ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο SLEPPY JOE! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΤΟΝ ΝΟ 1 ΚΙΝΔΥΝΟ»(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    μπαιντεν

    Μετά την επιλογή του νέου Υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Συρία καθώς όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ στην Ουάσιγκτον ο Μ.Άσαντ γίνεται ξανά ο νούμερο ένα στόχος της εξωτερικής πολιτικής.

    ”Ο Assad έγινε γρήγορα ο No 1 ξένος στόχος της διοίκησης του Biden. “Αυτοί οι τύποι θέλουν να τον ανατρέψουν να τον ρίξουν. Συρία Συρία ..Η Συρία είναι το μόνο που ακούω,στο full τα τύμπανα πολέμου. Μιλούν σαν να είναι αυτοί ο Μέγας Αλέξανδρος”, σχολίασε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.

    Μάλιστα αυτή η επιλογή του  Αφροαμερικανού στρατηγού εν αποστρατεία Λόιντ Όστιν στην θέση του ΥΠΑΜ και καθώς ήταν ένας εκ των υπευθύνων για το φιάσκο με την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Ασάντ και το «highlight» της καριέρας του ήταν όταν ομολόγησε στο Κογκρέσο πως υπάρχουν μόλις «4-5 μαχητές» στο πλευρό των ΗΠΑ την Συρία, καθώς οι υπόλοιποι από όσους εκπαιδεύτηκαν εντάχθηκαν στον ISIS ή στην Αλ Κάιντα, δείχνουν ότι πλέον επανήλθε με σκοπό να “κλείσει λογαριασμούς”.

     Στην διάρκεια της προεδρίας του Μ.Ομπάμα ο Τ.Μπάιντεν είχε υποστηρίξει ενεργά την συριακή αντιπολίτευση λέγοντας ότι ο Μ.Άσαντ πρέπει να αποσυρθεί και να μεταβιβάσει την εξουσία κατηγορώντας των παράλληλα για εγκλήματα.

    Ο Μπάιντεν ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την Μέση Ανατολή αλλά στο ζήτημα της Συρίας ήταν μονίμως απέναντι στον Ν.Τραμπ που δεν ήθελε κλιμάκωση. Επομένως δείχνουν ότι είναι μόνο η αρχή!

    Ο Άσαντ είχε πει σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της συριακής προεδρίας στο Facebook ότι στόχος είναι η επιστροφή των προσφύγων όμως, για τον Πρόεδρο της Συρίας, το «μεγαλύτερο εμπόδιο» για την επιστροφή των προσφύγων «εκτός από την τρομοκρατία που εξακολουθεί να υφίσταται σε ορισμένες περιοχές είναι ο αποκλεισμός που επιβλήθηκε στη Συρία», σε σχέση με τις κυρώσεις που επέβαλαν ιδίως οι Ηνωμένες Πολιτείες

    .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. What’s up my dear old fellows????? Δεν προλαβε να καταβασει το χερακι απο την ορκομωσια ο Τζωνης και αρχισαν οι γκρινιες????? Μετα την απομακρυνση απο την καλπη ουδεν λαθος αναγνωριζεται….Τουλαχιστον για τα απομενα τεσσερα χρονια θα εχουμε ακομα ενα θεμα για να σπαμε καθε μερα πλακα……See ya……

    2. Όπως έχω γράψει δις ο Μπάϊντεν μετά την ορκωμοσία του το πρώτο μέρος που επισκέφθηκε ήταν ένα στρατιωτικό νεκροταφείο, αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο αλλά σηματοδοτεί την αρχή νέων στρατιωτικών παρεμβάσεων των ΗΠΑ παγκοσμίως. Ενώ ο Τράμπ προσπάθησε να φέρει ανάπτυξη με μείωση των φόρων, ανασύσταση της βιομηχανίας και εισαγωγή κεφαλαίων με αύξηση των επιτοκίων, το οποίο και πέτυχε, το δόγμα Μπάϊντεν είναι ανάπτυξη με την δημιουργία πολέμων και έτσι δημιουργία ανάγκης πώλησης όπλων αλλά και υπηρεσίες προστασίας των ΗΠΑ σε τρίτους (πχ απελευθέρωση Κουβέιτ από το Ιρακ). Για να βρεί στρατό λοιπόν θα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα να περάσουν οι μέλλοντες έφεδροι, μετανάστες κυρίως από Λατινική Αμερική.
      Έτσι εξηγούνται όλα.
      Τέλος, σε μελλοντικό πόλεμο με την Συρία, αναγκαστικά θα χρειαστεί ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, με ότι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα.

    3. Δεν φτανει που εκλεψε τις εκλογες τον βαζουν να κανει πολεμους. Δεν θελουμε αλλους μεταναστες μπαρμπα Τζο

    4. Ενας σπουδαίος λόγος γιατί έκλεψαν τήν προεδρία Τραπ είναι ότι τούς διεκοψε τούς πολέμους.Η Αμερική έχει παράδοσει νά βομβαρδίζει ξένες χώρες.όπως ό Ομπάμα μέ γερή βιολογική χρωστική
      ύλη πού βομβάρδησε 7 ξένες χώρες καί εκανε στά οχτώ χρόνια τής θητείας του 2,663 χιλιαδες ημερες πόλεμο μέ ένα εκατπμμύριο νεκρούς στ’ο Ιράκ καί μέ 4,770 νεκρούς από τίς drones.Ο πιό
      αιμοχαρής Αμερικανός πρόεδρος.
      Τώρα προετοιμάζονται νά βομβαρδίσουν τήν Συρία καί ποιός ξέρει τί άλλα κράτη.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΤΡΑΜΠ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΠΑΛΙ

    6. O Αλ-‘Ασαντ πρέπει και θα έχει το τέλος του Χουσεϊν και του Καντάφι. Όλα τα καθεστώτα που έχουν δικτάτορες στην εξουσία θα αποτελούν μόνιμο στόχο για το δημοκρατικό τόξο του πλανήτη. Εύχομαι και ελπίζω σε αυτή την τετραετία του Μπάιντεν μετά τον Αλ-Άσαντ (που δεν νομίζω ότι θα δει το τέλος της χρονιάς), να ακολουθήσουν ο Ερντογάν, ο Κιμ και βέβαια ο μεγαλύτερος δικτάτορας του πλανήτη αυτή τη στιγμή ο Πούτιν.

      1. Αρα το ίδιο θα πρέπει να ευχηθείς και για τον Μητσοτάκη που είναι εκλεγμένος δικτάτορας. Τέλος σε πληροφορώ ότι η ΝΤΠ έχει άλλα σχέδια για τον Ερντογάν.

    7. Η νέα τάξη επανέρχεται μετά τον Τραμπ στερημένη και φουριόζα. Έχουν τον παππού και του λένε υπόγραφε και με τα δύο χέρια να περάσουν όλα γρήγορα. Αναμένεται και τους Αμερικάνους θα βάλουν σε σκληρό ανελεύθερο καθεστώς και παγκοσμίως θα αρχίσουν πολέμους κάθε είδους για να περάσουν την ατζέντα τους. Ο Τραμπ θα φαίνεται αγγελούδι μπροστά σ’αυτούς. Και ετοιμάστε για πολλούς πρόσφυγες από τη νέα πολεμική πολιτική των ΗΠΑ.

    8. Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΝΕOΤΑΞΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΧΘΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!!

    Comments are closed.