ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΩΝ 100.000 Λ@ΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    metanastes-1-768x461

    Το λεγόμενο «καραβάνι του φωτός» το οποίο έχει σχηματιστεί από ΜΚΟ με τουρκική καθοδήγηση και αναφέρεται σε έναν τεράστιο αριθμό μεταναστών ο οποίος πρόκειται να περάσει βίαια στην Ελλάδα από τα σύνορα του Έβρου, έχει ξεκινήσει.

    Σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι Τούρκοι είχαν προετοιμαστεί προσεκτικά το έδαφος και είχαν μεταφέρει χιλιάδες κόσμο με στρατιωτικά καμιόνια στην Ανδριανούπολη, τώρα θέτουν το σχέδιο στην τελική του φάση.

     

    Θέμα ωρών η άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα

    Το «Caravan of Light», το περιβόητο «καραβάνι του φωτός» που απαρτίζεται από 100.000 μετανάστες, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί με τουρκική καθοδήγηση στην Ανδριανούπολη, με σκοπό να εισβάλουν μέσω Έβρου, στην Ελλάδα, ουσιαστικά αποτελεί την οργάνωση μίας νέας υβριδικής επίθεσης κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η οποία μάλιστα οργανώθηκε με τη συμμετοχή του τουρκικού στρατού καθώς ταυτόχρονα εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα σπεύδουν στην Ανδριανούπολη.

    Χαρακτηριστικό το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

    «Ανακοινώνουμε την έναρξη της αυτοκινητοπομπής (μεταναστών) σε λιγότερο από 24 ώρες και, κατά συνέπεια, ζητάμε από τους αδελφούς μας να εξασφαλίσουν γρήγορα τον εξοπλισμό τους και να προετοιμαστούν για να πάνε στο σημείο συγκέντρωσης, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα σε ξεχωριστή δήλωση. Ο Θεός είναι ο φύλακας και η επιτυχία», αναφέρει η νέα δήλωση Τύπου του Caravan of Light και είναι πλέον προφανές ότι η υβριδική επίθεση βρίσκεται στην τελική φάση της.

    Από κοντά και οι διάφορες ΜΚΟ, όπως η συγκεκριμένη από την Ελβετία, χώρα η οποία φημίζεται για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος τόσο της Τουρκίας, όσο και του Κατάρ.

    Το Emotional Well-Being Institute, ένα διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα τη Γενεύη που υποστηρίζει τα δικαιώματα των προσφύγων, λέει ότι παρέχουν την πλήρη υποστήριξή τους στο καραβάνι των 100.000 μεταναστών, που ονομάζεται «Καραβάνι του Φωτός», το οποίο ετοιμάζεται να περάσει στην Ε.Ε. το επόμενο διάστημα.

    «Τους αποδεχόμαστε πλήρως και τους υποστηρίζουμε και ζητήσαμε από άλλα όργανα των Ηνωμένων Εθνών να διατηρήσουν το βλέμμα τους στη συνοδεία και να την προστατεύσουν από οποιαδήποτε βία ή στρατιωτική ενέργεια εναντίον τους που θα συνιστά παραβίαση της Διεθνούς Σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη πολύ προσεκτικά», αναφέρεται σε σχετική δήλωση του ιδρύματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Εμείς βλέπουμε τους αυριανους δικούς μας αντικαταστάτες κακά αντικαταστατες των παιδιών μας που φύγανε για να βρουν μια αξιοπρεπή δουλειά και να επιβιώσουν,κάποιοι άλλοι βλεπουν χρήμα πολύ χρήμα πάρα πολύ χρημα

    2. Με βάση αυτό το υβριδικό επεισόδιο πολέμου, ο Ερντογάν θα βάλει την Τουρκία σε κατάσταση πολέμου (όχι κανονικού όμως) κι έτσι δεν θα κάνει εκλογές, τουλάχιστον μέχρι να μπει στον SCO μαζί με την Ρωσία και την Κίνα και ν’ αρχίσει να πουλάει καινούργιο οθωμανικό παραμύθι….

    3. Kλειδωστε τα συνορα.. Οπλιστε και αν χρειαζεται πυροβολειστε.. Η Ελλαδα δεν ειναι τσιφλικι κανενος πολιτιικου του κατεστημενου..

    4. ….χαίρομαι …..αλλά δεν ξέρω κατά βάθος το ΓΙΑΤΙ…

    5. Καλώς να έρθουν οι άνθρωποι,χωράμε όλοι.

    6. Άμεσα να γίνει σπορά ναρκοπεδίου στην περιοχή

    7. Το Κατάρ έχει φαβιερες χειρότερες από Βραζιλία κάνεις ντοποιο δεν μπενεις μέσα εκεί μήπως έχουν περάσει και Μέσω Αιγύπτου Τουρκία και η Αίγυπτος έχει φαβιερες χειρότερες από Βραζιλία κλπ

    8. ναρκοπέδια παντού, με πολύγλωσσες ειδοποιήσεις, με εικόνες για τους αγράμματους, με διεθνή ενημέρωση … από κει και ύστερα, εί τις βούλεται ελθείν, ελθέτω, at your own risk ⚠️ όμως ….

    9. Μην ξεχάσουν αυτοί που έφερναν την κούκλα Αμαλ, να βάλουν δύο τρεις σπίτι τους.

      Αν σφάξουν τη γυναίκα τους ή βιάσουν την κόρη τους στο όνομα του Ισλάμ δεν τρέχει και κάτι. Είπαμε η Αμαλ είναι σύμβολο.

      Μηταρακη είσαι καλα; Πως πάνε τα γυρίσματα στις σαπουνοπερες;

    10. Ο υποτιθέμενος Πρωθυπουργός Κούλης τί έχει να μας πει;

    11. Στην γέφυρα να βάλουν ημερομηνία Παρασκευής κλπ και μεσολάβησε σαββατοκύριακο κλπ ας βρουν κάτι τέλος πάντων άχρηστη να βγει κλπ με παρετερω διερεύνηση κλπ

    12. Το καραβάνι του σκότους θα έπρεπε να λέγεται και όχι του φωτός. Ακόμα και η ημισέληνος, κλεμμένη είναι από την Ελληνική Μυθολογία. Ήταν το αρχέγονο σύμβολο της Εκάτης.

    13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ

    14. Αν ειναι τα … ανθρωπινα δικαιωματα στην μεση τοτε ανοιγμα στα συνορα για την ευρωπη.Να δουμε ποσο πολυ θα τους αρεσει και τοτε να δουμε τα … οργανα πως θα τα χτυπουν.Αντε απο κει με την ευρωπη .Μας χαντακωσε.

    15. να συλληφθουν οι αρμοδιοι στην ελλαδα οπου εκοψαν την εσωτερικη αμυνα του οικογενειακου ασυλου και οπου εμπαιζουν τα σπιτια μας και μας απειλουν και μας εκβιαζουν καναλαρχες και πολιτικοι της πασαν κατευθυνσεως η θα βγουν ολα στη φορα η εχουν τελειωσει ολοι εξαναγκαστικα εργα να κανουν ολοι αυτοι οπου μας κρατουν ομηρους και μας εκβιαζουν οικονομικα και φταιτε ολοι στην ενημερωση γιατι θελετε θύματα δωστε τους πασα να φανε τα σκατα τους στη μουρη τους οι αλητες φτανει πια μ εσας της ενημερωσης σας ανοιξαμε το δρομο και μας βγάλατε στην απεξω μη θιχτει το βρωμοσυστημα ολων μην εμπαιζεται το λαο εδω και τωρα να κλεισουν τα συνορα ΤΩΡΑ!!!!! και να απομακρυνθουν οι υποκλοπες απ τα σπιτια μας εδω και τωρα να κλεισουν τα συνορα εμπαιζεται το λαο και τους πολιτες με τα εθνικα ΤΕΛΟΣ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ

    16. Αφού βέβαια θεωρούν την Ελλάδα δική τους οι μαφιόζοι των ΜΚΟ θέλουν να τους επιβάλλουν με το ζόρι, αλλιώς κατά τη γνώμη τους θα είναι παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου!!!! όμως για την παραβίαση των συνόρων της χώρας μας και την δια της βίας εποίκηση κουβέντα!!!!!!!

    17. Πρώτα προειδοποίηση και μετά στο ψαχνό, αλλά πρέπει να έχεις ουμπαλα για να αποφασίσεις. Μια φορά το κάνεις και μετά αποκτάς σεβασμό!

      1. Σβήνει η Ελλάδα κι εμείς γράφουμε μηνύματα σα μαλακες..

    18. Το θέμα τώρα τη πρέπει να γίνει διαδώστε τιναζουμε την γέφυρα Έβρο κλπ υπάρχουν Πιράνχας Εβρος κλπ από Κωνσταντινούπολη θα μπουν αυτοί μην μας εργάζεστε τώρα Ωχ Ωχ ΧΩχ θα ριμπάουντ χωράφια δεν χρειαζετε να ρίξουμε βόμβες κλπ θα μας αλωσουν ρε μας εργαζεσε Στιλε Τσιπρα Βαρουφακη ΚκΕ αυτή τους θέλουν για εργατικά χέρια να διαπραγ.ατευτουν κλπ δεν λειτουργούν και ηφαίστεια να ζεστάνουν κάνει κρύο

    19. …ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΚΑΜΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!…ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ….

      1. Τωρα ειναι αργα για πραξεις………και εκτελέσεις ……..ετσι και αλλοιως……. ««… ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ….»»

    20. Έρχονται οι δυστυχισμένοι να μπολιάσουν τους ευτυχισμένους. Αρχίστε την κλάψα και καλώς τα δεχτήκαμε. Προσέξτε μόνο μην κάνετε καμιά απρέπεια και εκνευριστεί ο γαμιάς σας.

    21. Να πάει ο Μηταρακης να τους υποδεχθεί με λουλούδια κσι γλυκά…

    22. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ…ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ…

    23. Ας κοπιασουνε …..θα γινει της Αλαμανας πρωτα στα μετοπισθεν των πεων μας και μετα θα κανονιστουν οι νεολαθροεισερχμενοι μουσλιμ ….Επιτελους δραση …Οποιος οποια δεν αντεχει στην συγκινηση να αποσυρθει στο βοθρο τουτης ως κατσαριδες ….

    Comments are closed.