ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ: «ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!» – ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

    Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους βαριά ασθενείς και τις οικογένειές τους η σοκαριστικά κυνική ανάλυση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού περί «cost benefit ratio», που μετράει δηλαδή την υγεία των ασθενών και εν τέλει την ανθρώπινη ζωή με μεγέθη οικονομικού κόστους, την οποία προσπάθησε να μαζέψει με γελοίες δικαιολογίες.

    Την ώρα που ο Σπύρος Πνευματικός παραμένει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κάλυψε δια της σιωπής του, ο κ. Μίλτος Μιχαηλίδης, που δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και επτά χρόνια έδωσε στον γαλάζιο υποψήφιο την απάντηση που του αξίζει.

     

    «Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα να απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, τις μάχες, τις αγωνίες, δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να μην σέβεται ζωή και θάνατο» είπε ο κ. Μιχαηλίδης.

    Όπως σημείωσε, οι άνθρωποι που ο Σπ. Πνευματικός θεωρεί ξεγραμμένους, έχουν δίπλα τους γιατρούς που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνον.

    Μάλιστα, σε σκληρή ανάρτησή του αναφέρει απευθυνόμενος στον βουλευτή:

    «Ναι, είναι αλήθεια πως κοστίζουμε πολλά στο… σύστημα σας, αλλά μάλλον θα ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι από εμάς “φεύγουν” νωρίς με ότι αυτό συνεπάγεται για τα… έξοδα.

    Γνωρίζεις, ακόμη, ότι πολλοί από εμάς έχουμε δώσει ένα σκασμό χρήματα, ξέρεις πως, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο, και σίγουρα δεν σε ενδιαφέρει αν αυτά τα χρήματα τα είχαμε ή τα δανειστήκαμε ή μαζεύτηκαν μέσω ανθρώπων που απλά ευαισθητοποιήθηκαν…

    Ψιλά γράμματα για σένα…

    Ξέρεις όμως, “φεύγουμε” με το κεφάλι ψηλά, έχοντας σηκώσει έναν “βαρύ σταυρό” που εσένα μάλλον δε σου λέει τίποτα, καθώς μας βλέπεις μόνο σαν “κόστος” σε ένα σύστημα που υπηρετείς και πίστεψέ με κοστίζεις πολύ πιο ακριβά δίχως να προσφέρεις απολύτως τίποτα!

    Σε λυπάμαι ξέρεις…

    Σε λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω “άνθρωπο” ή “επιστήμονα”, μου θυμίζεις περισσότερο εκείνον τον… Giosef Mengele, τον περιβόητο “γιατρό” του στρατοπέδου Ausbitz…

    Σε λυπάμαι γιατί δεν γνωρίζεις πως η Πίστη και η Ελπίδα κάνουν Θαύματα, γιατί δεν υπολογίζεις Θεό κι Αγίους…

    Σε λυπάμαι γιατί δεν έχεις ήθος και αξιοπρέπεια κι εύχομαι ποτέ στην ζωή σου να μη χρειαστεί να τραβήξεις μια… γραμμή για κάποιον δικό σου άνθρωπο…

    Θα ήθελα όμως να μπορούσα να σε δω μια τέτοια στιγμή κατάματα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Τα λεγόμενά του σε πλήρη αντίθεση με το επώνυμο του, δεν έχει ίχνος πνευματικότητας. Ή, μάλλον, εμφορείται από το πνέυμα του Σατανά τον οποίο υπηρετεί. Έχει το βλέμμα του θανάτου.

    2. Ντροπή.. αισχος.. αποκαρδιωτικες καταστάσεις και λόγια από υπανθρώπους ελεινους παλιάνθρωπους… αλλά ακόμα πιο αισχος σε όλους όσους τον ψήφισαν και στήριξαν… ειλικρινά ας βάλει ο θεός το χέρι του να καταλάβει τι είπε χρειαζοντας να τραβήξει εκείνος την κόκκινη γραμμή σε έναν δικό του άνθρωπο.. Ξύπνα Έλληνα…σήκω Έλληνα και κάνε τους όλους αυτούς τουλουμι στο ξύλο..να γίνουν μαύροι και να μην ξαναδούν το φως του ήλιου… γιατί… αυτό ακριβώς τους αξίζει και όχι μόνο…

    3. Μ@λ@κ@ς με πνεύμα….ο Πνευματικός!!!

    4. Με τα 500.000.000 μύρια !!!!! που χρωστάει το μπουρδ€λο σου κα ι όσα έχετε “αρπαγμενα” μισό αιώνα τώρα ρε τσανακογλυφτη μπαταχτση.. ξέρεις πόσοι καρκινοπαθείς γίνονται καλά ???
      Τα γουρούνια..στα γουρούνια Αληταραδες να μη μείνει ίχνος απ’ τη σκατό φάρα σας..!!! Θες και cost ratio benefit αρρώστων μεγαλογιατρε…ένα λάκκο να σε φάνε οι κατσαρίδες θα πάρεις…γκιοζη !

    5. Αν έλεγε να τους παρέχεται δωρεάν η κηδεία, ο καρκινοπαθής θα ήταν ευχαριστημένος;

    6. Ουστ ρε βρωμιαρη. Εισαι και καθηγητης και διδασκεις φοιτητες. Ουστ χλιμιτζουρα δησφημεις το επαγγελμα του γιατρου και εχεις ορκισθει στον ιπποκρατη.Γιατι δεν αναφερεις τα ονοματα 4000 γιατρων που ειναι καταχωρημενοι στην excel των κρατικων κιταπιων που λαδωνοντουσαν απο τη novartis.Αλλα δεν φταις μονο εσυ,αλλα ολες οι κυβερνησεις που καλυπτουν τα ανομηματα αυτα γιατι βλεπεις προσμενουν σ’αυτα τα 4000 ψηφαλακια+ αλλα τουλαχιστον διπλασια απο τα μελη των οικογενειων τους.Γι αυτα επρεπε να μιλησεις βολευτη της κλωτσας, και οχι για τους δυστυχους , ατυχους καρκινοοπαθεις.Ντροπη!

    7. Υπάνθρωποι όλοι τους. Πνευματικά σέρνονται, ψυχές στα Τάρταρα. Είναι νεκροί και δεν το γνωρίζουν. Βρυκολακες που θέλουν να πεθάνουν όλον τον κόσμο. Άχυρα σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    8. Ντροπή σου και λέγεσαι και γιατρός. Τις μαϊμού συνταγές των συναδέρφων σου που χρεώνουν τον εοπυύ δεν τις είδες ότι είναι σπατάλη, τα φακελάκια δεν τα είδες, τα νταραβέρια με τις εταιρείες και τα φαρμακεία δεν τα είδες, τους λάθρο που χρεώνουν το εσύ δεν το είδες, την κλεψιά των γιατρών ιδιωτών με την φοροδιαφυγή δεν την είδες, την σπατάλη γενικότερα στο εσύ δεν την είδες. Είδες όμως τους καρκινοπαθείς, ξεφτιλισμένε.

    9. Τον διέγραψε επειδή είπε την μ@λ@κια του…τον άλλον στα Τέμπη διέπρεψε στα Σέρρας

    10. Αν του κάνειις μια τομή στο σώμα, θα πεταχτούν ορμητικά όλες οι τοξικές ουσίες που έχει μαζέψει μέσα του. Μη δείνετε σημασία σ,αυτό το υπανθρωπάκι γιατί σας κολλάει και σας τις τοξίνες του.

    11. Και αυτούς τους ανθρώπους τους έχουν για το κοινοβούλιο

    12. Πήρε πουλο ο Μεγκελε, τον έδιωξε ο Μητσοτάκης λόγω της κατακραυγής. Πάντως μιλάμε για μεγάλο μ@υνοπανο, εάν δεν τον έδιωχναν δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί. Όσοι πηγαίνετε σε αυτόν προσοχή, εάν η περίπτωση σας είναι δύσκολη θα σας πει να σταματήσετε την θεραπεία και να πεθάνετε.

    13. “κι εύχομαι ποτέ στην ζωή σου να μη χρειαστεί να τραβήξεις μια… γραμμή για κάποιον δικό σου άνθρωπο…”

      Με το γάντι του τα χωσε, ο κάρκι
      Βαζω στοίχημα οτι είναι έτοιμος για σκυλισιες κολοτουμποχαρούλες, αν τον επισκεφθεί ο κουστουμάτος

    14. εχετε αναρωτηθει γιατι τα οχηματα δεν εχουν ηχητικη σημανση στις πισω θεσεις; ολες οι μεγαλες εταιρειες λειτουργουν ετσι φυσικα και οι κυβερνητικες μαφιες το cost ratio benefit χρησιμοιποιειται παντου οπως στην αυτοκινητοβιομηχανια οπου το κοστος που προανεφερα δεν τις συμφερει να σωσουν παραπανω ζωες με την ηχητικη σημανση ετσι δεν το εγκαθιστουν. Η Νδ ειναι κομμα βιαστων και φιλελεδων και ομως το ψηφιζετε.

    15. Αυτά τα cost benefit ratios τα κοιτάνε αν ο ασθενής είναι Έλληνας! Αν ο ασθενής είναι αλλοδαπός, μέχρι και νοσοκόμες βάζουν να του κάνουν πιπες, γιατί δείχνει καλό στο βιογραφικό του woke βολευτή ότι έδωσε το ελεύθερο σε λαθρομετανάστες να έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ αν το έλεγε για τους Έλληνες δεν θα λάμβανε το ok από την Αριστερά, τις ΜΚΟ και την ξεφτιλισμένη αρχηγία της ΕΕ

    16. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ : Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ

    17. Μονο αν του συμβει του πολιτικαντη αυτου, κατι πολυ δυσαρεστο για την υγεια του, ισως τοτε θα μπορει να καταλαβει τον αμοραλισμο του για τους καρκινοπαθεις συνανθρωπους μας.
      Ο χαρακτηρισμος ‘μπουρδες’ ειναι λιαν επιεικης γι’αυτον που θελει να λεγεται και αντιπροσωπος μας στη βουλη και τον ταιζουμε με λεφτα απο εμας τους φορολογουμενους
      Η ρηση λεει “γλωσσα λανθαονουσα , αληθεια ειπετω”Μας την εχουν στημενη για μετα τις εκλογες τα καθαρματα.Τοτε θα μας χορεψουν κανονικα οι καρεκλοκενταυροι

    18. ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

    19. Πόσο γουστάρω να τους βλέπω να λιώνουν αυτοί και οι συγγενείς τους από καρκίνο ρε φίλε. Αλήθεια το χαίρομαι, είναι η καλύτερη τιμωρία για την ψήφο του 40% που τους έδωσαν. ΕΚΕΙ ΡΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ LIGHT ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

      1. 40% επί των ψηφισθεντων επαναλαμβάνω, 16% του εκλογικού σώματος πηρε

    20. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

    21. Αυτός ο αλήτης δεν πατάει στο νοσοκομείο και πληρώνεται κανονικά? Κάθαρμα

    22. Αυτοι οι τωρινοί βουλευτές τις πλάκας και της ντροπής κοστήζουν στα κρατικα ταμεία μας 10.000-12.000 ευρώ/μήνα με ολα τα εκτακτα κ ειδικά επιδόματα

    23. « Κύριε, γιατί μας έδωσες τέτοιο βασιλέα»; Και αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, ήλθε φωνή εκ του Θεού που του είπε: «Γιατί δεν βρήκα άλλον χειρότερο. βασιλεύς ο Φωκάς ο τύραννος και άρχισε αιματοχυσίες με τον Βονόσο τον δήμιο, υπήρχε κάποιος μοναχός στην Κωνσταντινούπολη, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία στο Θεό τον ρωτούσε.Ο Θεός λέει στον Νόμο Του: « Θα σας δώσω άρχοντας σύμφωνα με τις καρδιές σας ». ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.Είναι λοιπόν φανερό ότι οι μεν άρχοντες και οι βασιλείς που είναι άξιοι αυτής της τιμής προχειρίζονται στο αξίωμα αυτό από το Θεό, οι άλλοι πάλι που είναι ανάξιοι προχειρίζονται κατά παραχώρηση ή και βούληση του Θεού σε ανάξιο λαό εξ αιτίας αυτής της αναξιότητός των.

    24. Ζηταει συγγνωμη γιατι ειμαστε σε εκλογες,αν ηταν αλλη περιοδος θα ελεγε ακομα χειροτερα. Ψηφιστε τους,ρε, τα παιδια σας και τα εγγονια σας θα τις βρουν μπροστα τους τις δικες σας ηλιθιοτητες

    25. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που λένε αυτοί οι υπάνθρωποι για αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν όλοι της τη ζωή και προσέφεραν και τώρα που αρρώστησαν τους θεωρεί το κράτος αναλώσιμους.
      Μπράβο στον κ. Μιχαηλίδη και εμένα η μητέρα μου παλεύει με αυτή την αρρώστια και είναι μία αξιοπρεπής γιαγιά που δούλεψε και προσέφερε τις εισφορές της σε αυτή τη Χώρα και τώρα αυτά τα “ανθρωπάρια” τη χαρακτηρίζουν αναλώσιμη. Ντροπή !!!!!!!!! Αυτοί είναι που ενδιαφέρονταν για την υγεία μας με τον Covid; Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισσαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Τι ψηφίσατε ρε ζώα, σκατά έχετε στην κεφάλα σας ήθελα να ήξερα; Mα 41%, τι να πω μετά από τόσα σκάνδαλα;

    26. Επειδή αυτά τα καριολια μας βλέπουν απλώς σαν ένα κομμάτι κρέας και 200ευρω, μπορεί να βρεθεί κανένας μουρλος να περάσει έναν κερατά από το χειρουργικό τραπέζι και τότε θα βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι.

    27. Χανεις τα λογια σου φιλε μου. Αυτοι ειναι πορωμενοι και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια, οι τιτλοι και τα λεφτα.

    Comments are closed.