ΘΡΗΝΟΣ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ MARFIN, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ! ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΡΦΙΝ

    Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετων o αιγιώτης δικηγόρος Χάρης Παπαθανασόπουλος, πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής που χάθηκε άδικα στις 5 Μαΐου του 2010, όταν εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους της στην τράπεζα της Marfin στην, Αθήνα, κατά την διάρκεια επεισοδίων.

    Η Αγγελική ήταν έγκυος και άφησε την τελευταία της πνοή, στο τραπεζικό υποκατάστημα μετά την εκδήλωση φωτιάς από μολότοφ που πέταξαν μέσα στον χώρο κουκουλοφόροι. Από την τραγική στιγμή που έφυγε από τη ζωή η Αγγελική, οι γονείς της ζούσαν τον απόλυτο θρήνο. Δεν ξημέρωνε ημέρα που να μην σκεφτούν το πόσο άδικα έφυγε το παιδί τους. Ο θάνατος της Αγγελικής τούς στιγμάτισε.

    Εκείνη την ημέρα ημέρα, οπότε η Αθήνα φλεγόταν. Τουλάχιστον 150.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία (διπλάσιοι, κατά άλλες εκτιμήσεις), πραγματοποιούσαν πορεία κατά του Μνημονίου. Στις 2 το μεσημέρι, η πορεία πέρασε από την Σταδίου. Στον αριθμό 23, στην Marfin Bank, τρεις κουκουλοφόροι σπάνε το τζάμι της εισόδου. Πετούν μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη. Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν και πέθαναν. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και έγκυος, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 χρόνων και η Παρασκευή Σούλια, 32 χρόνων. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. δολοφονοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Μην ξεχνάτε. Αν δεν έπερνε φωτιά η Μαρφίν, ο κόσμος ήταν έτοιμος να μπουκάρει Βουλή και να αρχίσει να κρεμάει πολιτικούς.

      Την ημέρα εκείνη ο κόσμος ήταν ακριβώς έξω από τις σκάλες και η γενίτσαροι δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν.
      Γι αυτό πρέπει να πέσει κρέμασμα σε όλους.

    3. Κόκκινοι φονιάδες. Σκότωσαν και το παιδί της κοπέλας. Το αδικοχυμένο αίμα τους κατάρα από τον Θεό στα κεφάλια των συριζοπουτανών και των παιδιών τους.

      1. Εισαι μαλακας. Ρε βλακα το ΚΚΕ σταματησε τη μπουκα στη ΒΟΥΛΗ. Κατσε και σκεψου ντενεκε….

    4. καθε αλλο παρα αθωοι ηταν οι συχωρεμενοι της μαρφιν. ποσο πονο και απογνωση μοιρασαν και εξακολουθουν να μοιραζουν μεσα απο τις υψηλα αμοιβομενες υπηρεσιες που προσφερουν για τις μεγαλυτερες εγκληματικες οργανωσεις του πλανητη; θλιβομαι για τους νεκρους αλλα αθωοι δεν ηταν ουτε εξακολουθουν να ειναι οι συναδελφοι τους.

    5. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΙΧΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!
      ΒΛΕΠΕ:
      ΜΑΡΦΙΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΚΑΠΕΛΩΝΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΙΒΑΖ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Σ. ΧΙΟΥ, … ΚΛΠ

      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥ΅ΕΝΟΧΟΥΣ.

    6. Αντε για τελευταια φορα,μιας και δεν ρωτατε ουτε καν τον Χρυσοχουντιδη,για να μαθετε[οχι οτι θα το ομολογησει]Το παρακρατος των ταγματασφαλιστων εκανε τη δουλεια,[μπορει και να του στραβωσε] Κατι ξερουν και ο Αρης και ο Κακος.Αφου υπαρχουν,γενικα,βιντεο που δειχνουν τους κουκουλοφορους,συχνα να βγαινουν μεσα απο τους μπατσους,του δημοτικου πραγματα θα λεμε;

    7. Makeleio, άσε τήν αριστερά ήσυχη καί ασχολήσου λίγο καί μέ τό ποινικό μητρώο τής δεξιάς, είναι κι αυτό πλούσιο!!! Καί οι δύο παρατάξεις έχουν καί τά καλά τους καί τά κακά τους. Η αριστερά γεννήθηκε ως αντίδραση στά εγκλήματα τής δεξιάς.

    8. Δεν ανησυχώ, θα το εξιχνιάσει ο Τάκης ο κοπριάς. Θα τον βοηθήσουν οι μπουχεσοπακηδες, τώρα που αποσύρθηκαν και είναι ξεκούραστοι.

      1. Σκεψου οτι ο Τακης ο κοπριας, πηγε 56 ετων για να δουλεψει, εστω να κανει τον Υπουργο. Με την μια ομως. Αυτο ειναι τυχη και ταλεντο μαζι. Ή Υπουργος ή τιποτα.

    9. Οι δολοφονοι κυκλοφορουν ελευθεροι . Δυστυχως .

      Κανουν πλατες στα λαθροisis τωρα , ενω θα επρεπε να ηταν φυλακη.

    10. Μήπως φταίνε και οι μεταμφιεσμένοι σε μπαχαλάκηδες ασφαλίτες, που αμολάνε μολότοφ από δω κι από εκεί ?
      Μήπως φταίνε και τα ΜΑΤ που δεν άφηναν να περάσει το όχημα της πυροσβεστικής ?
      Μήπως φταίει κι ο διευθυντής της τράπεζας που δεν άφησε τους εργαζόμενους να φύγουν όταν έβλεπαν όλοι ότι γινόταν ένας χαμός ?
      Μήπως φταίνε και οι υπηρεσίες που έδωσαν άδεια σε αυτό το παλιό κτίριο που δεν είχε άλλη έξοδο ?

      1. ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΙΟ ΚΛΕΙΔΙ !!!!!!

    11. τη φωτια τη βαλαν ασφαλιτες. το μπλοκ των αναρχικων ειχε κοντα ενα τεταρτο που ειχε φυγει απο κει πρωτου μπει η φωτια. θελαν ετσι το παρακρατος να καμψει το κινημα εναντια στα μνημονια.

      1. οι ασφαλιτες απαρτιζουν το μπλοκ των αναρχικων εδω και χρονια…οπως και η πλατεια εξαρχειων ειναι γεματο λιτες εδω και χρονια…οπως αναρχικοι και λιτες ειναι συνεργατες εδω και χρονια,βλεπε νικο μαζιωτη πουταν μυστικος πρακτορας και τοπαιζε αναρχικος και μπαινοβγαινε απτις φυλακες…γτ μοιραζε πληροφοριες και οργανωνε…τους αντιφακλανες,ανταρχιδια,κεερφαδερφες που θα γεννιοντουσαν απτην ψευτοδολοφονια του αλιεξη το δεκεμβρη του 08…ο κωνσταντινου του κεερφα ηταν αυτος και η ομαδα του που πεταξαν τη μολοτοφ…

    12. επρεπε πρωτα να παρει εκδικηση να κανει αντιποινα στους αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της αριστερας αφου τους καλυπτει το σοβιετικο καθεστως

      1. ΠΙΩΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΝΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

    13. Ακομα να βρουν τους γνωστους αγνωστους; Ψαχνουν πολυ τοσα χρονια;

    Comments are closed.