ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΩΝ;;; – ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΗ – ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΟΣ “ΚΟΦΤΗΣ” ΣΤΑ… SMS – ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    dromoi-lockdown

    Κρίσιμη είναι η σημερινή συνεδρίαση των επιδημιολόγων αλλά και γενικά η κατάσταση με τον κορονοϊό, όπως τόνισε και η Ματίνα Παγώνη για ακόμα μία φορά προαναγγέλλοντας τα σταλινικού τύπου μέτρα που έρχονται εντός της ημέρας.

    Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, προς έκπληξη όλων υποστήριξε πως μια καλή λύση θα ήταν ο κόσμος που στέλνει τα SMS για άσκηση, να μπορεί να πηγαίνει μόνο γύρω από το σπίτι του, με χιλιομετρικό όριο.

    Έτσι, πιστεύει πως θα αποτραπούν τα φαινόμενα συνωστισμού που βλέπουμε σε παραλιακά μέρη ή σε καταστήματα το κέντρο τα Σαββατοκύριακα, καθώς θα είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.

    Όχι στην απαγόρευση από τις 18:00

    Σχετικά με το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 18:00 στην Αττική, η κ. Παγώνη τάχθηκε κατά αυτού του μέτρου.

    «Το να κλείσεις από τις 18:00 η ώρα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα. Το ζητούμενο είναι η τήρηση των μέτρων και η ατομική ευθύνη που φέρουν οι πολίτες, η οποία θα πρέπει να έρθει στο προσκήνιο και όλοι να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης» είπε η κ. Παγώνη.

    Σημείωσε πως «τα μέτρα που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν έχουν εφαρμοστεί. Ας εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε. Το να ανακοινώνουμε κάθε δυο μέρες μέτρα δεν έχει κανένα νόημα αν δεν τα εφαρμόζουμε».

    Οι περισσότεροι γιατροί έχει εμβολιαστεί»

    Σχετικά με τα εμβόλια. η κ. Παγώνη ανέφερε πως στην Αττική πάνω από το 80% των γιατρών έχει ήδη εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

    Για το θέμα που έχει προκύψει με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού σε νοσοκομεια σε περιοχές, όπως στην Πάτρα, η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στο ότι οι λίστες εμβολιασμού είχαν φτιαχτεί σε ένα απόγευμα.

    Επομένως σε ορισμένα νοσοκομεία δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή μεγάλο μέρος του υγειονομικού προσωπικού.

    Ανέφερε επίσης πως έχει αυξηθεί σε μικρό ποσοστό η εισαγωγή ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία, ωστόσο βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Την ιδια ωρα οι πακιστανοι διαδηλωνουν ελευθερα στην β. Κωνσταντινου, εχοντας στη μεση του δρομου ενα μεγαλο βαν που παιζει πακιστανικες κραυγες, στο τερμα. Με την αστυνομια θεατη-κομπαρσο! Τι θα γινοταν εαν στη θεση τους διαδηλωναν Ελληνες οικογενειαρχες; Τι αλλο μπορει να θελει ενας υποψηφιος επενδυτης-εισβολεας για να ερθει στη χαβουζα της ευρωπης; Εδω υπαρχουν ολα για εκεινους. Μεχρι και με τη δυση του ηλιου θα μπαινουμε στα κλουβια μας(εκτος απο καποιους βεβαιαα που, προκλητικα εδω κι να χρονο εξαιρουνται)εν ειδει σεβασμου στην θρησκεια τους. Μεχρι και τα προσωπα μας καλυπτουμε ως ενδειξη σεβασμου στις γυναικες τους. Μακαρι να πεσω εξω αλλα γιατι νομιζω οτι θα ισχυσει η φασιστικη αυτη απαγορευση 7 μερες τη βδομαδα;

    2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΑΞΕΙς ΔΕ ΥΠΥΡΧΕ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !! ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς ???

    3. οι εμβολιασμένοι θα φερουν το θανατικο τωρα πραγματικά !!!!!!!!!!!! χορις να το ξερουν κι αυτοι οι ανθρωποι

    4. για να δω θα μιλήσει κανενα μπε ??? οχι τα ιδια παλι κι βραστοι να γινουμε μπεεεεεεεεεεεεεεε θα φωναζουμε

    5. στην επαρχία από δήμο σε δήμο δεν μπορείς να πας εδώ και 3 μήνες!! αυτοί δεν έχουν ψυχή?

    6. και επισημα ναζιστικη κατοχη!!! ιδιες μεθοδοι
      Πλεον η μονη λυση ειναι η ενοπλη αναμετρηση με τους καταστροφεις, για να σωθουν οι Ελληνες Αναζητούνται Άρηδες, Ζερβες και κοινωνικη αλληλεγγυη. Αυτοι εδειξαν τον δρομο πώς απαλασεται ενας λαος απτην Τυρρανία

    7. Ο στραβομούτσουνος γουρλομάτης συνεχίζει, μέ τό σιγοντάρισμα τών πιστών του κομπογιαννιτών, απτόητος καί αδίστακτος τό επαίσχυντο έργο του τήν ολική καταστροφή τής χώρας μας εκτελώντας διαταγές τής νέας τάξης τής Μερκελ καί τού μεγαλύτερου εχθρού τής Ελλάδας Γκυέργκι Σόρος.Τό ίδρυμά στήν Αθήνα Solidarity Now τού κερδοσκόπου Τζώρτζ Σόρος διοικείται από τήν πρώτη εξαδέλφη τού πρωθυπουργού Κούλη Μητσοτάκη Αντιγόνη Λυμπεράκη.Μέλος τής Solidarity Now είναι ό Στελιος Ζαββός γνωστός θερμός οπαδός τών μνημονίων καί τής παγκοσμιοποίησης.
      Ολες οί ύαινες είναι έτοιμες νά κατασπαράξουν τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    8. @ Φύγε να γλυτώσουμε και μη ξεχάσεις να κάνεις και τα 3 εμβόλια και το Sputnik V !

    9. Κλειστειτε βόδια στα παχνια σας και φάτε το σανο του Κουλη που έχει δώσει με το σταγονόμετρο. Ψοφιστε στον εγκλεισμό. Εγώ φεύγω δύο μήνες Σερβία που ούτε μάσκες στους ανοιχτούς χώρους υπάρχουν, ούτε καραντίνα, ούτε απαγόρευση χουντικη κυκλοφορίας! Εκεί όμως ξεσηκωθηκαν οι πατριώτες Σέρβοι και τους κλείσανε τα στόματα το καλοκαίρι του 2020, όταν εμείς πανηγύριζαμε τα 500 τεστ τη μέρα, τα 100 κρούσματα και τον ένα νεκρό!Σημειωτεο έχουν κάνει οι Σέρβοι 592000 εμβολιασμούς έως σήμερα και με τα 3 εμβόλια, και με το Sputnik V που θέλει μια και μόνο δόση! Καλή Ευρώπη, Ελληναρες!

    10. Επειδή έχουμε μείνει μ@λακες με τις γνώσεις των ειδικών σχετικά με τον κορονοιο και η γνώμη τους έχει βαρύτητα, θα μπορούσαν να αναλύσουν εκτός από τα σκ@τα και να δώσουν απάντηση σε ένα θεμελιώδη ερώτημα? Το τσιμπουκι, είναι σεξουαλικη πράξη ή είδος καπνιστού?

    11. Αντί να δουλέψει ο Καρνάβαλος, προσπαθεί να μας δέσει επάνω στα κρεβάτια μας. Αυτή όμως τρώει και πίνει εις υγεία των κορόιδων, εμάς όμως ποιος θα μας ταΐσει ? ΥΓ το αστείο είναι πως χαρήκαμε όταν έπεσε ο Τσίπρας, δεν ξέραμε τι μας περίμενε με τον υπηρέτη των ξένων.

    12. Στον σκαι το πρωι το παιζουν χουντα ενω αυτοι δεν φορουν οι ιδιοι μασκες. Ολα αυτα τα ριαλιτι γιατι υπαρχουν στον σκαι και οι πολιτες δεν μπορουν να πανε να αγορασουν σε καταστημα μια κατσαρολα; Θελω να την δω την κατσαρολα πριν την αγορασω και δεν θα δωσω λογαριασμο ουτε σε δημοσιογραφους ουτε στην κυβερνηση αν θελω να παω να αγορασω μια κατσαρολα. Ουτε τι ωρα θα παω, ουτε ποση ωρα θα κατσω στο καταστημα ουτε ποτε θα παω. Στην τηλεοραση ολα λειτουργουν κανονικα . Εκπομπες με καλεσμενους , σηριαλ, ριαλιτι , τηλεπαιχνιδια και οι πολιτες ουτε οξυγονο εξω δεν μπορουν να εχουν και πρεπει να δινουν λογαριασμο ποτε θα βγουν εξω , ποση ωρα θα κατσουν και απαγορευεται να αγορασουν μια κατσαρολα. Η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο και υπαρχει κοσμος που τους πιστευει ακομα. Αντι να ασχολουνται τωρα με τις κακοποιησεις λες και οι ιδιοι δεν υπηρξαν θυτες ποτε τους ας κοιταξουν αν υπαρχουν ατομα που μετα τον εμβολιασμο τους πεθαναν μετα απο λιγες μερες και θελουν να μας δηλητηριασουν με εμβολια που ΔΕΝ ΘΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ .

      1. Και στην τελική να μην την αγοράσουμε αυτή την κατσαρόλα που λες,γιατί αν μας σταματήσουν πρέπει να έχουμε απόδειξη ότι την αγοράσαμε; Και δεν βγήκαμε χωρίς λογο έξω; Δεν μου άρεσε και δεν την πήρα. Εχουν πατσαβουριασει το Σύνταγμα και έχουν εξευτελισει τα ανθρώπινα δικαιώματα μας ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!!!!!!!!

      2. πεστα αρχηγε ευγε !!!!!!!!!!! κατι τετοια σχολια τα περνω κι τα διαδίδω οπου μπορω αξιζει !! ευστοχότατο !!!!!!!!!!!!

    13. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΗΜΟΙ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ , ΟΥΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κ.λ.π. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΤΟ ΔΙΑΝΟΪΘΙΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΙΣΗΣ & ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ !!!

      1. εχουν τα μουτρα και μιλανε γιατι δε βρισκουν αντίδραση κανεις δε κουνιετε δε τους παει κοντρα πολυ απλα !!!!!!!!!!!!!!

    14. Και πώς θα εκβιάσουν τον κόσμο για να εμβολιάζεται κάθε τρεις και λίγο και να φέρει το ψηφιακό πιστοποιητικό; Αν τα αφήσουν όλα ελεύθερα δεν θα πάρει σχεδόν κανείς τη ψηφιακή σφραγίδα τους που θα διαφοροποιεί τους «υγειονομικώς πιστοποιημένους» από τους «μολυσμένους». Ο Κούλης θέλει να αριστεύει στην προώθηση και στην εφαρμογή όλης της νεοταξικής ατζέντας. Το τι συντρίμμια αφήνει πίσω δεν τον αφορά καθόλου.

    15. Αυτή η Παγώνη έχει δουλέψει άραγε ποτέ στη ζωή της??? Βρίσκεται εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας μάλλον!! Άι κυρά μου να κάνεις καμιά δουλειά.

    16. Καλά μας κάνουν, αφού είμαστε μ@λάκες.
      Βρίσκουν και κάνουν.
      Η Ευρώπη φλέγεται από αντιδράσεις κατοίκων και εμείς βυζαίνουμε το δάχτυλό μας ενώ μας έχει φάει ο καθωσπρεπισμός.
      Ο Κούλης και τα αφεντικά του, κάθε πρωί που ξυπνάνε μένουν έκπληκτοι μαθαίνοντας από τους παρατρεχάμενούς τους, ότι ξημέρωσε ακόμα μια μέρα χωρίς αντίδραση από έναν λαό που κάποτε είχε γεννήσει τόσους ήρωες.

      1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ; ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ;

    17. Χαχαχα προβατάκια… Σε λίγο ούτε να πετάξετε τα σκουπίδια δε θα σας αφήνουν χωρίς άδεια… Ο “ιός” ήρθε για να μείνει αιώνια. Και αυτοί θα σας κυβερνάνε και θα σας μεταχειρίζονται όπως ο τσοπάνης τα πρόβατα.

    18. ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΚΟΒΑΝΕ ΤΙς ΡΟΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ;,ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ; ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΟΥΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ , ΠΟΡΝΕΙΑ , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ.Λ.Π) ….ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ;ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;;;;

    19. … μόλις η Παγώνη δήλωσε δημοσία και εκτός ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ότι διαφωνεί με το ωράριο εγκλεισμού από την 18:00μ.μ. … βγήκαν τα άλλα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ κομματόσκυλα και ατσούμπαλα την μάζεψαν …. άραγε πόσους επενδυτές υπολογίζουν να μεταφέρουν στην ενδοχώρα από αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά; διότι περί αυτού πρόκειται…

    20. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ Η ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ 2-3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ?? ΧΑΧΑΧΑ

    21. Κυρία Παγωνη όταν γ@μαμε, καλό είναι να φοράμε μάσκα? Με την πιπα μεταδίδεται ο ιός? Ερωτήσεις που απασχολούν πολύ κόσμο και ακούμε διάφορες απόψεις. Είναι εύκολο να έχουμε την άποψη ενός ειδικού για μέτρα προστασίας στο γ@μησι? Ευχαριστούμε.

      1. χαχαχαχαχαχαχχααχαχα μη λες τέτοια γιατί θα βάλουν κόφτη και εκεί.

      2. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ???

      3. Υπάρχει πρόβλεψη και γι’αυτό.Ηδη το υπουργείο υγείας προσανατολίζεται στην εισαγωγή χιλιάδων μασκών με τρύπα στην μέση για διευκόλυνση στην πίπα.

    22. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΓΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!

    23. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΙΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ Κ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΞΕΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Κ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Κ ΣΙΩΠΟΥΜΕ

    24. Τα μισά ψέμματα και τα υπόλοιπα πάλι ψέμματα ειναι

    25. ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ .

    26. Ρε μην τους ακούτε κι ξυπνήστε αν ήθελαν να σας σώσουν θα είχαν πάρει μέτρα σωστότερα, αυτοί παίρνουν μέτρα για να μας φτωχοποιησουν, να μας άλλοιωσουν σαν έθνος, να μας διχάζουν κι στο τέλος να μας εξοντώσουν.

    Comments are closed.