ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΤΖΑΚΙΑ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ”, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ – “ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ”, ΛΕΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Ο “ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ” ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    kar-thumb-large--2-thumb-large

    Οι διαχρονικοί υβριστές του (κανονικού) Κώστα Καραμανλή και του καραμανλισμού, βγήκαν μπροστά για να ξεπλύνουν τον παραιτηθέντα υπουργό που έκανε καριέρα λόγω ονόματος.

    Την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στο πένθος μετά την τραγωδία των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους, κυρίως νέα παιδιά, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του!

    Απαντώντας για πρώτη φορά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε βουλευτές της ΝΔ που ζητούν να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές λέει πως «μόνο ο λαός θα κρίνει εάν πρέπει να αποχωρήσω από την πολιτική»!

    Μάλλον ο απερχόμενος υπουργός δεν έχει καταλάβει την οργή του λαού εις βάρος του και ότι το πολιτικό τέλος του βρίσκεται προ των πυλών…

    «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ότι συνέβη να με στείλει σπίτι του. Ο λαός όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

    Ο τέως υπουργός υποστηρίζει, στη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο εφημερίδας, πως έκανε ό,τι μπορούσε για την ανάταξη των σιδηροδρόμων, που παράλαβε σε διάλυση, ενώ παράλληλα δεν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων υπουργών.

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής είναι συντετριμμένος πραγματικά με ότι συνέβη, ενώ δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει (να παραιτηθεί), από την στιγμή που 10 ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού.

    Μάλιστα με περίσσιο θράσος δηλώνει πως δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη – πολιτικά ναι, όχι ουσιαστικά – και ρίχνει το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στα λάθη που υπέπεσαν. «Εκανα ότι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;» υποστηρίζει.

    Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι δεν φοβάται γι’ αυτά που υποστηρίζει, καθώς όπως διατείνεται έχει στοιχεία. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου για ότι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Εκεί θα τα πούμε όλα», σχολίασε σχετικά ο Καραμανλής.

    Επισημαίνει ακόμη ότι επί του παρόντος μαζεύει στοιχεία, ακούει εισηγήσεις και κάνει συναντήσεις, ενώ όπως τονίζει ο άνθρωπος που τον στηρίζει περισσότερο είναι ο πατέρας του, ο τελευταίος των Καραμανλήδων, ο κύριος Αχιλλέας. Κοντά του είναι επίσης και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    Τι τον συμβουλεύει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής; «Να μην παραιτηθεί, γιατί στη συνέχεια λέει ότι θα μείνει απροστάτευτος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΗΚΩΤΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.

    2. Αρε της Ραφήνας Βουδα…να σου κάτσει στο λαιμό η σπαλομπριζολα !!! Εσύ που δεν θα κατεβείς… είσαι προστατευμένος…ε ? Βγες να κάνεις μια βόλτα μόνο σου ρε καραγκιόζη..χωρις το στρατό που σε φυλάει και θα δεις τι προστασία θα έχεις..!
      Αλήτες Ψεύτες Κλέφτες γ@μω τη Χουντοπαραταξη σας μουνοπ@ν@. Κάτσε κουρ@δ@ εκεί που κάθεσαι κι άσε τις υποδείξεις..τα ψωμιά σας σώθηκαν κι έρχεται η πληρωμή του λογαριασμού κουφάλες και τη μπριζόλα θα τη πληρώσετε γι’ αστακό..!!! Βρωμιάρηδες ρουφιάνοι..ΝεοΔουλοι !!!

    3. Ο άχρηστος Καρα-αμάν-αλής,με το τουρκικό όνομα,πρέπει να πάει σπίτι του ή φυλακή για τα κλεμμένα που έχει στις οφ-σορ εταιρείες του

    4. Ποιος φταιει τότε μπούλη? Ειχες 4 χρόνια να τα φτιάξεις και εσυ έβγαινες πριν 10 μερες και έλεγες ότι ντρέπεται η ντροπή και οτι διασφαλίζεις την ασφάλεια ρε αρχικαραγκιόζη υπάλληλε της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε!

      Ψοφα, πινόκιο!

    5. Τον συμβουλεύει ο Αχιλλέας 94 ετών, πόσους Καραμανλήδες ταιζουμε ρε πούστη μου, ευτυχώς που διώξαμε τον βασιλιά να γλυτώσουμε τα έξοδα. Ήξερε τι έκανε ο κουφός, ταπωσε τον Κωνσταντίνο για να ταιζουμε 150 χρόνια το σόι του.

    6. Ο μπέμπης λέει πως έκανε ότι μπορούσε και τα σκάτωσε.
      Άντε γαμησου τώρα μπούλη, παίξε με τα καραβάκια και τα ακίνητα που έχεις και μη ξανατολμήσεις να εμφανιστείς πουθενά γιατί θα πέσει πολύ ζαρζαβατικο.

      1. Το θέμα δεν είναι να πέσει ζαρζαβατικό αλλά πάμπολυ, αλύπητο και ατελείωτο χοντρόξυλο…

    7. Έχεις ευθύνη 100 %. Αντε κάνε χαρακίρι η εξαφανίσου από την Ελλάδα.!!!!!

    8. Μόνο τα zώα θα τους ξαναψηφίσουν.
      Μόνη λυση εθνικό κόμμα Έλληνες!

    9. Δεν υπαρχουν ενοχοι πολιτικαντιδες και αθωοι πολιτες.Ειναι συνυπευθυνοι στο εγκλημα.Ο μεγαλοαπατεωνας αυτος πολιτικαντης εχει οφ σορ στο Παναμα και καταθεσεις εκατομμυριων δολλαριων εκει.Το ποθεν εσχες του ειναι διατρητο και κανενας εισαγγελεας δεν του καταλογισε ευθυνες μεχρι τωρα.Ψηφιστε τους ζωα.

    10. Ώπα ρε μεγαλε τι παει να πει γιατι να αναλαβεις εσυ την ευθύνη;
      Αν δεν μπορουσες τοτε παραιτείσαι απο την αρχη και λες πολυ απλα και ξεκάθαρα δεν μπορω και οχι να το συνεχιζεις επειδή σου αρεσει η καρεκλα…
      Λογικα κρεμασμα θες κι εσυ οπως και ολοι οι αλλοι οσοι φταινε απ τα @ρχίδι@ και μαλιστα στην πλατεια σε δημοσια θεα

      1. Το θέμα άμεσα είναι πότε θα κληθούν οι αποφαλλισμένες διοικήσεις του μπουρδέλλου σε πρώτη φάση, μαζί με το σκατόζωο τον “προϊστάμενό τους”, απ’ τους ανακριτές και γιατί δεν βλέπουμε καμμία τέτοια κίνηση…

    11. Μπαραβο στο μαλακα. Αφου δουλευει τους ηλιθιους στις ΣΕΡΡΕΣ και βγαζει μερικαματο.

    12. Όταν βρούν τα δύσκολα, θέλουν να τους κρίνει ο λαός. Το ίδιο επιχείρημα το ακούσαμε και στην βουλή από τον Βορίδη, ο οποίος είπε ότι δεν είναι πλέον Φασίστας, διότι ο λαός τον εξέλεξε κατ’ επανάληψιν, οπότε βγήκε άσπιλος και αμόλυντος!!. Κάνουν όμως νόμο, για να απαγορέψουν κάποιον άλλον, που αδίκως είναι στην φυλακή, να τον κρίνει ο λαός…
      Και για να θυμιθούμε και τον Σουρή: Ω, Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους έχεις τώρα!!

    13. ΠΑΡΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΗΝΟΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΜΗΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΗΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΑΠΙΟΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΣΕΠΟΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ………ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ???????

    14. Παλιομαλάκα, σε ξεπλένει το κωλόσογό σου! Στη συνείδηση του ελληνικού λαού, και κυρίως για τον Θεό, είσαι ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ!

    15. Μετά τα ψευτοδάκρυα το απύθμενο θράσος. Να μην παραιτηθεί για να τον προστατεύει η βουλευτική ασυλία. Και ξαναζητά, σαν να μην έγινε τίποτα, την ψήφο του ελληνικού λαού. Μπούλη, δεν θα ζουν για πάντα ο πατέρας σου και ο θείος σου. Όταν ψοφήσουν να δούμε τι θα κάνεις αδύναμο μοσχάρι. Γι’ αυτό, μάλλον, θέλουν την εξουσία, για να έχουν την ψευδαίσθηση της δύναμης γιατί σαν άνθρωποι είναι τελείως αδύναμοι.

    16. Σωστά πράττει.
      Αν κατέβει στις εκλογές και φέρει ψήφους θα έχει και υποστήριξη από το κόμμα και ασυλία αν δεν βοηθήσει το κόμμα και γίνει το ατύχημα και κερδίσει ο σύριζα κινδυνεύει με ειδικό δικαστήριο.
      Απλά είναι τα πράγματα.

      1. Το μέγιστο δυστύχημα για τη χώρα, σκουπίδι, είναι το 💩κόμμα σας, από γενέσεώς του, κι εσείς οι ίδιοι, βάρη της γης…

    17. Μπουλη θα παρεις τα αρχιδια μου αν κατεβεις στις εκλογες να το θυμασε κηφινα !!!

    18. Το ένα παιδοβούβαλο είπε στο άλλο παιδιβούβαλο κατέβα στις εκλογές για να μην είσαι απροστάτευτος.
      Δηλαδή προστασία από το κόμμα και προστασία από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
      Γιατί ξέρουν πολύ καλά πως οι ευθύνες τους είναι δεδομένες.
      Αλλά στα παπάρια τους πως να σώσουν το τομάρι τους μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.
      Οι γόνοι και τα πολιτικά τζάκια μόνο η καριέρα τους τους νοιάζει και να έχουν ησυχία στη βάρδια τους για να μπορούν να σας κλέβουν και να τα συγκαλύπτουν.
      Για αυτό και η Ελλάδα έχει γίνει ρημαδιό για αυτό και τρώτε φάπες και από Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους και θα συνεχίζετε να τρώτε φάπες επειδή η γόνοι και τα πολιτικά τζάκια που σας κυβερνούν δεν ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες.
      Μόνο η πολιτική τους επιβίωση τους ενδιαφέρει και το πως θα γεμίσουν τις τσέπες τους.
      Ένα μεγάλο μέρος από όσους τους ψηφίζουν είναι εξαγορασμένο με τα ρουσφέτια τα βολέματα και το διορισμό και κάποιοι άλλοι περιμένουν να έρθει και η σειρά τους.
      Δεν υπάρχει καμία ιδεολογία σε ίσους ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
      Η μόνη ιδεολογία τους είναι το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός άσχετα αν δεν το παραδέχονται και υποκρίνεται δήθεν τους πατριώτες.
      Παραμύθια της χαλιμάς.
      Πάντως έτσι όπως βαδίζει η χώρα με γόνους και πολιτικά τζάκια πάει ολοταχώς για πλήρη καταστροφή και εξαφάνιση.
      Ας το έχουν αυτό υπόψιν τους και αυτοί με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.

    19. Πενήντα χρόνια σας κυβερνάνε πολιτικά τζάκια και άχρηστοι γόνοι Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες, Κεφαλογιάννηδες, Βαρβιτσιώτες κτλ. για αυτό και η Ελλάδα έχει γίνει ρημαδιό.
      Δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα τους ενδιαφέρει μόνο η πολιτική καριέρα τους να κλέβουν να λεηλατούν να,έχουν ως ασπίδα το νόμο περί ευθύνης υπουργών και να υπηρετούν ξένα συμφέροντα και τα συμφέροντα της εγχώριας διαπλοκής με το αζημίωτο φυσικά.
      Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα να πάει μπροστά δεν τους ενδιαφέρει το κοινό καλό δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος να ξεκολλήσει από τις λάσπες.
      Για αυτό και σας λεηλατούν και σας κλέβουν διαχρονικά για αυτό σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν σε όλο τον πλανήτη.
      Για αυτό τρώτε φάπες και από Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους.
      Γιατί δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα.
      Τους ενδιαφέρει η πολιτική τους καριέρα και η τσέπη τους.
      Τους ενδιαφέρει να λέγουν ησυχία στη βάρδια τους για να μπορούν να σας κλέβουν με την ησυχία τους μαζί με τα συμφέροντα που υπηρετούν.
      Η Ελλάδα έχει πάρει δεκάδες δισεκατομμύρια από την ευρωπαϊκή ένωση και παρόλα αυτά είναι μια χώρα ρημαδιό χρεοκοπηνένη και με πρωτόγονες υποδομές το είδατε το είδαμε και στα Τέμπη.
      Σήμερα διάβασα πως η γέφυρα των Σερβιών στην Κοζάνη κρίθηκε επικίνδυνη λόγω μεγάλων ρωγμών και πλέον απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους λόγου κίνδυνου.
      Θα δούνε θα μελετήσουν να δούνε πως μπιρεί να ενισχυθεί μπας και κάποια στιγμή δωθεί στην κυκλοφορία αν δεν έχουμε πάλι κανένα ατύχημα με δεκάδες νεκρούς.
      Η Ελλάδα πήρε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από την ευρωπαϊκή ένωση και για υποδομές και η χώρα είναι ρημαδιό αλλά οι τσέπες των γόνων και των πολιτικών τζακιών είναι γεμάτες.
      Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
      Πως γίνεται αυτός ο ευλογημένος τόπος να έχει καταντήσει μια τριτοκοσμική χώρα και μπανανία;

    20. Γιατί κόβετε το σχόλιο ότι στο νοσοκομείο Σερρών υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις ιατρών δεν υπάρχει ουρολόγος κ ΩΡΛ ελλείψει κ σε αναισθησιολογος κ καρδιολόγους.γιατι σας πείραξε αυτό το σχόλιο άραγε

    21. Εντωμεταξύ ο Ντογιακος για να ξεπλύνει τους υπεύθυνους εργολάβους για την τραγωδία των Τεμπών ασχολείται λέει με ένα άλλο δυστύχημα που έγινε πριν…. 6 χρόνια! Σε λίγο θα ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση με το γιοφύρι της Άρτας να δούμε ποιος ήταν ο εργολάβος που ολημερίς το έχτιζε και το βράδυ γκρεμιζοταν!!!

    22. Ο βούδας της Ραφήνας έπεσε το 2009 και μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός που τον πίστεψε κάποτε πληρώνει τα κοκορέτσια του στις χασαποταβέρνες. Κουβέντα δεν έβγαλε στα μνημόνια και την προδοσία της Μακεδονίας, αρκεί να έπεφτε ο μισθός. Και τούτος εδώ το ίδιο είναι, οπότε σιγά μην παραιτηθεί. Μόνο ο λαός μπορεί να τον διώξει γιατί είναι πολλά τα λεφτά και δεν παραιτούνται.

    23. Για αυτό θα είστε πάντα νεοελληναράδες πάντα τριτοκοσμική χώρα και μπανανία.
      Σας κυβερνάνε βουτυρόπαιδα και πολιτικά τζάκια χωρίς να έχουν το στοιχειώδη προσόντα.
      Και εσείς χαλβάδες και μπουνταλάδες νεοελληναράδες τους ψηφίζετε επειδή είστε τελείως ηλίθιοι και εξαγορασμένοι με τα ρουσφέτια.

    24. Κουκούτσι μυαλό και ίχνος συναίσθησης δεν έχει ο αρχιαλήτης, που να τον πάρει ο διάολος που θα τον πάρει.

    25. Ξέρει πολύ καλά τί λέει.Οι Καραμανλήδεs έχουν βολέψει στο δημόσιο όλο σχεδόν το Νομό Σερρών.Τα κομματόσκυλα θα τον ξαναψηφίσουν με χίλια.Απλά η κάθοδόs του στιs εκλογέs θα στοιχίσει στο κόμμα τηs ΝΔ σε ψήφουs από την υπόλοιπη επικράτεια.

    26. Γειά σου ρε παιδοβούβαλο Καραμανλή με τους χρησμούς σου ως Πυθία μέσω διαρροών που κάποιοι σε θεωρούσαν και πατριώτη.
      Δίνεις συμβουλές στο μπούλη πως να τη γλιτώσει με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
      Όλα για το πως θα σώσετε τα τομάρια σας.
      Δολοφόνοι κλέφτες και πατριδοκάπηλοι και στα δύσκολα το βάζετε στα πόδια και είστε μούγκα.
      Ο βούδας της Ραφήνας που χρεοκόπησε την Ελλάδα και μετά την κοπάνησε.
      Ωραίοι πατριώτες είστε τομάρια.
      Αλλά δεν φταίτε εσείς φταίνε οι ηλίθιοι που σας ψηφίζουν για το ρουσφέτι.
      Εσείς μια ζωή τα ίδια κάνατε.

    27. Για να καλύψουν τον κώλ@ τους δηλαδή και τίποτα άλλο.
      Ο δε βούδας της Ραφήνας δίνει και συμβουλές σου λέει χωρίς την προστασία περί ευθύνης υπουργών κινδυνεύεις.
      Κλέβουν πίνουν λεηλατούν δολοφονούν αθώους πολίτες και μόνο το τομάρι τους σκέφτονται.
      Μετά όταν λέω οι νεοελληναράδες είναι τελείως ηλίθιοι και σκουπίδια της ιστορίας που τους ψηφίζουν ακόμα κάποιοι εκνευρίζονται.

    28. για αυτο ο ραφηνατος εβγαινε συνεχεια βουλευτης μετα τι 16% ελλειμμα ..για προστασία
      και τον ψήφιζαν….κράτος ξεφτύλα

    Comments are closed.