ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1988 (!) ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-andreas2

    Εμείς τα γράψαμε και τα αποκαλύψαμε εγκαίρως και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός Κούλης Μητσοτάκης, παρά τα πυροτεχνήματά του, έχει αναλάβει να εκτελέσει κατά γράμμα την προδοτική “Διαθήκη” του πατρός του για τα εθνικά θέματα και πιο ειδικά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Κι η ανακοίνωση από το βήμα της Βουλής για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αλλά μόνο προς τα δυτικά, προς το Ιούνιο, παρά τους πληρωμένους πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες από τους γαλάζιους παπαγάλους και τα μπουκωμένα με εκατομμύρια συστημικά μέσα προπαγάνδας, δεν είναι στην πραγματικότητα παρά ένα βήμα προς την κατεύθυνση της μεγάλης προδοσίας!

    “Και τι σχέση μπορεί να έχει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την απόφαση που ανακοίνωσε ο Κούλης;” θα αναρωτηθεί εύλογα κανείς. Κι όμως έχει και με το παραπάνω. Αυτό το οποίο εξήγγειλε κατά τη συζήτηση για την επικύρωση των δύο πρόσφατων συμφωνιών με την Ιταλία και την Αίγυπτο είναι “copy paste”, δηλαδή πιστό αντίγραφο, των μειοδοτικών θέσεων που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Και μάλιστα από την δεκαετία του 1980, για να μην πάμε και πιο πίσω…

    Ένα “ξεχασμένο” ιστορικό ντοκουμέντο, το οποίο φέρνουμε σήμερα στην επικαιρότητα, αποδεικνύει δυστυχώς με το πιο περίτρανο τρόπο ότι το αίμα της προδοσίας -αν όχι οτιδήποτε άλλο και με οποιονδήποτε άλλο- πέρασε από τον ένα Μητσοτάκη στον άλλο. Από τον Κωνσταντίνο στον Κυριάκο. Αυτό τουλάχιστον τους συνδέει. Για τα άλλα, υπάρχουν τα γνωστά ερωτήματα…

    Το 1988 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κούλης ήταν μόλις 20 ετών κι ήταν ακόμη ένα κολεγιόπαιδο που όπως λένε οι συνομήλικοί του μόλις είχε αρχίσει και να σκέφτεται καθαρά για λόγους “κληρονομικού δικαίου” ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί κι αυτός με την πολιτική.

    Το 1988 ήταν και μια πολύ κρίσιμη χρονιά για τα εθνικά θέματα και -πιο ειδικά και τότε- για τα ελληνοτουρκικά. Τον Μάρτιο της προηγούμενης χρονιάς είχε σημειωθεί η κρίση στο Αιγαίο και η παρ’ ολίγον πολεμική σύρραξη όταν βγήκε το τουρκικό πλοίο “Σισμίκ” -κάτι σαν το σημερινό Ορούτς Ρέις- εστάλη να διεξάγει έρευνα στην περιοχή της Θάσου – όπου από το 1973 ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου- με συνοδεία πολεμικών πλοίων. Μετά την κρίση αυτή και τον “μη πόλεμο”, όπως ονομάστηκε, ακολούθησε η συνάντηση Παπανδρέου – Οζάλ στο Νταβός τον Φεβρουάριο του 1988 για την οποία είχε πει κατόπιν ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός το περίφημο “mea culpa”.

    Λίγο καιρό αργότερα, στην ελληνική Βουλή έγινε μια θυελλώδης συζήτηση με αφορμή όλες αυτές τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Και τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σηκώθηκε και έκανε μια πρόταση η οποία είχε προκαλέσει, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ της εποχής, αίσθηση.

    Θέλοντας να κατηγορήσει τον Παπανδρέου, υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει έρευνες και γεωτρήσεις μόνο προς τα δυτικά, προς το Ιούνιο, εκεί δηλαδή όπου δεν υπήρχε -και δεν υπάρχει- καμία αμφισβήτηση από την πλευρά της Τουρκίας. Είχε προτείνει με άλλα λόγια το 1988 ακριβώς αυτό που τώρα -το 2020- θέτει σε εφαρμογή ο υιός Κούλης με τα χωρικά ύδατα ο καθορισμός των οποίων συνδέεται άμεσα και με την υφαλοκρηπίδα.

    Ύστερα από αυτόν τον ύπουλο ελιγμό του Κων. Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις αναφέροντας και ως δήθεν …ακίνδυνο παράδειγμα τον Αμβρακικό Κόλπο, ακολούθησε ένα ομηρικό ξεφτίλισμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος με ένα μείγμα ειρωνείας και συγκεκριμένων στοιχείων τον έστειλε στο καναβάτσο.

    mhtsotakhs-papaxelas

    Μεταξύ άλλων του είχε απαντήσει: “Εκάματε μιαν πολύ ευφυή πρόταση σχετικά με την υφαλοκρηπίδα. Είπατε πως αν πάμε στον Αμβρακικό, αυτό αφορά την Τουρκία; Γιατί θα εμπλακεί η Τουρκία; Δεν μπορούσαμε με άλλα λόγια σε χώρους που είναι απολύτως δικοί μας, με κάθε έννοια του όρου υφαλοκρηπίδα, να κάνουμε έρευνες και γεωτρήσεις; Η απάντηση είναι κ. Μητσοτάκη ότι, εφόσον κάνετε οτιδήποτε, χαρίζετε τον υπόλοιπο χώρο σε εκείνους. Αυτό σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σας; Εάν αρχίσουμε δηλαδή εμείς να διαλέγουμε σημεία που δεν θίγουν την Τουρκία, τότε παραδίδουμε το υπόλοιπο εις την Τουρκία. Υπάρχει νομικό προηγούμενο. Αυτές είναι οι προτάσεις σας…”.

    —————————— —————-

    Έχοντας τεράστια σημασία η αναφορά του σε “νομικά προηγούμενα, αποφάσεις δηλαδή διεθνών δικαστικών οργάνων που σε τέτοιες περιπτώσεις δέχονται ότι τα “υπόλοιπα” είναι αμφισβητούμενα, επιβεβαιώθηκε -μετά θάνατον- και από τις πρόσφατες εξελίξεις: Είδαμε ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας από την κυβέρνηση του Κούλη με την Αίγυπτο, η περιοχή που ανατολικά του 28ου μεσημβρινού έμεινε εκτός είναι αυτή στην οποία έχει εισβάλει ο Σουλτάνος μέχρι και σήμερα με το Ορούτς Ρέις και την έχει καταλάβει!

    Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι αυτά για τα οποία πανηγυρίζει ο Κούλης ότι δήθεν “μεγαλώνουν” την Ελλάδα, στην πραγματικότητα την μικραίνουν. Κι αφού χάρισε -όπως προφητικά είχε πει στον πατέρα του το 1988 ο Αν. Παπανδρέου- το ανατολικό Αιγαίο όσον αφορά τις θαλάσσιες ζώνες, τώρα τους το χαρίζει και για την αιγιαλίτιδα ζώνη. Κάνοντας την επέκταση στα 12 νμ μόνο στο Ιόνιο, ντε φάκτο νομιμοποιεί την αμφισβήτηση των Τούρκων για το Αιγαίο.

    —————————— ———————-

    Όλα αυτά θα μπορούσαν να επιδέχονται ενδεχομένως και μια κάπως διαφορετική προσέγγιση, πιο θετική για τις κυβερνητικές προθέσεις. Δυστυχώς όμως αυτό που ανακοίνωσε χθες ο Κούλης Μητσοτάκης είναι η εφαρμογή του πρώτου εδαφίου της προδοτικής Διαθήκης του πατρός του την οποία αποκαλύψαμε πρόσφατα.

    Στο βιβλίο – διαθήκη με τον τίτλο “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”, που κυκλοφόρησε ως …παρακαταθήκη στο γιο του μετά το θάνατό του, έχει πει επί λέξει στον Αλέξη Παπαχελά για τα ελληνοτουρκικά και τη σύναψη συμφωνίας με την Άγκυρα:

    “Οι βασικές παράμετροι μιας συμφωνίας είναι απλές, πολύ απλές. Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό. Και περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να χαράξει τη γραμμή. Ο εναέριος χώρος, τα 10 μίλια, είναι τρέλα, ελληνική τρέλα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο. Όσον αφορά τα σχέδια πτήσεως, είναι αστείο να λέμε ότι ζητούμε από τους Τούρκους σχέδια πτήσεως όταν οι Αμερικανοί δεν δίνουν. Κανένας δεν δίνει. Γιατί να δίνουν οι Τούρκοι δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί πρέπει εμείς να σταματούμε τα τουρκικά αεροπλάνα; Είναι τρελό αυτό που κάνουμε, είναι εγκληματικό αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να συμφωνήσουμε. Δεν υπάρχουν διαφορές”.

    Συνδυάζοντας την  ανακοίνωση του Κούλη με το υπόλοιπο περιεχόμενο της πατρικής Διαθήκης καταλαβαίνουμε πολύ καλά λοιπόν τι πάει να επακολουθήσει…

    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Eπειδη ορισμενοι δεν ξερουν ιστορια,θα τους ενημερωσω ο κωνσταντινος μητσοτακης ποτε δεν ηταν ΔΕΞΙΟΣ ειχε κομμα τους φιλλευλεθερους την αρχηγια στην ΝΔ του την εδωσε ο ευαγγελος ΑΒΕΡΩΦ Ο
      ,οποιος και αυτος καταβολες ηταν απο τους φιλελευθερους του ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    2. Φταίει το γονίδιο και η κληρονομικότητα.. Φυσικοί νόμοι της ευγονικης…

    3. Ο Ελληνικός λαός έχει σοφές παροιμίες.Το μήλο πέφτει κάτω από τήν μηλιά.Οι Μητσοτάκηδες έχουν τήν προδοσία στό DNA τους.Ο σκατοψύχης Μητσοτάκης κατέδιδε αντάρτες στήν Κατοχή στούς Γερμανούς.Τόν μεγάλο
      Σέρβο πατριώτη Μιλόσεβιτς τόν πρόδωσε στούς Αμερικανούς όταν τού πρότεινε νά μοιραστούν το γyφτοκράτος τών Σκοπίων.Τόν γεροπροδότη τόν κήδεψαν μέ τήν ελληνική σημαία.Μαγάρισε τό εθνικό μας σύμβολο.Η αράπισσα η ψηλογκαμήλα η Ντοράκλα βλέπει τόν τουρκομογγόλο Ερντογάν καί οργάζεται.Ο γουρλομάτης ακολουθεί τά αχνάρια τού πατέρα του.Πουλάει τήν Ελλάδα μπίρ παρά σνα νά πουλάει τά βρακιά της Μαρέβας.
      Γιάννης Λάκων

    4. Σήμερον, τά Ιερά σήμαντρα, ηχούν, ουχί πένθιμα αλλά χαρμοσύνως, εις Άγιον Όρος, Αγίους Τόπους καί όπου αλλού εις Ορθόδοξα κράτη, εορτάζεται η Κοίμηση, Ανάσταση καί Μετάσταση (ψυχοσωματικώς) εις Ουρανούς Τής Πανυπέρευλογημένης καί Αειπαρθένου Μητρός Τού Ενανθρωπήσαντος Θεού Δημιουργού. Έτη καλά καί ψυχοσωτήρια νά έχουν όσοι αδελφοί καί αδελφές Ορθόδοξοι Χριστιανοί έλαβον τήν μεγίστη τιμή νά ονομάζονται Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δέσποινα, Μαριάμ (‘ή Μαρία). Η τεράστια αύτη τιμή εστί (καί πρέπει νά είναι) συνυφασμένη εξ απολύτου υποχρεώσεως καί καθήκον πρός Τήν Θεομήτωρ καί εν προεκτάση πρός Τόν Θεόν, διότι ως ο Άγιος Πατήρ Ιωάννης Χρυσόστομος συμβουλεύει καί υπαγορεύει λέγων:::: «τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου».(Ο νοών νοείτω καί ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω). Όσον αφορά τούς γυρολόγους καί φαφλατάδες μισέλληνας πολιτικούς, ως γνωστόν ο Ισοκράτης ήτο φιλόσοφος καί άριστος ρήτωρ ο οποίος διατηρούσε ρητορική σχολή εν Αθήναις. Κάποιος νεαρός, γόνος ευπόρου καί γνωστής Αθηναϊκής οικογενείας ήτο γνωστός διά τήν φλυαρία του.Απεφάσισε ο νεαρός νά εγγραφή εις τήν ρητορική σχολή τού Ισοκράτους, όταν όμως τόν ακούει μέ έκπληξη νά τού ζητά διπλάσια δίδακτρα απ’εκείνα τά οποία επλήρωνον οι άλλοι σπουδασταί απορημένος ερωτά τόν ρητοροδιδάσκαλον:::: — μά διατί ζητείς εξ εμού διπλάσια δίδακτρα;;;;δέν είναι άδικο αυτό;;;; ΟΧι,τού απεκρίθη ο σοφός Ισοκράτης, ουκ έστι διόλου άδικο,διότι δι’εσέ θά χρειαστεί νά δαπανήσω διπλό κόπο.Δέν θά σού διδάξω μόνον πώς νά ομιλείς ορθώς καί ωραία αλλά θά σέ διδάξω κυρίως καί πώς νά …..,σιωπαίνης!!!!! Αυτό τό διδακτικό γεγονός αρμόζει εν τή εποχή ημών, όπου όλοι ομιλούν καί ουδείς ακούει, ώστε εις συγκέντρωση (μικρού ‘ή μεγάλου κύκλου) νεοελλήνων δημιουργείται ΤΟ αδιαχώρητο καί η εξαίσια ……χάβρα τών ιουδαίων!!!!!! Ειδικά μεταξύ τών, εν προκειμένω, φαφλατάδων,υπερφίαλων δημαγωγών πολιτικών τής νεοτέρας Ελλάδος, συναγωνίζονται προεκλογικώς, ποίος θά διανθίσει τά μεγαλύτερα ψεύδη πείθοντας καί αποσπώντας ψήφους τού λαού καί κατόπιν, όταν αρπάξουν τήν ….. κουτάλα τής εξουσίας!!!!!! αγωνίζονται πώς θά καταπροδώσουν τά ιδανικά Πίστεως καί Πατρίδος θεσμοθετώντας νόμους όλο καί περισσότερο επιβλαβείς πρός τήν ηθικοπνευματική υπόσταση τού λαού καί γενικώς τής υπάρξεως τού κράτους, τό οποίον, έμμεσα ‘ή καί άμεσα …..κατόρθωσαν (εάαααααν δύναται νά χαρακτηριστεί ως ….κατόρθωμα!!!!!) νά εισάγουν καί υποδουλώσουν τήν Πατρίδα ημών, οι μέν άθεοι πολιτικοί εις τά γαμψά καί αιχμηρά νύχια τών αθέων κρατών καί τελευταίως τήν γερμανοευρώπη, οι δέ μισθωτοί καλοπαιρασάκηδες κρατικοί υπάλληλοι εκκλησιαστικοί τού νεοφράγκικου, τήν σχισματική των εκκλησία εις τά γαμψά νύχια τής παναιρέσεως τού οικουμενισμού, ο οποίος (οικουμενισμός) εστίν ο τελευταίος καί πλέον γνήσιος πρόδρομος τού αναμενομένου καί κατηραμένου αντιχρίστου. Διά τούτο καί ο Ιερός Χρυσόστομος λέγει ότι ::: «τό σχίσμα ανένδεκτον εστίν ίνα μή καταλήξει εις αίρεση». Εν κατακλείδι, εύχομαι καί πάλι εις τούς εορτάζοντας τήν παμμεγίστη Εορτή Τής Μεγαλόχαρης, νά πορεύονται υπό τήν Θείαν Της Σκέπη καί προστασία. Ο Κύριος καί Θεός καί Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός νά σάς ευλογεί.

    5. Τά Ιερά σήμαντρα, σήμερον ηχούν, ουχί πένθιμα αλλά χαρμοσύνως, εις Άγιον Όρος, Αγίους Τόπους καί όπου αλλού εις Ορθόδοξα κράτη, εορτάζεται η Κοίμηση, Ανάσταση καί Μετάσταση (ψυχοσωματικώς) εις Ουρανούς Τής Πανυπέρευλογημένης καί Αειπαρθένου Μητρός Τού Ενανθρωπήσαντος Θεού Δημιουργού. Έτη καλά καί ψυχοσωτήρια νά έχουν όσοι αδελφοί καί αδελφές Ορθόδοξοι Χριστιανοί έλαβον τήν μεγίστη τιμή νά ονομάζονται Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δέσποινα, Μαριάμ (‘ή Μαρία). Η τεράστια αύτη τιμή εστί (καί πρέπει νά είναι) συνυφασμένη εξ απολύτου υποχρεώσεως καί καθήκον πρός Τήν Θεομήτωρ καί εν προεκτάση πρός Τήν Θεόν, διότι ως ο Άγιος Πατήρ Ιωάννης Χρυσόστομος συμβουλεύει καί υπαγορεύει λέγων:::: «τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου».(Ο νοών νοείτω καί ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω). Όσον αφορά τούς γυρολόγους καί φαφλατάδες μισέλληνας πολιτικούς, ως γνωστόν ο Ισοκράτης ήτο φιλόσοφος καί άριστος ρήτωρ ο οποίος διατηρούσε ρητορική σχολή εν Αθήναις. Κάποιος νεαρός, γόνος ευπόρου καί γνωστής Αθηναϊκής οικογενείας ήτο γνωστός διά τήν φλυαρία του.Απεφάσισε ο νεαρός νά εγγραφή εις τήν ρητορική σχολή τού Ισοκράτους, όταν όμως τόν ακούει μέ έκπληξη νά τού ζητά διπλάσια δίδακτρα απ’εκείνα τά οποία επλήρωνον οι άλλοι σπουδασταί απορημένος ερωτά τόν ρητοροδιδάσκαλον:::: — μά διατί ζητείς εξ εμού διπλάσια δίδακτρα;;;;δέν είναι άδικο αυτό;;;; ΟΧι,τού απεκρίθη ο σοφός Ισοκράτης, ουκ έστι διόλου άδικο,διότι δι’εσέ θά χρειαστεί νά δαπανήσω διπλό κόπο.Δέν θά σού διδάξω μόνον πώς νά ομιλείς ορθώς καί ωραία αλλά θά σέ διδάξω κυρίως καί πώς νά …..,σιωπαίνης!!!!! Αυτό τό διδακτικό γεγονός αρμόζει εν τή εποχή ημών, όπου όλοι ομιλούν καί ουδείς ακούει, ώστε εις συγκέντρωση (μικρού ‘ή μεγάλου κύκλου) νεοελλήνων δημιουργείται ΤΟ αδιαχώρητο καί η εξαίσια ……χάβρα τών ιουδαίων!!!!!! Ειδικά μεταξύ τών, εν προκειμένω, φαφλατάδων,υπερφίαλων δημαγωγών πολιτικών τής νεοτέρας Ελλάδος, συναγωνίζονται προεκλογικώς, ποίος θά διανθίσει τά μεγαλύτερα ψεύδη πείθοντας καί αποσπώντας ψήφους τού λαού καί κατόπιν, όταν αρπάξουν τήν ….. κουτάλα τής εξουσίας!!!!!! αγωνίζονται πώς θά καταπροδώσουν τά ιδανικά Πίστεως καί Πατρίδος θεσμοθετώντας νόμους όλο καί περισσότερο επιβλαβείς πρός τήν ηθικοπνευματική υπόσταση τού λαού καί γενικώς τής υπάρξεως τού κράτους, τό οποίον, έμμεσα ‘ή καί άμεσα …..κατόρθωσαν (εάαααααν δύναται νά χαρακτηριστεί ως ….κατόρθωμα!!!!!) νά εισάγουν καί υποδουλώσουν τήν Πατρίδα ημών, οι μέν άθεοι πολιτικοί εις τά γαμψά καί αιχμηρά νύχια τών αθέων κρατών καί τελευταίως τήν γερμανοευρώπη, οι δέ μισθωτοί καλοπαιρασάκηδες κρατικοί υπάλληλοι εκκλησιαστικοί τού νεοφράγκικου, τήν σχισματική των εκκλησία εις τά γαμψά νύχια τής παναιρέσεως τού οικουμενισμού, ο οποίος (οικουμενισμός) εστίν ο τελευταίος καί πλέον γνήσιος πρόδρομος τού αναμενομένου καί κατηραμένου αντιχρίστου. Διά τούτο καί ο Ιερός Χρυσόστομος λέγει ότι ::: «τό σχίσμα ανένδεκτον εστίν ίνα μή καταλήξει εις αίρεση». Εν κατακλείδι, εύχομαι καί πάλι εις τούς εορτάζοντας τήν παμμεγίστη Εορτή Τής Μεγαλόχαρης, νά πορεύονται υπό τήν Θείαν Της Σκέπη καί προστασία. Ο Κύριος καί Θεός καί Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός νά σάς ευλογεί.

    6. H ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΥ

    7. ….ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ,ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΑΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΟ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΟ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ….ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    8. Μπράβο στο μακελειό για τις έρευνες που κάνει κ για όλα αύτα που βγάζει στην επιφάνεια την ώρα που τα συστημικα μέσα γλύφουν τη κυβέρνηση για να πάρουν κάνα φράγκο.

    9. Προδοτες ΟΛΟΙ!
      Μη μου λετε για τον “Χαρισματικο Ηγετη” Α.Παπ, ο οποιος μοιρασε ψιχουλα στο λαο, ενω πισωπλατα στο Νταβος με τον Οζαλ υπεγραφε ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του ΑΙΓΑΙΟΥ, αυτο ακριβως που θα γινει σε λιγους μηνες!
      (αργοτερα το μετανοιωσε και ειπε το MEA CULPA, δινοντας στον εαυτο του συγχωροχαρτι!)
      Οι μαθητες στην Ιστορια πρεπει να διδασκονται οχι μονο για τους Ηρωες, αλλα πιο πολυ για τους προδοτες!!!

      1. Ρε φίλε ο Αντρέας τουλάχιστον ήταν αρσενικός δεν ήταν λουλού.

    10. Πείτε μου εσάς σας επιτρέπει να κάνετε κοινοποίηση, όταν το επιχειρώ εγώ μου βγάζει μήνυμα που λέει έχει επισημανθεί σαν ακατάλληλο περιεχόμενο

    11. με συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και παραχώρηση Καστελοριζου
      θα εορταστεί η συμπλήρωση 100ετής πορείας της προδοτικής δεξιάς στην Ελλάδα
      από την Μικρασιατική καταστροφή το 1922, την συνεργασία με τους καταχτητές το 1940
      την προδοσία της δημοκρατίας που άνοιξε την πόρτα στην δικτακτορία
      την προδοσία της Κύπρου, τη πώληση της Μακεδονίας (Κ.Μητσοταάκης “το όνομα των Σκοπίων δεν έχει καμία σημασία γιατί μετά από 10 χρόνια κανείς δεν θα το θυμάται”) κλπ
      100 χρόνια προδοτικής δεξιάς. μεγαλώνουμε την Ελλάδα

    12. Να συμπληρώσω στο σχόλιο το προηγούμενο που ελπίζω να ανέβασες οτι:
      Υπάρχει εδώ και χρόνια και η απόδειξη στο YouTube :
      Άννα ψαρουδα Μπενάκη Προλεγει την καταστροφή της Ελλάδος στον τοτε πρόεδρο της δημοκρατίας Κάρολο Παπουλια.

      1. Ακριβώς αυτό.
        Το παιχνίδι είναι στημένο και από πρίν ξεπουλημενο.
        Είναι παντού,μέσα στην πολιτική,στη δικαιοσύνη.στην αστυνομία,στο στρατό,στην εκπαίδευση κλπ.
        Έχουμε ακόμα να ζήσουμε τρελές καταστάσεις.

    13. Μας αρέσει δεν μας αρέσει τα πράγματα έχουν τραβήξει το δρόμο τους από πολύ παλιά.
      Ίσως εκεί κοντά, μεταξύ 1980 και 1990,ισως και πιο πριν.
      Η Αλβανία θα πάρει ένα κομμάτι από την πίτα και λίγο αργότερα θα μπει στην Ε.Ε.
      Τα Σκόπια μια από τα ίδια και μια από τα ίδια και η Τουρκία θα πάρει και αυτή ένα κομματάκι και θα μπει στην Ε.Ε.
      Ουτε πόλεμος προκειτε να γίνει.Ούτε θα ερθουν οι Ρώσοι με το χιλιαρμενο.
      Όλα είναι μπίζνες και μας δουλεύουν.
      Μασωνοι εδώ, Μασωνοι ανατολικά, νότια, δυτικά και βόρεια.

    14. Απολύτως δίκαιο με γνώμονα την μειοδοτική και προδοτική τακτική που ακολουθήσατε θα ήταν να σας κρεμάσει ο λαός στην πλατεία Συντάγματος.. Είστε τυχεροί μέχρι σήμερα.. Αύριο ίσως να μην είστε και Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα.

    15. Τι είναι ρε το Αιγαίο; Τα ντολμαδάκια της μάνας του και θα το χαρίσει; Απο πότε όταν κυβερνάει κάποιος με ημερομηνία λήξης γίνεται και ιδιοκτήτης όλης της χώρας; Με ποιό δικαίωμα τολμάνε να το ξεστομίζουν κιόλας!

      1. Φίλε, αντικειμενικά τώρα, όταν κάθε 4 χρόνια, ο λαός εκλέγει ποιός θα τον κυβερνήσει και συνέχεια ψηφίζει τους ίδιους, τα ίδια πρόσωπα (κ’ μή μου πείς οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν διαφορετικό διιότι το 50% ήταν πρώην βουλευτές ΠΑΣΟΚ) και δέν κάνει αλλαγή γιατί αυτοί να αλλάξουν εφόσον βγήκαν Κυβέρνηση;;; Ισα ισα που τους παίρνει να κάνουν χειρότερα μετά, κάθε φορά που εκλέγονται παίρνουν πάσο για να συνεχίσουν τα ίδια.. ΤΕΛΟΣ.

        1. Τους χειρότερους του ΠΑΣΟΚ, το κατακάθι πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ.

    16. Συγχαρητηρια στο makeleio για τις προδοτικες υπενθυμισεις-αποκαλυψεις αν και οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι σε αρρωστημενο ληθαργο.

    17. Μακελειο ψαξε τον ιστότοπο της αγγλόφωνης έκδοσης της Sabah, εφημερίδας που ελέγχεται πλήρως από την τουρκική κυβέρνηση και προσωπικά από τον Τούρκο πρόεδρο να δειτε τι γράφει σήμερα μία δημοσιογραφος-φερεφωνο του Μογγολου

    18. Στείλε μίτο μου όλοι προδοτική οικογένεια του Μητσοτάκη !!!!!!

    Comments are closed.