ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΥΡΑ… – ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ;;

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό θα πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα «νοτιοδυτικά σύνορα της Γαλάζιας Πατρίδας» όπως σημειώνει σχετικό δημοσίευμα.

    Η άσκηση όπως τονίζεται θα γίνει δίπλα στο νησί της Κρήτης και έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.

    Στο χάρτη που δημοσιεύεται, το σημείο της αναφερόμενης άσκησης φαίνεται στη γραμμή που καθορίζει η λεγόμενη τουρκο-λιβυκή συμφωνία που καταπατεί το διεθνές δίκαιο.

    Το ερώτημα είναι πως θα αντιδράσει η ελληνική πλευρά τη στιγμή που θα πέφτουν ριπές μια ανάσα δίπλα από την Κρήτη. Θα σφυρίξουμε αδιάφορα ή το ΠΝ θα αφεθεί να πράξει το καθήκον του;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. προς τα αρχοντόπουλα, της πολεμικής μας αεροπορίας αλλά και και στο ανίκητο ναυτικό μας πάρτε εκδίκηση για τον Ηλιάκη, τον Βαλταδώρο, παλιότερα τον Σιαλμά και τα υπόλοιπα παιδιά, μην ακούτε τους παλιοπροδότες πολιτικούς που θέλουν βρωμόξυλο, εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων είναι δεν είμαστε ηλίθιοι, επιτέλους για μία και μόνη φορά να νιώσουμε λίγο υπερήφανοι, με αυτά τα σιχάματα που μας κυβερνάνε και την αντιπολίτευση και όλους τους ανάξιους που ντροπιάζουν και την έννοια της ελευθερίας και ξεφτιλίζουν και τον Ιπποκράτη, τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, σχέδιο καλέργη, σχολή της φρανκφούρτης, δόγμα του σοκ, πάρτε εκδίκηση και για τα Ίμια μπας και ξεμπερδέψουμε με τους μπούφους απέναντι για καμιά πενηνταριά χρόνια μέχρι να ξαναρχίσουν να κάνουν ψευτομαγκιές, η Παναγιά μαζί μας για αυτά που έρχονται…

    2. Για να εχεις ελπιδες νικης σε περιπτωση συραξης πρεπει να εχεις τα ακολουθα:
      Εθνικη στρατηγικη.
      Στρατιωτικη ισχυ.
      Διπλωματικη δεινοτητα.
      Συμμαχιες.
      Και φυσικα αγωνιστικο φρονιμα του λαου.
      Αν οχι ολα τουλαχιστον τα περισοτερα.
      Το Ελλαδισταν τι εχει απο ολα αυτα;
      Δυστυχως ΚΑΝΕΝΑ !!!!
      Ως εκ τουτου για τι πολεμο μιλανε μερικοι.;
      Εξαλου το εχουμε μαθει καλα το ποιημα. Με το γλειψε γλειψε στον Ερντι μπορει να μας λυπηθει και να μας αφησει την Πελλοπονησο για να στρημωχθομε ολοι μαζι.
      Δυστυχως αυτο μας αξιζει σαν λαος.

      1. “””Δυστυχως αυτο μας αξιζει σαν λαος.””” αυτο πρεπει να σας κανει υπερηφανους, διοτι η γνωση εαυτου ειναι το πρωτο βημα. ισως δεν υπαρξει δευτερο, αλλα, με την γνωση του εαυτου και των σφαλματων ισως το τελος του κατηφορου να πλησιασει.

    3. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ.

    4. Εχουμε για προθυπουργο τον ηλιθιο και αξιωματικη αντιπολιτευση τον πανηλιθιο!
      Ο χαζος Νεοελληνικος λαος αυτους αξιζει να τον κυβερνανε… Τους ηλιθιους…

    5. πλεον ο π/ργος της ελλαδας θαχει την αδεια της τουρκιας Ο κουλης θα τουμπεκιασει

    6. Ποια πλευρα ρε συ να αντιδρασει με το ηλιθιο που εχουμε για πρωθυπουργο , φερτε τον Μιστερ Μπιν καλλυτερα

    Comments are closed.