ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΛΟΥΚΕΤΟ

    Το δόγμα Κίσσινγκερ σε πλήρη εφαρμογή για την χώρα μας – Τι είχε πει για τους Έλληνες!


    Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα μοιάζουν σε τίποτα… με γιορτές, καθώς «απογυμνώνονται» από παραδοσιακά ήθη και έθιμα εξαιτίας του κορωνοϊού.
    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης εντολή για «βουβά» Χριστούγεννα. «Τα παιδιά δεν θα βγουν να πουν τα κάλαντα», είπε χαρακτηριστικά ο Χαρδαλιάς.
    Για πρώτη φορά -πιθανότατα στην ιστορία- δεν θα ακούσουμε φέτος τα κάλαντα, τα οποία σηματοδοτούν τον ερχομό του νέου έτους και φέρνουν χαρά με το άκουσμα τους. Φυσικά ήταν γνωστή η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ, ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας φρόντισε χθες να δηλώσει πως θα στέλνουμε «6» στο «13033» για να κάνουμε ρεβεγιόν και πως όποιος είναι έξω μετά τις 10 το βράδυ θα τον σταματάει η αστυνομία (και θα δέχεται πρόστιμο).
    Ακόμα και αν το Bloomberg κατατάσσει την Ελλάδα στον… πάτο της λίστας στη διαχείριση της πανδημίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχει το αυστηρότερο lockdown, αλλά βρίσκεται τον πάτο της λίστας», οι «ειδικοί» και οι κυβερνώντες επιμένουν στη λύση του lockdown και μάλιστα προϊδεάζουν για αυστηρότερα μέτρα μέσα στις εορτές.

    Οδηγός για το ρεβεγιόν και οι μοναχικές γιορτές
    · στις 24 Δεκεμβρίου δεν θα επιτραπούν οι έξοδοι των παιδιών, για να ψάλλουν κάλαντα

    · στις 25 Δεκεμβρίου το ρεβεγιόν μεταφέρεται το μεσημέρι αντί των βραδινών ωρών

    · στο τραπέζι του ρεβεγιόν μπορούν να παρακαθίσουν μέχρι 9 άτομα και από 2 μόνο οικογένειες, με ισχυρή σύσταση τα άτομα αυτά να είναι τα ίδια και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, δημιουργώντας μια κλειστή, κοινωνική, φούσκα.
    · Από τις 10 το βράδυ έως τις πέντε το πρωί της επόμενης ημέρας θα απαγορεύεται η κυκλοφορία, ενώ η απαγόρευση για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα αφορά και τις εξαιρέσεις, οι οποίες ισχύουν τις υπόλοιπες ημέρες.

    · Επίσης, συστήνεται να απουσιάζουν από το ρεβεγιόν άτομα μεγάλης ηλικίας.

    · Να φοράμε μάσκες όπου είναι δυνατόν. «Για παράδειγμα στις γιαγιάδες, στους παππούδες, πάμε με μάσκα και κυρίως αποφεύγουμε αγκαλιές και φιλιά» εξήγησε χθες ο κ. Μαγιορκίνης.

    · Να διατηρούμε πάντα τους κανόνες υγιεινής και να υπάρχει πολύ καλός αερισμός του χώρου ή να βρισκόμαστε σε ανοιχτούς χώρους.
    Εκτός βέβαια τις οδηγίες θα υπάρχουν και αυστηροί έλεγχοι, με την αστυνομία να βρίσκεται στους δρόμους (ή ακόμα και στα σπίτια μας αν υπάρξει κάποια καταγγελία).

    Μυστήρια με μάσκες

    Η συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας προβλέπει:

    · Λειτουργίες, παρουσία πιστών τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα (25 Δεκεμβρίου, 1η και 6η Ιανουαρίου).

    · Αναλογία ένα άτομο ανά 15 τ.μ., με 2 μέτρα απόσταση μεταξύ των ατόμων προς κάθε κατεύθυνση μέσα στον ναό.

    · Χωρητικότητα: 25 άτομα για ενοριακούς ναούς, ενώ στην περίπτωση των Μητροπολιτικών Ναών τα 50 άτομα

    · υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας στον χώρο λατρείας.

    Και αν δεν τηρηθούν αυτά τα μέτρα… τότε θα έρθουν ακόμα αυστηρότερα, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. To Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έκρινε ότι αποτελεί παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών και η υποχρεωτική μάσκα!!!

      https://attikanea.info/to-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%83%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82/

      1. Η μάσκα είναι το λιγότερο! Στις ειδήσεις λένε ότι στη Γαλλία περνάνε νομοσχέδιο που θα επιτρέπει μόνο στους εμβολιασμένους να παίρνουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

        Μακελειό, είναι αλήθεια;

    2. Αυτοδυναμη ΝΔ ηθελαν τα βοδια με Μητσοτακηδες αρχηγους. Καλα να παθουν.

      1. Είδαμε και την συγκυβέρνηση ΞΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΠΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΧΟΥΛΟ…

    3. το άκρον άωτον του σαδισμού και της προδοσίας!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. ο λαος εαν δε αφιπνιστει να διοξει με κλωτσες τα τομαρια τα νεοταξικα ακομα και τους μασονοπαπαδες μην περιμενετε μαγικα να φυγουν αυτοι και να ελευθερωθεί η πατριδα

    5. παραμυθάκια για μικρα παιδια… ραγιαδες ξυπνηστε

    6. Αντικειμενικά:
      ΤΕΤΟΙΟΥΣ Υπουργούς Εξωτερικών έπρεπε να είχαμε, τέτοιους Πολιτικούς.
      Δρ Κίνσιγγερ: Χάρβαρντ
      Μπιλ Γκέιτς: Χάρβαρντ
      Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Χάρβαρντ (δεν το τελείωσε, βρήκε δουλειά πριν)
      Νικόλαος Μεσογαίας: Χάρβαρντ (Πνευματικός του Τσιόδρα)
      Τσιόδρας: Χάρβαρντ
      Τι μαθαίνουν εκεί μέσα;;;

    7. Στρατοπεδα συγκεντωσεις βασανιστηρια σε ολους τους Εβραιοχρηστιανους που δεν θελουν να γινουν Ελληνες. και γκρεμησμα ολων των μπουρδελοναων τους. ΟΛΩΝ.
      Ακριβως οπως εκαναν και αυτοι σε εμας τους Ελληνες…!!!

    8. Τό σχέδιο Κίσινγκερ σέ πλήρη εξέλιξη.
      Ο Κούλης ό γουρλομάτης καί ή σκυλοσυμμορία του εφαρμόζουν τέλεια τό δόγμα Κίσινγκερ.
      Χτυπούν τήν γλώσσα μας.Κατάργηση τών Αρχαίων Ελληνικών.”Τά Αρχαία Ελληνικά”είναι νεκρή γλώσσα.Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.Θρησκεία:Ο Εβραίος Ααρόν Αβουρί ψευδώνυμο Σημίτης διαγράφει τήν λέξη “Χριστανός Ορθόδοξος”από τίς ταυτότητες.Διαταγή από τό Εβραικό λόμπι.Σήμερα απαγορεύουν ριζικά τήν θρησκεία μας αμπαρώνουν τίς εκκλησίες καί απαγορεύουν οί βάρβαροι στά παιδάκια νά πούν τά κάλανταΤά κάλαντα προήλθαν από τίς Βυζαντινές Καλένδες καί ανάγονται στό γνωστό έθιμο τών αρχαίων Ελλήνων τής Ειρεσιώνης.Η Ειρεσιώνη ήταν αφιερωμένη στήν Αθηνά καί στόν Απόλλωνα.
      Ενά ποίημα από τόν Πλούταρχο γιά τήν Ειρεσιώνη.
      “Ειρεσιώνη σύκα φέρει καί πίονας άρτους (Πίονας αφράτος)
      καί μέλι έν κοτύλι καί έλαιον αναψήσασθαι.(Κοτύλι ποτήρι)
      καί κύλικ εύζωρον,ώς άν μεθύουσα καθεύδη.Καί γεμάτο μπουκάλι γιά νά μεθύσεις καί νά κοιμη-
      θείς”
      Οί απολογητές τού Κίσινγκερ
      Πρώτος κάι καλύτερος ο Διονύσης Σαββόπουλος.
      “Τό πρόπλασμα τού μύθου γιά τήν “δήλωση”Κίσινγκερ.Ενας από τούς ποιό ανθεκτικούς ελλη-
      ναράδικους μύθους είναι,χωρίς αμφιβολία ό μύθος γιά τήν δήλωση Κίσινγκερ”.Η αμειβή του από τήν Γιάννα Αγγελοπούλου.Η Επιτροπή “Ελλάδα 1821″επέλεξε τό “Ας κρατήσουν οί χοροί”
      τού Διονύση Σαββόπουλου.Γιάννης Μαρίνος:”ΟΙ δηλώσεις”Κίσινγκερ είναι πλαστές/
      Πάσχος Μανδραβέλης:”Ψευτικες δηλώσεις”.
      Γιάννης Λάκων

      1. Και η καθαρά Εβραϊκή παλαιά διαθήκη. Που δέχεσται όλοι εσείς οι Χριστιανοταλιμπαν προήλθε απο την αρχαία Ελλάδα??? Χαχαχα ρε κακομοίρη εδώ ο ίδιος ο Χριστός ήταν Εβραϊκής καταγωγής και εσύ μας λες τώρα ιστορίες για αγρίους. Αν όντως είσαι κατά των Εβραίων παράτα τον Χριστιανισμό. Και γύρνα στην αυθεντικη θρησκεία των Ελλήνων δηλαδή το 12 Θεό.

    9. Εδω ισχυει εν απολυτω ενοια του ψαλμος του Δαβιδ
      που περιγραφει την καταντια των σημερινων κηβερνωντων την Ελλαδα:
      “Και ενεκαυχησαντο οι μισουντες σε εν μεσω εορτης σου
      Ενεπυρισαν εν πυρι το αγιαστηριον σου ,
      εις την γην εβεβηλωσαν το σκηνωμα του ονοματος σου
      Ειπον εν τη καρδια αυτων
      Δευτε και καταπαυσωμεν πασας τας εορτας του Θεου απο της γης”
      Αυτο συμβαινει σημερα κλεινουν τους ναους εμποδιζουν την τελεσει των εορτων και των μυστηριων
      διωχνουν τους πιστους απο τις Εκκλησιες ,ανοιξαν τα συνορα και εισηγαγαν πληθος αλλοθρησκων για να βεβυλωσουν κατακαυσουν και κατακριμνησουν τους ναους του Θεου
      νομοθετησαν εναντιων των νομων του Θεου επεβαλλαν πληθως αντιχριστων νομων
      ηκονησαν τα τοξα τους και πολεμουν τον Θεο
      ημερα και νυχτα με καθε τροπο και μεσον ,
      προφασηζομενοι προφασεις εν αμαρτιες
      και ο λαος του Θεου αντι να τους πολεμησει σκυβει το κεφαλη
      στους χειροτερους αρχοντες ακομη και απο τον Ναβουγοδονοσορα

    10. τώρα είναι αργά!! το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!

    11. στο 20% ειναι τωρα η νεα δημοκρατια θα φανε καλα , ενδιαφερονται για την υγεια μας περισοτερο απο εμας , αλα στα νοσοκομεια πεθαινουν τον κοσμο ουτε νεκροψιες κανουν, ουτε νεκρο βλεπεις μεσα στο φερετρο θα κολησεις κορωνοιο .

    12. το 27% το εχασε ο μητσοτακης στην βορεια ελλαδα και εγω αν ξαναψιφησω νεα δημοκρατια πουστης θα γινω .

    13. Σας έχω γραμμένους!!!!
      Είναι οφθαλμοφανές ότι με πρόσχημα τον ιό προσπαθούν να εξαλείψουν κάθε τι παραδοσιακό ώστε αργότερα να γίνει εύκολα το μπ@στ@ρδεμ@ με τα ανθρωποειδή εξ Ανατολών.

    14. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!!ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!! ΧΩΡΙΣ SMS!!!

      ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ!!

    15. …..o σταυρος ενα σχημα ειδωλο εφευρεση ασιατων στην ρωμαικη εποχη…..οταν οι ασιατες εισχωρησαν σαν δουλοι στην ρωμη και μετα τις δολοφονιες ηγετων [βλεπε , ιουλιο καισαρα και Νερωνα…] επιασαν και αυτοι κυρια ποστα και εγιναν δουλεμποροι και τσιαφιστες [βοηθοι δουλεμπορων] κατασκευασαν τον ξυλινο σταυρο και ΚΑΡΦΩΝΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕ΅Σ ΣΑΥΤΟΥΣ……ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΟΙ 6000 χιλιαδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ Α Ρ Φ Ω Θ Η Κ Α Ν σε εξη χιλιαδες σταυρους ……οι εβραιοασιατες ΡΩΜΙΟΙ δολοφονοι τους κοροιδευουν ακομη και σημερα δημιουργοντας κλικες επιτηδειες αριστεροστροφες κοινωνικα βαζοντας ton Σπαρτακο μπροστα!!!!!….μεχρι να τεζαρω δεν θα ξεχνω τον ΕΛΛΗΝΑ ΗΜΙΘΕΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΑΣΙΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ….

    16. Για όσους έπεσαν στην παγίδα και ψήγισαν ΝΔ. Ας λουστούν τώρα

    17. Ελπιζω τωρα να καταλαβατε πως ο Μητσοτακης βγηκε αρχηγος στην ΝΔ. Μπηκε μπροστα η Εβραικη κοινοτητα. Εφαγαν τον Μειμαρακη που προηγειτο σε ποσοστα. Κατοπιν τους υποσχεθηκε την εξουσια και τους την παρεδωσε πληρως. Για αυτο και φυτεψαν το Χαρδαλια. Μαζι με τους πραιτωριανους αστυνομικους. Επεβαλαν δικτακτορια με το γαντι. Τωρα μεσο του εμβολιου σχεδιαζουν να εξοντωσουν την αντιπολιτευση. Γιατι αυτος θα κανει ενεσουλα του 1ml με 0,9% φυσιολογικο ορο. Ειναι τυχαιο οτι οι εβραιοι σε ποσοστο 70% δεν κανουν ακομα το εμβολιο;

    18. Στον αγιασμό των υδάτων, απαγορεύουν ακόμη και σε έναν ιερέα μόνο του να ρίξει τον σταυρό! Παράδειγμα εάν ιερέας πάει μόνος του να ρίξει τον σταυρό στην θάλασσα, θα συλληφθεί. Ποια μέτρα για τον κορονοιο μας λέτε μετά? Εντωμεταξύ οι ψυχικές νόσοι κάνουν θραύση και σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο να έχουμε ελλείψεις σε ψυχοφαρμακα. Τα παιδιά τα έχουν τρελάνει, όλη μέρα κλεισμένα στα σπίτια σαν φυλακισμενα. Δολοφονούν την ψυχή των παιδιών. Σταματειστε την μ@λακια με τον κορονοιο, είστε δολοφόνοι. Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά και τις ζωές μας αλήτες εμμονικοι.

    19. Δεν άλλαξαμε οι Έλληνες σε 400 χρόνια κάτω από τον τουρκικό ζυγό και θα μας αλλάξει ο κούλης το τσογλανι;;;; χαχαχαχαχ. Ρε ουστ από δω κουλη που θα μας κανεις κουμαντο, εμείς είμαστε αφέντες στην χώρα μας και κάνουμε ο,τι θέλουμε. Το κάθε παιδί θα πει τα κάλαντα στην πολυκατοικία που μένει. Θα σε ρωτήσει ρε κοπρόσκυλο κουλη;

    20. ΜΠακοβλακα πως πάει Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ…..ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΏΣΕΙ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ

    21. Αισχος. Ειναι φανερο οτι θελουν να εξαλειψουν καθε τι χριστιανικο. Χτες γινοταν χαμος στο συνταγμα και τους πειραξαν τα καλαντα. Θα ερθουν εκλογες και οπως μαυριστηκε ο προδοτης τσιπρας, ετσι θα μαυριστειτε και εσεις. Ειδικα απο εμας τους δεξιους που σας πιστεψαμε οτι θα περιοριζατε τη λαθρομεταναστευση και εσεις αφηνετε ανοιχτα τα τζαμια οταν κλεινετε τις εκκλησιες. Οσο για την ηγεσια της εκκλησιας, αισχος και εκει. Ο ιερωνυμος που εβγαλε τον σταυρο οταν πηγε τροφιμα στους λαθρομεταναστες υποστηριζει τωρα την νεα κυβερνηση. Οσο για τον Πειραιως που αντιδρουσε παλια, τωρα οχι μονο δεν αντιδρα αλλα πλεκει και το εγκωμιο του μαρινακη, παρεμβαινοντας ετσι και στο Δικαστηριο που θα εκδωσει αποφαση για τον μαρινακη! Ρε δεν ντρεπεστε λιγο ολοι σας. Ξυπνατε αδερφια γιατι θελουν τον αφανισμο μας οι ανθελληνες βολεμενοι προδοτες. Και οταν ελαχιστοι κανουν το εμβολιο, θα καταλαβετε οτι δεν μας δουλευετε αλλο πια! Αι σιχτιρ βολεμενοι που μας καταστρεφετε και νοιαζεστε για τον εμβολιασμο μας!

    22. Με Χαρδαλιά και Μαγιορκίνη (τι ονόματα είναι αυτά;) δεν ασχολούμαι μετά από μερικούς μήνες δεν θα τολμούν να περπατούν στον δρόμο. Ο Κίσσιγγερ κάνει έκανε και κάνει ακόμη τα δικά του. Εμεις τι κάνουμε; Ο Καραμανλής είπε ότι η Κύπρος είναι μακριά και μετά οι νεο-Έλληνες τον λάτρευαν ως Εθνάρχη. Σκατά στα μούτρα μας. Δεν υπάρχουν Φιλέλληνες ή ανθέλληνες, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και καλά κάνει. Εμεις είμαστε ανώριμοι γι αυτό και συναισθηματικοί. Λειτουργούμε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με την λογική. Το ξέρουν καλά αυτό. Το ξέρουν και τα μαλακισμένα της βουλής και κλέβουν την ψήφο του λαού.

    23. Kισσιγκερ πάρε φορα και έλα με την όπισθεν και κλάσε μας τα αρχιδια…

    24. Ένα άτομο ανά 15 τ. μ. Όπως και στις αστικές συγκοινωνίες. Η προδοσία που βγάζει μάτια……

    25. Τι λένε ρε οι μ@λ@κες του Μητσοτάκη, βοϊδόπουτς@ μεγάλη τους χρειάζεται. Δεν τα τρώμε ρε αλήτες, σε λίγο θα είστε ιστορία σαν τον Τσίπρα, ευτυχώς δεν αλλάζει ο κόσμος ούτε σε τέσσερα, ούτε δεκατέσσερα χρόνια ούτε σε πενήντα. Να σκάσεις Κούλη, εσύ και η γκιόσα η αδελφή σου, αυτή που λέει να παραδώσουμε το Αιγαίο στους Τούρκους.

    26. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ.
      Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΣ ΟΎΤΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

      1. Ποιος υπακούει; Όλοι βάζουν τη μάσκα μόνο όταν βλέπουν αστυνομία και κυρίως σε κεντρικούς δρόμους. Στα στενά της πόλης κανείς δε φοράει μάσκα. Στους δρόμους γίνεται χαμός από αυτοκίνητα και κόσμο, είναι σα να μην υπάρχει λοκνταουν. Κανείς δεν υπακούει και ούτε πρόκειται να υπακούσει το 99% των ανθρώπων στο 1%. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό που κάνουν και θα είναι σκληρή η τιμωρία τους από τον όχλο. Το “κοπάδι” θα τους ποδοπατήσει.

    Comments are closed.