ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ_ΑΔΩΝΗΣ

    Σε μεγάλο φιάσκο οδηγείται το πρόγραμμα εμβολιασμού στην Ελλάδα με την κυβέρνηση να επιστρατεύει κάθε δυνατό τρόπο για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.
    Έτσι ετοιμάζεται να παρουσιάσει μετά το Πάσχα τα «προνόμια» που θα έχουν όσοι εμβολιαστούν, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν κάποιες απαγορεύσεις για όσους δεν εμβολιαστούν.

    Για τα πολύ μικρά ποσοστά αποδοχής του εμβολίου από τους πολίτες η κυβέρνηση… κατηγορεί τους πολίτες, καθώς τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε αρκετά κυβερνητικά στελέχη (και τον ίδιο τον πρωθυπουργό) να κατηγορούν ανοιχτά πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και γιατί πεθαίνουν από κορωνοϊό ή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.
    Η κυβέρνηση λοιπόν αντί να σκεφτεί τα λάθη που έχει κάνει στη διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος με τις πολλές παλινωδίες και τα όσα έχουν γίνει με το εμβόλιο της AstraZeneca (κυρίως) ρίχνει ευθύνες -ξανά- στους πολίτες.

    00:06 / 00:20

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -στο πλαίσιο της συνάντησής του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας- επεσήμανε ότι «το 95% των συμπολιτών μας στις ΜΕΘ δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι», αναπαράγοντας σχετικές δηλώσεις, νωρίτερα, του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

    Τα σχετικά δε στοιχεία έδωσαν το έναυσμα και στον Άδωνι Γεωργιάδη να κατηγορήσει τους πολίτες, καθώς ανάρτησε στο Τwitter ότι «είναι κρίμα να τους έχει προσφερθεί το εμβόλιο, να αρνούνται λόγω συνωμοσιολογίας και να πεθαίνουν»!

     

     

    Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν οι ευθείες βολές της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Μαργαρίτη Σχοινά διότι με τις «ατυχέστατες δηλώσεις του» -διευκρίνισε ότι χρησιμοποιεί πολύ ευγενική έκφραση- «άφησε να εννοηθεί ότι δεν του αρέσει το AstraΖeneca»…
    Συμβουλές για μέτρα ατομικής προστασίας

    Ο πρωθυπουργός, με αφορμή το γεγονός ότι «η επιχείρηση ‘Ελευθερία’ πηγαίνει πια στις παραγωγικές ηλικίες», καλλιέργησε το success story των εμβολιασμών και επανέλαβε το μότο «ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο εμβόλιο».

    Επενδύοντας ξανά στο δόγμα της ατομικής ευθύνης σημείωσε ότι: «το γεγονός ότι τα κρούσματα μειώνονται και οι εμβολιασμοί προχωράνε γρήγορα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει οποιοδήποτε εφησυχασμό».
    Ενόψει δε των ημερών του Πάσχα επέμεινε στις συμβουλές «τα μέτρα ατομικής προστασίας να τηρούνται σχολαστικά», ενεργοποιώντας και το επικοινωνιακό «υπερόπλο» των self tests, «τα οποία έχουν λειτουργήσει υποδειγματικά και έχουν αγκαλιαστεί από τους πολίτες, οι οποίοι επιδεικνύουν και μεγάλη αίσθηση ατομικής ευθύνης στο πώς τα αξιοποιούν».

    Τον θαυμασμό της «για την αυταπάρνηση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού» εξέφρασε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου -κάτι που λησμόνησε ο πρωθυπουργός- δίνοντας έμφαση στην προσφορά «όλων των αφανών ηρώων στον δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό που όλο αυτό το διάστημα σηκώνει το βάρος και δίνει καθημερινά τη μάχη για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης».

    Η Ντ.Μπακογιάννη έδωσε «εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca!

    Ήδη ωστόσο στους κόλπους της Ν.Δ. η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στις ριπές της κ. Μπακογιάννη κατά του Έλληνα αντιπροέδρου της Κομισιόν.

    Σε μία πρωτοφανή παρέμβαση στο επιστημονικό έργο που υποτίθεται πως η κυβέρνηση τόσο εμπιστεύεται προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους λοιμωξιολόγους να κρατούν τους πολίτες «στο σκοτάδι» και να μη μιλούν για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca, ώστε να πηγαίνουν να εμβολιαστούν!

     

    «Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις.

    Και διάφοροι επιστήμονες που αφήνουν υπονοούμενα και λένε “ναι μεν, αλλά”, θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Δεν μπορεί όλοι οι ειδικοί να αποφαίνονται για κάτι και να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να δημιουργείς μια ανασφάλεια σε μια νέα κοπέλα. Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου», είπε σε έντονο ύφος.

    «Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες. Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο», σημείωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ξεφτίλες ΝεοΔουλάρες, μια ζωή ρουφιάνοι, σπιούνοι, χαφιέδες, προδότες και καταδότες.

    2. Πρέπει ν’ αρχίσουμε να καταχωρούμε ιδέες για τρόπους θανάτωσης όλων των προδοτών μόλις χάσουν την εξουσία.
      Οι προφητείες λένε οτι το τέλος τους είναι κοντά.

    3. Γιατι θελαν να διωξουν τον Παπαδοπουλο, που εβαλε ταξη! Τρωνε με χρυσα κουταλια, ριμαξαν και καταληστεψαν την Ελλαδα και μιλανε με υφος 100 καρδιναλιων οι κλεφτες, οι ψευτες, οι απατεωνες και τα βαμπιρ! Να χαθειτε, σιχαματα!

    4. αυτα τα πραματα μας κυβερνουν και μας διαταζουν ??????????????? αυτα θαρεις και βλεπεις εφηβακια στο σχολιο να κανουν ανώριμα πραματα χαζα

    5. Βαλτε τα προεκλογικα τους βιντεο να δειτε τι λεγανε για μεταναστες, πρεσπες, τζαμι και ανεργια για να δειτε οτι αυτοι ειναι οι ψεκασμενοι.
      Οχι εμεις που δεν κανουμε το εμβολιο. Οι πρωην μακεδονομαχοι που διαδηλωναν κατα των πρεσπων, τωρα δικαιολογουν τον τσιπρα. Και εχουν το θρασος να μιλανε για ψεκασμενους για να μη χασουν τα λεφτα που παιρνουν απο τη βουλευτικη αποζημιωση. Δεν την λενε μισθο αλλα αποζημιωση. Παιρνουν αποζημιωση που καθε φορα τα γυριζουν και τωρα ειναι υπερ του τζαμιου και των πρεσπων. Και αυτοι θελουν να με πεισουν τωρα να κανω το εμβολιο. Για το καλο μου! Και μετα κανουν οτι προβληματιζονται που δεν το κανουμε και μας λενε και ψεκασμενους οι ψευτες που ψηφιζουν μεχρι και ασυλια για τους λοιμοξιολογους.

    6. Έτσι θα πηγαίνει μ’ αυτόν. (Μητσοτ.) Δεν φαίνεται τίποτε. Αν πέφτω έξω… Αλλά…
      (Βαμπίρ όχι, μάλλον δεν είναι… Αρχιβαμπίρ χαχα Όχι όχι χαχ)

    7. Και τώρα το βαμπίρ Μητσοτάκης εύχεται και “Καλή λευτεριά” σ’ αυτούς που πάνε να εμβολιαστούν Που φτάσαμε

    8. Κούλη πάρτο εμβόλιο και βάλτο στον κ@λο σου εσύ και όλα τα ζώα.

    9. Οι πληρωμένοι αρδ λένε άλλα, ότι τα πρόβατα κάνουν ουρές για το μπόλι

    10. Χαχαχα τι φωτογραφια είναι αυτή ρε . Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Συλλεκτική , την κρατάω να δείχνω στα εγγόνια μου τι μαλακές μας κυβερνούσαν.

      1. έστω και και μια φορά, τότε στην λίστα με τους μαλακές είσαι και εσυ

    11. Ξυλο δημευση και απελαση στη νδ και τους φιλους της

    12. Το πιο εμετικο σχολιο και αρθρο για τα εμβολια το εχω δει και ακουσει στον βοθροσκαι να λεει: αναρπαστα τα εμβολια απο τους 30ηδες.ουστ κοπροσκυλα υποκριτες,φαρισαιοι.ποσο ψευτες;;;;;;;ποσο γλειφτες της κυβερνησης;ποση προπαγανδα;;;;;;ρε γιατι δε λετε καλυτερα οτι τους εμειναν στα ραφια τα εμβολια και δεν ξερουν πως να πεισουν τον κοσμο και πουλανε παραμυθι.

    13. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    14. Ρε δεν το κανω οτι και να πειτε. Γιατι ειστε ψευτες που προεκλογικα λεγατε για ασφαλη συνορα και τωρα γεμισατε δομες την χωρα. Γιατι να σας πιστεψω οτι τωρα λετε αληθεια; Δεν νοιαζεστε που στα νοσοκομεια ο κοσμος πεθαινει στα ραντζα απο τοσες ασθενειες και νοιαζεστε να κανει το εμβολιο μη τυχον κολλησει κορονοιο. Δωστε τα 10 χιλαρικα που παιρνετε να φτιαχτουν μεθ και νεα νοσοκομεια που γεμισατε τη χωρα εμβολιαστικα κεντρα και οχι νοσοκομεια. Ουστ φιλανθρωποι των μκο.

    15. Αφού δε πάει το κούλί με 17%, δοκιμάστε Δένδια εκεί στη ΝΔ

      1. Ναι τον κηπουρο του Ροθτσιλντ στην Κερκυρα,ρε τοχετε καψει λεμε βοδια.

    16. Τί διαφορετικό να περίμενε κανείς απο ενα τσούρμο σαλτιμπάγκων;

    17. Κόψτε φάτσες και ακούστε τι παπαριές λένε. Αυτοί οι άνθρωποι, αν είναι άνθρωποι, μας κυβερνάνε; Σας παρακαλώ ξυπνήστε με απ’ αυτό τον εφιάλτη. Οσοι δεν εμβολιάζονται θα πεθάνουν ρε μπετόβλακα; Τι προνόμια θα δώσετε στους εμβολιασμένους δηλαδή, που σε βάθος χρόνου , όταν θα αρχίσουν οι σοβαρές παρενεργειες, θα λένε ανάθεμα κι εσάς και τα προνόμια που μας δώσατε; Ξέρετε κάτι τι πιστεύω οτι θα γίνει εδώ στο ελλαδιστάν; Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός και θα πέσουν πολύ τα ‘κρούσματα” , αφού η κοινή γρίππη θα βρίσκεται σε ύφεση και δε θα υπάρχει κοβιντοποίηση , θα λένε πως χάρη στους εμβολιασμούς πέσανε τα κρούσματα. Μόλις όμως έρθει το Φθινόπωτο ,και θα αρχίσει η κοβιντοποίηση και πάλι , θα λένε πως φταίνε οι ανεμβολίαστοι για αυτό το κακό. Αλλα δε θα σταματήσουνε εκεί.;Όχι βέβαια. Θα το τερματίσουνε. Θα πουνε πως οι ανεμβολίαστοι μεταδιδουνε το κορονιό στους εμβολιασμένους, άρα θα πρέπει όλοι να εμβολιαστούνε! Έχουνε να δούνε τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας τα πιό απίθανα πράγματα, και φυσικά οι “αψέκαστοι”, που τα χάφτουν όλα , θα χάψουν και αυτό το αφήγημα

    18. Εγώ προτείνω ένα πείραμα: να πάρουμε έναν από τους 300 που δεν έχει τύχει να εμβολιαστεί και να του κάνουμε το εμβόλιο που προοριζόταν για κάποιον ηλικιωμένο, μέσα στη βουλή σε ζωντανή μετάδοση, να δούμε πως θα αντιδράσουν…

      Είμαι βέβαιος πως θα βγουν πολλά στη φόρα επί τόπου!

    19. Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας κυβερνάνε…. Αυτοί πληρώνονται 7.000 € το μήνα….

    Comments are closed.