ΚΟΒΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ! “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ANTIFA” – ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

    Κοινοποίηση:
    trump-hpa

    Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter ότι πρόκειται να χαρακτηρίσει «τρομοκρατική», την οργάνωση ANTIFA. Πρόκειται για την οργάνωση που υποκινεί τις διαδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ, ανέφερε στο δελτίο του OPEN TV ο Μιχάλης Ιγνατίου, συμπληρώνοντας, «είναι πολύ μεγάλη και πολύ σοβαρή εξέλιξη». «Η κατάσταση δεν είναι υπό έλεγχο, η αποψινή νύχτα θα δείξει αν οι δυο πλευρές, -οι Αρχές και οι οργανωμένοι διαδηλωτές-, θα συνεχίσουν τις άνευ προηγουμένου συγκρούσεις στο αμερικανικό έδαφος. Οι διαμαρτυρίες σαρώνουν την χώρα και οι Αρχές προβληματίζονται πως θα τις σταματήσουν».

    κατάλογος

    Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, αν συνεχιστεί το χάος στους δρόμους των πόλεων, ο Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να κινητοποιήσει ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, «ήδη έχουν γίνει σχεδιασμοί από τον υπουργό Άμυνας αλλά και Στρατηγούς». Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι χαρακτηριστικό πως ο ΣύμβουλοW Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου, είπε ότι αν κριθεί απαραίτητο «έχουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα, που μπορούμε να αναπτύξουμε».

    Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Δικαιοσύνης, κατηγόρησε για τα επεισόδια τους «επικίνδυνου αναρχικούς» και η γραμμή του Λευκού Οίκου είναι να αμφισβητηθούν τα κίνητρά τους. «Είναι φρικτή και μόνο η σκέψη, ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους στρατιώτες εναντίον των διαδηλωτών», συμπλήρωσε ο ανταποκριτής του Εθνους και του OPEN.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Τραμπ ασε τις μπουρδες ειναι καθαρο πια η οτι εισαι με τα μεγαλα σκουπιδια η δεν εχεις καμια δυναμη.
      Αν ειχες τραμπ δεν θα σε παιζανε μονοτερμα καποιον θα ειχες μαζεψει και θα εβλεπε το βρωμοκορμι του πισω απο τα καγκελα.
      Οι σατανιστες σε φτιαξανε δισεκατομυριουχο και αυτοι θα σε στειλουν στα αζητητα.

    2. Γιαυτο και θα ξαναεκλεγει. Γιατί ο μέσος πατριώτης Αμερικάνος ηταν έτοιμος για να προστατεύσει τις περιουσίες του να κατεβάσει τα μιλίσια και να αρχίσει θερίζει ότι αριστερό σκουπιδι συναντουσε μπροστά του με το στρατό και την αστυνομία να κυνηγάνε ταχα πεταλουδες. Τυχεροί οι Αντίφα γιατί τους πρόλαβε ο Τραμπ. Τους γλύτωσε από βέβαιο θάνατο.
      Αλλα τώρα τους περιμένει βάσει αμερικανικής νομοθεσίας
      1- παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών
      2- παρακολούθηση κινήσεων
      3- παρακολούθηση αγορών και συνδιαλλαγών
      4- παρακολούθηση σχέσεων και επαφών με τρίτους
      5- παρακολούθηση διασυνδέσεων με άλλες οργανώσεις του Σόρος
      6- ομοσπονδιακοί αστυνομικοί με τα Σουατ μπορουν ανά πάσα στιγμή να κάνουν έφοδο οπουδήποτε στεγάζονται χωρίς κανεις να νοιάζεται πλέον.
      7- Ομοσπονδιακοί δικαστές μπορουν να τους ρίξουν για το παραμικρό αδίκημα όσο διάστημα θέλουν.
      Μεγάλη γάτα ο Τραμπ.
      Η ατυχία στην τύχη που ειχαν αφού γλύτωσαν από βέβαιο θάνατο οι Αντιφα είναι ότι πλέον θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση. Είναι τελειωμένοι.

    3. Ουτε ξερουν τι τους γινεται τα κοπροσκυλα!!!!!!! Ακου Αντιφα!!!!! Σκατα πατημενα!!!!!!!!!

    4. Σαν μουνι κλειδώθηκε μέσα στο Λευκό οίκο ο χέστης

      1. ΤΏΡΑ ΠΑΊΖΕΙ ….⚽….Ο ΤΡΑΜΠ.

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    5. Το ελλαδοπιθηκισταν είναι γεμάτο προδότες, κατσαπλιαδες καιπαραλογισμό πουμουρχεται να ξεριζώσω τις νευρες μου και να τις κοπάνα στον τοίχο…..

    6. Και γιατί δεν θέτει εκτός νόμου, ως τρομοκρατική, την open society κατ’ ευθείαν, ώστε ο πορτοκαλί γελοίος χέστης να ανοίξει τον δρόμο και για τα υπόλοιπα ανά τον κόσμο γατάκια;;; Από παπάτζα έχουμε φουσκώσει 😠!

      1. Ειδες εσυ να πειραξει ποτε τα αφεντικα του?
        Δεν εχει την δυναμη να δαγκωσει το χερι του ροτσιλντ που τον εκανε αυτο που ειναι.
        Ελεγα οτι μηπως τους συχαθηκε αλλα η σατανιλα εχει μεγαλη δυναμη για ενα ανθρωπο.
        Μονο οι λαοι μπορουν αυτα τα σκουπιδια να τα κανουν κομματια.

    7. Έτσι πουτανάκια έτσι
      Αυτό γιατί να ξέρετε πως ρόδα είναί και γυρίζει 😉
      Το 15 στην Ελλάδα : τρομοκρατική οργάνωση η ΧΑ στην Ελλάδα
      Τώρα το 20 στις ΗΠΑ : τρομοκρατική οργάνωση η antifa στις ΗΠΑ
      Μόνο που οι πραγματική τρομοκρατική οργάνωση ακούει στο όνομα Σιωνισμός – Ε Β Ρ Α Ι Ο Ι

      1. Τα κδια σκατα και τα δυο με το ιδιο αφεντικο.
        Η διαφορα ειναι μονο μια.
        Οτι οι αντιφα τα παιρνουν χοντρα ενω τα αυγα δουλευουν τζαμπα λογω ιδεολογιας.
        Χοντρα τα παιρνουν μονο τα αφεντικα .
        Ξυπνατε ρε κοροιδα που περιμενετε με κομματα να αλλαξετε ενα συστημα που ειναι στυριγμενο πανω στην απατη των κομματων.

    8. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!….Τραμπ είσαι φοβερός ΜΠΡΑΒΟ!

    9. Με τους Trump-ουκισμους του ο μιστερ Ντοναλντ (Ντακ) εγινε ηδη απο Πλανηταρχης,
      Κλανητ-Αρχις !!!
      Οσο για σας που τον υποστηριζετε να πατε να ζησετε στην Αμερικανια του και ισως το IQ σας να ειναι ανεβασμενω πανω απο το 20%, που βρισκεται τωρα, οταν ξαναγυρισετε πισω.

    10. Αντίφα,Κεερφρα μέ πρωτάρη τήν αδελφή Πετρούλα Κωνσταντίνου είναι μισελληνικοί οργανισμοί πού χρηματοδο-
      θούνται ελέχονται καί καθοδηγούνται από τόν καταστροφέα τής Ελλάδας τόν οβριό Γκιέργκη Σόρος.Τίς τρομοκρατικές επιθέσεις υποκινεί ο Σόρος.Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις στήν υφήλιο από κατω θά βρείς τόν
      παγκόσμιο εχθρό τής ανθρωπότητας τό τέρας Σόρος.Ως έλληνας πατριώτης εύχομαι στόν πρόεδρο μεγάλη επιτυχία στόν αγώνα κατά τών εγκληματιών τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
      Γιάννης Λάκων

      1. Εσυ πιστευεις ο τι ο τραμπας δεν τα ξερει?
        Ο τραμπας ειναι και ηταν θαμωνας αυτης της κλικας και απο αυτους εγινε δισεκατομυριουχος.
        Ο ροτσιλντ το αφεντικο του σορος τον εκανε αυτο που ειναι.
        Ο τραμπας δεν θα δαγκωσει το χερι που τον ταιζει και που τον αφηνει να ζει.
        Μην ειστε κοροιδα….προεδρος γλαστρα στο αμερικα δεν βγαινει χωρις εγκριση απο τον βρυκολακα ροτσιλντ. στο δικο μας μπουρδελο δεν μπαινει στην βουλη καποιος χωρις εντολη απο κει γιατι να μπαινει στο κεντρικο μαγαζι?λυση σε εκλογες και σε κομματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ….

    11. … ότι έχει δωθεί ήδη εντολή στους αστυνομικούς όπου βλέπουν ΑΝΤΙΦΑ να τους ραντίζουν με την ειδική πορτοκαλί λαδομπογιά που χρησιμοποιεί στο πρόσωπο ο πρόεδρος για να μη φαίνεται το παππουδίστικο χλώμιασμα του. Άγριες καταστάσεις…

      1. εισαι μακρια νυχτωμενος και θα τον λουστεις για αλλα 5 ετη
        Ξυδακι

    12. ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΕΚΕΊ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ; ΜΌΝΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΗΛ ΒΆΖΟΥΝ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗ ΜΠΌΤΑ; ΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΏ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΤΠΤ

      1. εγκληματος αμερικα οι φιλοι σου οι μαυροι οποτε…

    13. Δώσε πόνο στα πληρωμένα θρασύδειλα μπουλούκια …

    14. Η αντιφά υποκινεί τους μαύρους για να διαλύσουν το κράτος. Τώρα θα υποστούν τις συνέπειες του συμμοριτοπολέμου. Οι σημερινοί μαύροι της Αμερικής είναι οι αυριανοί Μουσουλμάνοι της Ευρώπης..

    15. Η antifa είναι εμμισθος στρατός της νέας τάξης και οργανωμένα τάγματα εφόδου των ελίτ και της παγκόσμιοποίησης που πληρώνονται αδρά από το open society. Φαίνονται τάχα ως αντισυστημικοι αλλά μονάχα έτσι δεν έχουν τα πράγματα. Οποιαδήποτε απόφαση των αρχόντων και της κεντρικής εξουσίας της εε σχετικά με άσυλο σε λαθρομετανάστες για επιδόματα κτλ, θα συνοδευτει από διαταγές που θα δωθούν στην antifa να σταματήσει κάθε διαμαρτυρία κάθε αντίρρηση των τοπικών κοινωνιών. Πράγματι έχει γίνει σοβαρή δουλειά από διάφορες μυστικές υπηρεσίες της δικτατορίας της παγκόσμιοποίησης και έχει στηθεί ένας καλός κεντρικός μηχανισμός. Τέλος μην αναρωτιουνται οι πυρήνες της φωτιάς και άλλοι αναρχικοί που δεν έχουν σχέσεις με το βαθύ κράτος πως συνελήφθησαν ή πως βρήκαν στοιχεία για αυτούς. Αφού είναι μ@λακες και γράψανε στο ιντιμιντια του open society και μιλάγανε σε πορείες παρούσης της antifa του Κωνσταντίνου, έπρεπε να το περιμένουν!!

    16. Δηλαδή όλοι οι Έλληνες (εκτός των δοσιλόγων, γερμανοτσολιάδων της Χρυσής Αυγής), που συνέτριψαν τον φασισμό είναι τρομοκράτες; Ωχ θα πάρει φόρα και …θα μας τα κλάσει ο πορτοκαλί περουκίνο.

      1. ποτε συνετριψαν τον φασισμο; οι γερμανοι μονοι τους φυγαν.

    17. ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ απ΄τη μία βλέπεις τα σοβαρά επεισόδια κι απ’ την άλλη το ραμολί τον Τραμπ που είναι μια κινούμενη παρωδία και δεν ξέρεις να κλάψεις ή να γελάσεις! Τρομοκρατική οργάνωση οι ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Κι ο Χίτλερ ακόμα θα ντρέπονταν να το σκεφτεί αυτό! Με ποσοστά χρυσής αυγής 2% τον βλέπω να κλείνει την ατυχή καριέρα του. Τουλάχιστον να μην προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά.

      1. Βρε ανοητο πλάσμα, ποιοι αντιφασίστες;;; Αυτοι ειναι οι πραγματικοί φασιστες, αλλα για να το καταλάβει καποιος αυτο, πρεπει να εχει μυαλό. Αυτοι προσπαθούν να επιβαλλουν την ανόητη ιδεολογια τους σε ολους. Και δεν μπορούν να καταλαβουν πως αυτη η ιδεολογια ειναι εναντιον των ίδιων των εαυτών τους, των γονιών τους και των παιδιων τους. Του ίδιου του μέλλοντος τους. Μιλαμε για τοσο χαζούς και πορομενους ανθρωπους.

      2. Τσίρκο είσαι εσύ μ@λ@κ@ κατσαπλια που δεν έχεις δεύτερο σωβρακο(αν φοράς) και όχι η Αμερική.Μετα την εκκαθάριση εκεί,έχετε σειρά εσείς εδω

      3. ο αντιπαλος ειναι παππους ανυπαρκτος που λογω ιου εχει κρυφτει
        Περα απο αυτο η αποφαση τραμπ εινια λογικοτατη μιας και οιοσδηπορτε καει και σπαει φυσικα τρομοκρατει
        Εσυ θα βγαζες το παιδ σου βολτα να καιγανε και σπαγανε οι αριστεροφασιστες

      4. Είναι αντιφασίστες όσο δημοκράτες είναι στη Λαική Δημοκράτία της Β. Κορέας.Η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη για την τρομοκρατική οργάνωση των Αντίφα.

    18. Μπράβο στον Τραμπ!!!

      αριστερά σιχάματα ερχετε το τέλος σας!!!

    19. Καιρός ήταν. Έπρεπε να είχε γίνει χρόνια τώρα.

    20. Στα ελληνοτουρκικα εισαι μεγαλος μαλακας αλλα
      αυτο με τους αριστεροφασιστες εγραψες
      Ο κουλης τους χαιδευει
      Για αυτο θα ξαναβγει ο τραμπ για τον αμερικανο πατριωτη ειναι νο1
      Ελλαδα εχουμε γεμισει ακραια σταλινικα καταλοιπα απλυταρια αντιφα

      1. καίγεσαι για τον αμερικάνο πατριώτη -ποιόν αμερικάνο, ποιό έθνος, ποιόν πατριώτη;- πάλι, κι όχι για τα ελληνοτουρκικά, μα την Παναγία, με ξεπερνάει 😡!

        1. Ναι ρε γιατί η ατζέντα των κλειστών συνόρων μας αφορά. Στα ελληνοτουρκικά αφού είμαστε στο άρμα της Μέρκελ, Σόρος, Κίνας καλά να πάθουμε…

    Comments are closed.