ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ..! ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ “ΓΛΕΝΤΙ” Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – 89 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, 42.000 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 908 ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    erntogan

    Σε 908 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορωνοϊό.

    Ξεπέρασαν τις 42.000 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία. Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 96 νέοι θάνατοι και 4.056 κρούσματα.

    Συνολικά οι θάνατοι στην Τουρκία ανέρχονται στους 908 ενώ 42.282 είναι τα κρούσματα.
    Δείτε επίσης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Και 8 εκατομμύρια να χάσει η Τουρκια δε τρεχει μια. Ποιο πολλούς χανει σε ενα Σαββατοκυριακο απο τροχαία ατυχήματα Ασε που ο κοροδοιος τους περνει τους γερους καλο κανει στην Τουρκια αυτο σε περιπτωση πολεμου

    2. Ο Ερντογαν, ο, τι και να λέτε, για τους τούρκους βαρβάρους είναι σούπερ, τους ταιριάζει γάντι στην αιμοδιψια τους. Αλλοίμονο στην κατακαημένη Ελλαδιτσα με αυτούς που την κυβερνούν ή που κυβέρνησαν. ή που θα την κυβερνήσουν. Από όλους αυτούς τους προηγούμενους,νεοραγιαδες πολιτείας και εκκλησίας, που θα βρεθεί νέος Κολοκοτρώνης να τους κυνηγήσει με φωτιά και τσεκούρι?

    3. Μα το τουρκικο dna δεν κολλαει ιους! Εγω δεν πιστευω τιποτα..#worldmafia

    4. Οι αετοί του στρατηγού Χαφτάρ ταπεινώνουν τη νατοική Τουρκία στη Λιβύη,με κόστος ανθρώπινες ζωές.Στην Ελλάδα χρηματοδοτούμε την Τουρκική προκλητικότητα (τουρκοσίριαλ,τουρισμό,αγορές τούρκικων προιόντων κλπ).Το σύνολο των Ελληνικών κομμάτων διαχρονικά προωθεί την Ευρωπαική πλευρά της Τουρκίας.Περαστικά μας…
      https://twitter.com/i/status/1247771978464780290

    5. ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΕΙΝΣΙ ΣΚΑΡΟ. ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ. ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ΚΣΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….ΣΟΥΛΤΑΝ ΦΑΤΜΙΓΙΑ, ΜΠΑΡΜΠΑΡ ΓΕΤΖΚΙΛΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    6. Ο σουλτανος δεν ηταν ποτε επικυνδυνος για μας.
      Ο τεραστιος κυνδυνος ειναι η πεμπτη φαλαγγα μεσα στην χωρα.
      Και φυσικα δεν μιλαω μονο για τους συριζαιου βρωμιαρηδες η το κκε την φωφη και τον μπαρουφα αλλα και για τον κουλη.
      Ολοι τους ειναι ταγμανοι στην παγκοσμιοποιηση και την εε και αυτο σημαινει ελλαδα τελος χωρις καν πολεμο.
      Ετοιμαστειτε για να γινουμε γρηγοροτερα ισλαμαμπαντ με εμβολια δηλητηρια και τσιπακι παρακωλουθησης καθε πτυχης της ζωης μας.
      Η λοιπον θα διωξουμε ολους αυτους τους πεμπτοφαλαγγιτες η δεν υπαρχει καμια σωτηρια .

    7. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που μας είχαν πρήξει τα @ρχίδια για την πανίσχυρη Τουρκία και για τον φοβερό μεγάλο ηγέτη Ερντογάν.Και δώστου μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Ερντογάν κτλ.Πουτ@να τα έχει κάνει ο αρχι-Μογγόλος σε όλους τους τομείς!!!Και ειδικά στην οικονομία η Τουρική λίρα είναι πέριπου πλέον μόνο για κωλόχαρτο και κοντέυει να χάσει εντελώς την αξία της.Έτσι ο Ταγίπ παρακαλάει γονατιστός την FED των Αμερικανών να του κόψουν μερικά δολάρια.Αλλά έτσι όπως έχει προκαλέσει και τους Αμερικανούς όλο αυτό τον καιρό θα πάρει μόνο ένα Made in USA @ρχίδι!!!

    8. Καλά μην χαίρεστε, και 20 χιλιάδες να πεθάνουν είναι 80 εκατομμύρια, τι νομίζετε ότι θα σταματήσει να διεκδικεί η Τουρκία; Εάν περιμένετε από ιούς και θαύματα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα! Μόνο με πόλεμο θα καταλάβει τι εστι βερίκοκο!

    9. Δεν πιστεύω τίποτα δεν υπάρχει ιός οι Τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου…δεν υπάρχουν αυτά τα θύματα…

    10. Δεν φταίει ο λαός σε τίποτα. Απλά πρέπει να καταλάβει ο λαός της Τουρκίας πως πρέπει να ξεσηκωθεί εναντίον του βλακα του ερντογαν.

      1. ούτε τα ματ φταινε όταν σε δέρνουν στις διαδηλώσεις… σύντροφε!

      2. Προς Έχουμε το δίκιο: Φίλε πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο κάθε λαός ψηφίζει αυτόν που του αρέσει-αξίζει. Η Ελλάδα διοικείται από βλάκες-προδότες και η Τουρκία από κατακτητές,πονηρούς και μπαμπέσηδες, που είναι οι γνήσιοι οθωμανοί (περίπου το 20% των Τούρκων), αλλά αυτοί κάνουν κουμάντο. Τόσα χρόνια που βγαίνει ο Ερντογάν δεν τον ψηφίζουν οι Τούρκοι; Ή μήπως πιστεύεις ότι αν βγει άλλος θα αλλάξει κάτι; Εν ολίγοις μετράει εμείς τι κάνουμε.
        Τα είπε όλα ο Γιώργος πιο πάνω.

      3. Ποσο χαζός εισαι αν πιστεύεις πως δεν φταίνε και οι λαοί για τους ηγέτες που εχουν. Πάρε παραδειγμα εμας. Δεν φταίμε λες για ρους ηγετίσκους που πάμε σαν ηλίθιοι και ψηφίζουμε;;;; Εεεεε;;;; Δεν φταίμε;;;; Ρο ιδιο φταίνε και οι Τούρκοι η οι Γερμανοι. Ιδια ράτσα ει αι ετςι κι αλλιως. Μογγόλοι και οι δυο. Οι μεν Σελτζούκοι οι δε Ουνοι.

    11. Προσάρτηση της ανατολικής Θράκης και της Ιωνίας τώρα….

    12. Συμφωνα με δηλωσεις Τούρκων γιατρων τα κρούσματα είναι δεκαδες χιλιάδες και τα κρίβουν.Το δικτατορικό καθεστώς θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κρατηθεί. Εδώ πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιά οποιαδήποτε προβοκάτσια στήσουν σε βαρος της Ελλάδας για να μπορέσουν να κρατηθούν στην εξουσία.

    13. ΜΟΓΓΟΛΕ! !ΗΘΕΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΕΑ!! ΗΘΕΛΕΣ!!ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!ΘΑ ΔΙΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!! ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΙΣΕΙ!! ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!!

    14. παιδιά αυτό αληθεύει ???????????????????????? οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τετοια να ακούω φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    15. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

    16. Κρίμα για τους ανθρώπους που χάνονται
      …..ωραίο όμως το κολοδαχτυλο στην εξουσια…

    17. Θα φατε καλα μεμετια και στο βαθος ερχεται το ΔΝΤ… θα δειτε τι υπερδυναμη εισαστε και θα δειτε τι τραγουδάκια θα λεει ο τουκογυφτος τραγουδιστης σας μετα …δεν σας λυπάμαι καθολου και κανεναν σας.

    Comments are closed.