ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    101894921_629174691010280_7818781842592497664_n-2

    Έγγραφα φωτιά έδωσε στη δημοσιότητα η πρώην Βουλευτής Ραχήλ Μακρή με δημοσίευση που έκανε στα social media.

    Η πρώην Βουλευτής Κοζάνης και νυν δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης, ανάρτησε τα έγγραφα στα οποία φαίνεται η έγκριση των κονδυλίων από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την ενοικίαση χώρου που ανήκει στην Εκκλησία.

    Στον συγκεκριμένο χώρο θα φτιαχτεί δομή φιλοξενίας μεταναστών και η χρηματοδότηση αφορά 5 έτη, από το 2021 έως και το 2025. Το ύψος του κονδυλίου ανέρχεται στο ποσό των 468.000 ευρώ.

    Στις 13 Μαΐου το Γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Μεγαρέων εκδίδει Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει ότι έχει πάρει διαβεβαίωση από τον αρμόδιο Υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μηταράκη, ότι η δομή δεν θα φτιαχτεί, όπως είχε προγραμματιστεί στη Νέα Πέραμο. Παράλληλα μέχρι και πριν μερικές ημέρες και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διέψευδε ότι υπήρχε τέτοιο ζήτημα.

    101567562_2571910483062180_9092582873872990208_n

    Στις 28 Μαΐου όμως, όπως θα δούμε στα παρακάτω έγγραφα, βγαίνει η απόφαση με την οποία εγκρίθηκε το κονδύλι για την ενοικίαση Εκκλησιαστικού χώρου στην Νέα Πέραμο του Δήμου Μεγαρέων..

    101659750_2750507445178283_4965185895884914688_n 101894921_629174691010280_7818781842592497664_n 102892025_259334221976907_6256655331699458048_n

    Πριν από μία εβδομάδα λοιπόν είχαμε έκδοση της συγκεκριμένης απόφασης.. Άλλαξε κάτι από τις 28 Μαΐου που δεν γνωρίζουμε κύριε Μηταράκη και κύριοι της ΔΙΣ ;; Αν ναι, να βγείτε και να προσκομίσετε έγγραφα ότι δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω.. Αλλιώς κοροϊδεύετε την Δημοτική αρχή και τους κατοίκους της περιοχής..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ναι αληθεια είναι αυτό όταν την δεκαετεια του 90 η χρυση αυγη ηταν κοντρα με ολους και με όλα λιγοι ηταν συναγωνιστες ,ξαφνικα όταν ηρθε η κριση ο σύνδεσμος γεμισε με παρυσακτους φραμπαλαδες,καλα τα ελεγε ο Σωτηρης. Και καποια παιδακια που δεν τα ηξερε ουτε η μανουλα τους χαρη σε εμας το κομμα και τον αρχηγο εγιναν βουλευτες ,και στα δυσκολα εφυγαν. Αλλα καλυτερα φανηκε ποιοι είναι οι πιστοι και οι αντρες και ποιοι οι γυναικωτοι που απαρνηθηκαν την ιδεολογια μας και είναι γνωστη,εμεις ποτε δεν το κρυψαμε,φτου σας προδοτες,η χρυση αυγη θα ξαναγεννηθεί απ της σταχτες της εσεις ρεμαλια θα χαθητε,και επιστροφή πια δεν υπαρχει θα είναι αργα για δακρυα προδοτες ροτφιανοι πουλημένα τομαρια του συστηματως,χρυση αυγη μεχρι τελους.

    2. Εχεις δικιο φιλε, αυτος δεν ειναι ο πραγματικος Αγγελος απο Μιλανο, ειναι ενα τρολ αισχιστου ειδους, ο πραγματικος Αγγελος δεν γραφει τετοιες π@παριες!!!!!!!!!!!

    3. Καλα σας τα λεει ο Στεφανος Χιος ρε σαπιογεροι μια ζωη ψηφίζατε νου δουλα και μπατσοκ και σας διορηζαν στο δημοσιο ,παιρνατε επιδοτήσεις στα χωράφια ειχατε αλλοδαπούς ,τοτε ηταν καλα εεε,ξαφνικα ρε αμόρφωτοι ελληναραδες την ειδατε φανατικοι εθνικιστες και ψηφίζετε απατεωνες και εκει. Εσεις ρε καταστρεψατε την χωρα πρωην πασοκοι και νεοδημοκράτες νυν ψευτομπατηριωτες. Σε λιγες ημερες νοικοκυραιοι-αρουραιοι θα σας ερθει Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ βαρατε προσοχες και πληρωστε ζωντόβολα.

    4. Τι θα γίνει ρε παιδιά με όλα αυτά τα ξςφτιλισμενο σκουπιδια,τις αδερφούλες της Κουμουνδούρου που μπαίνουν εδώ και μας τεντώνουν τα νεύρα; Να πάνε αλλού οι πουστρες να σχολιαζουν

    5. Συνεχιζουν κανονικα και απτοητοι την ισλαμοποιηση της χωρας εποικιζοντας την με λαθρομουσουλμανους οι Ανθελληνες της ΝΔ, συνεχιζοντας την ελεεινη πολιτικη των κατσαπλιαδων του Συριζα!!!!!!!! Οσο για σενα ρε 6, δεν μας λες ρε φαφλατα εσυ τι ψηφιζεις, να ψηφισουμε και μεις!!!!!!!! Τι ειδες τοσα χρονια απο τα κομματα που κυβερνησαν και κυβερνουν;;;;;; Μας χρεοκοπησαν και μας ταραξαν στα μνημονια!!!!!!!! Ο Κασιδιαρης που δεν εχει κυβερνησει σε ενοχλησε αχρηστε, απλυτε!!!!!!!!

      1. Εγω παντος μια ζωη ΚΚΕ ψηφιζω απ τα γεννοφάσκια μου κομμουνιστης είμαι μουλε!

    6. “Υπουργείο Υποδοχής καί ασύλου”λέι το ζαγάρι τού γουρλομάτη ο κρετίνος υπουργός του ο τριπίθαμος Μηταράκης δίχως νά ντρέπεται.Ο βλάξ δέν ξέρει τι θά πεί η λέξη αιδώς.Ρέ ρεζίλιδες,ξευτίλες,χαμούρες
      φέρτε έναν μόνο “κατατρεγμένο”γιά δείγμα,όχι πολλούς,πού νά έχει δικαίωμα ασύλου.Δέν τόν φέρνετε
      γιατί δέν έχετε κανένα.Είναι όλοι παράνομοι εισβολείς πού πρέπει νά απελαθούν.Οι εθνοπροδότες τούς
      ανταμοίβουν πού μπούκαραν παράνομα στή χώρα μας καί τούε δινουν άσυλο.Γουρλομάτη εσύ καί η
      συμμορία σου θά έχετε φρικτό τέλος.Θά θά σάς κρεμάσοουν ανάποδα όπως τόν Μπενίτο Μουσολίνι.
      Γιάννης Λάκων πατριώτης εθνικιστής μεγάλος καί υπερήφανος ρατσιστής
      (ο πατριώτης,ο εθνικιστής καί ο ρατσιστής αγαπάει ΜΟΝΟ τήν Ελλάδα)

    7. Μας τελειώνουν. Η μαλλον, μας τελείωσαν. Κι εμεις καθοοοομαστε!!! Όρθια ζωα ολοι μας. Φοβόμαστε να σηκωθούμε απο τον καναπε μας, αλλα αυτο που φοβόμαστε δεν θα το γλυτωσουμε. Θα αναγκαστούμε καποια στιγμη να αμυνθούμε και να προστατέψουμε την ζωή μας και την ζωή των αγαπημένων μας. Ετςι γινεται παντα. Κοιτάξτε την ιστορία και πάρτε μάθημα. Οι νέοι έποικοι παντα διωχνουν τους ντόπιους, αλλιως δεν μπορούν να στεριώσουν. Τωρα βεβαια οι έποικοι εχουν και την συνδρομή των κυβερνώντων …..μας……οι οποίοι ειναι ένοχοι για τα μελλοντικά εγκληματα εις βαρος μας. Οχι πως τους νοιάζει βεβαια. Αντιθέτως, αυτο θελουν και αυτοι. Να μας αφανίσουν. Και εμεις φυσικα τους στηρίζουμε. Στηρίζουμε τον θάνατο μας.

    8. Αγαπητοι φιλοι θα επαναλάβω ακομα μια φορα της παγιες θεσεις της πατριωτικης ΝΔ ,η κυβερνηση Κυριακου Μητσοτακη εργαζεται για το κοινο συμφέρον του τοπου μας. με μεθοδικες κινησεις και με συστημα οι νεοι μετανάστες θα προσαρμοστουν αρμονικα στην Ελληνικη κοινωνια και θα ενταχθουν στους τομεις παραγωγης της πατριδας για να προσφερουν και να συνεισφερουν στην προοδο της πατριδας μας. Οι φωνες και οι κραυγες δεν εχουν να προσφερουν κατι καλο ,αντίθετα πρεπει ολοι να στηρίξουμε την εθνικη πατριωτικη κυβερνηση του ηγετη Κυριακου Μητσοτακη . Πρεπει ολοι οι Ελληνες να επιδειξουμε συνεση και υπομονή ώστε σε βαθος χρονου θα ερθει η ανταμοιβή μας και με σημαντικα κερδη στην οικονομια της Ελλαδος αλλα και στης τσεπες μας ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ

      1. Μακριά απ’ τον κ@λο μας κι όπου να ‘ναι, έ μιλανέζα;

      2. @Αγγελος γνωρίζουμε πως είσαι ένα μ@λ@κισμενο τρολ της Κουμουνδούρου που μπαίνεις και μας τα πρηζεις και δεν είσαι ο πραγματικός Άγγελος.Τα στοιχεία και η ip σου είναι γνωστή και θα πέσουν κλωτσες

        1. Σιγα ρε αντρα ,θα πεσουν κλωτσιες μαγκα του πληκτρολογιου αυτος δεν ξερω αν είναι τρολ αλλα μιλαει ωραια και δεν βριζει ουτε απειλεί κανεναν καταλαβες παλιοφασιστα αι και στο διαολο καριολη

      3. Πρεπει να εισαι μεγαλος κοπανος..Κατσε εκει στην Ιταλια και μην τολμησεις να πατησει το ποδι σου εδω..

    9. η δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα και κανέναν

      1. ΜΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΑΛΛΆ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ….

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ

    10. Οποιοι αποφάσισαν και υπογραψαν….. Να το βρουν τα παιδιά τους…. Το καλό που κάνανε.

    11. Ελα και δεν θελω κακιες ,ανθρωποι είναι και αυτοι και ηρθαν εδώ γιατι τους κυνηγουσαν και τους εσφαζαν κατι ψυχοπαθείς ισλαμοφασιστες, με το περασμα του χρονου θα μπολιαστουν στην κοινωνια και πολλα νεα παιδια θα σπουδασουν θα μορφωθουν θα προσφερουν στην κοινωνια ,ενώ τα νεα αγορια θα στελεχωσουν τον μελλοντικο στρατο. Τι να σας κανω αφΟΥ δεν γαματε ολη μερα ιντερνετ και τσοντες εισαστε ρε τεμπελχανάδες ,σας ειδα και χθες ολοι ειδατε της τσοντες του μακαριτη και σας γυαλισε η μαυρη πιτσιρικα,παλι λαστιχο τον κανατε ρε αχρηστοι μαλακες!

    12. ΑΝ ΔΕ Κανω λαθος δεν ειναι η πρωτη φορα στη μεταπολιτευση που ενα κομμα κοροιδευει τον λαο……………………….. χαααχχααα

    13. Μηταράκη Πόκεμον στο σπίτι σού θα τούς φέρουμε ψευταρα.. Κούλη έκανες την Ελλάδα Αφγανιστάν..θα σου φέρουμε σπίτι σού μερικούς τόσο τους αγαπάς; προδότες Ηλία Κασιδιάρη δαγκωτο..τζιχαντια του κερατά

      1. Ναι βλακα ψηφιζε κλασιδιαρη εσυ να δεις τι; τοσα χρομνια που ψήφιζες χαυγη τι καταλαβες ρε τουβλο; χαχαχαχα πανε ψηφισε τον μαροκινο ελ κλασιδιαρ να τον βαλεις στην βουλη να παιρνει το μηνιατικο και τα βουλευτικα προνομια ,εσυ θα συνεχηζεις να πεινας και να σε πληρωνει η μαμα την ΔΕΗ και το νερο χαχαχα

        1. Ο τρόπος που μιλάς και χωρίς επιχειρήματα ποιον νομιζεις οτι πείθεις ;

        2. Και εσύ τόσα χρόνια που ψήφιζες και ψηφίζεις ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ τι κατάλαβες? Οι 301 που τους βάλαμε στην βουλή 46 χρόνια τώρα δεν τους ταίζουμε δεν πληρώνονται? Ενας παραπάνω δεν νομίζω να γίνεις ποιό φτωχός από ότι είσαι,εκτός και αν είσαι βολεμένος με κάποιον από τους 4 προαναφερθέντες.

          1. Τι παει να πει να τα παίρνει ένας παραπάνω; Το νέο αυτό κόμμα τα άτομα που θα απαρτίζονται τι σπουδές έχουν ; Με την απάντηση που δίνεις είναι σαν να λες ότι ας φτιαχτούν και άλλοι 10 με το να γίνουν βουλευτές και τι έγινε ; Και αυτοί θέλουν να μπουν στην Βουλή για να φτιαχτούν όχι να σώσουν τον Έλληνα.

    14. Κούλη τζιχαντιστη. Ως πότε η κυβέρνηση με ψέματα θα κυβερνάει;έξω απ’το σπίτι σού θα έρθουμε, ετοιμάσου να τους παραλάβεις προδότη,ανθελληνα

    Comments are closed.