαφία που κυβερνά την χώρα θα πέσει με εκλογές? Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ακόμη πως δεν μαγειρεύουν τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογες? Φίλε μου τι να σου πω, εάν πιστεύεις πως τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αληθινά τότε κάτσε στο καναπέ και περίμενε κάθε 4 χρόνια να μοιράζεις ψηφοδέλτια κομμάτων για να γυρίσει ο τροχός και να πέσει η πολιτική μαφία. Τι να πω ρε…….

    10. Ρε γμτ, και να μην το λέγαμε πού προσβλέπουν όλες οι υποτίθεται κινητοποιήσεις της γελοίας “πολιτικής προστασίας” και του άχρηστου υπουργού της;;;
      Στην Εύβοια που δεν υπήρχαν ανάλογα περιθώρια, ξύνανε τ’ @ρχίδι@ τους οι ξεφτιλισμένοι, όταν θα μπορούσαν να έχουν σώσει ζωές!
      Από πού να τα φέρανε τα καινούργια ξόμπλια;;; Και για να τα κάνουν τί;;;

    11. Ούτε 100 μέτρα απόσταση από εκεί που έφεραν τους λαθροεποίκους, είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου. Εκατοντάδες παιδιά αθλούνται εκεί καθημερινά. Δίπλα στα παιδιά έφεραν την χολέρα.
      Τώρα δηλώνουν πως υπάρχει σχολικό κρούσμα covid στο Παλαιό Φάληρο!!!
      Γιατι; Για να μαντρώσουν τους Φαληριώτες μέσα, γηρασμένο προάστιο και να μην αντιδρασει ο τοπικός πληθυσμός. Όλοι μέσα για να τριγυριζει ελεύθερη η σύφιλη και η δυσωδία.
      Ο δήμαρχος του Παλαιου Φαλήρου ο Φωστηρόπουλος, γνωστός για την λατρεία που εχει στην πολυπολιτισμικότητα, τον Συριζα και τον υποψήφιό τους στις τελευταίες εκλογές Μερκουράκη , αν και υποστηρίχτηκε από την Νέα Δημοκρατία για να εκλεγεί, είναι η δεύτερη τουλάχιστον φορά που νύχτα φέρνει λαθραίους στο Παλαιό Φάληρο. Στο lock down την Άνοιξη, στο ξενοδοχείο Κοράλι επι της Ποσειδώνος, έίχε φέρει πάλι λάθρο νύχτα κι αιφνίδια, όπου διέμειναν όλο το καλοκαίρι σχεδόν.. Για να κρύψουν την ξεφτίλα και το αίχος, μια Ελληνική σημαία κάλυπτε ολη την πρόσοψη του ξενοδοχείου. Δεν ήθελαν οι προδοτες να βλέπει ο κόσμος τους λάθρο να λιάζονται στα μπαλκόνια σε 4στερο ξενοδοχείο στην ριβιέρα του Π. Φαλήρου!!!Και γι αυτό, οι προδότες κάλυψαν όλη την πρόσοψη με Ελληνική σημαία!!!! επάνω στην παραλιακή. Ήταν πρόκληση. Δεν αντέδρασε ο κόσμος, τώρα αποθρασύνθηκαν. Να τους παρει το λαμογιο σπίτι του. Διότι ολυμπιακά ακίνητα έχει και στα Λιόσια. Απομονωμένο στάδιο, βολική η φύλαξή του, μακρυά από αθλητικές εγκαταστάσεις με χιλιάδες παιδιά.
      Αλλά να ξέρει ο άεργος τοπικός άρχων, πως και ο προκάτοχός του όταν έφερε τον κόκκινο διάολο και τον στόλισε στο ιστορικό Φάληρο τον χτύπησε αλύπητα η μοίρα, λόγω ύβρεως. Και στα δικά σου, κοπρίτη.

    Comments are closed.