ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ… ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ – ΚΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    itea

    Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται για μια ακόμα μέρα, την ώρα που το Πόρτο Γερμενό βρίσκεται στις φλόγες, κανένα κανάλι δεν αναφέρεται σε αυτή. Είναι χαρακτηριστικό ότι και χθες με τις δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Αργολίδα και Φωκίδα ουδείς, σε κανένα κανάλι δεν ασχολήθηκε.

    Να θυμίσουμε ότι οι οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Πόρτο Γερμενό ενισχύθηκαν. Στο σημείο επιχειρούν 130 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 35 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και Ρουμάνων πυροσβεστών, καθώς και η ομάδα για τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.).

    Επιπλέον ρίψεις από αέρος κάνουν 5 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα, εκ των οποίων το 1 ελικόπτερο είναι για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

    Σε γενική επιφυλακή έχει τεθεί το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής ενώ με εντολή του αρχηγού του Π.Σ, αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ βρίσκεται στην περιοχή της πυρκαγιάς για τη διερεύνηση των αιτιών της.

    Εκτός όμως, από το Πόρτο Γερμενό, φωτιά ξέσπασε και στο Πικέρμι κοντά στο Εκπτωτικό χωριό. Ήδη επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

    Με αφορμή τη “σιωπή” από τους καναλάρχες, το twitter πήρε φωτιά με το #μμε_ξεφτίλες να γίνεται trend

    https://twitter.com/wtx_EU_news/status/1544282523575926785?s=20&t=Q-sN2NS1MOz671bZ_GsTjA

    https://twitter.com/DimJameson/status/1544048682806411265?s=20&t=Q-sN2NS1MOz671bZ_GsTjA

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Πιο π@@ύστρα κυβέρνηση από αυτή δεν έχει υπάρξει…. βρωμολαμόγια, κι όσοι ψηφίζουν το Κλεπτοκρατικό Τόξο της Βολής είναι μεγάλα βόδια και κάφροι !!!

    2. ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ……ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΚΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ…

    3. Δημοσιογράφοι του κωλου, και της πορδης.
      Έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

    4. Για 5 μέρες από 8/7 9/7 10/7 11/7 12/7 Να μην δει κανένας τα μπουρδελοκαναλα τους!

    5. Κουλαρα δοσιλογη και πισωγλεντισσα συνεχα μανα μ τις μερκελικες σου μεταρυθμισεις! Ανεμογεννητριες….υπαρχουνε! Δεν προκειται να καταστρεψεις γκεσταπιτικο αυτιστικο λαμογιο την Ελλαδα ποτε!
      Τον εαυτο σου καταστρεφεις παρτο χαμπαρι οχι τον Ελληνισμο σταλινισκε επιδοματακια με τα ψιχουλα τα δανεικα που μοιραζεις θα σε φανε οι κοτουλες!
      Κανε εκλογες οποτε γουσταρεις αλλα να φροντισεις να….λειπεις!
      Ενας νεοδημοκρατης.

    6. Υπάρχει η ΚΥΠ η πως αλλιώς λέγεται ναι η οχι; και αν ναι με τι ασχολειται;

    7. H ανώμαλη κούλα δέν θέλει επουδενί τά ρωσικά πυροσβεστικά τά Beriev διότι τού χαλάνε τή δουλειά.Η κούλα βάζει τίς φωτιές γιά νά χτίζει ανεμογεννήτριες,γιά αυτό δέν θέλει τούς Ρώσους νά σβύνουν τίς φωτιές του.
      Γιάννης Λάκων

    8. “Οι μετερωρολόγοι λένε ότι από 15 ιουλίου και μετά η ελλάδα θα γίνει ένα καμίνι με ακραίους καύσωνες και θα δούμε τεράστιες καταστροφές.” ΠΟΥ ΖΕΙΣ?? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ. ΨΑΞΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    9. Γιά τις μωβ μέδουσες όμως μας τα ζαλίζανε κάθε μέρα.

    10. μητσοτάκη γ@μιέσαι ! τι άλλο να σχολιάσεις ; αυτό φτάνει

    11. εγκληματα φωτιες λαθροπιθηκες ολα μαζι σου τυχαν Ελλαδα

    12. Τα ρωσικά Beriev θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις και να βοηθήσουν με τις φωτιές αλλά ο μητσοτάκης βγήκε και ζήτησε πρώτος σκληρές κυρώσεις κατά της ρωσίας. Έτσι μετά τις κυρώσεις τα ρωσικά αεροσκάφη δεν μπορούν να έρθουν. Και αυτές οι φωτιές δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Οι μετερωρολόγοι λένε ότι από 15 ιουλίου και μετά η ελλάδα θα γίνει ένα καμίνι με ακραίους καύσωνες και θα δούμε τεράστιες καταστροφές.

    Comments are closed.