ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ!!!! “ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η “ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ” – ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ;;;

    Κοινοποίηση:
    sgdhggf

    Την αποκάλυψη ότι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν και πρώην μέλος της Τεκτονικής Στοάς, Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε την έγγραφη έγκριση του πιλότου να μιλήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη σχέση τους, έκανε η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου.

    Μιλώντας στον Σκάι διευκρίνισε ότι η Μυλωνοπούλου πραγματοποίησε 8 συνεδρίες με την Καρολάιν και σε όλες συνοδευόταν από τον σύζυγο της υπογραμμίζοντας ότι είχε αναπτυχθεί μια άριστη σχέση μεταξύ τους. Μιλώντας για τους λόγους που την επισκεπτόταν, η κ. Μάρκου εξήγησε ότι η Καρολάιν ήταν μικρή σε πολύ μικρή ηλικία, «είχε αποβάλει πριν τη γέννηση του παιδιού της και πέρασε μια διαδικασία που πράγματι χρειαζόταν έναν σύμβουλο υγείας».

    Η κ. Μάρκου επισήμανε ότι η εντολέας της κλήθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά να δώσει κατάθεση διότι ο σύζυγος ανέφερε στη δική του κατάθεση ότι παρακολουθούσαν ψυχοθεραπείες.

    «Παρόλο που κλήθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, η κατάθεση της ως μάρτυρας είχε αποκρυφθεί από τον σύζυγο. Δε θεώρησε τον εαυτό της ως βασικό μάρτυρα. Δεν είχε να εισφέρει κάτι, καθώς δε γνώριζε στοιχεία για τη δολοφονία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια της, δεν του το είπε. Ο πιλότος το έμαθε όταν διέρρευσε στα μέσα», τόνισε η συνήγορος της «ψυχολόγου».

    Παρόλα αυτά, επισήμανε ότι η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού δεν κλονίστηκε ποτέ και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.

    Το περίεργο εδώ είναι για ποιο λόγο ο πιλότος συναίνεσε στο να βγει και να δώσει στοιχεία για το ζευγάρι που άπτονται στο ιατρικό απόρρητο; Απλά μία ανοησία από τη θολούρα της τραγικής απώλειας ή η προσπάθεια σε συνεργασία με τη μασονία για τη δημιουργία μιας εικόνας στον κόσμο ενός τέλειου και αγαπημένου ζευγαριού;;;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. εχω μια απορια Μεγάλη στα διπλώματα της γράφει τπνοθεραπευτια ,,,,,εφόσον είναι εκπαιδευόμενη και έκανε και υπνωτισμο σε εγκύους όπως ανέφεραν ΜΜΕ,, γιατί δεν ζητάει ένα εισαγγελεύ να υπνωτισθεί να βρουν τους δολοφόνους, εδώ μιλάμε για επιστήμη και όχι για καφετζούδες,,,έτσι θα τελείωνε το μαρτύριο ολων

    2. Εάν ήταν αυτοκτονία να καταλάβω ότι χρειαζόταν αν και όχι απαραίτητα η κατάθεση του ψυχολόγου που ίσως είχε πελάτη τον αυτόχειρα, ,σε περίπτωση δολοφονίας όμως γιατι να κληθει να καταθέσει ένας ψυχολόγος; άσε που ένας σωστός γιατρός δεν δέχεται μαζι και τον σύζυγο όταν η σύζυγος περνάει κσποια φάση, εκτός εάν πρόκειται για σύμβουλο γάμου που τους δέχεται μαζι γιατί αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σχέση τους,αυτός ήταν σαν να ήθελε κάποιος να επιβεβαιώσει πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν με το θυμα ,πάντως αυτοί οι ληστές ήταν πολλοί προσεκτικοί,δεν έκαναν την παραμικρή ζημιά,μέχρι και το παράθυρο το ακούμπησαν προσεκτικά στο πάτωμα μην σπάσει ,βλέπεις γιαυτους πιο πολυ αξιζε το τζαμι από την ζωή της νεαρής μητέρας,

    3. Μια απορια ρε παιδια,Αφου ηταν δεμενος τηλ πως διαολο πηρε;;;;;;;;;;;;;

      1. και πως οι κακοποιοι δε του το ειχαν σπασει να μην παρει αστυνομια ???????????

    4. Ο Ίδιος τη σκότωσε με το τραγικό “έβγαλαν το τσιπάκι”, μας κοροϊδεύει όλους

    5. Λέτε η περιγραφή του δράστη που έδωσε να την πήρε ιδέα από την περιγραφή του ληστή που είχε δώσει ο εκπαιδευτής του;;

    6. Θα το ξαναπώ: Ωραίο μωρό η psycho. Καραέμπαινα..

      1. Ρε από μια φωτο εσυ μερακλωνεις;60 χρόνων γράφουν οτι ειναι η ψυχολογα

    7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ διάβασες τής Agatha Christie ένα επεισόδιο μέ τίτλο….Γιατί δέν γάβγισε ο Σκύλος ;

    8. κανένας δυνατός καυγάς θα έγινε.. και θα τρελάθηκε αυτή μάλλον (είχε ιστορικο, οπότε εδώ εμπλέκεται η ψυχολόγος).. και πανω στην τρελα και στον καυγα εχασε την ζωή της. Αν μπει μεσα ο άλλος θα παει τζαμπα το παιδί, οποτε οι μασωνοι ειναι η μόνη λύση να βγαλουν ενα παραμυθι.

      οι ιστοριες με τον πινόκιο που τηλεφωνουσε με την μύτη ειναι τραγικές..

    9. Τι σχέση έχει η μασωνια με τήν δολοφονία ; Η Μασωνικη Στοά είναι ένα club όπως η Αθηναικη Λέσχη γιά αλληλοεξυπηρετηση τών Μελών τους. Επίσης αυτό πού έχει σημασία είναι εάν η ψυχολόγος είχε δίπλωμα η εάν βοηθούσε τήν άτυχη κοπέλα ; Μην ξεχνάτε ότι στήν Μασωνικη Στοά Αχαρνών, δέν υπάρχουν γυναίκες μέλη. Οι γυναίκες εφτειαξαν κάποιο μικτό club κοντα στά Κατω Πατήσια γιά να περνούν τήν ώρα τους οί κυρίες .

      1. ρατσιστικες μισογυνικες οι………. λεσχες/κλαμπ της στοας εεεε

      2. Αν πιστευεις οτι ειναι ενα απλο κλαμπ κοιμασαι βαθια.
        Η μασωνια ελενχει ολα τα πολιτικα κομματα απο το ΚΚΕ μεχρι την ΧΑ

    10. Ο πιλοτος ποτε δεν εμφανιστηκε συγκλονισμενος για το θανατο του σκυλου του. Οσοι ειμαστε φιλοζωοι το ιδιο κλαιμε για τον ανθρωπος και το διο για το κατοικιδιο μας. Αυτο και μονο αποδεικνυει πολλα..και κυριως γιατι δεν γαυγισε ο σκυλος που εμενι καγκελο το ζωντανο να βλεπει τον αφεντικο του να τον κρεμαει απο το λουρι του.

      1. συμμεριζομαι απολυτα την αποψη για το σκυλι….πραγματικα ολοι οσοι εχουμε σκυλια ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ….και οντως το γεγονος το οτι δεν γαυγισε ο σκυλος… και ουτε οτι το μωρο εκλαιγε αλλα ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ….ειναι αποριας αξιο….εκτος αν γαυγισε και δεν τον ακουσαν…καποια στιγμη θα την μαθουμε την αληθεια….

    11. Πιστεύω ότι αρχικά ήταν το τέλειο ζευγάρι. Μετά αυτός βαρέθηκε, είχε μάθει αλλιώς. Ή ήθελε μόνο το παιδί από αυτήν. Μετά ήταν άχρηστη!

    12. Από τούς μασώνους όλα να τα περιμένεις.
      Γιαννης Λακων

    Comments are closed.