ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ – ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΒΟΥΣ ΜΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
m5

Το υπουργείο Ναυτιλίας εξεδωσε ανακοίνωση σήμερα με την οποία αναφέρεται σε παρενόχληση σκάφους της από τουρκική ακταιωρό, η οποία παραβίασε τα χωρικά ύδατα και πέρασε τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα.

Οι Τούρκοι, συνεχίζοντας μια σειρά από προκλήσεις, εισέβαλλαν στα χωρικά μας ύδατα και πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το ελληνικό σκάφος του λιμενικού. Παράλληλα, τουρκικές ακταιωροί συνόδευσαν και προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα, λέμβους με λ@θρομετανάστες, αλλά τελικά τους πήραν πίσω.

Το λιμενικό, με συνεχόμενες προειδοποιήσεις να μην εισέλθουν στα ελληνικά νερά, ανάγκασε τους Τούρκους να “περιμαζέψουν” τους λαθραίους που μας έστελναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Λέσβου, τουρκική ακταιωρός εισήλθε εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και παρενόχλησε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς σε βάρος του.

Παράλληλα, σε δεύτερο περιστατικό στην ίδια θαλάσσια περιοχή, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, λέμβος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες επιχείρησε να εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα συνοδεία τουρκικής ακταιωρού, η οποία και εντοπίστηκε από Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας από το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με την τουρκική ακταιωρό, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα. Η λέμβος με τους αλλοδαπούς, δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα και οι επιβαίνοντές της περισυνελλέγησαν τελικά από έτερη τουρκική ακταιωρό και ενώ η πρώτη είχε ήδη αποχωρήσει από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην ίδια θαλάσσια περιοχή και εντός τουρκικών χωρικών υδάτων πλησίον της οριογραμμής, εντοπίστηκε από έτερο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, λέμβος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Η ανωτέρω λέμβος προσεγγίστηκε από δύο τουρκικές ακταιωρούς, οι οποίες επιχείρησαν να την ωθήσουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, ανεπιτυχώς. Τελικά, οι επιβαίνοντές της λέμβου περισυνελλέγησαν από τις τουρκικές ακταιωρούς, κατόπιν επανειλημμένων οχλήσεων από το πλήρωμα του ΠΑΘ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Σημειώνεται ότι και σε αυτή την περίπτωση η λέμβος με τους αλλοδαπούς δεν εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

m.1 m2_0 m3 m4 m5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Σιγά μην τρελαθούμε τώρα ρε παιδιά. Αφού σας τα έχω ξαναπεί η θάλασσα ΔΕΝ έχει σύνορα. Οπότε ας έρθουν εκατομμύρια Πακιστανοί, Μπαγκλαντές, Μαροκινοι, Αλγερινοι κτλ.

    1. Ψάχνει να βρει τα σπίρτα αδερφε………Μόλις τα βρει βαστάτε τουρκοι τ’αλογα……….

  2. Πρέπει κάποτε να αδελφοποιηθουμε με τους μουσουλμάνους τους Εβραίους τους βουδιστές τους ινδουιστές κ με τους μασονους,φτάνει τόσο μίσος.

  3. Βουλιάχτε τα με ποιο δικαίωμα ακόμη τα καμαρώνετε , Ότι γουστάρουνε θα μας κάνουν οι Μογγόλοι , αυτοί δεν
    έχουν μπέσα .Όλος ο κόσμος μας κοροϊδεύει. Έλεος ποια.

  4. Βουλιάχτε τα με ποιο δικαίωμα ακόμη τα καμαρώνετε , Ότι γουστάρουνε θα μας κάνουν οι Μογγόλοι , αυτοί δεν
    έχουν μπέσα .Όλος ο κόσμος μας κοροϊδεύει. Έλεος ποια.

  5. Με ποιο δικαίωμα πλέουν σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής σε τουρκικά ύδατα. Ε Κούλη? Ε φλωρε που θα τους εκαιγες? Το Αιγαίο ανήκει στην Τουρκία πια

  6. Ο κόσμος το χει τούμπανο ότι τα δυο υπουργεία εξωτερικων ταχουν μιλημένα να τους περάσουν το βραδυ.

  7. Το Αιγαίο ανήκει δικαιωματικά στην Οθωμανική αυτοκρατορία και το Σουλτάνο Ταγίπ Α’ . Οι ραγιάδες μπορείτε να κρατήσετε τη Μύκονο για να ξεκω-λιάζεστε

  8. ΦΕΡΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΟΡΑΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ……..ΧΡΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΤΕΓΗ ΜΑΣΣΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΟΙΣΘΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ…ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΝΟ……….ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ……………..ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ………………..

  9. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ… .ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ… .ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΩΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…..Ο ΝΟΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

  10. Ουυυυυυυυστ ρεεεεεε
    καλα σας κανουν ωρεεεεεε.
    οπλα δεν εχετε να ριξετε? φοβαστε μην χασετε την δουλεια σας?
    γιατι παραπονιεσται μονο?
    Μονο για βολτες ειστε και τα λεφτα του λαου να τρωτε κοπρόσκυλα υστερα σου λέει ελληνες φρουροι της πατριδος
    θας κανουν τροφη για τα ψαρια καμμια μερα.
    Βαρεστε στο ψαχνο τι υποσχεση ορκο δωδατε εσεις?
    Ωρρρρρρρρεεεεεεεε?
    Ρεεεεεεε ουυυυυυστ ρεεεεε

  11. Αν η επαναπροώθηση θεωρείται αδίκημα, η προώθηση τι 💩 θεωρείται;;; Και γιατί δεν καταγγέλεται παρά ανακοινώνεται μόνο;;;

  12. Να μην ξεχάσουμε να προσυπογράψουμε την τελωνειακή ένωση και τη χρηματοδότηση του 💩τουρκου για το μεταναστευτικό, αφού ολοκληρώσουμε τις “🤢🤕🥴😵😱🤬😡διερευνητικές”…

  13. οι τουρκοι στα δικα τους μπενουν και οι πολιτικοι σας, σας κοροιδευουν. με τις υγιες σας και του χρονου οτι ποθειτε.

Comments are closed.