ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΠΟΒΑΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΥΠΕΡΔΟΜΗ

    Λέσβος το νησί που αργοσβήνει… παρά τις εξαγγελίες του υπουργού Μηταράκη ότι  μειώθηκε κατά πολύ ο αριθμός των λαθρομεταναστών, τα στοιχεία και οι υποδομές που ετοιμάζονται δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Στη θέση Βάστρια, μέσα σε ένα υπέροχο δάσος, αφού κόπηκαν χιλιάδες δένδρα, βρίσκεται υπό κατασκευή τεράστια υπερδομή χωρητικότητας 45.000 ατόμων. Τα έργα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

    Για ποιους άραγε ετοιμάζεται;;

    Συγχρόνως αποφεύχθηκε προσωρινά προσπάθεια εγκατάστασης μουσουλμανικού νεκροταφείου στο χωριό Κάτω Τρίτος, 15χλμ από Μυτιλήνη. Εντολοδόχος των ΜΚΟ ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σ. Κυτέλης.

    Ακολουθούν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον Νικόλαο Χατζηβογιατζή! Υπόλογοι οι τοπικοί παράγοντες και φυσικά η μισελληνική κυβέρνηση! Θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντί τους!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Να ξεκουμπιστουν μαζι με τους λαθρο οι Ανθελληνες για να ανασανει η χωρα!!!!!!! Αυτος ο εποικισμος με λαθροισλαμιστες πρεπει να σταματησει, διαφορετικα η χωρα θα μπλεξει σε περιπετειες!!!!!! Μαυρο οταν ελθει η ωρα στους ανεκδιηγητους λαθρολαγνους!!!!!!!!

    2. ελε’ι’νοι απογονοι ….ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ !!!! αυτοι ειμαστε οι ελληναραδες του σημερα !!! η χωρα καταστρεφεται …η φυλη μας εξαφανιζεται… η ελλαδα ανηκει στους αληταραδες που κυβερνουν και στους απλυτους λαθροκατσαπλιαδες !!!! οι ελληνες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου !! Στεφαναρα μαζυ με τους συνεργατες σου αδικα καταβαλετε προσπαθειες για να αφυπνησετε εναν αδιαφορο κοιμωμενο λαο !!! εχω εκατονταδες φυλλα του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ και διαβαζω της προσπαθειες που εχετε καταβαλει δημοσιευοντας αληθειες με κινδυνο της ζωης σας αλλα οι ελληναραδες εχουν μαυρα μεσανυχτα !!! εσεις ομως δεν απογοητευεστε .. προσπαθειτε ακομη !!! ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ σας αξιζουν !!!! προσωπικα υποκλινομαι !!!!!!

    3. Όλα κάτω από το χαλί. Παίδες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ξαμολυθείτε και σκίστε τους!

    4. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ

    5. Έλληνες τι περιμένουμε να δούμε ακομα από το ξεπούλημα της πατριδος μας και την βιολογική εξαφάνιση της Φυλής μας και του πολιτισμού και της ιστορίας μας για να ξυπνησουμε;;
      Να απαιτήσουμε άμεσες εκλογές και οι προδοτες πολιτικοί και οι επίορκοι και ριψάσπιδες στρατιωτικοί να λογοδοτησουν σύντομα στην Δικαιοσύνη της Πατριδος μας

    6. Σημείο υποδοχής και προσωρινής εγκατάστασης Μέχρι να τους σπρώξουν στο εσωτερικό της χώρας,θα λειτουργεί σαν ένας κουβάς που οτσν γεμίζει θα τον αδειάζουν σε αλλα μερη της χώρας και συτο θα γίνεται ξανά και ξανά μέχρι που μια μέρα θα κάνεις χιλιόμετρα μέχρι να ακούσεις ελληνική λέξη

    7. Δουλευε εσυ κοροιδο Ελληνα, πεινασε, πληρωνε φορους για να ταιζεις τους επενδυτες.Ποσο στοιχισαν αυτες οι υποδομες στον ελληνα φορολογουμενο μπορει να μας πη καποιος.σε λιγο θα τους πη και welcome οπως οι τσιπραιοι

    8. …..ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΝΔΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟ….ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…..

    9. Γεμίζουμε λαθρομετανάστες……..αλλά ουδείς ασχολείται Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση των Ηνωμένων Εθνών επικυρώθηκε η αποστολή 38,000,000 μεταναστών στην Ελλάδα.

    10. η δομή μετά από λίγο θα αποκτήσει και τέμενος, ετσι; Μιας και οι λαθραίοι θα θέλουν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα…έτσι Κούλη;

    11. ότι εκεί στην Λέσβο ήσαν περήφανοι που δεν πήρε ούτε μία ψήφο η ΧΑ

    12. Οι περισσοτεροι λεσβιοι ειναι αριστεροι κλπ.Αρα αυτο το μερος ειναι οτι το καλυτερο για υποδοχη και παραμονη των λαθρο.Αλωστε και τα χρηματα που πεφτουν δεν ειναι και λιγα.

    13. Για τους άστεγους και οικονομικά εξαθλιωμένους Έλληνες που χάνουν τα σπίτια τους από τα κολληταρια σου τους μεγαλοτραπεζιτες ρε συ Μητσοτάκη τι ακριβώς έχεις κανείς εδώ και 3 χρόνια???? Ρε πάρε δρόμο και σήκω φύγε. Μπαγλαμά ε μπαγλαμά.

    14. ……τι εγινε ρε !!!! πλακωσαν οι περσες και ο τακης μητσος ο απογονος του σκυθοσαρματογκαβαρδινα ΕΦΙΑΛΤΗ συνεχως κουβαλαει πατριωτες του ? και τους κτιζει και διαμερισματα ?ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ….ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ.

    15. …εμένα γιατί αυτές οι δομές μου θυμίζουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως ? αυτοί οι άνθρωποι αλήθεια με ποιο σκοπό έρχονται στη χώρα μας? για να δουλέψουν?…

    16. Εκει στη Λεσβο και στην καθε Λεσβο να μαζευτουν και να τους σταματησουν. Γινατε ολοι παθητικοι αναξιοι των προγόνων σας. Τουλαχιστον στην πολη μου οταν ηταν να γινει ενα τετοιο εκτρωμα πριν χρονια εγινε χαμος και δε το φτιαξαν τλκ γιατι θα γινοταν μακελειο και ειναι απο τις λιγες καθαρες πολεις στην Ελλαδα απο δαυτους….

      1. A δλδ για σενα λεσβος δεν ειναι ελλαδα ε;
        Ας πανε οπου θελουν μονο στη δικη σου πολη να μην ερθουν.
        Μα ποσο μπετοβλακας εισαι;
        Αργα η γρηγορα θα τους ξεφορτωσουν παντου δεν το καταλαβες ακομα βοιδι;

        1. Μηπως το βόδι είσαι εσυ; Κατάλαβες τι έγραψε;; Μπαααα!! Ξαναδιάβασε το σχόλιο. Καλά όμως. Μπας και το καταλάβεις.

    17. ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ”ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ, ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘ@ΙΚΙΑ ΤΟΥ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    18. Η ΜΚΟ που αναφέρει δεν έχει ονομασία; Δώστε στοιχεία και περνάμε από τα γραφεία τους…

    19. Για το συγκεκριμένο θέμα όλοι μέσα στην προδοτική Βουλή που δεν είναι των Ελλήνων βγάζουν το σκασμό, όλοι μέσα στο κόλπο ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και λοιποί παρατρεχάμενοι

    20. Μία πόλη στην ουσία χτίζεται,για τους λάθρο.Ποιός το επέτρεψε;Ποιός χρηματοδοτεί αυτό το έργο;Γιατί δεν φτιάχνονται ανάλογα έργα για όσους επλήγησαν απο φυσικές και άλλες καταστροφές;Γιατι παραμερίζονται οι Έλληνες;Απάντηση.Διότι οι ίδιοι οι Έλληνες το θέλησαν αυτό.(Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι έλληνες,απλά μιλούν ελληνικά…αλλά τέλος πάντων).Στην συνέχεια έρχονται και υβρίζουν αυτούς που ψήφισαν!Και μάλιστα πολλές φορές.

    21. Και τι θα τους κάνετε;; Ντα;;;
      Σας έχουν γραμμένους όπως και όλους μας.
      Τα ξένα αφεντικά κάνουν κουμάντο και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ρουφάει το παραδακι.
      Μόλις φύγουν αυτοί θ αναλάβουν αλλοι.
      Σόι πάει το βασίλειο
      Αλλοιμονο σε μας τα φτωχαδακια.
      Αυτοί μια χαρά ζουν.

    22. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και Έξω οι λάθρο από την Πατρίδα μας όχι στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας! Τομάρια

    23. Μακάρι να έδειχναν τέτοιο ζήλο οι Ελληνικές κυβερνήσεις και για τούς Έλληνες πυροπληκτους,πλημμυροπαθεις, σεισμόπληκτους,και άστεγους.Αλλα ποιοι θα ενδιαφερθούν για τους Έλληνες;Οι προδότες και οικοματοι;

    24. Απλα…. Ψωρι…αση και ισλαμοποιηση αλλα λογαριαζουνε χωρις τον ξενοδοχο!
      Ανιστορητοι μπιτ για μπιτ και μυαλο δε βαζουνε! Κουλαρα γι αυτο την πατησες για τη κονομα ξευτιλιστηκες! Οσο για το… συντεκνο Ανδρουλακη με τις….υποκλοπες βρειτε αλλα παραμυθια Ψωρο…λαγνοι! Ο λαος δεν μασαει πια το ακριβο σανο, μπικικινια γιοκ!

    25. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    26. ΤΟΜΑΡΙΑ, ΕΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ.
      ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ

    27. μαζί με εκείνους που τους ψηφίζουν. Αξίζουμε να πάθουμε τα ίδια όπως η Ουκρανία.

    Comments are closed.