“ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ”! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-xamogelo

    Την πραγματοποίηση τρίτης δόσης του εμβολίου ως προϋπόθεση ισχύος του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού (EU DCC) για ταξίδια εντός της ΕΕ, για τους άνω των 60 ετών πολίτες, προτείνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

    Ουσιαστικά δηλαδή, ο Κούλης, ζητάει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μπει μπροστά ώστε να καταστήσει υποχρεωτική και την τρίτη δόση του εμβολίου. Αρχίζει με τους άνω των 60 ετών που ταξιδεύουν για να το φέρει σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας.

    Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο πρωθυπουργός, «Πολλές ευρωπαϊκές χώρες βιώνουν επί του παρόντος μια αναζωπύρωση των λοιμώξεων SARS-CoV-2 παρά τις μέχρι τώρα επιτυχημένες εκστρατείες εμβολιασμού. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μεγαλύτερη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα (B.1.617.2) του SARS-CoV-2 και σε φθίνουσα ανοσία από εμβόλια που χορηγήθηκαν μήνες νωρίτερα».

    Ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει ότι «υπάρχει διαφορά μεταξύ των κρατών μελών όσον αφορά στα προγράμματα εμβολιασμού τρίτης δόσης τους», επισημαίνει ωστόσο ότι «δεν πρέπει να χάνεται χρόνος ώστε να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους από τους πολίτες μας, ειδικά αφού η τρίτη δόση φάνηκε ότι είναι αποτελεσματική (>90%) στην πρόληψη σοβαρών συνεπειών που σχετίζονται με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, αλλά και στην προστασία από τη λοίμωξη με συμπτώματα κρατώντας τους πολίτες μας υγιείς εκτός νοσοκομείων».

    Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι προς αντιμετώπιση της τελευταίας αυτής έξαρσης, πολλές χώρες έχουν ήδη εισάγει προγράμματα εμβολιασμού με την τρίτη δόση είτε για όλους τους ενήλικες, είτε όπως η χώρα μας, μόνο για ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, και άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Στο σημείο αυτό αναφέρει πως ανεξαρτήτως αυτών των διαφορετικών προσεγγίσεων, η τρίτη δόση συνίσταται ανεπιφύλακτα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

    Ως εκ τούτου, ο πρωθυπουργός προτείνει να θεωρείται η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19 προϋπόθεση για ασφαλή ταξίδια εντός ΕΕ για τους Ευρωπαίους πολίτες άνω των 60 ετών. «Αυτό θα πρέπει να απεικονίζεται στο ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό, που αποδείχθηκε μια συλλογική επιτυχία η οποία μας επέτρεψε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στα ταξίδια από χώρα σε χώρα. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να απεικονίζεται στην κατ’ εξουσιοδότηση πράξη που αφορά στην περίοδο ισχύος του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού το οποίο η Επιτροπή σχεδιάζει να εγκρίνει και στις συστάσεις 1475/20 και 912/20 του Συμβουλίου σχετικά με τα ταξίδια στην ΕΕ», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά. Ο Κούλης προφανώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Pfizer με τρελές ρήτρες και γι’ αυτό τρελαίνεται.
      Φοβάται μη βγεί στην φόρα το συμβόλαιο που υπέγραψε αν δεν πιάσει τον στόχο , και η Pfizer αρχίσει τις κατασχέσεις σε κρατική περιουσία.
      Γι’ αυτό και κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν ανακοινώνει τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει.
      Η Pfizer και ο Bill Gates τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα.

    2. Κούλη,κλείσε πρώτα εσύ τα σύνορα της Πατρίδας μας στους λάθρο, και μετά πές ότι σου κατέβει στο κεφάλι !

    3. Αν δεν τον σταματησουμε…

    4. Απο τη φατσα καταλαβαινεις και μονο οτι ειναι ζαβο……πως τον ψηφισατε ρε μλκες

    5. Οι Τουρκοι εγινε οικονομικο κραχ και αποκαλυφθηκε η οικονομικη φουσκα οπως εγινε πριν 10 χρονια στη Ελλαδα και βγηκαν ολοι στο δρομο επι Ερντογαν.. εμεις και στα μνημονια κοιμομασταν και στις κατασχεσεις των σπιτιων μας και στη καταπατηση των ατομικων ελευθεριων με τα μετρα κατα του κορονοιου και του λοκ νταουν. Ολοι βγαινουν εξω αντιδρουν φωναζουν μονο οι Ελληνες κοιμουνται.. οχι κυριε Χιο δεν με νοιαζε με ποια λεσβια κοιμαται ο gay γιος του Κουλη ουτε αν δουλεψε ποτε στη ζωη του , ουτε αν εχει μανικιουρ βαμμενο φουξια-δεν με νοιαζει γιατι εχω πολυ πιο σοβαρα θεματα επιβιωσης.. εμενα με νοιαζε τι θα γινει με τις ατομικες ελευθεριες μου . με το δικαιωμα μου να πηγαινοερχομαι στη χωρα μου χωρις πιστποιητικο εμβολιασμου με το σπιτι μου που οι τραπεζιτες δεν μου κανουν κανενα βατο διακανισμο και δεν υπαρχει πλεον καμια προστασια της πρωτης κατοικιας με το συστημα υγειας που σκοτωνει αρρωστους και υγιεις ανθρωπους χωρις καμια τυψη και πλεον εχει το ακαταδιωκτο. Αυτα με νοιαζουν και με καινε. Και θα ψηφισω εσας με πιστη και ελπιδα οτι θα αλλαξετε την σαπιλα του συστηματος και θα σταθειτε διπλα σε εμενα και σε ολους οσους ειναι απελπισμενοι απο την κατασταση που επικρατει στη Ελλαδα

      1. Ναι περίμενε να σε σώσουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα… έγινε ποτέ αυτό;

    6. Θελετε να κερδισετε σιγουρα τις εκλογες Κυριε Χιο . Σαν θεσσαλονικιος σας το λεω . Αν το θελετε σιγουρακι ασχοληθειτε με το ποδοσφαιρο . Βγαλτε πρωτοσελιδο το βρωμικο ρολο του Υφυπουργου αθλητισμου Αυγενακη επιστηθιου φιλου του Μαρινακη ,εναντιων του Σαββιδη της Θεσσαλονικης , το γηπεδο του ΠΑΟΚ. ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ Α ΓΗΠΕΔΑ . Στηριξτε την ελευθερια των πολιτων και το αγνο πατριωτισμο οπως κανετε και αυριο πεφτει σημα ολη η Θεσσαλονικη να σας ψηφισει.
      Αυτοι εχουν σκοπο να εμβολιασουν ολη την Θεσσαλονικη με το ετσι θελω . Αυτο που ζουμε ειναι Αυθεντικη και μαλιστα ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. βοηθηστε μας

    7. Δυστυχώς όμως πρωθυπουργός στη Ελλάδα δεν γίνεσαι .Γεννιέσαι.

    8. Καταλαβαινετε Κυριε Χιο τι εχει κανει ο Πρωθυπουργος ? Ζω στη Βουλγαρια Το εμβολιο δεν ειναι ουτε καν συζητησιμο. Δεν αφορα τον μεσο Βουλαρο. Ως Ελληνας ομως ειμαι τεσσερις φορες το μηνα Θεσσαλονικη.. με αυτο που κανεις ο Πρωθυπουργος εγω ενω ζω σε μια Ευρωπαικη χωρα που ειναι εντελως χαλαρη στο θεμα μετρων κατα του κοβιτ ειμαι υποχρεωμενος για να επισκεφτω την πατριδα μου να εμβολιαστω αφου για να επιστρεψω στη Βουλγαρια πρεπει δεν αρκει το ραπιτ τεστ αλλα χρειαζομαι και πιστοποιητικου εμβολιασμου.. Αυτο ειναι σκαδαλο και ξεσκεπαστε το .. ειναι πιεση στους Θεσσαλονικεις που ζουν στη Βουλγαρια η πηγαινοερχονται να κανουν το εμβολιο. Εχω ρωτησει Βουλγαρους σε μεγαλες θεσεις και αυτοι θεωρουν οτι η Ιδια η Ελλαδα πιεσε την γειτονικη Βουλγαρια να ζηταει πιστοποιητικου εμβολιασμου για να μπορεσεις να περασεις στη χωρα αν ερχεσαι απο την Ελλαδα. Η Βουλγαρια εχει χιλιαδες Ελληνες που ειναι φορολογικοι κατοικοι πλεον της χωρας της και οχι της Ελλαδας επομενως σε καμια περιπτωση δεν θα ανακοινωνε απο μονη της μια τετοια αποφαση. Γιατι οχι με ραπιτ τεστ οπως μεχρι σημερα και τωρα να ζηταει πιστοποιητικο εμβολιασμου>??

    9. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Κάντε στην π@@τάνα την κούλα τρεις δόσεις μαζεμένες να πάει να βρει το θεό του τον γιχβέ/μαμμωνά.
      Καθίκια του κερατά, όλοι από το 1832 ως σήμερα. Με περίπου 10 χρόνια εξαίρεση.

    10. ειδατε !και με την βουλγαρια αυτο εγινε ! Η βουλγαρια περνουσε τους Ελληνες και ολους τους ξενους μονο με ραπιτ τεστ .Γιατι ζηταει τωρα απο τους Ελληνες πιστοποιητικο εμβολιασμου! Σχεδιο μαζικου εμβολιασμου των Θεσσαλονικιων που αρνουνται. Οταν η μιση θεσσαλονικη εχεις εβδομαδιαιες δοσοληψιες με Σαντασκι και Σοφια και επιχ/σεις εκει ηταν πιεση της Ελληνικης κυβερνησης να ζηταει η Βουλγαρια πιστοποιητικο εμβολιασμου και οχι καθεαυτη αποφαση της Βουλγαριας . Ξυπνατε /Διαδιδει σε ολους επιτηδες οτι ειμαστε στο κοκκινο για να μας ζητανε υποχρεωτικ πιστοποιητικο εμβολιασμου. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    11. καθαρμα κουλα δεν γνωριζεις τι τελος θα εχεις

    12. Προς εμβολιασμενους αποκλειστικά τρέξτε και πάρτε την ζωή σας πίσω ακομα μπορείτε

    13. KOΥΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΡΑΣΙΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ?
      ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΠΟΒΑΡΕΣ ΜΥΑΛΟ.
      ΠΗΛΕΛΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ Γ` ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ.

    14. Αφού η Παραδειση ζητάει αποκλειστικά είδηση κ όχι τη άποψη σας επικεντρωθείτε στην είδηση του κόμματος στη είδηση του πλάνου σας στη είδηση του κόσμου που ήδη συμπορευτηκε μαζί σας ..Η μήπως αυτή η είδηση πονάει το αφεντικό της κ τη Κυρία .Καιρός να πέσουν οι μάσκες στο ΑΡΤ κ πόσο εκτιμούν την ακροαματικότητα κ τη υστεροφημία της Κυρίας που προκαλέσατε με τη συμμετοχή σας στο δελτίο τους. Για να δούμε πόσο θα στηρίξουν αυτή τη είδηση ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΙΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

    15. Ο τύπος είναι ψυχοπαθής και μισάνθρωπος. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η καθημερινή του μανία με τα εμβόλια και τα τερατώδη μέτρα.

    16. εσεις οι αστυνομικοι που προστατευετε αυτον τον σατανα που λεγετε μητσοτακης η ειστε το ιδιο με αυτον και χαιρεστε με την κακια που βγαζει προς τα εξω η ειστε βλακες οσα λεφτα και να παιρνετε γιατι δεν γνωριζετε οτι κινδινευετε και εσεις και τα παιδια σας γεννηθηκαμε Ανθρωποι με τιμη αξιοπρεπεια συνειδηση αναρωτηθειται τι σοι ειστε σωματοφυλακες του μητσοτακη οπως να γνωριζετε οτι το καλο παντα υπερισχιει παντα ετσι θα γινει και τωρα και θα αναλαβετε τις τεραστιες ευθυνες σας εκτελουσα εντολες ξεχαστε το υπαρχει δεδικασμενο ντρεπομαι και σιχαινομαι που ζω στον ιδιο πλανητη με καθαρματα οπως ειστε εσεις και τοση αλλοι που πληρωνεστε και γουσταρετε τον πονο που προκαλειται ευχομαι τα χειροτερα για σας και θα ερθουν

    17. τον βαλανε αυτοι να το πει γιατι ξερουν οτι συντομα θα φαει σουτ Τον εχουνε για χαμαλη που τους κανει τις βρωμικες δουλειες, κοινως για να τουε παιρνει πιπες

    18. Κοπρος μελανοχιτωνας μπροστινος του 4ου ραιχ ,ειναι ηδη σε αποδρομη.

    19. Κούλη πάντα “πρωτοποριακές” προτάσεις είσαι, πως της σκέφτεσαι!!!!

      Το μισό πάθος που έχετε για τους εμβολιασμούς, να είχατε ρε “τυχοδιώκτες” της πλάκας για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής και την ανεργία θα ήμασταν καλύτεροι από την Ελβετία!

      Κούλη , ξέρεις, όσο πλησιάζει ο χειμώνας μ@μιεσαι περισσότερο!

    20. ενας ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣ δεν υπαρχει ?
      να τον στειλει να κανει παρεα στον δρακουμέλ….

    21. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ Κ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΥΛΑ Η ΤΡΕΛΗ ΜΑΣΟΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ??? ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ

    22. Πρώτα σου υποσχέθηκαν πως θα πάρεις τη ζωή σου πίσω και σε διαβεβαιωναν πως δε θα αρρωστησεις. Ύστερα σου είπαν πως ακόμα και να αρρωστήσεις θα το περασεις ελαφριά. Μετά σου είπαν πως ακόμα και να αρρωστήσεις βαριά, δε θα πεθάνεις. Έπειτα σου είπαν πως μπορεί και να πεθάνεις, αλλά οι πιθανότητες ειναι απειροελάχιστες. Μετά σου είπαν πως ειναι περισσότερες, αλλα, μπροστά στο να μη εμβολιαστείς , παραμένουν λίγες. Μετά θα σου πούνε πως και εμβολιασμενος, έχεις πολλές πιθανότητες να “φυγεις”, λογω των πολλών μεταλλάξεων. Και στο τέλος θα σου πουν πως δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, λόγω της εμβόλιοεξάρτησης!

      1. Ακριβώς αυτό .Μπορεί ο Χίος να το βγάλει σαν προεκλογικό σποτ ακριβώς έτσι όπως το είπες ? Βγάλτε το σήμερα .Πολύ σωστά το έθεσες

      2. αυτο να το γραφεις συνεχεια μπας και ξυπνησουμε ! οτι πιο to the point !

    23. Κύριε Χίο σήμερα στο ΑΡΤ περιμένουμε την άποψη σας για το κόμμα σας .μην αναλωθειτε στο γιο του Κούλη κ τη σακκαρη . Μπορείτε να μας πείτε για τους επίδοξους μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ κ την Εύα Καιλη η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι μένει μόνιμα στη Ελλάδα αφότου γέννησε κ συμμετέχει με τηλεργασια στα καθήκοντά της στη ευρωβουλή ..ποιοι εφοπλιστές την σπρώχνουν ..? Γενικότερα μιλήστε για θέματα που θα ήθελε να ακούσει μια σαραντάρα πενηντάρα η εξήνταρα σοβαρή οπαδός σας .μην αναλωθειτε για σεξ κ βρισιές .εγώ σας πιστεύω κ ξέρω ότι θα γίνετε πρωθυπουργός .δεν σας ζητώ να αλλάξετε αλλά σας ζητώ να προβάλλετε την κρυμμένη δυναμική σας περισσότερο .ακόμη κ οι στενοί σας φίλοι μπορεί να λένε ..α ο Χίος που γουστάρει να βρίζει ας τον τσιτωσουμε να γελάσουμε λιγάκι ..όταν όμως βρεθήκατε ένα βήμα από το θάνατο δεν νομίζω να ήταν αστείο .περιμένουμε να βγάλετε το αληθινό Χίο το μαχητικό Χίο τον εξαντλημένο κ ετοιμοπόλεμο από τη περιπέτεια κ τον πόλεμο που δέχεται Χίο .το Χίο που οι γνώσεις του κ οι πληροφορίες του καθηλώνουν άπαντες .το Χίο που έχει λύσεις να προτείνει κ σχέδιο για τη επόμενη μέρα plan a b c τρία κ τέσσερις εναλλακτικές ανάλογα με τις συνθήκες
      Είμαστε μαζί σας .θα γίνετε πρωθυπουργός .μην μας αφήσετε κ μην τους αφήσετε να σας στερήσουν από έμας .

    24. Μιλησε παλι ο τρελός
      χασκογελαει και φιλιδιονιζεται σαν δαιμονισμενος.

    25. Αυτό είναι το πρόβλημα του Κούλη. Το πώς θα κάνει χουντάρα όλη την Ευρώπη. Το Green Pass από την Κίνα έρχεται και χρησιμοποιείται ως εργαλείο καταστολής και ελέγχουν όλων των ανθρωπίνων ελευθεριών.

    26. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ… ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ….. ΟΜΩΣ.
      ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ!!! ΑΥΤΟ.

    Comments are closed.