ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; EΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5060359

    Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ το 56,2% των πολιτών θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.

    Συγκεκριμένα, το 70,7% των πολιτών θεωρεί «σίγουρα και μάλλον θετικά» τα μέτρα της κυβέρνησης.

    Καταγραφη20_03

     

    Οι χειρισμοί του Βασίλη Κικίλια και της ομάδας του στο Υπουργείο Υγείας θεωρούνται «σίγουρα ή μάλλον θετικοί» από το 71,1%.

    Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ: Το 41,9 % την θεωρεί πολύ και αρκετά υπεύθυνη ενώ το 39,5% λίγο ή καθόλου υπέυθυνη.

    Καταγραφη20_03_2

    Αρνητικά αξιολογεί το 55,7% την στάση της Εκκλησίας.

    Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 55,7% θεωρεί ότι η πολιτεία και η κρατικοί φορείς θα μπορέσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού ενώ το 39.7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να την περιορίσουν.

    Καταγραφη20_03_3
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κυριοι συγνωμη λιγο, μιλαμε για δημοσκοπησεις, σωστα; Σωστα.!
      Αν δεν κανω λαθος μια ζωη η δημοσκοπησεις, βγαζανε αποτελεσμα. Σωστα; Σωστα!
      Tα αποτελεσματα ποια ηταν; ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΕΕΕΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΕΕΕΕ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟ; ΙΙΙ; ΠΟΙΟοοοοοο; ιιιιιιι; Αλλα τι να γραψω εγω. Ενας χαζος που ανηκει στο 2%.

    2. Αυριο πρωι πρωι ολοι…Ξερετε… ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    3. Ερχετε ενας ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ το καλοκαιρι λουκουμ λουκουμ.
      Και καμια διακοσιοπενηνταρια μνημονια μαζι.
      Αυριο πρωι πρωι ΟΛΟΙ παλαμακια.

    4. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ: ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ,. ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΠΕΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ 30 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. ΠΗΡΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΦΑΓΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΔΑ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 18 ΑΦΓΑΝΟΥΣ. ΕΧΕΖΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
      ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ 100. ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ 50 ΔΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ 50+ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΙΧ. ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΣΚΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΕΨΑΝ ΠΕΝΤΟΖΑΛΊ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ. ΚΑΨΑΤΕ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΝΙΞΑΤΕ 25. ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΣΑΣ. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΣΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΧΟΡΤΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ. ΒΓΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

      1. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΛΟΥΛΟΥ ΤΗΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS; ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ε;

        1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΜΠΟ ΑΡΑ ΜΕ ΛΕΣ ΛΟΥΛΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΕΛΦΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΡΟΖ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΤΡΙΤΟΝ. Η ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ Η ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ. ΤΕΤΑΡΤΟΝ…ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑΙ; ΑΣ ΚΑΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΕΣ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ 14 ΜΕΡΕΣ.

    5. Λοπον θα μιλησω με ειλικρίνεια.
      Προσωπικα δεν ψηφισα Μητσοτακη..Ειμαι πιο δεξια(οσο δεν παει)
      Σαν πρωθυπουργος πηρε την σωστη αποφαση ασχετα αν εγω ειμαι εναντιον του
      Μπορει να τον ειπα γκαντεμη μπορει να τον χλευασα, αλλα αν ειναι να δουμε πτωματα στο δρομο ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ…Ομως…καπου βρωμαει το πραγμα με αυτον τον ιο
      Δεν ξερω και δεν γνωριζω αν εδω στην Ελλαδα με το κλιμα που εχουμε ισως να την γλυτωσουμε, αλλα
      αυτο που με χαλασε και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ειναι να απαγορευσει τον εκκλησιασμο τον Πασχα
      Μην κρυβομαστε..μου φανηκε ασχημο αν οχι υποπτο..Δεν μπορει να σκεφτεσαι απο ενα μηνα πριν να
      απαγορευσεις στον κοσμο να παει στην εκκλησια..Εδω οταν πρωτοεσκασε το νεο με τον ιο και χτυπουσε την Ιταλια, στην Ελλαδα σφυριζαμε αδιαφορα..Ανθρωποι πηγαινοερχοντουσαν απο τα αεροδρομια,
      λαθρομετανστες κυκλοφορουσαν και κυκλοφορουν ανεξελενκτα(φαναρια,δρομους) τα σχολια ηταν ανοικτα
      και ενα σωρο..Ενα αλλο ασχημο που βγηκε στην φορα ειναι οι μασκες..Μα καλα σαν χωρα δεν μπορουμε να φτιαξουμε μασκες??ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΙΝΑ??ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..
      Λοιπον εγω προσωπικα απ την μια τον παραδεχομαι αλλα απ την αλλη αυτο που ειδα στη Χιο με τα ΜΑΤ
      σονυ και καλα να δεχτουν τους λαθρομεταναστες ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ………
      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ-ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (κατι ΜΚΟ και κατι λαθρο που θα ερθουν στην ενδοχωρα περναει στα ψιλα)
      Εγω προσωπικα θα παω στην εκκλησια οπως παω καθε χρονο.. Αλοιμονο αν δεν ακουσω τους ψαλμους την Μεγαλη Εβδομαδα

    6. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σίγουρα αυτός δεν είναι ο ιός.Ειναι η αφορμή για αυτά πού σχεδίασαν οι μεγαλοψυχοι εκπρόσωποι πολυεθνικών συμφερόντων πού μας εκπροσωπούν.Καθε τετραετία ψηφίζουμε για την εκλογή εκπροσώπων της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας.Αλλα ποτέ δεν ελέγχουμε τη ψηφίζουν αυτοί για εμάς.ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΠΌ ΤΟ 2000 καί μετά ΤΊΠΟΤΑ δεν είναι Τυχαίο.

    7. Κύριε Στέφανε δεν ξέρω αν διαβάζετε το σχόλιο μου αλλά θέλω να κάνω δημόσια την εξής καταγγελία.Είμαι σήμερα 40 ετών.
      Λόγο του ότι υπολειτουργουν κάποιοι νευροδιαβιβαστές μου εκ γεννηθείς πάσχω από διαταραχές πανικού.Κοινός δέχομαι πολλαπλές φορές κρίσεις πανικού.
      Η θεραπευτική αγωγή μου είναι με κόκκινη συνταγή κάτι που σημαίνει πως πρέπει να πάω με ρίσκο μήπως ασθενήσω στο νοσοκομείο ώστε να την γράψω.Εκτός από αυτό λοιπόν έχω γυρίσει όλα τα φαρμακεία αλλά για 1η φορά δεν υπάρχουν τα χάπια λόγο έλλειψης παράδοσης όπως μου είπαν γιατί οι μεταφορείς αυτών φοβούνται τον κορωνοϊό.Εγώ τώρα όπως καταλαβαίνετε κινδυνεύω να πάθω υποτροπιασμό διότι ξαφνικά μια θεραπεία 35 ετών πρέπει έτσι ξαφνικά να την σταματήσω κάτι που είναι τρομακτικά επικίνδυνο για την υγεία μου.
      Ηδη από την αγωνία μου για το τι θα κάνω ήρθα σε φίλο ώστε να υπάρχει κάποιος δίπλα μου και σας στέλνω από αυτόν.
      Πλέον παίζουν κορώνα γράμματα με την ζωή μας.Μπορεί να μου πει η πολιτεία τι να κάνουμε τώρα σε αυτή την περίπτωση;
      Ρωτήστε κ.Στεφανε ένα ψυχίατρο να σας πει το ποσό επικυνδινο είναι να κοπεί έτσι απλά χωρίς λόγο μια τέτοια θεραπεία.
      Θέλουν να μας πεθάνουν.

      1. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΑ FAKE NEWS; ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙ ΛΕΠΑΝΙΚΟΥ ΣΑΣ.

        1. Καλά φαίνεται πως είσαι προβληματικό και βλαμμένο ζώων.Που το είδες το Fake News ρε καρναβάλι.

      2. Μην φοβασαι φιλε μου…και γω μπαινοβγαινω στα νοσοκομεια για αλλους λογους που δεν μπορω να πω.
        Στα περισσοτερα νοσοκομεια δεν υπαρχει πια πολυς κοσμος,πανε αυτοι που εχουν αναγκη.
        Θα παρεις μια καλη μασκουλα και γαντακια και ολα μια χαρα..σου το λεω εγω που παω σχεδον καθημερινα
        Δεν θα μπαινεις στα ασανσερ και θα κανεις τον κοπο να ανεβεις τις σκαλες οπως κανω και γω
        Οι καθαριστριες εχουν δωσει ρεστα στην καθαριοτητα και απολυμαινουν τα παντα..
        Οποτε μην φοβασαι τιποτα..

      3. ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.
        ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

        1. Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΔΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΝ NOVARTIS ΠΟΥ Η ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ; ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΟΛΚΗΣ.

          1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΙΤ, ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ NOVARTIS ΚΑΙ SIEMENS?
            ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
            ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ NOVARTIS KAI SIEMENS?
            ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΕΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!

        2. O άλλος έγραψε πως η ιστορία μου είναι Fake News.Απόλυτα καρναβάλι ο άνθρωπος.

    8. Σαφώς και πρόκειται περι διαταραγμένης προσωπικότητας ο οποίος θέλει και επιβεβαίωση δημοτικότητας (!) για το ότι είναι ο μοναδικός πρωιυπουργός που κατάφερε να ΝΕΚΡΩΣΕΙ μια ολόκληρη χώρα κρατώντας έγκλειστους τους κατοίκους της με ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
      και ακόμα πιο άγνωστο παρόν..

      1. ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ. ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΜΑΛΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ. ΔΕΣ ΤΟ ΜΑΙ ΣΤΑΙΛ ΡΟΞ Η ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

        1. Πωπω τι χαλί αυτή η γαμαλη,, Αταλάντη, απρόσωπη τρολ του κέρατα.. μπλιαχ

    9. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…….Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΟΩΝ ΧΩΡΑ ΤΗ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ…………………………..ΚΛΕΙΣΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΡΑΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ

    Comments are closed.