ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΤΡΑΜΠ – ΣΕΙΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    tramp

    Ο Ν.Τραμπ θα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που με την υπογραφή σχετικής εκτελεστικής εντολής σήμερα Πέμτπη, θα βάλει τάξη στην ασυδοσία των social media τα οποία εμποδίζουν την ελευθερία της έκφρασης και λογοκρίνουν τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου αλλά και το ειδησεογραφικό περιεχόμενο των συντηρητικών ιστοσελίδων και ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη, εμποδίζοντας την διάδωση των απόψεών τους.

    Τις προθέσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου αποκάλυψε η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany, η οποία δήλωσε ότι ο πρόεδρος σκοπεύει να εκδώσει εκτελεστική εντολή «σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

    Mάλιστα όπως αποκάλυψε η Wall Street Journal  με ένα προσχέδιο της διαταγής θα περιοριστούν οι νομικές προστασίες των εταιρειών social-media companies, διευκολύνοντας έτσι τους ομοσπονδιακούς ελεγκτές να καθιστούν υπόλογες τις εταιρείες για περιορισμό των δικαιωμάτων «ελεύθερης έκφρασης» των χρηστών.

    Η εκτλεστική εντολή θα ανακαλέσει τις προστασίες που έχουν οι εταιρείες τεχνολογίας από τον νόμο 1996 Communications Decency Act που τους δίνει την δικαιοδοσία να ελέγχουν το περιεχόμενο και θα οδηγήσει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες στο να αποσύρουν διαφημιστικά συμβόλαια από εταιρείες που έχουν προχωρήσει σε τέτοιου είδους παραβιάσεις.

    Το θέμα αποκαλύφθηκε εντός του προεδρικού αεροσκάφους Air Force και αρκετοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου το μετέδωσαν μέσω του Twitter.

    Από την πλευρά του ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter κατήγγειλλε την λογοκρισία που ασκούν τα social media διαμηνύοντας ότι «Δεν θα το επιτρέψω. Το προσπάθησαν το 2016 και απέτυχαν. Μείνετε συντονισμένοι».

    Δεν είναι τυχαίο ότι τα social media επιχειρούν να «φιμώσουν» τα συντηρητικά ΜΜΕ σε αυτή την χρονική συγκυρία καθώς πλησιάζουν οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές ενώ η πανδημία του κορωνοϊού και ο τρόπος αντιμετώπισής της από την «διεθνή αριστερόστροφη ελίτ (η ελίτ χρησιμοποιεί την αριστερή νοοτροπία ως όχημα για να επιβάλλει τον διεθνισμό και το παγκόσμιο κράτος εις βάρος των εθνών) με περιορισμό των ατομικών ελευθεριών (μόνιμα, ας μην κοροϊδευόμαστε) προκάλεσαν την αντίδραση των συντηρητικών ΜΜΕ που όμως δέχονται «περιορισμό» από τα social media για να μην μπορούν να διαδώσουν την δική τους οπτική γωνία.

    Είχε προηγηθεί η καταγγελία του Αμερικανού προέδρου για το Twitter, το οποίο επισήμανε ως «παραπλανητικές» δύο αναρτήσεις του και κάλεσε τους χρήστες να ελέγξουν την εγκυρότητα των δηλώσεών του.

    Ο Τραμπ, επανέλαβε τις κατηγορίες του για πολιτική προκατάληψη αυτών των ιστότοπων και έγραψε στο Twitter: «Οι Ρεπουμπλικάνοι αισθάνονται πως οι Πλατφόρμες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αποσιωπούν πλήρως τις συντηρητικές φωνές. Θα επιβάλουμε αυστηρές κανονιστικές ρυθμίσεις ή θα τους κλείσουμε, δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να συμβεί αυτό. Καθαρίστε τη θέση σας, ΤΩΡΑ!!!!».

    Η διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter τοποθέτησε μια ειδοποίηση που καλεί τους χρήστες να «ενημερωθούν για τα γεγονότα» σε μια ανάρτηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις επιστολικές ψήφους, στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει πως οι ψήφοι αυτές είναι «ουσιαστικά χαλκευμένες» και θα έχουν αποτέλεσμα «εκλογική νοθεία».

    Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, καλεί τους αναγνώστες της ανάρτησης να «ενημερωθούν για τα γεγονότα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους» και τους οδηγεί σε μια σελίδα όπου η συντακτική ομάδα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει άρθρα και πληροφορίες που αντικρούουν τον προεδρικό ισχυρισμό.

    Η αλήθεια είναι πως στις ΗΠΑ όλο ένα και πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν οι κολοσσοί των social media είτε να διασπαστούν σε πολλές μικρότερες εταιρίες είτε να το δημόσιο να αυξήσει σημαντικά τον έλεγχο πάνω τους, αφού πλέον ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα καθορίζουν και τη δημόσια συζήτηση με βάση τι επιτρέπουν να δημοσιεύεται και τι όχι.

    Επειδή οι εταιρίες είναι ιδιωτικές δεν χρειάζεται να ακολουθούν την πρώτη παράγραφο του αμερικανικού συντάγματος περί ελευθερίας του λόγου έχοντας την δυνατότητα να λογοκρίνουν όποιον θέλουν.

    Το πρωτοφανές εδώ δεν είναι μόνο ότι το Twitter αμφισβητεί (χωρίς να έχει το δικαίωμα) τον πρόεδρο Ν.Τραμπ αλλά επίσης και ότι οι συντακτικές του ομάδες έσπευσαν να βρουν «επιχειρηματολογία» εναντίον του.

    Δηλαδή το Twitter προχώρησε σε λογοκρισία και «δημοσιογραφική» έρευνα, πράγματα που δεν είναι αντικείμενα των εργασιών του.

    Ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατήγγειλε με δύο νέες αναρτήσεις του στο Twitter ότι η διεύθυνση του ιστότοπου απειλεί την «ελευθερία του λόγου», κάτι που «εγώ, ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!».

    «Το Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020». «Το Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε.

    Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά like, share καρδούλες και φωτογραφίες.

    Έχει ήδη δημιουργηθεί το «πρόπλασμα» μια μελλοντικής δικατορίας η οποία ξεκινάει την προσπάθεια της να επιβληθεί από… την προπαγάνδα.

    Αυτή θα μπορεί να λέει ότι θέλει, όπως το θέλει και όποτε θέλει μην επιτρέποντας σε όσους την έχουν καταλάβει να την αποκαλύψουν και ο κόσμος απλά το δέχεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. να βγάλουν το σκασμούλη μερικοί, που θεωρούν το σίχαμα αφιλοκερδή, ευσεβή, προστάτη του λαού και οτιδήποτε άλλο εκτός από αγόμενο και φερόμενο από σκοτεινά συμφέροντα βλάκα νάρκισσο, ρίξτε μιά ματιά (και σε συμβολικό επίπεδο) στη διεύθυνση των γραφείων των εταιριών των εβραίων “αρχισυμβούλων” του kushner (της ιβάνκα) στη Νέα Υόρκη, να σάς κοπεί λίγο η όρεξη…

    2. Τραμπ ίσως ο καλύτερος πρόεδρος ever!!!Όσο για αυτούς που λένε οτι είναι φιλαράκι με τον Ταγίπ.Ο Σουλτάνος έβαλε τα F-35 στον πάτο του και οι τουρκική λίρα κοντευει να γίνει κωλοχαρτο!!!Οποτε δεν είδαμε να σώζει κανέναν Σουλτάνο.Σιγά μην βάλει κιόλας ο πρόεδρος Τραμπ τον στρατό των ΗΠΑ να επιτεθει στον Σουλτάνο.Για να είναι μερικοι αραχτοι στον καναπέ με Φρέντο και smartphone να τα ξυνουν και να τον βρίζουν όλη μέρα.Οποιος είναι τουρκοφάγος ας παει μονιμας στον Ελληνικό στρατό.

      1. Η πολιτική είναι σκακι.Ο τραμπ ειπε στον ερντογαν να παρει f35(μαχητικά)
        Ο Ερντογάν άλλαξε πήρε s400(πυραυλοι)από Πουτιν.Ποιος ξέρει γιατί άλλαξε γνώμη ο Ερντογάν και τον γ@μησαν οι Αμερικάνοι?Ποιος θα του δώσει τα λεφτά
        μέχρι το τέλος του χρόνου εκτος ΔΝΤ και με
        τι ανταλλαγμα?Τι ρήτρες θα πληρώσει
        στον Τραμπ για την αθέτηση υπόσχεσης?

    3. @ελλην (λεμε τωρα)….ΑΣΕ ΒΛΑΜΕΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΑΑΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    4. ΕΥΓΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η Π Α ……ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ
      ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
      ΜΕΧΡΙ ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

    5. “ελλην ” χωρίς οξεία, χωρίς Ε κεφαλαίο, περίεργα πράγματα. Μήπως εννοείς τη βενζίνη την ελίν την οποία μάλλον σνιφάρεις με τρέλα;;

        1. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΜΑ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ

      1. xaxaxa……εχεις χιουμορ,,,,
        ακου ελλην χωρις κεφαλαιο το Ε …..

        1. μαθε γραμματικη, κωμικε θαυμαστη δικτατορων και ανθελληνων

          1. εισαι κατι μεταξυ Βελοπουλο και Συριζα….μπερδεμενος

            1. καμια σχεση, αυτοι περισσοτερο ταιριαζουν σε σενα που πασχιζεις να το παιξεις πατριωτης

    6. Το προσωπικα δεδομένα είναι η βασική πηγη
      δεινών της ανθρωποτητας.Καθε free or not
      softaware περιέχει μέσα του ανιχνεύσιμα η
      μη απο antivirus Unwanted programs τα οποία
      κλέβουν και πωλούν π.δ.Η google μετά είναι
      η επόμενη κλεφτηςκλπ.κλπ.
      Τα social media συμπληωνουν επάξια το puzzle κλεψίματος και έχουν μεγαλύτερη
      βαρύτητα γιατί υπάρχει η δυνατοτα εκφρ
      ασης προσωπικής άποψης και η διασύνδεση
      απόψεων μεταξύ των χρηστών.
      Ο έλεγχος τους δίνει άπειρη εξουσία,δύναμη
      πάνω στους χρήστες αφού μπορεί ο εκαστοτε
      ελεγκτής να ανεβοκατεβαζει αναρτήσεις
      να δημαγωγει με δικές του μη ελεγχόμενες
      και να δημιουργεί υποταγμένες ελεγχόμενες
      ανθρώπινες συνειδήσεις κατά τη βούληση του
      Έχεις ταλέντο στην απάτη
      Aθωότητα στο μάτι
      Είσαι άλλη μια κόπια
      Με δυο λόγια ας τα ψόφια.
      Θα προτεινα ο Τραμπ να σταματήσει τη κατακρεουργηση της wiki από cia,το συνεχές
      κατέβασμα ιστοσελίδων από το Google search με προσχημα (πάντα υπάρχει ένα κορονοπ
      ροσχημα) την προστασία των “πνευματικών δικαιωμάτων”.
      Υ.Γ.Αν θέλετε πριν κατεβάσετε ένα αρχείο η
      αφού επισκευθειτε ένα url κάντε ένα καρατσ
      εκαρισμα εδώ για να δείτε τι περιέχει:
      https://www.virustotal.com/gui/home/upload

    7. Τον Τραμπ τον ψηφίζουν ραστισταριά, νεοναζί και άτομα που βλέπουν πίσω από όλα τα δεινά τους Εβραίους και λοιπές συνομωσίες. Εντωμεταξύ ο ίδιος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι είναι ο καλύτερος φίλος των Εβραίων, η κόρη του έχει παντρευτεί Εβραίο, και τα εγγόνια του έχουν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό. Είναι ο μόνος πρόεδρος μάλιστα που υποστηρίζει ότι η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ και θέλει να μεταφέρει και εκεί την πρεσβεία ικανοποιώντας το μεγαλύτερο όνειρο των Εβραίων. Πάρε και κατάλαβε τι μπετόβλακες και πόσο σε σύγχυση είναι οι ψηφοφόροι του…

      1. Μετά την πτώση του τείχους του Βερολινου 1989,
        δρομολογήθηκε το παλαιό σχέδιο του εβραιου Goudenhove-Kallergi,
        για την αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες.
        Τα αφεντικά της παγκοσμιοποιημένης οικουμένης χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια
        για τα εργοστάσια τους.
        Θα μας μετατρέψουν όλους σε παραγωγικά-καταναλωτικά ανδρείκελα,
        που τα μυαλά τους κι οι ψυχές θα χειραγωγούνται σε απόλυτο βαθμό
        από τους μηχανισμούς ελέγχου του Νου, των καθεστωτικών ΜΜΕ.
        Ο Καρλ Γιάσπερς (ένας από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους του Υπαρξιακού στοχασμού)έγραψε ότι η μετατροπή των λαών σε μάζες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αιώνα μας……
        Οι «μωρομάνες» με τις μαντίλες στα hotspot είναι το ορεκτικό των εντυπώσεων.
        Το κυρίως πιάτο είναι ο ισλαμικός στρατός

      2. χα χα χα χα oντως τα ουγκανα εχουν πολυ γελιο

    8. Οι περισσοτεροι νομιζετε οτι υπαρχουν 2 συγκρουομενοι πολοι ενω και οι 2 ελενχονται απο το ιδιο αφεντικο αυτα τα διπολα ειναι τεχνητα.Ρωσσια Αμερικη, Κινα Αμερικη, Χιλαρι Τραμπ, Μητσοτακης Ερντογαν ,Ακροδεξια Ακρο αριστερα και οσα αλλα βαλει ο νου σας.Αυτα θα οδηγησουν σε συγκρουσεισ μεχρι να ερθει το αποτελεσμα που θελουν που ειναι η παγκοσμια κυβερνηση,Μονο κακοι υπαρχουν

    9. Ο Τραμπ ειναι μαγκας.Οσο αφορα τη Ελλαδα,ειδε οτι ψηφιζουμε αυτοκαταστροφικα κ μας παρατησε για τον μογγολο.

    10. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ – ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ?
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΤΡΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ.
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΣΤΟ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    11. Ο Τραμπ κάνει πράξεις! Όσων σας πετάγανε τα κανάλια εκτός τα facebook και τα youtube ο μεγάλος Τραμπ το διορθώνει. Για αυτό τον θάβουν και όλα τα κουτσαβάκια των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Έχουν μάθει να αλωνίζουν και να κόβουν όποιους γουστάρουν.
      Για αυτό ρίξανε και τον ιό. Να χάσει τις εκλογές!

    12. Ο/Η Άμα είσαι τελειωμένος ζεις για τον τραμπ και τον κάθε τραμπ λέει:

      Τον ψηφίζουν κυρίως οι αμόρφωτοι φτωχομπινέδες του Νότου, κάτι σαν τους μπατρίς-θρησκεία-οικογένεια τους δικούς μας. Χειραγωγούνται από ρατσιστικά-συνωμοσιολογικά sites και οι περισσότεροι δεν έχουν καν σπίτι και μένουν σε τροχόσπιτα! Πέντε χρόνια Τραμπ και μαντέψτε: ακόμα σε τροχόσπιτα μένουν…

      1. Οι δικοί μας δεν έχουν καμμιά σχέση με το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, αφού με κάθε τρόπο πολεμούν τα ιδανικά αυτά, όμως και συ ειρωνεύεσαι την Πατρίδα, αφού χρησιμοποιείς ειρωνικά το…μπατρίς, το ίδιο
        ίσως και σκέφτεσαι και για τα υπίλοιπα(Θρησκεία-Οικογένεια)!!!!!!!!

        1. ετσι ακούγεται η λεξη όταν τη χρησιμοποιουν οι βρωμοναζηδες, την ευτελιζουν

      2. Γιατί αν ψηφίζανε Χίλαρι Κλίντον δεν θα μένανε σε τροχόσπιτα και θα τους έδινε η Χίλαρι βίλα με πισίνα. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται όλοι εσείς που σας ξαμολήσανε από το Δαφνί να έχετε πιάσει στασίδι στο Μακελειό και να γράφετε μαλακίες?

      3. Οι φτωχομπινεδες που λες λατινογενεις εργάζονται σκληρά, στέλνουν τα παιδιά τους σε πανεπιστήμια πανάκριβα να σπουδάσουν και πουλάνε και το σπίτι τους, για να μείνουν σε τροχόσπιτο προκειμένου να μορφωθούν. Έχουν πλέον δουλειές, το εμπόριο με παραδοσιακή και vintage τέχνη ανθεί και Αριζονα, Νέο Μεξικό προσπαθουν και τα καταφέρνουν. Εκεί οι Ινδιάνοι Χόπι, Πουέμπλο και Ναβάχο έχουν καταυλισμούς και μικρά σπιτάκια και οι τέχνες επίσης ανθούν, καθώς κι ο τουρισμός. Αυτοί ψηφίζουν Τραμπ. Αν αυτοί οι μεροκαματιάρηδες και οι Ινδιάνοι είναι φασίστες, έχεις μπερδέψει την βούρτσα σίγουρα.

    13. στις ΗΠΑ δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο τον Τραμπ…..
      το ειπε και ο μεγιστος Κλιντ Ηστγουντ

    14. Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ κήρυξε τόν πόλεμο κατά τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.Από την έκβαση αυτού τού πολέμου εξαρτάται τό μέλλον τής ανθρωπότητας.Ελεύθεροι άνθρωποι η σκλάβοι.
      Γιάννης Λάκων

    15. ελλην

      αλλαξε το ονομα σου διοτι δεν συμπεριφερεσαι σαν ελληνας

      ακριβως τα ιδια που καταγγελνει ο τραμπ γινονται εδω στην ελλαδα με το facebook

      και οχι μονο αυτο

      ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τους ηθικους αυτουργους στο facebook και πουλανε τρελιτσες για την οποιια τιμωρια μελων η ομαδων

      και κατι τελευταιο ξερεις εσυ ελλην η οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα που εχει τα γραφεια το facebook στην ελλαδα?

      γιατι τοση μουγκα στην στρουγκα για την διευθυνση των γραφειων εφοσον θα μπορουσε ο καθενας να διευθετησει τα προβληματα του facebook απο κοντα?

    16. θεόμουρλος. Το Νοεμβριο οι αμερικανοι τον ξεφορτωνονται, υπομονη

      1. Δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να μη κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

        1. Βάζουμε στοίχημα?Είναι ήδη τελειωμένη
          πολιτική μουστογρια!

        2. Πάντως στατιστικά οι πρόεδροι κάθονται
          δύο τετραετίες.Η μόνη λύση για να ξαναβγει είναι να βρουν δουλειά οι άνεργοι.Γι αυτό προσπαθει να μη λογοκρίνεται δε περίμενε ότι θα τον χτυπάνε τόσο από παντου.Μονο για τη πάρτη του το κάνει τα άλλα έπονται!

      2. Χαχαχαχα γατακι
        Θα ηθελες εεεεε?
        Λυπάμαι αλλα θα τον υποστείς για μερικα χρονια ακομα.
        Περαστικά σου

      3. για μας τους ελληνες υπηρξε το πιο φιλοτουρκος προεδρος που περασε
        Μα δεν τον βλεπω να χανει αφου οα ντιπαλος εινια παπους και αυτα αμερικη μετρανε.
        Δεν ειναι οι αμερικανοι ελληνες που βγαζαν τον αντρεα που ταν με το ενα ποδι στον ταφο
        Εκει μετρα ο προεδρος να ναι δυνατος

      4. αλλαξε ονομα……δεν σε κοβω για Ελληνα

        1. εσυ που αυτοαποκαλεισαι “νεμεσις ελληνων” τι εισαι, τουρκος? Να ξερεις οτι εσενα και τον τουρκολαγνο Τραμπ σας εχουμε γραμμενους

          1. εσυ σιγουρα με την killαρυ Κλιντον πρεπει να ησουνα…..
            για εβραιο σε κοβω

            1. oι νεοναζί ουσιαστικα στηρίζετε τους εβραιους και βοηθατε τους τουρκους. Μαυρο θα τρωτε παντα από τους ελληνες

            2. εγω σε κοβω για τουρκοεβραιο, σιγουρα παντως ανθελληνα

      5. “ελλην ” χωρίς οξεία, χωρίς Ε κεφαλαίο, περίεργα πράγματα. Μήπως εννοείς τη βενζίνη την ελίν την οποία μάλλον σνιφάρεις με τρέλα;;

        1. κανε κι ενα χαιλ και μας επεισες

          1. ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; Α ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΡΟΣΤΕΡΟΒΡΩΜΗΛΕ;

      6. Ότι είπε προεκλογικά το έπραξε γιατί αν πιστεύεις ότι δεν θα ξαναβγεί;

    17. Καιρός να μπει μια τάξη , η τάξη των εθνών και να καταργηθεί ο διάολος – η νέα τάξη των μασόνων Εβραίων

      1. Nαι φασιστα μου, οποιος δεν είναι με τον Τραμπ ειναι οπωσδηποτε μασόνοεβραιος :)))

    Comments are closed.