“ΚΑΘΩΣ Ο ΧΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ.”

    Κοινοποίηση:
    ej

    Eβραίοι που επεβίωσαν των στρατοπέδων συγκέντρωσης όπως η Vera Sharav συγκρίνουν το The Great Reset με τον Ναζισμό του Χίτλερ και σημαίνουν συναγερμό.

    Στο μεταξύ διάχυτη είναι πλέον η αίσθηση στη παγκόσμια κοινότητα ότι ο κατασκευασμένος ιός COVID-19 τη μόνη αποστολή που είχε να επιτελέσει ήταν το άλλοθι των εμβολίων COVID ως εργαλεία ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού, γεγονός που σύμφωνα με τα νοσηρά σχέδια των εμπνευστών του The Great Reset  και των κατά τόπους ηγετών που έχουν υπό τον έλεγχό τους θα τους επιτρέψει να εφαρμόσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση σε οντότητες που θα μοιάζουν εμφανισιακά με τον άνθρωπο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τους Νεάντερταλ.

    Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε τα πουλέν του Great Reset Υuval Harari για να περιγράψει τις “οντότητες” που θα κυκλοφορούν στη γη σε μόλις δύο αιώνες από σήμερα.

    Πως θα το πετύχουν αυτό; Μα φυσικά με τα εμβόλια. Εμβόλια για τον Covid, εμβόλια για τον ιό των πιθήκων, για την χολέρα, για τη λέπρα και ότι άλλου είδους πανδημία ανασύρουν από το ιστορικό τους αρχείο οι εμπνευστές του σχεδίου.

    Στο μεταξύ οι ηγέτες που ελέγχουν ανά τον κόσμο συνθλίβονται ένας μετά τον άλλον και η λαική οργή παγκοσμιοποείται.

     

     

    Κάτω από αυτές τις συνθήκες το να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές δεν αποτελεί λύση καθώς τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Ανδρουλάκης υπηρετούν την ίδια ατζέντα.

    Αυτή του The Great Reset μιας παρανοικής φαληρισμένης elite η οποία με συνταγές που εφήρμοζε ανά τους αιώνες και με εργαλείο τον τρόμο επιχειρεί να εξακολουθήσει να ελέγχει τις εξελίξεις.

    Οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν στο σχηματισμό μίας τυρρανικής οικουμενικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Βενιζέλο ο οποίος θα βγάλει τις σοφιστείες του από τον τόκο.

    Αυτό είναι συνταγή διαμελισμού της χώρας και μετατροπή της σε χώρο. Σε αυτές τις κρίσιμες εθνικά στιγμές και καθώς ο Χίος με το Μακελειό αποδεικνύται ικανός να ρίξει μια κυβέρνηση που τη στηρίζουν η Καθημερινή, ο ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα, τα Παραπολιτικά κλπ κάποιοι επιχειρηματίες των ΜΜΕ θα πρέπει να αναρωτηθούν για την δυναμική που έχουν τελικά τα θαλασσοδανεισμένα ΜΜΕ τους.

    Η Οικουμενική κυβέρνηση ή μία συγκυβέρνηση Τσίπρα-Ανδρουλάκη γιατί ο Κυριάκος δεν μπορεί να κάνει εκλογές με τον Πλεύρη και τους Υγειονομικούς απολυμένους. Αντί για εκλογές θα πάει απευθείας σε ανεμόσκαλα.

    Ο Μητσοτάκης θα πρέπει άμεσα να σταματήσει την τυραννία του The Great Reset στη χώρα μας και να αρχίσει να ποντάρει στο γεγονός ότι ήταν ο μόνος που αντιστάθηκε και δέχθηκε τα πυρά ιστορικής οικογένειας.

    Στο μεταξύ υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός, για την ακρίβεια ένα βαρύ πολιτικό επώνυμο, αυτό του Κώστα Καραμανλή. Παρότι η πρωθυπουργική του θητεία υπήρξε προβληματική, η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τις υπηρεσίες του.

    Ο Καραμανλής θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές επικεφαλής της Εθνικής Παράταξης ή της Εθνικής Ελλάδος και να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα μας από την Ευρωπαική Ένωση καθώς θα αποκαλύπτεται ο ρόλος των ηγετών της στην επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού.

    Άλλωστε το συγκλονιστικό editorial από τη Le Figaro το οποίο μετέφρασε από τα Γαλλικά ο Babis Georges Petrakis είχε στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αντίστασης στη παράνοια, τον όλεθρο και τη μείωση του πληθυσμού που επιχειρεί να επιβάλλει με τις πολιτικές της μία παρανοική elite ημίτρελων τους οποίους η εφημερίδα αποκαλεί “νέους βαρβάρους” για να καταλήξει>

    -Χωρίς να κατανοούμε ακόμα πλήρως το νόημά της η κατάρρευση που βιώνουμε προαναγγέλλει μια αναγέννηση. Για να πετύχει χρειάζονται τρία πράγματα : νέα ηγεσία, πνευματική και πολιτική. Ενέργεια που μπορούμε να αντλήσουμε από τις χιλιετείς ιστορίες μας και επαναφέροντας ένα υγιές κοινωνικό συμβόλαιο.

    Μάλιστα σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις αναφέρει χαρακτηριστικά>

    -Υπάρχουν βασικά δύο τρόποι για να ξυπνήσεις έναν λαό που είναι χορτασμένος σε σημείο που να μην μπορεί να κινηθεί και να φοβάται τόσο πολύ να χάσει αυτά που ήδη έχει που δεν θέλει πλέον να ρισκάρει τίποτα και να κερδίσει τίποτα. Ο πρώτος τρόπος είναι να τον σκληραγωγήσεις. Και η συγκυρία προσφέρεται για αυτό. Αυτό το φθινόπωρο και ειδικά αυτό το χειμώνα στην Ευρώπη θα δοκιμαστούμε με τον διπλό αντίκτυπο της απουσίας ρωσικού φυσικού αερίου και του πληθωρισμού που θα εκτοξευθεί ιδιαίτερα στα τρόφιμα. Ο δεύτερος τρόπος είναι να του δώσεις την επιθυμία να σηκωθεί, να αγωνιστεί και να προχωρήσει.

    Δημοσιεύουμε εκ νέου το άρθρο της εφημερίδας όπως το απέδωσε ο Babis Georges Petrakis>

    Στις ΗΠΑ ονομάζεται “The Big Quit” (Η μεγάλη παραίτηση) αλλά το φαινόμενο αφορά πια όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου. Είναι μια επιδημία εγκατάλειψης και απώλειας διάθεσης για νέες προσπάθειες. Αφορά όλους τους τομείς της οικονομίας από τον κατασκευαστικό μέχρι τον ξενοδοχειακό κλάδο και τις τράπεζες, τις υψηλά αμειβόμενες εργασίες μέχρι τις λιγότερο απαιτητικές. Όλα τα επαγγέλματα με εξαίρεση τον στρατό και τις υγειονομικές υπηρεσίες έχουν επηρεαστεί από αυτήν την επιδημία παραίτησης.
    Η «μεγάλη παραίτηση» έχει πάρει την μορφή συλλογικής κατάθλιψης και έχει αγγίξει τις υψηλότερες βαθμίδες των δημοκρατιών μας. Αντιμέτωποι με καταστάσεις και γεγονότα που τους υπερέβαιναν είχαμε απομάκρυνση από το προσκήνιο του Μπόρις Τζόνσον και του Μάριο Ντράγκι. Ο Τζο Μπάιντεν είναι μία σκιά προέδρου, ο Τζάστιν Τριντό προσποιείται ότι κυβερνά με έναν συνασπισμό μειοψηφίας, ο Όλαφ Σολτς ακούει πολύ αλλά δεν αποφασίζει για τίποτα, επικεφαλής ενός συνασπισμού που δεν διαθέτει πολιτική πυξίδα. Ο αποδυναμωμένος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει προεκλογική εκστρατεία δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Η πολυδιαφημισμένη κρίση κόπωσης που υπέστη τι ακριβώς υποδήλωνε; Ότι οι πολιτικές ηγεσίες των δημοκρατιών μας βιώνουν μια στιγμή κατάρρευσης, αμφιβολίας, απώλειας νοήματος ;
    Φυγή από μια πραγματικότητα που γίνεται όλο και πιο πολύ περίπλοκη. Γιατί να δουλεύουμε περισσότερο αφού το κράτος είναι εκεί για να καλύψει τις βασικές μας ανάγκες ; Γιατί να αποταμιεύουμε αφού δεν θα ξεπληρώσουμε ποτέ τα χρέη μας ; Γιατί να έχουμε και να μεγαλώνουμε παιδιά σε έναν κόσμο που έχει ήδη πάρα πολλά και των οποίων το μέλλον είναι περισσότερο από ποτέ αβέβαιο ; Και τι μπορούν να κάνουν τα οικολογικά μας μέτρα μπροστά στην κλιματική αλλαγή, κύριοι χορηγοί της οποίας είναι η Κίνα, η Ινδία, οι ΗΠΑ και τώρα η Γερμανία με την επιστροφή στον άνθρακα ; Ας καλλιεργούμε ο καθένας τον κήπο του κατέληγε ο Candide του Βολταίρου. Μπράβο μας ! Χρειαστήκαμε δύο χιλιάδες χρόνια ιστορίας για να ψάχνουμε τώρα φτυαράκια και τσουγκράνες στα είδη μαστορέματος.

    kourdistoportocali.com

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ήθελαν να εκβιασουν τον Ανδρουλάκη λιγο πριν τις εκλογές. Δεν τους βγήκε. Δημητριάδης 20 χρονια φυλακή τώρα

    Comments are closed.