ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    theodoridis-savvas

     Απίστευτες καταγγελίες γράφει σήμερα ο “Μαυρογυαλούρος” στην εφημερίδα “Μακελειό”, οι οποίες αφορούν στον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη. Όπως αναφέρει, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που έφυγε χθες από τη ζωή, δεν ήταν θύμα του κορωνοϊού, όπως ήθελαν κάποιοι να το παρουσιάσουν.

    Το θεραπευτήριο ωστόσο, χθες εξέδωσε ένα λιτό δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοίνωνε τον θάνατό του από μακροχρόνιο νόσημα.

    Δείτε αναλυτικά:

    Μαζί με το “νέο κύμα” πανδημίας του κορονοϊού που -όπως μας λένε…- ήρθε, ξεκίνησαν κι ένα νέο κύμα τρομοκρατίας της κοινής γνώμης. Τρομοκρατία με υπερβολές και τερατουργήματα που είναι φανερό ότι βασικό σκοπό έχουν να φοβίσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο, να τον τρομάξουν για να μην έχει δύναμη, όπως πιστεύουν, να αντιδράσει μπροστά σε αυτά που τον περιμένουν το βαρύ φθινόπωρο και τον ακόμη πιο βαρύ χειμώνα που έρχεται….

    Από το πρώτο κιόλας κύμα, την άνοιξη, ήταν πάρα πολλές οι καταγγελίες για περιστατικά ψευδή. Δήλωναν δηλαδή ασθενείς ότι πάσχουν ή ότι και πεθαίνουν από τον κορονοϊό, αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη. Καταγγελίες που έχουν ονομαστικά από συγγενείς ή και τους ίδιους του πάσχοντες αλλά δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη – και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται να τις ερευνήσουν για ευνόητους λόγους.

    Όμως αυτή τη φορά μέσα στη μεγάλη ποσότητα των “ανώνυμων” περιπτώσεων, προέκυψε και μια πολύ “επώνυμη”. Περισσότερο επώνυμη δεν θα θα μπορούσε, πολύ πιθανόν, να είναι αφού τον γνώριζαν εκατομμύρια Έλληνες από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο . Ο λόγος για τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος και πέθανε τελικά αργά χθες το απόγευμα σε ηλικία 85 ετών. Προηγουμένως όμως τι είχε συμβεί; Του είχαν φορτώσει …επισήμως κορονοϊό, χωρίς -αποδεδειγμένα και ελεγμένα- να έχει!!

    Επί ημέρες μάλιστα οι “ανακοινώσεις” που γίνονταν και οι πληροφορίες που δίνονταν ήταν ότι ο Θεοδωρίδης, που αντιμετώπιζε επί πολλά χρόνια πρόβλημα με καρκίνο, εισήχθη την περασμένη εβδομάδα εσπευσμένα στην εντατική λόγω κορονοϊού. Και μάλιστα έλεγαν ότι λόγω του καρκίνου η κατάσταση με τον κορονοϊό είχε επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο κι έτσι τα προγνωστικά ήταν ακόμη δυσκολότερα. Με δύο λόγια, το νέο παραμυθάκι ήταν έτοιμο: “Πέθανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης από τον κορονοϊό”. Να κι άλλος τρόμος, κι άλλος πανικός…

    Να που δεν έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και το θέμα που δημιουργείται είναι τεράστιο. Όπως είναι φυσικά και για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις “αγνώστων” ασθενών, αλλά εδώ έχουμε καραμπινάτη περίπτωση!

    Τις πρώτες αποκαλύψεις έκανε μάλιστα ονομαστικά μια γνωστή δημοσιογράφος, η Λίνα Κλείτου, η οποία διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Σ. Θεοδωρίδη και σε ανάρτησή της -μερικές ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του- μετέφερε από πρώτο χέρι την πληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβη.

    “Δεν είναι θετικός στον covid19 ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως με πληροφόρησε μέλος της οικογενείας του, έξαλλο με την στάση ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, το οποίο τον κουράρει εδώ και χρόνια” έγραψε και εξήγησε: “Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, ο αγαπητός Σαββας, νοσεί όπως είναι γνωστό εδω και χρόνια απο καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ΜΕΘ….”.

    θεοδωρ
    ———————————————

    Από εκεί και πέρα άρχισε το δράμα: “Ανευ λόγου και αιτίας, στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο Σωτηρία, με το αιτιολογικό ότι πάσχει απο κορωνοϊο!!!”. Ήταν όμως έτσι; “Η οικογένεια του που έχει τον πόνο της για τον άνθρωπο της” αποκαλύπτει η Λ. Κλείτου- “αναγκάσθηκε να υποβληθει επιπροσθέτως στην ταλαιπωρία των τεστ και της αναμονής των αποτελεσμάτων για τους ίδιους… Την ίδια ώρα, οι έμπειροι γιατροί του Σωτηρία, τους έλεγαν, ότι ο ταλαιπωρημένος απο την μεταφορά ασθενής, δεν έχει συμπτώματα covid, αλλα επιβάρυνση απο την ασθένειά του. Επιβεβαιώθηκαν”.

    Ποια είναι δηλαδή η πρώτη αποκάλυψη; Έστειλαν από το ιδιωτικό νοσηλευτήριο τον Θεοδωρίδη στο “Σωτηρία”, που είναι νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα, λέγοντας ότι πάσχει από κορωνοϊό, αλλά αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα. Τα τέστ στο Σωτηρία έδειξαν δεν είχε συμπτώματα covid19…

    Τελείωσε εκεί το πρόβλημα; Όχι. Η δημοσιογράφος και φίλη της οικογένειας συνεχίζει να αποκαλύπτει: “Μετά απο αυτό, αρχισε νέος Γολγοθάς για την μεταφορά του πίσω στο Ιδιωτικό νοσηλευτήριο που τον κουράρει. Στους συγγενείς που εύλογα καταλόγισαν ευθύνες, για όλη αυτήν την κατάσταση, οι γιατροί απάντησαν ότι η μεταφορά του ασθενούς έγινε με εντολή των διοικητικών!!!”

    Ποια είναι η δεύτερη αποκάλυψη; Η οικογένεια του Θεοδωρίδη, έξαλλη από την αρχή, ζήτησε εξηγήσεις και οι γιατροί του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου τα …φόρτωσαν στους διοικητικούς.

    Τα συμπεράσματα της ίδιας της Λίνας Κλείτου είναι δύο:

    -“Θα ήταν ιστορία καθημερινής τρέλας…Ομως είναι ιστορία στυγνής, κυνικής εκμετάλλευσης και αποφυγής ευθυνών…”

    – “Παντού παίζει ψευδώς, ότι ο Σάββας Θεοδωριδης εχει covid-19.Δεν έχει. Μάχη για την ζωή του δίνει και μαλιστα παλληκαρίσια, με αντίπαλο τον καρκίνο. Αξιζει τον σεβασμό την ώρα αυτή. Οχι παραπληροφόρηση και το χειρότερο, τόση άσκοπη ταλαιπωρία…”. Κι αυτό το δεύτερο έχει επιπλέον σημασία γιατί συνδυάζεται με τη γενικότερο προπαγάνδα και την επικοινωνιακή τρομοκρατία για “κύμα θανάτων” από τον κορονοϊό. Μέχρι και η δημόσια ΕΡΤ έτσι έπαιζε την “είδηση” για τον κορυφαίο παράγοντα του Ολυμπιακού….

    lina


    “Δεν αναφέρω το όνομα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Οπως αντιλαμβάνεστε, ειναι θεμα της οικογενειας του, το τι θα πραξει στην συνεχεια” καταλήγει στο σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος.

    Ένας εισαγγελέας υπάρχει;

    Η απάντηση του θεραπευτηρίου

    “Δελτίο τύπου
    Κατέληξε το απόγευμα  ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, εξ αιτίας μακροχρόνιας νόσου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου”
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Αναδεικνύεται μέγιστο θέμα για το Ιδιωτικό θεραπευτήριο. Γιατί δεν κατονομάζεται ? Τον κάνανε βόλτα τον άνθρωπο ετοιμοθάνατο μέχρι το “Σωτηρία” και πίσω- ντροπή τους.

      1. Φαντάσου και κρύβεται από πίσω τέτοια οικογένεια. Γυρευε τι γίνεται με τον απλό κοσμακη

      2. Ολυμπιακός ήταν Πειραιά νιάου νιάου κάνει ποιο είναι το ιδιωτικό, στάνταρ το μετροπολιταν ,έχει ο γαύρος σύμβαση μ αυτό, οι γιατροί δεν μιλάνε γιατί οι μισοί τα περνούν και οι άλλοι αν μιλήσουν θα πέσει μαύρη λίστα, οι γιατροί και οι πολιτικοί με άλλο τρόπο καταλαβαίνουν,με το ξύλο

    2. Έτσι ακριβώς είναι.
      Και λίγα λέει.
      ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ….

      Η Εξαδέλφη μου δεν μπορούσε να κηδέψει την θεία μας γιατί αρνιόταν να υπογράψει το χαρτί που τις έδωσαν οι γιατροί.
      Η κηδεία έγινε μετά από ένα μήνα,μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα.
      ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

      ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑΣ
      ΈΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΧΑΡΤΊ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ
      (ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ)
      ΚΑΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ…

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    3. Σε καθε σοβαρο θεμα να αναρωτιομαστε αν υπαρχει εισαγγελεας;;; Ντροπη!

    4. Αν δεν έχεις γνωριμίες σε δημόσιο νοσοκομείο δεν σε κοιτάει κανένας σοβαρός γιατρός, μόνο οι ειδικευμένοι που ζαχαρωνουν τις νοσηλεύτριες μασωντας τσίχλα και χαζεύοντας στο κινητό facebook και αν έχουν κέφια σου δίνουν και καμια ασπιρίνη. Έτσι έφυγε κ ο πατέρας μου, ανώνυμος σε ένα διάδρομο στο κατ με εμφραγμα, τον πάρκαρανε στην γωνία και τέλος. Ουτε στεφανιογραφια ούτε επέμβαση. Ακούτε κύριοι δήθεν μεγάλογιατροί καθηγητές; αφήστε τα συγγράμματα και τις συνέντευξεις, αφήστε το στυλό και το κινητό, λερωστε την στολή σας μαι σώστε κανέναν άνθρωπο. Όποιος σώζει μια ζωή σώζει όλον τον κόσμο.

    5. Όσο επιτρέπουμε να μα κοροϊδεύουν τόσο θα το κάνουν

    6. Σε καθε θανατο το νοσοκομιο παρακαλαει να γραψουν οτι πεθανε απο κορονοιο.σου πληρονουν τα εξοδα τις κηδειας,και περνεις και δυο χιλιαρικα μετριτα στο χερι.γο νοσοκομιο περνει απο δεκα εως δεκαπεντε για αγορα εξοπλισμου.στεφανε ψαξτο λιγο και θα βγαλεις λαυρακι

      1. Εσένα σίγουρα σου έταξαν κανά μισόκοιλο πρέζα τσάμπα!!!

      2. Αμα σε τσιμπησει εσενα ο Εισαγγελεας με αυτα που γραφεις,αντε να αποδιξεις τα οραματα που βλεπεις.Αντε ψαξτο εσυ μετα το …λαυρακι βλημα

    7. ποιος τους εβαλε με το ζορι προστατες της υγειας μας? σε λιγο θα τιμωρουν και οσους αρρωσταινουν…εχεις τσιγαροβηχα η φταρνιζεσαι γιατι την αρπαξες απο κλιματιστικο κι ο αλλος σε κοιταει με μισο ματι ..εκει μας εχουν καταντησει, γιατι πονταρουν στο φοβο του θανατου που φυσιολογικα εχουν ολοι οι ανθρωποι! εχω δει κι εχω δει ταινιες θριλερ με πανδημιες (πανδημιες τρομερες) αλλα αυτοι εδω οι τυποι δεν παιζονται!

      1. Καλα, τα @@ μου εχεις δει απο ταινιες… Σιγα ρε, εχεις δει σε πολλες ταινιες με πανδημιες να στελνουν sms και να βγαινουν 10 φορες την ημερα να ψωλ@ρουν? Σιγα ρε καστρατο, 4 χρονια που ο χουντικος τσιπρακος σου εκανε τα οχι ναι εκει δεν ειχες δει ταινιες..

        1. Χουντικός ο Τσίπρας ήταν στον ύπνο σου που ο καθένας έκανε ότι του κάπνιζε και λογαριασμό δεν έδινε σε κανέναν. Ο Μητσοτάκης σας σε λίγο θα αρχίζει να θυμίζει Σαμαρά και εκεί θα δείτε πόσο ακόμα θα κατέβουν τα ποσοστά του. Ρίχτε το στις τσόντες γιατί σε λίγο θα κλαίτε

      2. Ασε τα θριλερ,και πιασε τις τσοντες να το ‘φχαριστηθεις.

    8. ούτε κοροϊδοϊός ούτε καρκίνος. Δάγκωσε τη γλώσσα του. Έμαθε και για την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας, ε, δεν άντεξε. Ήταν και μεγάλος σε ηλικία, εσχατόγερος για να κυριολεκτούμε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και θεός σχωρέσ’ τον

    9. ελπιζω να μη τον ειχαν μπροστα που βλεπει σταδιο ειρηνης κ φιλιας αλλα στα δυτικα παραθυρα που βλεπουν το γηπεδο καραισκακη να νοιωθε οτι ηταν διπλα του η ομαδα.εκει ολοι.γι αυτον.

    10. μετρησε ποτε ο φασιστας ηγετης κου-λιν-μασον ποσα ατομα πηγανε απο καρκινο γιατι δεν βγηκαν τοσα χρονια φαρμακα για να τον σταματησουν,γιατι δεν βγηκε εμβολιο,μετρησε ποτε ο προδοτης ποσοι πεθαναν απο ασθενειες σαν τον σαρς 2 κλπ γιατι δεν βγαλανε κ εκει εμβολιο κ ξαφνικα πολυ συντομα κ χωρις μελετες κ χρονο βγαλανε εμβολιο το οποιο φυσικα κ ηταν ετοιμο στα μετρα τα δικα τους,βγαλανε εμβολιο που οχι μονο δεν θα κανει καλο αλλα θα ειναι καταστροφικο για την υγεια μας κ για τα αλλα που μας πειμενουν ,αυτοι θελουν λαο χασισομενο για να πετυχουν τα βρωμικα σχεδια τους ,θα τους αφησουμε ?ηδη απο σημερα αρχισε η δμσ του εμβολιου στον σκαι που ειναι το φερεφωνο της κυβερνητικης προπαγανδας

    11. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΝΤΡΟΤΟΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΙΔΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΣΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟ .ΒΗΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟΥΝ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ EYTΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΣΟ ΣΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .ΑΛΑ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    12. Και το πόδι του να είχε σπάσει από κορωνοιό θα λέγανε ότι πέθανε.

      1. Σπάστο εσύ και θα πούμε ότι το έπαθες από κορωνοϊό… ε, ρε τι λένε τα Τσιπρομαθημένα… χτυπάνε ταβάνι!

    13. Tρομοκρατία με πολιορκητικό κριό την υγεία. Παγκοσμιοποίηση – νέα τάξη πραγμάτων. Ο κόσμος κοιμάται και δεν ξέρει τι του γίνεται. Από κάπου και με κάποιον τρόπο πρέπει να ξεκινήσει η αντίδραση παιδιά……………….

      1. ενημερωση οτι ειναι απατη σε γνωστους..

    14. Ρε φίλε καταλαβαινω απολυτα τι λες . Ο πατερας μου εφυγε πριν 4 χρονια ,δεν υπηρχε covid τοτε . Ηταν υπερηλικας κοντα 90 με Ca , διαβητη ,νεφρά κτλ κτλ . Τελικα πεθανε απο ενδο-νοσοκομειακη λοιμωξη . Ολα ειναι μια αλυσιδα ,ειναι ομως προφανες πώς αν τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν πάθαινε την ενδο-νοσοκομειακη λοιμωξη δεν θα πέθανε . Ε κατι αναλογο συμβαινει και με τον covid αλλά οι ψεκασμενοι δεν καταλαβαινουν .

      1. δηλαδη ο πατερας σου θα πηγαινε 120 ε;;;;;
        Ποιος ειναι ο ψεκασμενος αγαπητε;;;;;;;;;;;;;;;
        Οι περισσοτεροι ασθενεις απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις πεθαινουν, αλλα φυσικα και δεν ειναι αυτες η κυρια αιτια θανατου.
        Η μανα μου πεθανε απο καρδια μετα απο χειρουργειο για καρκινο στον εγκεφαλο, δεν αντεξε τις αναισθησιες. Ατα 70, οχι στα 90. Αυτο τι σημαινει;;; Οχι οτι την διελυσε ο καρκινος με καθε τροπο ωστε δεν αντεξε η καρδια της, αλλα οτι ηταν καρδιακη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ε καρδιακη δεν ηταν αγαπητε Τρια Χολτερ της ειχα κανει, και η καρδια της ηταν σκυλι. Κι ομως δεν αντεξε την ταλαιπωρια του χειρουργειου του καρκινου. Ελα πες μου εσυ τωρα πως αιτια θανατου ηταν η καρδια και οχι ο καρκινος.
        Ο πατερας μου πεθανε απο νεφρικη ανεαρκεια με καθολικο καρκινο μετασταση παντου. Αυτο τι σημαινει;;; Οτι πεθανε απο νεφρα, ή οτι τον ειχε διαλυσει ο καρκινος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

        1. Το ότι ήταν 90 τι σημαίνει οι δεν άξιζε να ζήσει όσο καιρό του έμελλε; συατες τις ηλικίες χαίρεσαι και για την ημέρα. Ίσως σκέφτεσαι και εσύ σαν τον άλλον που είπε ότι οι ηλικιωμένοι είναι εν δυνάμει νεκροί. Αν ζούσε ο πατέρας σου θα είχες μούτρα να του το πεις αυτό. Κια λυπάμαι αλλά η μάνα σου καρδιά σκυλί δεν είχε αφού δεν άντεξε την επεμβαση

    15. Μα εινσι γνωστό πλέον ότι έχουν βαλθεί να τρομοκρατήσουν , να μαντρώσουν και να εξαθλιώσουν το λαό.

    16. Άντε πάλι με τους ψεκασμένους…. Όλοι οι γέροι πάσχουν από καρκίνο του προστάτη. Απλά ο Covid επιταχύνει το ραντεβού τους με τον Άγιο Πέτρο. Φυσικά και θα τον καταγράψουν ως θύμα του covid αφού αυτός τον οδήγησε στην ΜΕΘ επιβαρύνοντας την υγεία του και έπρεπε να τον πάνε σε νοσοκομείο αναφοράς για Covid. Στον Άγιο Πέτρο πάνε κυρίως όσοι έχουν covid με υποκείμενα νοσήματα. Ο καρκίνος είναι ένα από αυτά. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ψεκασμένα συνομωσιολογικά βλήματα; Όταν ψοφήσει κάνας δικός σας ή εσείς οι ίδιοι θα το καταλάβετε ε;

      1. Εσύ είσαι ο ψεκασμένος!!(στην καλύτερη περίπτωση, οπότε και μερικώς δικαιολογούνται αυτά που γράφεις) ή στη χειρότερη ένας άχρηστος αναιδής, χωρίς ίχνος σεβασμού για τους ηλικιωμένους ανθρώπους, με πολύ βλαύσθημο και νοσηρό μυαλό!!!! Ντροπή σου αναιδέστατε…άνθρωπε!!!!
        Και για να ξέρεις είναι χρόνια ή και οξέα σοβαρά νοσήματα, που ενδεχομένως να συνυπάρξουν με έναν(οποιονδήποτε) ιό ή μικρόβιο, που ίσως ανάλογα την βαρύτητα της λοίμωξης να συμβάλλει στην
        επιδείνωση, αλλά επουδενί δεν μπορείς να αποδόσεις τον θάνατο εκεί!!! Και επίσης κορωνοιοί υπήρξαν και υπάρχουν δεκάδες, πχ κοινού κρυολογήματος, που μπορεί να υπεισέλθουν στην θετικοποίηση του τέστ!!!!!! Εδώ εξάλλου αποδείχτηκε περίτρανα από τους γιατρούς του Σωτηρία οτι ο άνθρωπος δεν έπασχε από κορωνοιό, επομένως το να τον στέλνουν εκεί , στο νοσοκομείο αναφοράς, με ψεύτικη ταμπέλα κορωνοιού, είναι διαδικασία απάνθρωπη, ιατρικά και ηθικά παράνομη, και στιγματισμού, πέραν της ταλαιπωρίας!!!!!!!!

      2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ (ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ “ΑΨΕΚΑΣΤΕ” ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΕ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΣΑΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 🚾

      3. εισαι νεκροθαφτης της αληθειας ,ανθρωποι σαν κ σενα ειναι πληρωμενο μιασμα θαψε κ τους δικους σου καθαρμα προπαγανδιστη

        1. Δε θα ασχοληθώ άλλο με ηλιθίους που διακατέχονται από σύνδρομα ψεκασμένης καταδίωξης και συνομωσιολογίας. Όποιος διαφωνεί μαζί τους, τα παίρνει από το σύστημα και την εξουσία. Ως εκεί φτάνει να σκεφτούν η φαιά ουσία τους. Αυτοί αλήθεια από που τα παίρνουν; Ο Covid είναι μία γρίπη μόνο που αυτή η γρίπη είναι 5 φορές πιο θανατηφόρα και δεν υπάρχει ακόμη εμβόλιο ή θεραπεία. Εάν αυτό δεν απασχολεί τους ψεκασμένους επειδή έχουμε περισσότερα θύματα σε τροχαία, ναι κάνουν και τέτοιους γελοίους παραλληλισμούς, εάν πιστεύουν πως το μεταλλικό έλασμα στο πάνω μέρος της μάσκας λειτουργεί ως κεραία για να μας ελέγχουν μέσω 5G που δεν λειτουργεί καν ακόμη στις περισσότερες χώρες του κόσμου, εάν πιστεύουν όλα αυτά τα ψεκασμένα βλήματα πως στο εμβόλιο θα μας βάλουν και τσιπάκι για να ψηφίζουμε Κούλη ή Τσίπρα και όχι πατριωτικά, λες και μέχρι σήμερα χωρίς τσιπάκι ψηφίζαμε πατριωτικά, ε όχι ρε ψεκασμένοι μαλάκες δε θα σας αφήσουμε να θέσετε σε κίνδυνο τις ζωές των φίλων των συγγενών μας και τις δικές μας επειδή εσείς είστε ψεκασμένοι μαλάκες. Θέλετε να φουντάρετε; Ευχαρίστως, τις δικές μας ζωές όμως δεν μπορείτε να τις εκθέτετε σε κίνδυνο. Και που είστε, τα παίρνω. Ναι τα παίρνω στο κρανία με την μαλακία που σας δέρνει.

          1. Nα προφυλάσσεσαι σωστά όπως είπε ο Φαούτσι, μάσκα, γυαλιά, απο πάνω ζελατίνα και προστασία και στα αυτιά. Άσε εμάς τους ψεκασμένους να πιστεύουμε άλλα, εσύ ο έξυπνος να εκτελέσεις κατά γράμμα ότι πει ο Φαούτσι, διαφορετικά είσαι μαλάκας σαν και μας

          2. Αυτοί που κοροϊδεύουν είναι φως φανάρι πως εναντιώνονται στην κυβέρνηση γιατί προωθούν άλλα κόμματα. Είμαι υπέρ στο να προσέχει ο άλλος αλλά τους τουρίστες τους έχεις δει; Αναγκαστικά φοράνε κάποιοι μάσκα σε σημεία που επιβάλλεται. Οι τουρίστες είναι υπερβολικά χαλαροί. Πρέπει τώρα να προσέξουμε εμείς παραπάνω επειδή κουβάλησε αρκετούς χωρίς να είναι όλοι έτσι , τουρίστες με τα σανδάλια , τα σακίδια και που κάνουν μπάνιο μία φορά τον μήνα! Γιατί; Τα σύνορα γιατί τα άνοιξε ; Και γιατί οι μετανάστες ακόμα έρχονται; Τον ιό οι τουρίστες τον έφεραν γιατί στην Ελλάδα μετά την καραντίνα ο κίνδυνος είχε περάσει. Τα λάθη της κυβέρνησης εμείς τα πληρώνουμε τώρα και αν μας επιβάλουν εμβόλιο αυτή η κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη θα ξαναδεί εξουσία στον ύπνο της!

    17. Εγω λεω οτι γραφει η ληξιαρχικη πραξη θανατου ειναι ευθυνη των γιατρων…μην ακουτε τη λενε δεξια και αριστερα ..δεν μπορουν να γραψουν κατι που δεν εχει!… περνουν και την ευθυνη των συγγενων και φιλων που θα πανε στην κηδεια καταλαβαινουμε ολοι το γιατι… αλλη ειναι η διαδικασια ταφης.
      Συλληπητηρια στην οικογενεια του.

    18. χαχααχχαχααχχα…παγκοσμια τρομοκρατια και χουντα …..νεα ταξη πραγματων …

    19. Λέτε ψέματα για να μην φοβόμαστε….εμείς με επίπεδο και μόρφωση που διαβάζουμε σοβαρές έρευνες του ΠΟΥ και του αγαπητού κ. Σύψα περιμένουμε το εμβόλιο.

      1. Την Συψ- αιμία να προσέξετε… Αν και όσοι ακούτε αυτούς, “εγκεφαλικά” είστε ήδη “νεκροί”. Καλά… “εννιάμερα”🍑🥒

    20. Τι ανακατεύουν τώρα ο άνθρωπος κόντευε τα 90 χρόνια ,πέρασε θαυμάσια ζωή ,χρήμα πολύ ,διασκέδαση γνωριμίες παντού οι πόρτες ανοιχτές
      Φίλος του Κόκκαλη του Μαρινάκη αρκετά και μακριά
      Όταν χάνουμε τους δικούς μας σε διάδρομο νοσοκομείου κανένας δεν ενδιαφερεται Είχε καρκίνο σε πλήρη ηλικία και ίσως covid19 ησύχασε

    21. Να γίνει άμεσα μήνυση στο κ Θεοδωρίδη και την οικογένειά του για διασπορά ψευδών ειδήσεων….
      Να γίνει άμεσα γιατί θα μπει ο Κωστάκης που γράφει στο μακελειό…αυτος με τις χιλιάδες γνωριμίες σε Ελβετία…Βατικανο και Τσιμπουντι….αυτος που είναι γνωστής των νοσοκομείων αναφοράς και νεκρών από covid19 και θα σας μηνύσει ο ιδιος…
      Αμεσα μήνυση…..ερχεται ο Κωστάκης ο βαζελινης να γράψει….προλαβαινετε δεν προλαβαινετε οι υπόλοιποι..

    22. ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΟΣ. ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ! ΕΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΘΡΥΛΙΚΕ ΣΑΒΒΑ!

    Comments are closed.