ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ – ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΧΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    emvolio_syrigga_emvoliasmos_enesi_koronoios_covid_eurokinissi_

    Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με αυτή την Κυβέρνηση που το μόνο που κάνει καθημερινά, είναι να απειλεί τους ίδιους πολίτες που την ψήφισαν για να υπηρετήσει (γελάνε και τα περιστέρια) αυτή τη χώρα. Τσάμπα μάγκες όλοι οι “ειδικοί” και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους με το ακαταδίωκτο που προώθησε ο Μητσοτάκης για να τους θωρακίσει και να κάνουν τη δουλίτσα τους ανενόχλητοι.

    Η κοινωνία βράζει αφού πέρα από πιεσμένοι, οι πολίτες νιώθουν να εκβιάζονται από αυτούς που ζητάει το καλύτερο δυνατό. Μεγαλύτερη προδοσία από αυτό υπάρχει;;;;

    Σήμερα λοιπόν ζούμε ακόμα ένα κρεσέντο παράνοιας, αμόκ και απειλών προς τους “βρωμιάρηδες” που δεν εμβολιάζονται σε αντίθεση με όλα όσα έλεγε πριν αρκετούς μήνες ο Μητσοτάκης, όταν έφτασαν στη χώρα τα πρώτα εμβόλια. “Δεν θα κυνηγήσω κανέναν για να κάνει το εμβόλιο”, έλεγε. Ακόμα ένα από τα αμέτρητα ψέμματα που είπε στον ελληνικό λαό.

    Πριν λίγο, αυτός ο τυχάρπαστος ραγιάς της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το τυπάκι που λέγεται Σκέρτσος απείλησε εμμέσως με lockdown τους μη εμβολιασμένους πολίτες.

    Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε πως τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

    Ο Α.Σκέρτσος προανήγγειλε λοιπόν lockdown (ή κάποιος παρόμοιο μέτρο) το οποίο… θα ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί!

    Για να το κάνουμε λιανά επί της ουσίας ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη (τρομάρα του) έδωσε το σύνθημα για τιμωρία των ανεμβολίαστων μέσα είτε από απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες είτε μέσα από τον αποκλεισμό από οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού.

    Να θυμίσουμε εδώ πως χθες ο Α.Γεωργιάδης είχε πει πως κάποιος που δεν είναι εμβολιασμένος δεν θα μπορεί να εργάζεται σε «covid-free» μαγαζιά, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» σε επιχειρηματίες να απολύσουν κάποιον εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί.

    Ο Σκέρτσος επισημαίνει επίσης πως τώρα έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ που καταθέτει στο δημόσιο διάλογο αναλυτικά στοιχεία για το ποσοστό των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα, παραθέτει όμως ένα ακόμη επιχείρημα στην πρόσκλησή του προς τους ανεμβολίαστους: ότι «μόλις το 0,3% έχει νοσήσει από COVID-19 μετά τον εμβολιασμό του».

    Την σκυτάλη πήρε και ο ένας από την ομάδα των ειδικών” ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης που βλέποντας τα νούμερα να μην βγαίνουν, προέτρεψε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ακόμα και στους ιερείς.

    Μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς -εκτός από τους υγειονομικούς- για Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ.

    Σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη αυτές οι ομάδες εργαζομένων δεν είναι αρκετές, καθώς σημείωσε πως ο εμβολιασμός όλων των ιερέων πρέπει να γίνει υποχρεωτικός.

    «Κάνω δημόσια έκκληση στον αρχιεπίσκοπο να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους παπάδες. Είναι άτομα υπερμεταδότες αν νοσήσουν. Πρέπει να είναι στις ομάδες του υποχρεωτικού εμβολιασμού» είπε ο καθηγητής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβάται κανείς από το εμβόλιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Κ Ο Υ Λ Η Ο Χ Ι Π Ο Υ Σ Τ Ι Ε Σ Σ Τ Ο Υ Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!!!!

    2. PAOK GATE 4- ΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗς ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ. MAZI ME TOYΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    3. Ας εμβολιαστούν πρώτα οι λαθρομεταναστες(12%) και αργότερα ίσως με πείσετε….

    4. Ευτυχώς οι δολοφόνοι, ναζιστές, τραμπούκοι, φασίστες είναι φυλακή…..Και η δημοκρατία ανθίζει σε έναν τελειωμένο τόπο!!!!!!!!

    5. καθάρματα μπλε ζαίοι, μας οδηγούν σε ΕΜΦΎΛΙΟ

    6. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ε??? ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥΓΚΑ!!!!

    7. ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ…. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ…. ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΣΣΙΑ…. ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ…. ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ…. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ…..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ…. ΨΕΥΤΟ ΜΕΣΣΙΑ

    8. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…. Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ…. ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ… ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΤΟΝ KOULIS BASTARDO ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ… ΟΠΩΣ ΤΟΠΕ Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ… ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ…. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ….. ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ…. ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΟΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ…. ΤΟΝ KOULIS BASTARDO ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…. ΕΡΠΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ…… Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. ΤΟΥ ΖΑΛΙΣΑΜΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ….. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ…..

    9. Δεν θα γινω πειραματοζωο καμμιας συμμοριας “ειδικων και ακαταδιωκτων”. – ΤΕΛΟΣ.

    10. τωρα με αυτα που λενε αυτοι οι λουκουμαδες δε τους πρεπουν μπουνιες και κλωτσες ??? ποσο θα τους κοιταμε και θα προσπερναμε ????????

    11. καζάνι που βράζει τα πρόβατα…ψάχνουν για καινόυργιο γόνο να ψηφίσουν
      συντηρούν 3 οικογένειες για κοντά 50 χρόνια με πολυ μικρά διαλειμματα για ξεκάρφωμα

    12. Aντε επιτελους ραγιαδες Ελληνες, ξυπνειστε. τι αλλο περιμενετε?Ο πολεμος ειναι ολοφανερος,Θανατος στους
      Ελληνες, ζωη στους Νεοταξιτες λαθρο…! Εδω και τωρα αντισταση για το μελλον της πατρδιος μας, των παιδιων μας, της πιστεως μας , της ιδιας μας της ζωης!!!!!!!!! Φτανει πια ο χαβαλες, ωρα για δραση..! Νυν υπερ παντων ο αγων!!!!!!!!!!!
      Υ,Γ. Ολα τα μετρα αφορουν ΜΟΝΟ τους Ελληνες, αυτο μη το ξεχνατε…!!!!

    13. ΠΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ 40ΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΩΘΗΚΑΝ.

    14. Όλοι τους αυτοί για κάθε τσίμπημα που γίνεται πρέπει να παίρνουν ποσοστά.
      Δεν εξηγείται αλλιώς η λύσσα που έχουν.

    15. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥ ΑΡΕ ΚΟΥΛΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

    16. Φασιστες
      Αδίστακτοι
      Εκλογές τώρα
      Μαυριστε τους,τα τομάρια

    17. κουλα και λοιπα κομματοσκυλα της 3ης Ελληνικης δημοκρατιας να μην σωσετε!!ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ!!

    18. Οι άνθρωποι που ασκούν εξουσία ως κυβέρνηση της Ελλάδας δεν νομιμοποιούνται να κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων και να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό. Αντιθέτως διαπράττουν αδίκημα σοβαρότατο.
      ΔΕΝ έχουν πια το λαϊκό έρεισμα για άσκηση εξουσίας, δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό, γιατί ανακοινώνουν ανήθικες και άδικες αποφάσεις ενάντια στο κοινό καλό του Ελληνικού λαού και δεν τηρούν το Σύνταγμα της Ελλάδας.
      Να ακυρώσουμε στην πράξη τις ανήθικες ενέργειες της ομάδας των πολιτικών που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα μας.
      Είμαστε κύριοι του εαυτού μας και οποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος εκβιασμός για ιατρική πράξη είναι αντισυνταγματική και ανήθικη ενέργεια.
      Αντίσταση στους εχθρούς της Ελλάδας που πήραν με ψέματα της εξουσία, ανατρέψτε τους με κάθε μέσο, υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδας. Ελευθερία – Ισότητα.

    19. Και δηλαδή θα τους αφήσουμε ανενοχλητους να κάνουν ότι γουστάρουν; γιατί κανείς δεν ξεσηκωνεται; όλο λόγια είναι.οταν τελειώσουν τα μπάνια, θα έχει τελειώσει και η ζωή μας. Ένας ήρωας υπαρχει να βγει μπροστά;

    20. Πολιτικές απαρτχάιντ. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δε συμβαίνουν αυτά. Ήδη η Βρετανία ανακοίνωσε χθες πως δε χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο σε μαζικές εκδηλώσεις, ουτε θα υφίσταται διαχωρισμός των πολιτών.

    21. Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι; Πολλοί φαντάζομαι. Στάση πληρωμών στην Εφορία, δεν θα πληρώνουμε εμείς τον παχουλό μισθό του Σκέρτσου και των άλλων κουράδων. Να δούμε μετά πως θα το παίζουνε νταβατζήδες.

    22. Ο πασοκος ο Σκερτσος αφου εφαγε με το πασοκ τωρα τρωει και με την ΝΔ.Μαζι με τον αλλο πασοκο τον Γεραπετριτη τον συνεργατη του Μητσοτακη και μαζι με τον αλλο πασοκο τον Μοσιαλο.Ολο το πασοκ μαζψε ο Μητσοτακης.Απορω τι ψηφισανε οι νεοδημοκρατες πασοκ η νδ.

    23. Μπράβο, υποχρεωτικός εμβολιασμός για το παπαδαριό! Και τους αγιορείτες!

    24. Να εμβολιαστούν όσοι κοπρίτες μπατριώτες πήγαν στα (δήθεν) συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με τα λάβαρα του μπορντελο-βυζαντίου, τις αποκριάτικες στολές μακεδονομάχου και τις φωτογραφίες του μασώνου Μελά. Αυτοί οι μπατιρόβλακες ψήφισαν με τα δύο χέρια Μιζοτάκη αυτούς να κάτσει στο καρεκλάκι για να τρυπήσει.

      Οι λογικοί μορφωμένοι άνθρωποι που δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε με πειραματικά δηλητήρια και δεν είμαστε ούτε ούγγανοι μπατριώτες ούτε χριστιανοταλιμπάν δε φταίμε σε κάτι.

      1. Τι λες ρε παπαρούνα.???? .. η ζεστη φταιει σε χτύπησε ασχημα βλεπω… !!!

      2. Εσύ λογικέ, μορφωμένε, άπατρι και άθεε να μιλάς για τον εαυτό σου και να αφήσεις τους άλλους ησύχους. Επίσης, σου υπενθυμίζω, λογικέ, μορφωμένε, άπατρι και άθεε, πως και η αξιωματική αντιπολίτευση σύμπασα διαφημίζει τα εμβόλια και προσπαθεί να τα επιβάλλει. Και τέλος, λογικέ, μορφωμένε, άπατρι και άθεε σου υπενθυμίζω ότι ο Κούλης σε αγαστή συνεργασία με τον Αλέξη επέβαλαν την συμφωνία των Πρεσπών και πως οι όμοιοί σου και εσύ είστε οι ταλιμπάν, διότι οι χριστιανοί και οι πατριώτες φάγανε το ξύλο και τα ληγμένα χημικά και όχι το αντίστροφο. Και πως όλοι αυτοί που καθιστούν υποχρεωτικό σιγά-σιγά τον εμβολιασμό είναι α) λογικοί, μορφωμένοι, απάτριδες και άθεοι (Σακελλαροπούλου, Κούλης, Τσίπρας, λοιμωξιολόγοι και λοιποί) και πως β) αυτοί είναι οι πραγματικοί ταλιμπάν. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    25. Στην ουσία μας λένε ότι μας θεωρούν περιουσιακά τους στοιχεία για να μας μπήγουν ό,τι θέλουν χωρίς τη συναίνεση μας και ότι μας έχουν για σκουπίδια. Επίσης ότι δεν τους ενδιαφέρει να παραβιάσουν το σύνταγμα,τους νόμους,τις διεθνείς συμβάσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου.

    26. Είναι το σχέδιο εξ’αρχής. Απλά δεν ήθελαν να το φανερώσουν εξ’αρχής. Όπως ο Χίτλερ έλεγε σ’αυτούς που έστελνε στους θαλάμους αερίων ότι πάνε για μπάνιο.

    27. Πρεπει ο Χιος να μπει μπροστα. Δεν βλεπω καποιον αλλον. Βλεπω επισης την Ελλαδα σε λιγο αμα συνεχισει να ειναι ο Κολεξ πρωθυπουργος εμφυλιο χειροτερο απο το 45-49

    28. παιδια ηρθε η ωρα για ενοπλο αγωνα αυτοι ειναι χειροτεροι των χειροτερων ηρθε η ωρα τους

    29. πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο…. Μην διαβάζετε αθρα που λένε ψέματα παρακαλώ να μου ανεβάστε το σχόλιο μου…

      1. ευτυχώς που στο ανέβασαν το σχόλιο σου να γελάσουμε και λίγο!και για δείξε μας κυβερνητικό τρολάκι τα άρθρα που λένε αλήθειες…χαχαχαχαχ αυτά του αφεντικού σου του κούλη και των μούφαλοιμοξιολόγων του??

      2. Τι λες ρε καφρε ινδικο χειρίδιο!!! Καντο στο πατο σου και παψε να παρακαλας οσους δεν θελουμε. Αντε σαλτα και .. πρωι πρωι!

    30. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ , ΠΑΙΑΙΑΙ ΔΙΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ,ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ

    31. Φανταστειτε ποσο ασφαλες ειναι το εμβολιο,που πρεπει να σε απειλησουν για να το κανεις…..!!!!!!

    32. Κοντοζυγωνει η ώρα τους. Αρκετά τους ανεχτηκαμε. Ουυυυυυυστ απο δω κοπρόσκυλα !

    33. Χεστηκαμε θα τα κλείσουμε όλα δεν θα ξαναπληρωσουμε ούτε ένα ευρώ σε φόρους. Να πάτε να τα πάρετε από τους μπολιασμενους. Καριολιδες ε καριολιδες.

    34. Καλημέρα παιδιά άποψη δική μου πρέπει ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί,, είναι λάθος να γίνει lockdown με απλά λόγια η οικονομία θα χρειαστεί ένα μνημονίο αχρείαστο,,,πρέπει να ακούμε τους ειδικούς τους επιστήμονες και όχι κάποιους άλλους

      1. ο Κούλης είσαι ή ο Γιώργος….ναι ναι θα εμβολιαστούμε αφού ψοφίσεις τότε ναι
        κάνεις βίζιτ@ σε όλους στο Μαξίμου ή αποκλειστικά μόνο στον Κούλη

      2. Τοσα χρονια που κανεις αυτο που σου λενε,ζεις καλυτερα;μηπως εισαι πιο ελευθερος ;μηπως το μελλον σου και τον παιδιων σου θα ειναι πιο λαμπρο;Ο εμβολιασμος ειναι επιλογη του καθενος. Κρατα την αποψη σου για σενα.

    35. Εγώ το έγραψα Μακελειό σε σχόλιο προχτές και δε το ανέβασες… Γιατί; Σου φάνηκε υπερβολικό και “παράνομο”; Τι έγραφα; Πως αυτή η κυβέρνηση έχει κηρύξει το πόλεμο στον ελληνικό λαό. Έχουμε πόλεμο έγραφα, και μερικές μέρες μετά, το βάζεις τίτλο. Έρχεσαι στα λόγια μου δηλαδή.

      ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Ευτυχώς που το καταλάβατε. Αυτό το κράτος πλέον είναι κυβέρνηση κούισλινγκ. Δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, ελληνόφωνους υπουργούς έχει απλά. Έχουν κηρύξει βιολογικό πόλεμο κατά του ελληνικού λαού.

      Τι άλλο θες δηλαδή να σου πουν; Σου λένε πως θα σε κλείσουν με νόμο να μη μπορείς να δουλέψεις, αλλά δε θα σου δίνουν και επιδόματα. Δηλαδή σου λένε κατάμουτρα πως θα σε εξοντώσουν βιολογικά. Και μάλιστα αντί να σε σκοτώσουν ανθρωπιστικά, με τουφεκισμό ή αγχόνη, θα σε σκοτώσουν αργά και βασανιστικά από τη πείνα και την εξαθλίωση. Αυτό το πράγμα αν τελικά το κάνουν, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και σε απειλούν από τα πιο επίσημα χείλη πως θα το κάνουν σύντομα. Άρα ο λαός πλέον νομιμοποιείται ακόμη και τα όπλα να πάρει κατά αυτής της κυβέρνησης. Όταν μια κυβέρνηση γενοκτονεί το λαό που κυβερνάει, έχει χάσει πλέον κάθε νομιμότητα. Και όσοι δικαστικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, στηρίζουν αυτή τη κυβέρνηση, είναι επίορκοι. Τελεία και παύλα.

    36. Ο κλοιος σφίγγει!Αντιστεκόμαστε σθεναρά αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μαζική αντίδραση!Πρέπει να οργανωθούμε!!Θα περιμένουμε μέχρι η παράνοια να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα??

    37. Λοιπον υπαρχει δικαιοσυνη σ αυτη τη χωρα η οχι να καλεσει αυτο το καθηκι?…καταρχας ο υπεχρωτικος εμβολιασμος οποιουδηποτε ειναι παρανομος και αντισυγματικος, διοτι προκειται για ιατρικη πραξη στο σωμα σου και χρειαζεται την συγκαταθεση σου, απο κι ωσπου αυτο το υποκειμενο και ο τρισκαταρατος πρωθυπουργος απειλει ελληνες πολιτες και τους δωροδοκει? ..κτηνη..δευτερον τα εμβολια εχουν μεχρι το 2023 δοκιμαστικο χαρακτηρα απο τον παγκοσμιο οργανισμο φαρμακων οποτε δεν μπορει να ισχυσει κανενας υποχρεωτισμος, γι αυτο και κανεις στην ευρωπη δεν εξαναγκαζει κανεναν να εμβολιαστει μονο αν το επιθυμει ο ιδιος. αλλα φυσικα χωρις η εταιρεια η κανεις αλλος να ανλαμβανει καμια ευθυνη παρενεργειων γνωστα αυτα…μην μασατε δεν μπορουν να κανουν τιποτα…οι εισαγγελεις που ειναι?να τους πανε στα δικαστηρια για απειλες και συκοφαντιες?και προπαντων για παραβιαση του νομου περει ιατρικης πραξης στο σωμα του καθενος ποσο μαλλον οταν απειλουν με υποχρεωτικο εμβολιασμο..που το βρηκανε αυτο?…αντισταθειται παρτε τις ζωες στα χερια σας το μονο οπλο που εχουν ειναι ο φοβος και η τρομοκρατια τελειωνουν τα ψωμια τους..κουλη προδοτη σιχαμερο ανθρωπακι τελειωνεις

    38. ανακινωθηκε την δευτερα απο ΟΞΦΟΡΦΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ AstraZeneca ,ΚΑΙ ΤΟ Pfizer γραφτηκε σε ισπανικες και βραζιλιανικες εφημεριδες θα κανουν και τριτη δοση για υπερενισχηση οργανισμου ,,ειμαι πολυ καλα ενημερωμενη ,,,,,,

    39. Τις πειραματικες ενεσεις μεταλαξης να τις βαλετε στον πατο σας σιχαματα!!

    40. καλα ενταξει κατσε να επιβιωσουν μεχρι το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ η κυβερνηση εχουμε δικεωματα οι ανεμβολιαστοι πολλα εφοσον οι εμβολιασμενοι πηραν το δηλητηριο κατι που το ειχε επισημανει η ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑς ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΗΣΕ Ως ΣΥΝΗΘΩς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 5 μηνες αργοτερα ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥς ,,,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ,,,,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΙΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕς ΤΑΒΕΡΝΕς ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ πιστεω να πεσουν

    41. ΣΚΕΡΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΑΦΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ.

    42. Ωραία τα λες Χίο, αλλά πρέπει να υπάρξει μια πρόταση ! Κάποιο κίνημα που να οργανωθούμε, το οποίο να έχει μέσα ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και γενικά ανθρώπους με κύρος που να μπορούν να την βγούνε σε αυτά τα λαμόγια! Εδώ και τώρα εγώ δηλώνω ότι θα έμπαινα μπροστά και θα σκότωνα κάθε νεοδημοκράτη και συριζαιο που θα μου στερούσε τις ελευθερίες ! Ξυπνάτε ραγιάδες

      1. Μαζί σου, πρέπει να ξεσηκωθούμε, δεν παει αλλο

        1. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΤΥΧΩΣ ΩΣ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ …ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ …ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ…

        2. Ο κ. Αντώνης Παπαντωνίου( ναύαρχος ε.α.-νομικος) έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πατριώτες για συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σάββατο-Κυριακη 3-4 Ιουλίου 7-10 μ.μ. στα Προπύλαια. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

        3. Αντε ρε κοτες τι περιμενετε ? Προσοχη ομως μη τους σκωτωσετε ολους οπως με τα μνημονια… Κοτες λυρατες.

      2. δηκιγοροι-επιστημονες……-επιχειρηματιες!!!(ουδεν σχολιο)

        οπως ακριβως δλδ ο κολοκοτρωνης…… ο λεωνιδας…… ο παπαφλεσσας….ο καραισκος………..
        με το καλαμακι στο στομα θα μεινετε.

    43. Το προβλημα της χωρας ητανε η Χ.Α ..ο Τσιπρας ητανε λιγος ….φατε Δημοκρατια τωρα…!!

    44. να το βαλουν στο κωλο τους το εμβολιο .εγω στο σωμα μου τσιπαρισμα δεν βαζω.για να επιμενουν ετσι καποιο λακο εχει η φαβα

    45. Ο/Η οι κατάρες του κόσμου να φέρουν συμφορές και τρισέγγονά σας λέει:

      το θέμα δεν είναι οτι έχουμε σιχαθεί τον ηλίθιο κούλη που είναι όλοι τους ψυχάκηδες, το θέμα είναι και τα ζώα της αντιπολίτευσης. Ηλίθιε αλέξη κι εσύ, γιατί δεν καταθέτεις πρόταση μομφής εναντίον της Κούλας??Αλλά τι λέμε τώρα, αφουθ μαζί είστε στο κόλπο.

        1. TΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

    46. ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΡΗΣΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ;

      1. Αυτό δεν νοιάζει τα αφεντικά τους. Αυτό που τους νοιάζει είναι να ΜΗΝ υπάρχουν Έλληνες Χριστιανοί για να γίνουν οι άλλες προφητείες που επιρρεάζουν τον πλανήτη.
        Είναι απλό. Χωρίς Έλληνες Χριστιανούς δεν υπάρχει Θεια επέμβαση και χωρίς Θεία επέμβαση θα κάνουν ο,τι θέλουν στον πλανήτη για τον αιώνα τον άπαντα. Αυτό τους υποσχέθηκε ο Σατανάς.

        Γι αυτό βάλθηκαν να αποδομήσουν την Εκκλησία ώστε να αποδομηθεί η Θρησκεία ώστε να μην υπάρχουν Έλληνες Χριστιανοί. Και όσοι υπάρχουν ρίξε μπόλια, κλπ ώστε να μην μείνει κανείς.

        Αλλά με αυτό αυτο-ενεργοποιούν (self fulfill) οι ίδιοι τις προφητείες!!!!
        Και οι προφητείες είναι εκεί για να γνωρίζουμε τι θα γίνει και να αλλάξουμε δρόμο μόλις δούμε τα σημεία.
        Ο Θεός δεν είναι τιμωρός, Πατέρας είναι και θέλει να μας σώσει ΟΛΟΥΣ. Γι αυτό προτοιμά να βγουν οι προφήτες του αναληθείς παρά να εκτελεστούν.
        Αλλά το όλο θέμα είναι η κότα με το αβγό.

    47. Κι ακόμα ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με τη φραπεδούμπα και το τηλεκοντρόλ για το Νετφλιξ στο χέρι. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;;;
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ 3 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!
      Είναι ΕΘΝΙΚΟ καθήκον μας, πάνε να μας αφανίσουν, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    48. Καλημέρα γλυκούλια!! Θα καούμε και σήμερα!!
      Ούτε ένα καλοκαίρι σαν άνθρωποι δε μας αφήνουν να περάσουμε οι βρωμιαρηδες!!
      Συνεχείς απειλές, εκβιασμός και ψυχολογικός και οικονομικός πόλεμος!!
      Καταραμένοι να είναι στους Αιώνες των Αιώνων!!

    49. Για τα πακι-βιαστες και τις μαντηλορασοφορες με τα δέκα παιδιά θα ισχυει το ίδιο ή μόνο εγώ το προβατακι ο Έλληνας θα τα φάω όλα αυτά στη μάπα??

      1. το προβατακι ο Έλληνας, διοτι η “””μαντηλορασοφορες”” γεννοβολανε σαν τις κουνελες και τα προβατακια οι ελληνες θα τρωγοντε απο αυτους που δεν τρωνε χοιρους. η ελλαδα και γενικως η ευρωπη εχει μουσουλμανοποιηθει εδω και πολυ καιρο……………….. αντε και με την σαρια στον σβερκο σας και οποιος δεν θα υπακουει “”τα πακι-βιαστες”” ειναι διπλα σας και θα καθαριζουν τους ανυπακουους……

    50. ειναι πολυ επικινδυνοι
      προετοιμαζονται για επιθεση
      εχουν μετα-θανατια συμβολαια………. με αλλοειδη οντοτητες……

      με το καλαμακι στο στομα σας πιανουν,ως αναμενομενο

    Comments are closed.