ΙΣΡΑΗΛ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    gaza_rockets3-768x512

    Ισραηλινοί έποικοι καίνε σπίτι Παλαιστινίων στη Jaffa στην κατεχόμενη από το 1948 Παλαιστίνη και προκαλούν εγκαύματα στους κατοίκους του, συμπεριλαμβανομένου αυτού του παιδιού, χθες.

    Eμπρησμός στο σπίτι μιας αραβικής οικογένειας στη συνοικία Ajami χρησιμοποιώντας κοκτέιλ Molotov. Το 12χρονο αγόρι επέζησε θαυματουργικά..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ριξανε βομβα σε 13 οροφο κτιριο που ηταν δημοσιογραφοι! τεταρτοι στρατιωτικοι υπερδυναμοι στο κοσμο και με πυρηνικα ποιος θα πει κατι!…να πουμε οτι και η χαμας σκοτωνει ισραηλινους πολιτες δεν ειναι και τοσο αθωοι οσο μας τους εμφανιζουν καποιοι.

    2. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ..
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ…ΘΑ ΕΟΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    3. Δεν φταίνε μόνο οι Ισραηλινοί ρε παιδιά…. Ξέρετε τι εστί φανατικός μουσουλμάνος, ξέρετε τι είναι η χαμάς; Αυτή είναι ο δημιουργός της όλης κατάστασης στην περιοχή… Αφου δεν έχετε κράτος και τσακώνεστε μεταξύ σας, που πηγαίνετε ξυπόλητοι στα αγκάθια; Ρίχνετε πυραύλους στο Ισραήλ και τοι νομίζετε ότι δεν θα αντιδράσουν;;; Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή χρειάζεται περισσότερη διπλωματία και δεν χρειάζεται να ακούτε και να παρασύρεστε από το Ιράν και την Τουρκία η οποία δεν έχει κάνει καλό στον εαυτό της!!! Εσείς περιμένετε να σας σώσει ο Ερντογάν;;; Ξυπνάτε ρε…

    Comments are closed.