ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα όταν εντόπισε κλέφτες.

    Το περιστατικό συνέβη στις 1 τα ξημερώματα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, είδε διαρρήκτες να μπαίνουν σε ένα φαρμακείο, τους είπε να σταματήσουν, εκείνοι δεν το έπραξαν και τότε πυροβόλησε 4 φορές στον αέρα.

    Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ….σκεφτομαι πως αν καποιος θελει να μπει στην Βουλη των κόπρων κανοντας χρηση οπλου δεν θα αντιμετωπισει καμια αντισταση…καλό αυτό!!!!….φτάνει να βρεθει ο υποψήφιος!!!

    2. Καλά του κάνανε, που νομίζει ότι βρίσκεται στο χωριό του; Δεν πυροβολούμε ποτέ στον αέρα μέσα στον αστικό ιστό. Υπάρχουν και κεφάλια!!!!

    3. Ας μην πυροβολουσε και αυτος,αφου ξερει οτι θα τον περασουν πειθαρχικο,να περιμενει τωρα την εδε,και την διαθεσιμοτητα χωρις μισθο.

    4. Πάρτε τους τα όπλα και δώστε τους αποκριάτικα να τελειώνουμε,ξεφτίλες πολιτικοί….

    5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Και γιατί πυροβόλησε στον αέρα; μέγα λάθος αν δηλαδή αυτή η σφαίρα που ρίχνει στον αέρα πάει σε κανέναν ανυποψίαστο ανθρωπάκο όπως ταξιδεύει αυτό δεν το σκέφτονται; ο πυροβολισμός στον αέρα είναι λάθος στο ψαχνό είναι το καλύτερο να πάει η σφαίρα στον εγκληματία

    6. Ασχολείται με την πολιτική από τη νεαρή του ηλικία[1] και παλαιότερα υπήρξε μέλος της ΚΝΕ[3]. Τον Ιανουάριο του 1990, στο 5ο συνέδριο της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά τη διάσπαση της ΚΝΕ του 1989, εκλέχτηκε Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Το 1991 προσχώρησε στο ΣΥΝ και το 1993 στο ΠΑ.ΣΟ.Κ..[4] Διετέλεσε Αντινομάρχης Πειραιά από το 1994 έως το 1996. Ορίστηκε Σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, από τον Οκτώβριο του 2016[5], έως τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουλίου 2019. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία[6] και στις 9 Ιουλίου του 2019 ορίστηκε Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατόπιν του ανασχηματισμού κυβέρνησης την 31η Αυγούστου 2021, ορίστηκε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

      1. Αυτή η διαδρομή που περιγράφεις είναι καθαρά Τεκτονική.

    7. Ρε το καταλάβατε πόσο έχουν αποθρανσυνθεί; Τούς είπε να σταματήσουν και δεν τον άκουσαν.

    8. Μπραβο του και ζητω η ΕΛΑΣ! Η αστυνομια λουλη θεοδωρικακο ειναι για την προστασια του πολιτη και οχι για να φυλαει φουρθιωτηδες!

    9. Να των πάνε για κακούργημα των αστυνομικό ακούς εκεί πυροβόλησε στων αέρα , γιατί σαν αστυνομικός με ποιο δικαίωμα έβγαλε όπλο ενω αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να πέσει στα τέσσερα και να τους δώσει και βαζελίνη κιόλας . Ρε ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΉΣ αυτή είναι οι νόμοι για την ασφαλεια μας , Σας εύχομαι παλιοκαθηκια του κερατά να μπούνε και στα δικά σας σπίτια να σας κλέψουν και να σας γαμ?σουν κιόλας και άμα φωνάξετε τούς αστυνομικούς που σας φυλανε αντί για όπλα να βγάλουν να σας δώσουν καμιά μπανάνα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ .

    10. Ποιος θα είναι πια ο ρόλος της αστυνομίας σε αυτή τη κυβέρνηση τσίρκο; Θα βλέπουν τους κλέφτες να κλέβουν και θα τους λένε: κάντε δουλειά σας! Θα περιμένουμε εμείς! Προτείνω να δίνουν στους κλέφτες και προβάδισμα μετροντας μέχρι το 100!

    11. Το υπουργειο προστασιας του πολιτη προκυρηξε διαγωνισμο για 15,000 νεροπιστολα στα πλαισια αναβαθμισης του αστυνομικου εξοπλισμου.

      1. Βάλε και 15,000 μπουγελοφατσες για τους πιο βιντατζ! 😂😂😂

    12. οποτε ολα ελευθερα.κλεψτε σκοτωστε και μην σταματατε πουθενα.αυτο μας λενε.

    13. Ζούμε σε μια χώρα οπου η κυβέρνηση θέλει να προσφέρουμε ανθοδέσμες σε κάθε γυφτο δολοφόνο κλέφτη που θα μας απειλήσει με κόστος την ζωή μας

    14. Θα πρεπει να τιμωρηθει γιατι δεν πυροβολησε στο ψαχνο

    15. Ας αποφασίσουν τι θέλουν. Αστυνομία η απλή φιγούρα; Ο αστυνομικός έχει δώσει όρκο να πράττει το καθήκον του και να προστατεύει τους πολίτες. Είτε είναι εν υπηρεσία, είτε εκτός. Ας απαγορέψουν λοιπόν στους εκτός υπηρεσίας αστυνομικούς να οπλοφορούν. Κάποτε αυτά τα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα ήταν στο 5%, τώρα βλέπουμε να γίνονται πράξη απο την ΝΔ

    16. Απαγορευεται να πυροβοπλουν αστυνομικοι και στον αερα
      πρεπει να τους αφηνουν να κλεβουν με την ησυχια τους.
      Ετσι θελει ο Αρχικλεφταρας του δημοσου Κουλης
      περνοντας τεραστια ποσα απο μιζες για εμβολια κατα του κοβιτ και ανεςμογενιτριες

    17. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    18. Η απόλυτη ξεφτίλα τού Ελληνικού κράτους.. Οι κλέφτες έξω καί ο αστυνομικός μέσα ..😠 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΜΕΤΟΣ..😠

    19. Χαχαχαχαχα καλώς ορίσατε στη χώρα της απόλυτης παράνοιας!!! Ελπίζουμε να περνάτε καλά!

    20. Το θέατρο του παραλόγου. Απαγορεύεται ουσιαστικά η χρήση όπλου στους αστυνομικούς, αφού μόνον αν δεχθούν πυροβολισμούς επιτρέπεται να απαντήσουν. Είναι καιρός να αλλάξει αυτός ο κατάπτυστος Νόμος. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η ύπαρξη αστυνομίας. Ας προσλάβουν μπαλαρίνες με γαρύφαλλα να αντιμετωπίσουν το έγκλημα και την καθημερινή παραβατικότητα.

    21. Γιατί σχηματίστηκε δικογραφία?
      Σκότωσε καμιά μπεκάτσα ή προκάλεσε ηχορύπανση?
      Αν οι εισαγγελείς δεν θέλουν οι αστυνομικοί να πυροβολούν ούτε στον αέρα προειδοποιητικά, τότε ας τους δώσουν γαρύφαλλα αντί για πιστόλια.

    Comments are closed.