ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ… ΤΟΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣ! ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η “ΑΡΡΩΣΤΙΑ” ΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    viasmos_1

    Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 44χρονος καθηγητής που συνελήφθη για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! “Ό,τι συνέβη ήταν…” – Τι κατέθεσε ο 44χρονος καθηγητής που είχε «σχέση» με την μαθήτρια

    dikastiria_dolofonos_3

     

    dikastiria_dolofonos_1
    dikastiria_dolofonos_2

    Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της.

    Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξακριβώσουν είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

    Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

    Η προσέγγιση

    Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

    Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης:

    1.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Π@ΡΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ Π@ΡΝΙΔΙΑ???? ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Π@ΡΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ????Ο ΚΑΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ

    2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ????ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠ ΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ 14 13 15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΘΗΛΥΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΛΙΑ !!!!

    3. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΛΑ Ο ΜΠΙΧΛΑΣ

    4. Στέφανε το θέμα είναι ο καθηγητής ή οι νόμοι που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα; Όταν ο άλλος πάει με το 14χρόνο και αυτό δεν τιμωρείται από τον νόμο τότε ο κάθε ανώμαλος παιδεραστής κάνει ότι θέλει ανενόχλητος.

    5. Αναρωτιέμαι πόσοι και πόσες από τους σχολιαστές έχουν καταγωγή από Αλβανία! Αυτά γίνονται στα σχολεία αιώνες τώρα και μάλιστα με συνειδητή συγκατάθεση των μαθητριών. Για να μην πω ότι αρκετά παλιά ήξερα περιπτώσεις που οι μαθήτριες επιδίωκαν να τους την πέσει ο καθηγητής. Αλλά όχι σε τόσο μικρές ηλικίες. Στο Λύκειο. Αυτά γίνονται όπως είπα εδώ και αιώνες στα σχολεία

    6. Κανένα γύφτο θα δείξετε που παντρεύονται 13χρονα;;;

      1. ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ 3ΧΡΟΝΑ?

    7. τα είπε όλα ο ΕΤΑ70! ο άνθρωπος κατεικονα και καθομοιωση του θεού

    8. Αν αυτό το σκατοκοριτσο άρχισε το σπορ από τα 13 “ελεος’ στα 20-30-40 τι θα έκανε;;που πήγαινε με τον παππού της;ήταν το δίχρονο και το παρέσυρε η τη γαργαλαγε το …. της;καταλαβαινεται από τι μπουρδελοοικογενεια ήταν και τι ξεκολιαρα μάνα είχε(το μήλο κάτω από την μηλια θα πέσει)παρατημένα παιδιά αυτά και άλλα πολλά κάνουν.

    9. Τι σας κάνει εντύπωση; η μόνη περίπτωση είναι;όταν οι σημερινοί γονεις δεν ασχολούνται καν με τα παιδιά τους και τα μεγαλώνουν οι παππούδες,όταν οι μανάδες κοιτάνε πως θα στολιστουν και να ξενοπηδηχτουνε,τι να κάνουν και τα παιδια
      αδέσποτα είναι ότι θέλουν κανουν,δεν έχουν κανένα έλεγχο,από που να πάρουν αρχές όταν οι οικογένεια τους είναι μπουρδέλο;Νομίζω ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

    10. ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ – ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΑΘΕΟΙ – ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ, ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΚΤ#Ρ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@.

    11. Στέφανε βγάλε τη μάπα του στη φόρα !! Να ξέρουμε προς τα που θα φτύνουμε !!!!

      1. Σιγα σιγα εσυ αφηνε τα αυτα, ανοιγει δρομος μπροστα σου, προχωρα

    Comments are closed.