ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ – ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ: «ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΟΙ»(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    χαραρι

    Ασταμάτητος ο διεθνιστής Νόα Χαράρι, τον οποίο επικαλέστηκε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σχέση με την ψηφιοποίηση που επιχειρείται στην Ελλάδα.

    Πρώτα ψηφιακή ταυτότητα σε κινητό, μετά ίσως σε τσιπάκι, μετά και άλλα εμφυτεύματα, σύνδεση μέσω αυτών σε έναν νέο εικονικό κόσμο και τελικά;;;
    «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ»!!! Αυτή είναι η… υπόσχεση, προκειμένου να παραδώσουν την ελευθερία τους και το ΦΩΣ και να βυθιστούν στο σκοτάδι της πνευματικής ανυπαρξίας!

    Ο Χαράρι το είπε:

     

    «Είμαστε στην διαδικασία να αποκτήσουμε θεϊκές ικανότητες να μας μετατρέψουν σε θεούς!

    Και το εννοώ αυτό με την κυριολεκτική έννοια, Δεν είναι μεταφορά!

    Αν σκεφτείτε τις ικανότητες των θεών, σύμφωνα με διάφορες μυθολογίες, τώρα αποκτούμε αυτές τις ικανότητες για τους εαυτούς μας!

    Όπως στην Βίβλο ο θεός είναι ο δημιουργός (σ.σ. Μάλλον μιλάει για τον τιμωρό Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης που έφτιαξε τον παρόντα ατελή κόσμο, όχι για τον Τριαδικό Θεό του τέλειου Φωτός – Άλλωστε έχει αποκαλέσει τον Χριστό ένα ψέμα), η κύρια δύναμή του είναι να δημιουργεί, και δημιουργεί ζώα και φυτά και ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τώρα αποκτούμε αυτή την δύναμη να δημιουργούμε ζωή. Υπερβαίνουμε τον βιβλικό θεό».
    Δείτε το βίντεο:

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Πούστη σου εύχομαι από την καρδιά μου ένα αργό και βασανιστικό θάνατο, να παρακαλάς.να σε συγχωρέσει ο Θεός και η τελευταία σου λέξη όταν βγαίνει η ψυχή σου να είναι Χριστός.

    2. Ο Χαράρι υπόσχεται ότι ακριβώς είχε υποσχεθεί και το φίδι στην Εύα για να φάει το μήλο. Να γίνουν οι άνθρωποι θεοί.

    3. Όλα τα συστεμικά κανάλια βαβαβα τον βλάκα υφυπουργό που μίλησε από το βήμα της Βουλής για τσιπάρισμα ασθενών εν οικία σε online σύνδεση με το Υγείας. Ως επέκταση μέτρου μετά τα οικόσιτα.

    4. Ηθελα να ξερα τι σκατα συμβαινει με τον κοσμο και δεν τους εχουμε παρει ακομη με τα καδρονια?

    5. Φάτσα ερπετού λόγω υπερβολικής σατανολατρείας. Τό ενδιαφέρον είναι ότι σάν δαίμονες πού είναι καί άρα διακατέχονται από κάθε είδους πάθη όπως υπέρμετρη ασέβεια καί έπαρση, εκδηλώνουν τά υποχθόνια σχέδια τους στις διάφορες ομιλίες τους. Τό ερπετό ουσιαστικά μιλάει για την σύνδεση τού ανθρώπου με την τεχνολογία ώστε νά μετατραπεί σε ελεγχόμενο ρομπότ. Τό τυράκι στην φάκα είναι ότι δήθεν θά αποκτήσει δυνατότητες παρόμοιες τού Θεού.
      Αυτή πρόκειται νά είναι η τεχνητή νοημοσύνη, καί όχι όπως πολλοί θεωρούν ότι θά είναι μηχανές τόσο εξελιγμένες πού θά έχουν αυτόνομο τρόπο σκέψης καί δράσης.

    6. Απ το πολύ τράνταγμα στα 4, ταρακουνήθηκαν όλα μέσα στην αρπαγμένη καραφλοκυρά.

      Όταν δίνεις δημόσιο λόγο σε κάποιον τόσο διαταραγμένο, επόμενο είναι να ακούς τέτοιες μαλακίες.

    7. της εκαναν αυτης της λουμπινας το μπολι των πιθηκων μη κολλησει ευλογια απο το πολυ το φυστικωμα?

    8. Σοβαρή μορφή ψυχοπαθειας έχουν όλοι της πυραμίδας, τρελοί επιστήμονες πολιτικοί τραπεζίτες κληρικοί κλπ

    9. ρε π@π@ρ@ έλα να μας φτιάξεις εδώ το δίκτυο που σέρνεται και μετά αν θέλεις σκύψε στα τέσσερα να σου χωσω ενα ψηφιακό παπ@ρι να στρώσεις

    10. Κρέμασμα από ένα δέντρο
      Ακρωτηριασμό άκρων
      Και φωτιά στον πουστ@ρ@
      Και σε όποιον συναλλάσσεται και συνομιλεί μαζί του…..

    11. Να πας ρε κοπρίτη στο Ισραήλ να σώσεις τους πατριώτες σου, εδώ μόνο ο Μητσοτάκης και η παρέα του σε γουστάρουν.

    12. Απόκτησε εσύ πρώτα ανθρώπινη όψη σκυλομούρη Οβριέ πού τολμάς νά πιάσεις στό βρώμοστομά σου τό όνομα τού Χριστού μας.Τί εβραικές θεικές ικανότητες νά τίς πλασάρεις στούς δικούς σου.Γιά εμάς τούς ορθόδοξους είναι αέρας κοπανιστός.
      Γιάννης Λάκων

    13. Αν τον πλακωσουμε στις φαπες θα δει και τον Χριστο Φανταρο …προς το παρων να μεταφερθει σε κανενα φρενοκομειο για εγκλεισμο λογω διαταραχης προσωπικοτητας …

    14. Σας είπα
      Ο Πιερρακακης ζήλεψε τη δόξα του Χαραρι κι έφερε τον Τασση .
      Προφανώς κι αυτός οπισθογεμης λέκτωρ είναι

    15. Τιποτα ψηφιακο δεν θα εχω επανω μου. Για πολλους και ποικιλους λογους. Καμμια αγορα μεσω διαδυκτιου και καμμια συναλλαγη μεσω ιντερνετ.Τελος

    16. Ο θεος μαζι μας
      Μας τα εχουν πει οι αγιοι πατερες
      Καλη ομολογια
      Μη λυγισετε

    17. Αντε μωρή τελειωμένη πουστάρα να ψοφίσεις με κανα δονητή στον κ@λο

    18. Να πάρει τα χάπια του και να μείνει καλού κακού για ένα διάστημα σε ψυχιατρική κλινική. Ή να τον διαβάσει κανένας ιερέας.
      Αυτά έχω να του προτείνω.

    19. Αι σιχτιρ πυροβολημενε μαλακα και στο λεω οσο πιο ευγενικα μπορω! Εχεις να κανεις με προβατα η με ανθρωπους μουρλομπασταρδε?

    20. Ύβρις προς τον Θεό. Θα’χει κακό τέλος

    Comments are closed.