ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”! Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΡΕ ΜΕΖΕΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΟΔΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ;;; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    synechos-kataythanoyn-leoforeia-metanastes-sidirokastro-serron-en-meso-1

    Mεταφέρονται κατά χιλιάδες λ@θρομετανάστες σε όλη την χώρα, όσο εμείς “μένουμε σπίτι.”

    Λες και έχουν ανοσία… τα μέτρα δεν ισχύουν για αυτούς; Δεν κολλάνε τον ιό και δεν μπορούν να μας κολλήσουν;

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΝΗΣΙΑ) ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ !!!

    Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα!

    *Νέες αφίξεις στην Σύμη, δεν πρόλαβαν να πάρουν τους “παλιούς” ήρθαν και “νέοι” λ@θρομετανάστες!

    simi

    *Μεταγωγή μεταναστών με το καταμαράν SuperJet σε περίοδο κορωνοϊού

    Screenshot_647-768x572

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! “Κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει”, δείτε πόσα πούλμαν με λ@θρο περνάνε από την Εθνική Οδό! (BINTEO)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Κατά τα άλλα «Μένουμε σπίτι»: Μας φέρνουν μετανάστες δια της πλαγίας οδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γελανε με τα χαλια μας οι λαθρο, ελατε και σεις λενε στους φιλους τους και συγγενεις, εδω ειναι ολοι μαλακες η βουλη τους τοσα χρονια, τους εχει κατακλεψει, τους εχει κανει την ιστορια τους μπαχαλο, τους αφανιζει σιγα σιγα με αντισυνταγματικους νομους, τους επιβαλουν πως θα θρησκευονται και απο πανω τα ζωα τα εχουνε μαντρωσει κιολας και εμεις κοβουμε βολτες και πληρωνομαστε στα ατμ καθε μηνα απο λεφτα που τους κρατανε σε διαφορες εισφορες. Μιλαμε εχουν ξεραθει στο γελιο τα πρωτοζωα, ολη η Ασια η Αφρικη και η λατινικη Αμερικη θα ερθει να αντικαταστησει τους μαλακες, τα κοθωνια και την ντροπη του εθνους των Ελληνων. Περαστε κοσμε , τσιμπουκακι, πισωκολλητο, ελευθερα πιασιματα και σας πληρωνουμε κιολας.

    2. Όταν σου λένε ότι θα φτιάξουν κλειστά κέντρα κράτησης και έχεις καταντήσει στο σπίτι σου κλειστό κέντρο κράτησης..!!!
      Άντε και καληνύχτα..!!!

    3. Συγνώμη η απαγόρευση ισχύει μόνο για εμάς τους μαλάκες ?

    4. Αυτή είναι η “Εθνική κυβέρνηση με τον ήρωα Πρωθυπουργό” που λίγες μέρες πριν αποθεώνατε και δηλώνατε ότι στηρίζετε, ΦΑΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και συγνωμη για την εκφραση αλλά δεν γίνεται καλύτερα.
      Θα το ξαναγράψω, ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ότι η κυβέρνηση που ξυλοφόρτωσε και “έπνιξε” τα στα χημικά τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους των νησιών του ΒΑ αιγαίου ότι άλλαξε προβιά και έγινε εθνική.
      Γνώμη μου είναι ότι τα γεγονότα στον έβρο είναι στημένα συνεργασία των κυβερνήσεων Ελλάδας-Τουρκίας που τα έχουν βρεί (και σύντομα θα προχωρήσουν σε συνεκμετάλλευση) για να κοροϊδεύουν τους πολίτες.
      Άλλωστε τα γεγονότα γίνονται στις καστανιές ενώ μερικές δεκάδες χιλιόμετρα συνοριογραμμής τίποτε!!!
      Τα πραγματικά σημεία εισόδου είναι τα νησιά για πολιτικούς λόγους αλλά και λόγω ευκολότερης νομιμοποίησης.
      Έτσι και τα νεα κλειστού τύπου κέντρα γίνονται και στην ενδοχώρα ήδη τους φέρνουν, χωρίς αντιδράσεις και σε λίγο μην επιτάξουν και τα δικά μας σπίτια γιατί όπως έλεγε και η προφητεία “να κάνετε μικρά σπίτια γιατί θα φέρνουν κι άλλους να μένουν μέσα”.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
      Τέλος μην ξεχνάτε “Μένουμε Συνταγματικό Τόξο” και στην υγειά μας.

    5. Επίδομα 800€
      Αυτά είναι από τα 7 φανερά δις που τελικά (εννοείτε) ,πήρε ο Τσιπροτακης. Κερνάει η Μερκελ.
      Φυσικά ο θίασος στον Έβρο δίνει ρεσιτάλ και στην ενδοχωρα έρχονται οργανωμένοι εχθροί με πούλμαν και καράβια.(μήπως και αεροπορικος;;)

    6. Επιτέλους, μιλάτε για ενα θέμα που δεν αναφέρει κάνεις.
      Για ποιο λόγο μόνον οι Έλληνες με χαρτιά και δικαιολογητικά, την στιγμή που η εφημερίδα της Κυβερνήσεως δηλώνει ότι μπορούν να σουλατσάρουν δέκα δέκα;
      Και φαντάζομαι χωρίς χαρτιά!
      Για ποιο λόγο κύριοι να κλειδωνομαστε στα σπίτια μας επειδη ετσι πρεπει και αυτοι να αραζουν στα παγκακια ελευθεροι;
      Και τι σοι μεταναστες ειναι αυτοι που μπαινουν βριζοντας την Ελλαδα;
      Για ποιο λόγο κανένα κανάλι δεν αναφέρει κάτι σχετικά με την δική τους κυκλοφορια;
      Μόνο μετανάστες δεν είναι, και η έκφραση μόνο μου φέρνει αναγούλα.
      Όταν καταλάβει ο ελληνικός λαός θα είναι ήδη στον πόλεμο.

    7. ΓΑΜ@ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜ@ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Είμαστε πολλοί στα όρια μας.Θα γίνει της Πτανας

    8. εμεις κλεισμενοι μεσα και οι οικογενειακες ΜΚΟ κανουν παρτυ…κονομες στα χρονια του κορωνα..το αθανατο Ελληνικο πνευμα…αμα βγεις να διαμαρτυρηθεις θα φας και προστιμο..ρε συ τι υπεροχα περναμε..υπαρχει αλλη χωρα στον πλανητη σε τετοια καταντια…
      επωνυμοι να αρπαζουν σουιτες σε νοσοκομεια και οι αλλοι να τριγυριζουν σαν ζομπι με ενα χαρτι στο χερι και στους εθνικους δρομους πολυτελεστατα τουριστικα πουλμαν να μεταφερουν λαθρο που μπορει να ειναι και τιγκα στην Κορωνα…Σιγα μην τους ελεγξε κανενας…εδω δεν υπαρχει μασκα και οινοπνευμα…θα εχουμε υλικα να κανουμε τεστ στις λεγεωνες των λαθρο;;;;…ενα θα ηθελα να ξερω..αυτοι οι μακακες που οδηγουν τα πουλμαν εχουν ανοσια στο σωμα και στον εγκεφαλο;;;;

    9. Αβρε λαέ μας κάνουν ότι θέλουν και με το νόμο τώρα… γιατί δε κλείνουν τις παράνομες αγορές άγριων ζώων στην Κίνα γιατί από εκεί ξεκίνησε και ο Sars;αναρωτηθηκαμε;πόσα δις είναι η παράνομη αυτή αγοραπωλησία και η εξόντωση του οικοσυστήματος; Τα μέτρα της Κλεισούρας δεν κάνουν τίποτα είναι δυστυχώς για άλλους σκοπούς….

    10. Κατι περιεργο σημβαινει Μηπως βρηκαν την λυση για εγκατασταση των λαθρομεταναστων ;Οι Ελληνες πεθαινουν και αυτοι με νομοθετιματα καισυνοδευοντας τους κοιτουν πως θα τους εξασφαλησουν ΘΕΕμου παρε απο πανω μας την τρελλα μεσα στην οποια ζουμε

    11. Ίσος γίνεται αυτή η απαγόρευση για να μην κάνουν Χοτ σποτ γιατί αυτό δεν γίνεται πουθενά άλλου.

      1. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ 150 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ 150 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ !

    12. Καλα προχωρει το σχεδιο και χωρις αντιδρασεις.Μαντρωσαν τον κοσμο στα σπιτια και γεμιζουν λαθρεποικους την χωρα.Απο εδω τα μαθαινουμε.Τα πουλημενα καναλια ουτε κιχ.Παιζουν ακομη τουρκοσηριαλ. Π.Χ. βλεπε Elif στο star .

    13. ΘΛΙΨΗ ΟΡΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: (ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ;) ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ. ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΖΩ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

      1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΟΘΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVARTIS ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVARTIS. ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    14. Καλά τι νομίζατε πως θα έρθουν από Έβρο η πως φυλάνε στη θάλασσα ; Πλάκα ήταν !

    15. MAΛΑΚΑΣΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΝΓΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΤΑΜΑΡΡΑΝ ΠΛΟΙΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ……………….

    Comments are closed.