ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!!! ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Λ@ΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID – ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ OI “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ” ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ

    Κοινοποίηση:
    evros

    Νέες μεθόδους προκειμένου να διακινούν, ανενόχλητοι, μετανάστες βρίσκουν τα κυκλώματα διακινητών που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά σύνορα.

    Οι διακινητές “εξοπλίζουν” με πλαστά αιτήματα ασύλου του λ@θραίους αλλά και πλαστά πιστοποιητικά κορωνοϊού με στόχο να μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κυκλώματα διακινητών ετοιμάζουν με τέτοιο τρόπο τα πιστοποιητικά προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά, αλλάζοντας τις φωτογραφίες. Είναι ένα απίστευτο πάρτι που έχει στηθεί στα σύνορα από τους διακινητές εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία της Κυβέρνησης που έχει μονίμως στραμμένη την προσοχή της στον απλό μεροκαματιάρη.

    Όλα όσα διαβάσετε παρακάτω, δεν τα αναφέρει η νέα επιτροπή του Τσιόδρα. Άλλωστε, όπως έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν… τους αγαπάει.

    Ο «χάρτης» της διακίνησης μεταναστών -Ποια διαδρομή ακολουθούν

    Η… «ταρίφα» τόσο για το ταξίδι, όσο και για τα πλαστά έγγραφα αγγίζει τις 7.000 ευρώ, ανά μετανάστη. Τα μέλη των κυκλωμάτων, θησαυρίζουν με παράτυπους μετανάστες, όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από την Ινδία.

    Σε ό,τι αφορά το δρομολόγιο οι μετανάστες αρχικά φτάνουν στην Σερβία . Οι διακινητές τους περνάνε στα Σκόπια και εν συνεχεία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη – εκεί όπου τους κρατούν στοιβαγμένους, ακόμα και για δύο μήνες, μέχρι την κατάλληλη στιγμή που θα κρίνουν ότι μπορούν να τους μεταφέρουν- αλλά και στην Αθήνα.
    Συνοριοφύλακες στο iefimerida.gr: Έντονη πίεση για είσοδο μεταναστών από Αφρική και Ασία

    Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας σε συνέντευξή του σε ενημερωτική ιστοσελίδα, επισήμανε:

    «Η αυστηρή επιτήρηση των συνόρων μας στον Έβρο αλλά και η επίμονη προσπάθεια των συναδέλφων μου στη Θράκη επί των οδικών αξόνων για τον εντοπισμό λαθροδιακινητών που θέλουν να μεταφέρουν στο εσωτερικό μετανάστες, οδηγεί τα διεθνή κυκλώματα να αναζητούν νέα μεταναστευτικά μονοπάτια για να κάνουν την «δουλειά τους».
    Έχουμε πλέον μια νέα πίεση στα ελληνοσκοπιανά σύνορά μας αλλά και από την ελληνοαλβανική μεθόριο. Εννοείται πως μιλάμε για είσοδο. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα σύνορα αυτά μας απασχολούσαν μονάχα για την παράνομη έξοδο.

    Σήμερα όμως, παρατηρείται έντονη πίεση για είσοδο μεταναστών από Αφρικανικές και Ασιατικές χώρες που φτάνουν αεροπορικώς στις βαλκανικές χώρες και από εκεί κατευθύνονται στα ελληνικά σύνορα προκειμένου να τα παραβιάσουν και εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια. Σαφώς και όλα αυτά δεν συμβαίνουν αυθόρμητα. Διεθνή κυκλώματα που αναλαμβάνουν την μεταφορά τους, την επίδοση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων ακόμη και πιστοποιητικών covid για τις μετακινήσεις τους!

    Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με ότι δυνάμεις έχουμε σε κάθε μεθόριο της χώρας που επιχειρείται παράνομη είσοδο.
    Έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα προστασίας συνόρων από το Καστελόριζο έως τον Έβρο και από τον Έβρο έως την Ήπειρο προστατεύοντας τα σύνορα μας από κάθε μεταναστευτική απειλή και από την εργαλειοποίηση της μετανάστευσης. Όπως τα καταφέραμε τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο έτσι θα τα καταφέρουμε και τώρα σε μια μάχη που δίνεται καθημερινά και πολλές φορές και αθόρυβα από τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Διαχείρισης Μετανάστευσης της Χώρας μας».

    Μεταφορά και με τρένα

    Πάντως, τα κυκλώματα χρησιμοποιούν ως μέσον μεταφοράς ακόμα και τρένα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Διακινητή από το Μπαγκλαντές , που συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου, από άνδρες του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας, στο Πλατύ Ημαθίας, να επιχειρεί να μεταφέρει στην Αθήνα 5 Ινδούς.

    Στην προσπάθεια του ο διακινητής να αποφύγει τον έλεγχο, επιβίβασε τους παράτυπους μετανάστες στη γραμμή Θεσσαλονίκης -Φλώρινας και από εκεί περίμεναν το τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη -Αθήνα, πιστεύοντας πως θα έχει γίνει ο έλεγχος και δεν θα υπάρχει κίνδυνος, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο δρομολόγιο φέρεται να το είχε ξανακάνει. Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Κατά τα άλλα, ο Μητσοτάκης απομονώνει τους πολίτες που αντιστέκονται με νέα μπλόκα από αύριο Δευτέρα…

    Όλα αυτά είναι η μισή αλήθεια όμως. Τις τελευταίες ημέρες κανείς δεν έχει αναρωτηθεί γιατί η Πελοπόννησος έχει “κοκκινήσει” από τα κρούσματα. Γίνεται ο κακός χαμός γιατί κάτι μοσχάρια Έλληνες, πήραν όλους του λ@θραίους και τους έμπηξαν στα χωράφια για να μαζέψουν ελιές μιας που είναι η εποχή της. Αυτός που τιμωρείται όμως είναι ο αγρότης (στην περίπτωση) και η πηγή του προβλήματος…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Dr.Robert Malone:
      ”The unfortunate truth is, that we’re going to have to have many children die before people wake up here.
      We’re rushing forward…on damaging and killing children.
      There will be childhood death. There will be childhood damage…”

      «Η ατυχής αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να πεθάνουν πολλά παιδιά πριν ξυπνήσουν οι άνθρωποι εδώ.
      Οδεύουμε προς τα εμπρός… για να βλάψουμε και να σκοτώνουμε παιδιά.
      Θα υπάρξει παιδικός θάνατος. Θα υπάρξει παιδική ζημιά.»

      https://t.me/s/covid19vaccinevictims

    2. Βάση του δικαίου της πορείας των πραγμάτων…της αποκάλυψης στο σημείο που λέγει για τον καθήμενο στον θρόνο του ως εσφαγμενο Αρνιού εννοώντας τον Χριστό….
      Εμείς το σώμα του Χριστού οι Έλληνες.. είμαστε αυτοί που θα μας σφάξουν οι ορδές των ακρίδων του ισλάμ….ως θυσία στα χέρια του μεσσία των Ιουδαίων.

    3. Τι δεν έχετε καταλάβει?
      Είναι εκατομμύρια απ’ αυτούς στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση το ξέρει καλά πως αν δεν τους κάνει τα κέφια και δεν τους χαϊδέψει σε μία νύχτα θα μας σφάξουν όλους……

    4. Που βρίσκουν ρε παιδιά αυτοί οι “Φουκαράδες” τόσα χρήματα?
      Μήπως να πάμε και μεις στις πατρίδες τους για να θησαυρίσουμε ??

    5. Και μετα οι ειδικοι και οι κυβερνώντες επιμενουν να εμβολιαστει ο Ελληνας και του τσαμπιυνανε το περιφημο …ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ… …. η δικη τους ευθυνη ποια ειναι οταν αυτα περι διακινητωννκαι πλαστών αιτηματων και πιστοποιητικών τα γνωριζει και η κουτση Μαρια …πως δεν τα γνωριζει η Κυβερνηση και οι δικαστικές και αστυνομικες αρχές;;;;;;Αληθευει πως υπαρχει ΦΕΚ προσφατο που δινει χωρις να εμβολιαστουν στους λαθρο covid pass;;;

    6. Σαν Έλληνας, έχω μόνο υποχρεώσεις και ελάχιστα δικαιώματα. Πληρώνω εφορία, τους λογαριασμούς μου, μου γίνονται κρατήσεις και η φωτογραφία μου είναι στο gov.gr (δοκιμασμένα συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο taxis net και θα εκπλαγείτε από τα στοιχεία που έχει το κράτος για εσάς. Το κράτος με ελέγχει, αν έκανα εμβόλιο ή τεστ, αν έχω δίπλωμα οδηγήσεως, αν θελήσω να προσευχηθώ ή να γιορτάσω χριστιανική γιορτή ή να ακολουθήσω μια λιτανεία ή αν κάνω Ανάσταση. Η δε κυρία μαντάμ Ελλια, που συνεχώς κόπτεται για τους λαθραίους & τα χιλιόμετρα που κάνουν, να γνωρίζει ότι είναι ριψάσπιδες, δεν έμειναν στις πατρίδες τους να πολεμήσουν τον εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό, θέλουν τις παροχές της Ελλάδος σε € και σε είδη (δωρεάν ενοίκιο, μεταφορά στα ΜΜΜ, Wi-Fi, ιθαγένεια, περίθαλψη, σύνταξη και – κυρίως – να τους ανεχόμαστε. Δεν είδα όμως να παίρνει κάποιους νταβραντισμένους «ασυνόδευτους ανήλικους», με μούσι και ορμές, στο σπίτι της.

    7. Βλέπεις όλα νέα αγόρια 16 και πάνω τους λυπασε ίσως δεν μπορώ να κάνω τίποτε σκέψου νομίζω το 1600 πόσοι Έλληνες σταδιακά έφυγαν από 16 και πάνω να αποφύγουν των οθωμανικό στρατό και έφυγαν με αυτό το τρόπο και τότε άπιστοι και τότε άπιστοι και τώρα

    8. Και για τι σου λέω ότι μην σε κάνει ο θεός να φύγεις σαν αυτούς τόσα χρόνια ο πόλεμος ο πλούτος σταδιακά έφυγε, μετά η επιστήμονες σταδιακά η μεσαία τάξη σφραγίδα πήραν αυτοί που έφερε η κυβέρνηση η κυβερνήσεις όλοι αυτοί που πάνε με τα πόδια είναι η δυστυχία της φτωχια αν ήταν χριστιανοί ακόμα και καθολικοί θα τους κραταγαμε εδώ έτσι δεν είναι ποτέ μην μας αξιωσει ο θεός να φτάσουμε εκεί,,χιλιάδες τα χιλιόμετρα που διανύουν νηστικοί κλπ για ένα μέλλον αβέβαιο σκέψου μόνο τη έχουν δει τα μάτια τους εφοσον δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε ας τους αφήσουμε να φύγουν έστω και με τα πόδια

    9. Να σου πω για να μη βάζεις γελοία πράγματα διακινητες ποιοι διακινητες αυτοί που φυλάσσουν τα συνορα και τα περνούν τα φράγκα σε συμφωνία με το κεφάλι ναι .μουσουλμανους που έχουν μήνες που περπατάνε ας λειτουργούσαν σωστά να μην πέρναγαν,,ξέρεις τη μου λες αν θυμάστε πριν 30 χρόνια μετά το κάλυψαν ότι στο Έβρο τα έπαιρναν χοντρά για να περάσουν φορτία ηρωινης κλπ άστα τώρα μην σε κάνει ο θεός να γίνεις σαν αυτούς ποτέ όλο το καλοκαίρι περνάνε έτσι όλοι η Θράκη και η Μακεδονία το γνωρίζει πολλή κάνουν οτοστόπ δεν τους περνει κανένας γιατί τότε θα βρουν το μπελά τους πραγματικά ,γνωρίζουμε τη γίνετε τώρα σας έτσουξε

    10. Να σταματήσει επιτέλους αυτή η ανωτερότητα των λαθρο κατά των Ελλήνων

    11. Θέλουμε απάντηση σ αυτες τις καταγγελίες. Ως εδώ η δίωξη εναντίον μας.

    Comments are closed.