ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΤΟ ORUC REIS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ – ΑΠΛΩΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ – Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    Oruc Reis

    Έχει απλώσει καλώδια αλλά δεν διεξάγει έρευνες – Το συνοδεύουν τουρκικά πολεμικά πλοία – Στην περιοχή βρίσκονται και ελληνικά πολεμικά πλοία που καλούν ανά 15 λεπτά τον κυβερνήτη του Oruc Reis να αποχωρήσει από την περιοχή


    Στο ανατολικό άκρο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μπήκε εδώ και περίπου μια ώρα το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Oruc Reis προερχόμενο από την κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

    To Oruc Reis συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία.

    Μπαίνοντας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα άπλωσε καλώδια, έχει κάνει, δηλαδή, παρέαση καλωδίων ωστόσο δεν διεξάγει έρευνες

    Κοντά στην περιοχή βρίσκεται αριθμός ελληνικών πολεμικών πλοίων

    Από τον ασύρματο των ελληνικών πλοίων εκπέμπεται ανά 15 λεπτά το ίδιο μήνυμα με το οποίο λένε στο πλήρωμα και τον κυβέρνητη του Oruc Reis ότι βρίσκεται σε ελληνική υφαλοκρηπίδα και τον καλούν να απομακρυνθεί από την περιοχή.

    Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές λόγω του θορύβου που προκαλείται στην περιοχή από τη μεγάλη συγκέντρωση πολεμικών πλοίων το πλήρωμα του Oruc Reis δεν μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνες.

    Το Oruc Reis εισήλθε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα προερχόμενο από την κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

    1

    Η παραπάνω φωτό δείχνει το ακριβές σημείο που βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (κάτω δεξιά οι ομόκεντροι κύκλοι).

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    76 Σχόλια

    1. Αντι να καλουν καθε 15 λεπτα τον κυβερνητη του Oruc Reis να αποχωρησει, δεν θα ηταν καλυτερα να του στειλουν δυο ταψια μπακλαβαδες μηπως και φιλοτιμηθει;;;;;;;; Ετσι κι’ αλλιως το Προταικτορατο των Γερμανων δεν προκειται να μετατρεψει το παλιοκαραβο τους σε φωλια ψαριων!!!!!!!!!!! Αλωνιζει μεσα στην Ελληνικη υφαλοκριπηδα και Μητσοτακης και η παρεα του το κοιτουν αδρανεις!!!!!!!! Που πηγε ρε ξεφτιλες η κοκκινη γραμμη, αν εμπαινε στα Ελληνικα χωρικα υδατα;;;;;;;;; Φοβικοι και δειλοι καραγκιοζηδες, αν δεν ειστε ικανοι παραιτηθητε!!!!!!!! Ο Στρατος τι κανει;;;;;;;;

    2. KAI TO YAVUZ EINAI EΞΩ ΑΠΟ
      ΤΗΝ ΠΑΦΟ(H ΣΙΕΛ ΚΟΥΚΙΔΑ )
      ΣΤΟ 6 ΟΙΚΟΠΕΔΟ THΣ ΚΥΠΡΟΥ.

    3. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΛΩΔΙΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ! ΧD
      ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    4. Ο/Η η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη ακτογραμμή από την τουρκία λέει:

      @ Μανος
      Η Ελλάδα έχει διπλάσια+ ακτογραμμή από την τουρκία (Ελλάδα : 15.147 χλμ., τουρκία : 7.200 χλμ), με λόγο ακτογραμμής/εμβαδού 113.761 μ/χλμ² (έναντι 9.341 μ/χλμ² της τουρκίας) και με ποσοστό ακτογραμμής/περιμέτρου 100% (έναντι του ποσοστού 73,3% της τουρκίας) …
      Η Ελλάδα είναι η 9η χώρα στον παγκόσμιο κατάλογο χωρών κατά μήκος ακτογραμμής σε χιλιόμετρα (μετά τον Καναδά, την Νορβηγία, την Ινδονησία, την Ρωσία, τις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ), με συνολική περίμετρο 16.040 χλμ. (έναντι της περιμέτρου της τουρκίας, των 9.827 χλμ) …
      Η Ελλάδα, δικαιούται, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα από τα έξι στα δώδεκα μίλια, όπως, άλλωστε, έχουν πράξει ήδη οι περισσότερες χώρες του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένης της τουρκίας η οποία από το 1963-΄64 έχει επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη της στα 12 ν.μ., στον Εύξεινο Πόντο και στην Ανατολική Μεσόγειο (απέναντι από την Κύπρο) χωρίς να εμποδιστεί …
      Παρεμπιπτόντως, η απόσταση του νησιωτικού συμπλέγματος του Καστελλορίζου από τις νοτιοδυτικές Μικρασιατικές ακτές, είναι μόλις 1,25 ναυτικά μίλια … οπότε, η επέκταση των χωρικών υδάτων στο συγκεκριμένο σημείο είναι αδύνατος (ο διαχωρισμός τους γίνεται βάσει της μέσης γραμμής), η δε ΑΟΖ καθορίζεται αρμοδίως από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας …

    5. Τώρα γινόμαστε πολύ αφελείς αν νομίζουμε ότι κυβερνήτες που αφήνουν την χώρα τους να την κάνουν σουρωτήρι οι πίθηκες για να μην τους την πει ο οργανισμός μετανάστευσης ή η κωνσταντίνα θα δώσουν εντολή για έναρξη πυρών. Και ποιός μας λέει αν ο απέναντι δεν του έχει σφυρίξει ότι αν μας την πέσεις εκτός από την στρατιωτική απάντηση θα σου στείλουμε και έξω από το πεντάγωνο καμιά πενηνταριά χιλιάδες δικά μας παιδιά από αυτά τα ταλαιπωρημένα με τα επιδόματα και θα σας το κάνουν μπάχαλο. Τελείωσε τα πανηγύρι. Δυστυχώς τα βρακιά κατέβηκαν. Κανένα κολλητό να του σφυρίξουν για εργοστάσιο που να βγάζει βαζελίνες βρήκαν;

    6. Βυθίστε τα γαμημένα να τελειώνουμε ! Δέκα κιλά αρχ@@ια μας έδωσε ο θεούλης στον κάθε Έλληνα… Ώρα να τα δείξουμε !!!

    7. Τι να πρωτοκανει κ ο ξεβρακουλης ωρε πατριωτες;!
      Τρεχει Ευβοια, τρεχει σε πυρκαγιες, ψαχνει τον δολοφονο του Στεφανη, τρεχει να κλεισει τη ΔΕΘ, να παει Εβρο …κυνηγαει και ολους τους ανυπακουους που δε λενε να φορεσουν φιμωτρα ..εχει αφησει και τις καλοκαιρινες διακοπες στη μεση!
      Ειπε στη Μαρεβα – μη ντυθεις- ερχομαι στο μπαμ και ο πρωινος φραπες περιμενει στο τραπεζι.
      Αχαριστοι.

    8. ΟΚ, πήραν το μερίδιο.υπευθυνος για όλα αυτά είναι ένας, ο ζηταρχηγος ν μιχαλολιακος, ο οποίος το 9,3%των ευρωεκλογών του 14 το έκανε 6,5% με την ύποπτος δήλωση στις εθνικές του 15 στον αρχιμασονο χατζηνικολ. 3 βραδυα πριν τις εκλογές στον χατζηνικ, την συνέχεια την γνωρίσατε πέρσι με το “βλακες” έξω από τα πόδια της νδουλας. Δις € ΑΟΖ χαρίζετε για να κονομησουν αυτοί την ώρα που μας χρέωσαν στην ΕΕ Κ φέρνουν λαθρομπολιαστες. Αυτά τα χαίρια σου ν μιχαλολια. Αυτά Κ τα δικά σου ψηφοφορε της τβ ραγια,διότι έπρεπε να στείλεις εντός 40 50 από δαύτους να μην κουνιόταν φύλο Κ ας έκανε ο ΝΜ Κ έστειλες αλοιφές μνημονικόν. Ερχετε πείνα, π@τσα Κ μπόλιασμα.

    9. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο μεγάλος ηγέτης Κούλης Μητσοτάκης, με τον μεγάλο διπλωμάτη Δένδια ετοιμάζουν σκληρή απάντηση στην παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Παίρνουν φόρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ετοιμάζονται να αερίσουν τα @@ του σουλτάνου με απαράμιλλη ορμή.

    10. Ο στρατηγός Φλώρος να πράξει όπως έχει δηλώσει..Εάν όχι θα μείνει στιγματισμένος όπως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων το μοιραίο βράδυ των Ιμίων..

    11. Αποφασιστικότητα μηδέν.
      Αλλά έτσι ήμασταν πάντα τι περιμένεις

    12. Ναι μεν παραβίασε τα θαλάσσια σύνορα μας και σπάει πλάκα με το κουλις
      αλλά τηρεί κ ένα fair play διότι γνωρίζοντας πόσο κότα αντίπαλο έχει
      θα μπορούσε να έφτανε πειραιά ο τούρκικος στόλος με υγιεινό περίπατο.
      Μάσα στο τουρκολίμανο και επιτόπιο ρεπορταζ του σκάι
      ότι οι τούρκοι ήρθαν σαν τουρίστες,ψαράδες,επενδυτές και δώστου σανό χαχα

    13. ρίξτε και ότι γίνει….ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι…..τι περιμένετε να στήσετε τα νέα ίμια…τα δικά μας παιδιά θα πεθάνουν ρε τέρατα εσείς θα φύγετε έξω για να γυρίσετε και να μας πείτε ότι είστε πολιτικοί κρατούμενοι 6 μηνών στην Γαλλία….

    14. Δηλαμη εμεις εχουμε αοζ 200 μιλια απο το καστελοριζο και οι τουρκοι 10 με ακτογραμμες εκατονταδων χιλιομετρων?

      1. Μιλάς σαν Τούρκος και όχι σαν Έλληνας!!! Ντροπή σου! Μια τέτοια κρίσιμη στιγμή να γράφεις τις παπ@ριές των Μογγόλων!

        1. Ντροπη σε οσους εδω και 10ετιες με την ψοφια ψηφο τους εκλεγουν γερμανοανθελληνες και τωρα τους φταινε οι πολιτικοι και τα ουφος…..ζωα……

    15. Μολις νυχτωσει…αυριο να σας δω…θα πεσει πολυ γελιο.

    16. Μήπως να είχαμε και εμείς μια ιδέα πότε ακριβώς πολεμάμε; Λίγο πριν το Σούνιο, μετά το Σούνιο, στη μαρίνα Ζέας. Μήπως ρε παιδιά έχει ρίξει καλαμαριέρες και ότι πιάσει τα φέρει Αντίπαρο για ουζάκι; Ρε σεις έχετε πάρει χαμπάρι πως και έξω από την Αθήνα να φτάσουν κανείς δεν θα τους κάνει νταντά και πάλι θα λένε βρείτε τα; Ή το κοπανάτε ή φέρτε τα βαπόρια μέσα και βουλώστε το. Έχετε καταντήσει ο περίγελος της οικουμένης.

      1. Επιτελους!!!!!!!!!!!!! Τα αεροστατα εγειναν καμπανες και χτυπανε. Καποιος για μεγαλο θαλασσινο περιπατο?

    17. Εδώ έχουν μπει εκατομμύρια “επενδυτές ” στην χώρα και δεν ενοχληθήκαμε, μιά σκούνα που πέταξε κάτι καλώδια μεσοπέλαγα μας ενοχλεί;

    18. Τίποτα δεν θα κάνουν, ο “μισθουλακος” τους είναι πιο σημαντικός από την πατρίδα.

    19. Ο/Η παιξτε το παλικαραδες απ το πληκτρολογιο τσαμπα ειναι. λέει:

      Αν ριξουν τορπιλες και το βυθισουν να ξερετε ότι μετα θα πρεπει να αφήσετε της καναπεδαρες σας και να πατε να πολεμισετε,αλλα επειδή εισαστε κοπροι και αποτυχημένοι σαπιοκοιλιαδες αν γινει κατι θα τρεχετε να φυγετε σαν πουστακια,οποτε αφήστε τα βυθιστε τους και της τορπιλες βλακες .

      1. Το καλσόν να προσέχεις εσύ μην σκίσεις και δεν μπορείς να πολεμήσεις…
        Εχουνε φέρει στρατό από Πακιστάν…Ιραν, Ιράκ… Σομαλία… Μπαγκλαντές…..να στείλουνε αυτούς….
        Εμεις δεν μπορούμε….μας πήραν τις δουλειές και έχει κορονοιο…..
        Κρίμααα….

    20. Εχει φτασει το σκατο στην καλτσα με τους χεστες που μας κυβερνουν.
      Το oruc reis εχει απλωσει καλωδια κατω απ’το Καστελοριζο και οι δικοι μας κουραδαρχες λενε “δεν βρισκεται εντος της ΑΟΖ Ελλαδας – Αιγυπτου”.
      Ου να χαθειτε να χανεστε…παλιοχεστες!

    21. Κοψτε τις μαλ α κιες και ηρεμιστε.
      Περιμενετε την νυχτα.

    22. Το ότι μας γλεντάνε κια μας κοροιδευουν στα μούτρα μας, καθώς άνοιξαν επίτηδες το σήμα ΕΝΤΟΣ ελληνικής υφαλοκρηπιδας μη και δε το καταλαβουμε πως το ερμηνεύουν οι υπεύθυνοι; τόσο καιρό λέγαμε ας τολμήσουν και τωρα που τόλμησαν τους παίρνουμε τφ κια αυτοί δεν το σηκώνουν. Κια θα τους καλούμε έως τις 23ΑΥΓ σαν ερωτευμένα έφηβες χωρίς ανταποκριση

      1. Τι να βυθισουν ρε παπαρα; εχεις δει που είναι αυτό το πλοιο; σε διεθνη χωρικα υδατα πλεει πολύ μακρια από την ελλαδα , πιο κοντα στην Αιγυπτο είναι, αμα δεν ξερεις από ναυτιλιακα ρε βοσκε καλυτερα μην μιλας.

    23. Είδε κανείς τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο της Ελιφ;;

    24. ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ?

    25. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τωρα. Θέλουν να μας σύρουν σε διάλογο-να γίνει μέγιστο θέμα δηλαδή και να λύσουμε τις διαφορές μας και καλά με το άγρυπνο βλέμα Γερμανών και λοιπών.

    26. τα καλωδια τοτε γιατι τα απλωσε αν δεν κανουν ερευνες για να κανουν ηλιοθεραπεια?

      1. Απλά για νά δείξουν ότι μπορούν. Το τελευταίο που τους νοιάζει ειναι οι ερευνες

    27. αφου μπηκαν στην υφαλοτετοια ΜΑΣ, μας ξαναριχνουν το γαντι.

    28. Κατ’αλλα δεν θα ανεχτουμε καμία ενέργεια Τουρκίας και θα προασπιζουν συμφέροντα μας. Λες και το θέμα της Τουρκίας ήταν να κανει ερευνες και όχι να δείξει πόσο άχρηστοι είμαστε. Εντός ελληνικής υφαλοκρηπιδας και εμείς στέλνουμε σήματα που δεν πρόκειται να απαντηθούν καθώς ακόμα και έτσι μας έχουν γραμμένους. Τι περιμένετε; κάντε κάτι επιτελους

    29. Mα καλα ο Φλωρος δεν ειχε πει πως ειναι και κατι σκυλια που αλυχτανε και θα τα βαρεσει στο κεφαλι για να σωπασουν????????????Ακομα περιμενουμε αν το ακνει!

    30. Ρίξτε τους δυο τορπίλες και Στ αρχ…μας τί θα πει η μαντάμ Μέρκελ

    31. Απ’μια μας έλεγαν ότι νίκησαν τον ιό, απ’την άλλη ότι νίκησαν τους Τούρκους. Αυτή η κυβέρνηση Κούλη μήπως πρέπει να κόψει τις φαντασιώσεις,τις μεγαλομανίες και το ψευδοσωτηριολογικό της αφήγημα;

    32. Χαχαχα τι γράφεται μερικοί μερικοί ρε έχω πεθάνει στα γέλια με τι τους λένε να φύγουν; Με μεγαφωνα; Αφού τους τα πήρε ο αέρας!

      1. Για γέλια και για κλάματα….δυστυχώς φίλτατε…

    33. Είναι που ακύρωσε η συμφωνία Δένδια το Τουρκολυβικό σύμφωνο… Ρε χλεχλέδες οι ακυρώσεις φαίνονται στην πράξη, όχι στα λόγια των κούληδων, των μούληδων, των χαρτογιακάδων και των μπουκωμένων με κρατικό χρήμα ΜΜΕ. Και στην πράξη το Uruc Reis ΕΡΙΞΕ ΚΑΛΩΔΙΑ εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    34. Δλδ τι περιμενατε ν γινει με αυτη την πολιτικη οι τουρκοι θ φτασουν στη σαλαμινα.μ αρεσε που γαλαζια παπαγαλακια εδιναν συγχαρητηρια στον κουλη κ την στρατιωτικη ετοιμοτητα που αποθαρυναν την καθοδο των μεμετηδων τη πρωτη φορα.δικιο ειχε η μερκελ.κ τα βραδινα δελτια θ μιλανε για στρατηγικη ψυχραιμια κ πληρη ετοιμοτητα των ενοπλων δυναμεων

      1. Έτσι ακριβώς. Πλήρης ετοιμότητα για… 15λεπτη ειδοποίηση. Ρε δε πάνε να….

    35. Αφού τα άπλωσε τα καλώδια και ας μην κάνει έρευνες γιατί δεν το βυθίζουν; τι περιμένουν δηλαδή; κοκοκοκο… Έχω μπει μέσα αλλά δεν εχ…α, τι σημαίνει; ότι δεν σε γα….σα; καληνύχτα

      1. Ο παραλληλισμός σου άπαιχτος. Το κατάλαβε και ο πιο χαζος

      1. Έτσι είναι κότες. Μπήκανε στο χωράφι μας και δεν το βουλιάζουμε.Κοτες .

    36. Και εγώ.. Θα μπω στο σπίτι των μητσοτακηδων και θα απλώνω καλώδια…. Και άσε να με καλούν μόνο να αποχωρήσω…. Ρε δουλευόμαστε;;;….. Ρε τι κότες πληρώνουμε για να μας κυβερνάνε και από πάνω;

    37. Βρε το πε ο κουλης παμε χαγη….τι το ψαχνετε..οτι γινει θα ειναι για να μην τους πουν προδοτες….ταχα μου καναμε πολεμο και καλα…αιντε!!!

    38. Είμαστε έτοιμοι για επιστράτευση περιμένουμε πόλεμο από το 1974 με τους ανικανουσ πολιτικούς που έχει η Ελλάδα και τα έφαγαν και την κατέστρεψαν
      Πρεπει ο γιος του εφιάλτη ο Κουλης να αποφασίσει να δοθεί εντολή για βύθιση τώρα

      1. « με τους ανικανουσ πολιτικούς που έχει η Ελλάδα και τα έφαγαν και την κατέστρεψαν» λαθος….μεγα λαθος….. με τους ανικανους κατοικους της ελλαδας που και τα εφαγαν και κατεστρεψαν την ελλαδα με τις ανεγκεφαλες επιλογες τους και τωρα ζητανε και τα ρεστα απο τους πολιτικους.

    39. Ρε μάγκες,ξέρει κανένας το κινητό του καπετάνιου του τουρκικού?ήθελα να του πω,όταν φτάσει κατά Χαλκιδική για έρευνες,να πάρει κανένα μέλι από Άγιο Όρος και στην επιστροφή να το αφήσει Πειραιά να πάω να το πάρω μωρέ,αφού θα την κάνει τη διαδρομή,

      1. Tolis tolis χαχα α ρε φιλε

      2. Χαχαχα
        Δε μπορουν δυστυχως. Δε τους αφηνει το ΠΝ.
        Αλλα κανα μπακλαβαδακι Τουρκικο δ σου κανει, απευθειας Πειραια;

    40. Τούρκοι,απομακρυνθειτε άμεσα γιατί θα σας κλασουμε τ’ αρχιδια!

    41. Η υπερήφανη απάντηση της “εθνικοφρονου” Νέας Δημοκρατίας: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!

    42. τι θα γίνει τώρα. θα μάθουμε ποιος έστησε ενέδρα στον Χίο;

    43. Ριχτε του δύο τορπίλες να πα να γαμηθει. Με τους μαλακες τους Μογγόλους που μπλέξαμε καλοκαιριατικα.

    44. ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Comments are closed.