“ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΒΑΛΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…”: ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ TWITTER (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    auti-einai-i-viral-omilia-tis-katerinas-monoguiou-sti-bouli.w_l

    Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα social media η ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή για τα υδατοδρόμια η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

    Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε μάλλον… απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε με δυσκολία, συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, με αρκετές παύσεις, ενώ μπέρδευε και τα λόγια της.

    Με ειρωνική διάθεση, χρήστης του Twitter γράφει: «Μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της βουλής η Κ. Μονογυιού, γιατί ποιος είναι καταλληλότερος να πει την άποψή του για την μόρφωση απ΄ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη».

    monogioy_0

    «Το πιο σοκαριστικό με την Κατερίνα Μονογυιού δεν ήταν ότι συλλάβιζε διαβάζοντας την ομιλία της, αλλά ότι όταν την ολοκλήρωσε ακούστηκαν χειροκροτήματα», γράφει άλλος χρήστης του Twitter.

    Δείτε επίσης: Πόσο… Μονογυιού αντέχετε; «Τα Σκόπια μας», «έχω πάρει ευλογία για αυτό το πράγμα», «που θα πάει ο… πολιτικός μας»… (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Θέλω να είμαι δίκαιος.κ οι ουγκανοι της ΧΑ ( Καραϊσκάκης, Γερμενης, Λαγός) μιλούσαν καλύτερα. Πάτο δεν έχει το βαρέλι.η μαντάμ όμως έχει.αυτον είδαν οι ψηφοφόροι της, αυτόν ψηφισαν.αυτος μιλά καλύτερα, έστω κ αν μυρίζει ασχημοτερα.

    2. Θα θε λα να την ακουγα να μιλάει αγγλικά και γαλλικα

    3. Θα θελα ναξερα δε ντρέπεται; beauty therαpist, λέει, στην ελληνική βουλή. Και μη αρχίσετε τα γιατί όχι και όλοι εχουν δικαίωμα και κουραφέξαλα. ΝΑ ΓΙΑΤΊ. τι ψήφισε ο κόσμος πάει καλά; η φωτο που έχει μακελειό είναι από ορκομωσια βουλευτων. Πάρτε μάτι πως πήγε ντυμένη στη βουλή. Όπως σκρολαρεις οθόνη, σε κάποιο σημείο φαινεται σα γυμνή. Συναγωνιζεται νοτοπουλου. Δεν μπορώ άλλο με την ηλιθιότητα και τη δική τους αλλά και τη δική μας. Τελικά έχουμε ο, τι μας αξιζει

    4. Αυτά τα χαϊβάνια έβγαλε το εκπαιδευτικό σύστημα της μεταπολιτευσης…. Οι δάσκαλοι της, πρέπει να φυλακιστούν….. Πάντως για κανένα βουκολικό του σειρηνακη που δεν έχει διαλόγους… Κάνει

    5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ…???? ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ….!!!! ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΛΑ…ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ….ΦΑΤΕ ΜΟΥΝΟΓΙΟΥ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ….ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    6. Η Μουνο-γιου είναι για ένα πράγμα μόνο και αυτό σίγουρα δεν είναι η ρητορική και γενικά η πολιτική, το ίδιο βέβαια ισχύει για 90% της ΝΔούλας…!!

    7. Αυτη σπουδασε στο κρυφο σχολειο…χα χα χα φερτε την να την χτισω …ειμαι πολυ καλος χτιστης και απο εμπειρια πολυ καλο τουβλο η μανταμ….χα χα χα ρε κοπρολαε τι εφερες στην βουλη..ρε τουβλα ψηφοφοροι τι ψηφησατε…εν ολιγοις και ο ραγιας ο ελληνας ειναι τουβλο..πω πω τι πολλα τουβλα…..

    8. Τί τέρας μορφόσεως τί κολοσσός είστε εσείς ρε τσάκαλοι
      Αυτοί εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό
      Αυτοί εγκατέλειψαν το λύκειο πριν τελειώσουν το δημοτικό.. Ρε που πάμε ρεε!!!

    9. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ………….
      ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ……….
      ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!! ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ! ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝΝΝΝΝ
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΛΕΜΕ

    10. Νά τήν χαίρονται όσοι τήν ψήφισαν αλλά εμείς τί φταίμε;
      Τούς αξίζει αφού τήν ψήφισαν αλλά καί πάλι εμείς γιατί νά υποφέρουμε;

    11. Εμένα πάντως με κ@υλώνει, έχει κάτι έκφυλο το πορνίδιο!

    12. Τα ταρακουνημενα μυαλα τους δεν μπορουν να κηβερνησουνε
      και τα στραβα τους δεν μπορουνε να βγαλουνε
      και εχουνε την απαιτηση να κηβερνησουνε την Ελλαδα
      και εναν λαο που παρεφρονησε και τους ανεχεται

    13. Μετράει πολύ. Κουλη καν την υπουργό τώρα.

      1. Και μετά απ αυτήν ο ταμηλος απο τα Τρίκαλα! Χειροκροτηστε γίδια!

    Comments are closed.