ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ “ΑΥΛΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: «ΘΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ»

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανακοινώνοντας την τελική απόφαση της κυβέρνησης για τους υγειονομικούς υπαλλήλους που αρνούνται να δεχθούν «ιατρική επέμβαση στο σώμα τους», όπως αναφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης (δηλαδή, εμβολιασμό) θα τίθενται σε αναγκαστική αργία και στέρηση μισθού και προαγωγής.

    «Η Βουλή έχει νομοθετήσει σχετικά και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της και κυρίως τα πιο ευάλωτα. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δεν επιτρέπει ούτε επαμφοτερίζουσες τάσεις , ούτε μισόλογα και ναι μεν αλλά , ούτε και αστερίσκους», ανέφερε.
    «Πρόκειται για μία μελετημένη ρύθμιση διότι προτάσσει τις κατηγορίες των εργαζομένων που έχουν άμεση σύνδεση με ευάλωτες ομάδες», όπως δήλωσε.

    Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβλέπει αναγκαστική αργία και παύση καταβολής μισθού. Υπολογίζεται ότι 10.000 άνθρωποι θα μείνουν χωρίς μισθό. Δεν απολύονται γιατί είναι αντισυνταγματικό. Απλά εκβιάζονται με το φάσμα της πείνας και της προσωπικής καταστροφής από την κυβέρνηση.

    Μία δικτατορική κυβέρνηση, αλήθεια, τι περισσότερο θα έκανε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Να μας εξηγήσει γιατί αυξήθηκαν οι θάνατοι εκτός ιού από τέλη Ιουνίου ως τον 15 Αύγουστο στην Ελλάδα.
      Πόσοι εμβολιασμένοι υγειονομικοί πέθαναν την συγκεκριμένη περίοδο;
      Η αύξηση των θανάτων σταμάτησε την εβδομάδα 7-15 Αυγούστου, μάλλον ως παρέμβαση της Παναγίας.
      Αλλά όποιος το αμφισβητεί μπορεί να κάνει την 3η δόση του εμβολίου και να περιμένει 5 μήνες για να δει τι θα συμβεί.

    2. Αυτή η ανίκανη κ ανεπάγγελτη ποντικομαμή που παριστάνει τον υπουργό ! Αυτή είναι η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη !!!! Αυτή η ποντικομαμή δεν κανει ουτε για θυρωρός σε πολυκατοικία κ όμως ο Μητσοτάκης τον έκανε υπουργό !!!!!!

    3. αυτοι εχουν βαλθει να πανε στο αποσπασμα ολοι μαζι.τι στο διαολο τους εχει πιασει δεν ξερω.Μηπως να κατεβουμε ολοι μαζι στο συνταγμα αλλα οχι οπως ξερανε μεχρι σημερα. με αλλες συνθηκες και να σπαγαμε μερικων τα ποδια;;;; λεω τωρα!!!!!

    4. Κοιτάξτε ,έρχονται πολύ άσχημες μέρες δύο άτομα μπορούν να εφαρμόσουν ακραίους νόμους και παράβαση του Συντάγματος ,Τσίπρας – Μητσοτάκης είναι οι άνθρωποι τους!!Επείδη σκοπεύουν να μας απαγορεύσουν ακόμα και την τροφη,είσοδο σε μάρκετ!!Βρητε όπλα ,μόνο έτσι θα ζήσουμε ,η οργανωθείτε σε ομάδες 10-15ατομων όπου θα εισβαλεται μαζικά με ρόπαλα για να εξασφαλίζεται τροφή!!Καλό κουράγιο !!!

    5. Κυριε Κοντοζαμανη ειστε ενα πιονι αυτου του συστηματος. Ποσα λεφτα σας πληρωνουν, δηλαδη ποσο ειναι ο μισθος σας? 5 10 χιλιαδες? τον μηνα? Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ιδιαιτερα οταν ποδοπατητε την συνταγματικη ελευθερια των συμπολιτων σας. Ο μονος λογος που εχετε ελευθερο βημα να ομιλητε ειναι η ανεχεια και η απαθεια πολλων Ελληνων που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η καλοπεραση τους αλλα και ο απατηλος φοβος που του σπερνεται για τον κορονοιο. Οταν ξυπνησουν τα ζωα θα σας παρουν κυνηγι εασς και τους ομοιους σας. Αλλα φοβαμαι οτι μπορει να ειναι αργα για τον ταλαιπωρο αυτο λαο.

    6. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

      1. Δεν νομίζω να μην μπει στη Βουλή….
        Ανάμεσα στα ελαττώματα της φυλής είναι και η αμνησία….

    7. Μόνο που κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο ! Ας τα κανουν πραγματικότητα και θα δουν τα ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ ΌΠΩΣ ΚΆΨΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ !!!

    8. Θα δείτε πως θα φύγετε προδότες. Και θα σας βρίζουν και τα τουρκολάναλα όταν θα πέφτετε γιατί θα περιμένουν να τα πιάσουν από τον επόμενο. Θα τους είστε άχρηστοι όπως πάντα άχρηστοι και προδότες είσασταν.

    9. Όλοι οι ανύπαρκτοι πουθενάδες παριστάνουν τους υπουργούς στην ανύπαρκτη κύβερνηση μιζοτάκη

    10. Ποια πολιτεία, ποιο κράτος, ποιο σύνταγμα,ποιοί νόμοι;;;;;
      Αυτοί που μπουκωσανε τα ΜΜΕ με εκατομυρια και κάηκε όλη Ελλάδα;;;;
      🥴Αυτός που βγήκε σε συνέντευξη τύπου για τις φωτιες και το χαμόγελο του ήταν μέχρι τα αυτιά;;;;
      Αυτοί που φέρανε μέσα τουρισμό από κόκκινες χώρες με σκοπό το κερδος , δηλαδή βαλανε πιο πανω το χρημα από την υγεια των γονιών μας και των συγγενων μας και έγινε υπερδιασπορα της γρίπης;;;;
      Και μην πεταχτεί κανείς και πει να ήταν μπολιασμενοι, γιατί τα ποσοστά της ατομικης προστασίας τα είδαμε και στη Δ και στην αρχική. Όσο για την ανοσία της αγελης το ακουμε και γελαμε😆 γιατί διαβάζουμε τι γίνεται εξω.Και εκτός αυτού υπάρχουν πολλοί με παθήσεις που είναι απαγορευτικό γι’αυτους το μπόλι.Εχω στο σόι μου 2 συγγενείς.
      Αυτοί που όπως μαθαίνουμε σιγά σιγά από το ιντερνετ στείλανε δεξιά και αριστερά καποια από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης σε αντιπυρικη περίοδο;;;;
      Και χίλια δύο άλλα …..
      Θέλατε να βάλετε το φόβο μέσα στον Έλληνα αλλά καταφέρατε το ακριβώς αντίθετο, να τον κάνετε οργισμένο κόκκινο ταύρο απέναντι σας.Περαστικα σας.

    11. απο εδω και περα….μαπες, σε αυτους και τα σοια τους

    12. Ρε τον μιζαδορο που πουλάει και πνεύμα. Ρε απατεώνα εσύ ειδικά πρέπει να μπεις μέσα για πάντα χωρίς να ξαναδείς το φως του ήλιου. Άιντε κλεφτρονια όλα σας.

    13. ”ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ” ……
      ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΚΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΣ ….

    14. Καλά σας λέει, εσείς τον ψηφίσατε, καλά να πάθετε!

    15. Κοντοζαμάνη μπουρτζόβλαχε από τήν Κυνουρία προτού πείς τέτοιες μπούρδες “γιά όσους δέν δέχονται ιατρική επέμβαση στό σώμα τους” διάβασε πρώτα τόν πρώτο κανώνα τού κώδικα τής Νυρεμβέργης από τό 1947.Αυτός ό κώδικας συντάχθηκε μετά από τις δίκες τών ναζιστικών γιατρών πού έκαναν απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σέ φυλακισμένους στά στρατόπεδα συγκέντρωσης τών ναζί.Καί οί 23 γιατροί κρεμάτηκαν.Η κρεμάλα σάς περιμένει όλους εσάς.
      Κανώνας πρώτος τού κώδικα τής Νυρεμβέργης.”Η εθελοντική συναίνεση τού εξετάζόμενου (Τό εμβόλιο είναι πειραματικό,διότι έχει μόνο μία έγκριση έκτακτης ανάγκης) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
      Γιάννης Λάκων

    16. Toν Σεπτεμβρη μην κατσουμε παλι καναπε και πληκτρολογιο.Θα μας αποκλεισουν απο τα σουπερ μαρκετ.Ολοι εξω απο αυτα με παρεες και φιλους ,να φερουν την αστυνομια και να γινει της @@@@@@ς.Οργανωθειτε ολοι.Αλλιως καθηστε να κλαιγεστε και να μας μαμαει ο Μητσοτακης.Ξεσηκωθειτε ολοι.

    17. Απλά εκβιάζονται ????
      ΑΠΛΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ?????????????
      Πότε έπαψε να είναι έγκλημα ο εκβιασμός ?????
      Θα σας πάρουμε με τις πέτρες και τα σκουπόξυλα βρωμερά, πουλημένα, νεοταξίτικα τέρατα.
      Θα παρακαλάτε να σας σκοτώσουμε να γλυτώσετε και δεν θα σας κάνουμε την χάρη.

    18. Εξαγριωνετε παρα πολυ τον κοσμο με αυτα που λετε.αφηστε δε,που μπλοφαρετε κιολας.τα λετε για να εκφοβισετε ωστε να σπευσουμε απο μονοι μας λογω φοβου,να εμβολιαστουμε.ειτε ετσι,ειτε αλλιως,ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ!!!!!

    19. ΚΟΤΖΑΜΝΗ ΦΑΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΛΑ!!!!

    20. Να εμβολιάσουν το σύνολο των ακαλεστων αλλοδαπων ,παρατυπων διοτι με την παρουσια τοσων ανευ ταυτοποιητικων και υγιονομικων εγγραφων αλλοδαπων τιθεται θεμα σωματικης και υγειονομικης ασφαλεία των Ελληνων πολιτών …ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΘΜΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ …ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Κ.ΛΠ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ.Λ.Π ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ 4.000 ΧΜ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    21. ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΚΟ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

    22. Οι βοϊδόπουτσες έρχονται
      Θα γρατζουνατε τους τοίχους σαν γατσουλια

    23. Ρέ κλασσικέ απατεώνα εσύ μαζι μέ μιζαδορο τόν Αβραμόπουλο καί τόν Σωτήρη μέ τό βρώμικο φανελάκι κάνατε τήν μεγάλη απάτη τό 2009 μέ τά εμβόλια τής NOVARTIS καί φαγατε τά εκατομμύρια τού ελληνικού λαού.Εσύ ρέ μπινέ, ρέ κάθαρμα τολμάς καί απειλείς Ελληνες πολίτες;
      Αν είχαμε ελληνικό δημοκρατικο καί πατριωτικό κράτος στήν Ελλάδα θά ήσουν τώρα τρόφιμος στόν Κορυδαλλό μαζί μέ τόν Αβραμόπουλο καί τόν Σωρήρη τόν θεούση.
      Γιάννης Λάκων

    24. Βασίλης Κοντοζαμάνης ! Βρίσκεται αυτή την στιγμή στον Άγιο Ιωάννη Βόρειας Κυνουρίας ! Όποιος θέλει να του πει δύο λογάκια ξέρει που βρίσκεται !

    25. Είσαι απλώς Μαλάκας.
      Άντε στο χωριό σου ν’ανοίξεις περίπτερο.
      Πολιτικοί αήθεις, πρέπει να πάνε σπίτια τους, αν θέλουμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε τον όρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    26. Οσοι παιρνουν βιταμινες D3 C ψευδαργυρο και ΔΕΝ καπνιζουν Δεν εχουν φοβο γιατον covid.

    27. αλλιώς δεν θα ησυχάσουμε από τους δαιμονισμένους κουλόφρονες

    28. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

    Comments are closed.