ΘΕΛΟΥΝ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟΙ! ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΣΟΚ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, 12 ΕΤΩΝ – Ο ΣΑΚΗΣ, Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ – ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    neoelliniki-glossa

    Ποιοί ενέκριναν αυτά τα κείμενα;;;

    Στο επίκεντρο βρίσκονται υποθέσεις πιθανής παιδεραστίας, οι οποίες συγκλονίζουν τον χώρο του θεάτρου.

    Βέβαια, κανείς δεν μιλούσε, όταν παίζονταν σειρές στην ελληνική τηλεόραση, οι οποίες εξιστορούσαν «έρωτες» δασκάλων με μαθήτριες ή μαθητές.

     Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, όταν δει κανείς τι διδάσκονται οι μαθητές της πρώτης γυμνασίου στο σχολείοπαιδιά δηλαδή 12 ετών!

    Στο βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας υπάρχει το παρακάτω κείμενο.

    Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Χρόνια τώρα τα λέει ο δάσκαλος από το Κιλκίς, Δημήτριος Νατσιός, για το συγκεκριμένο βιβλίο και όχι μόνο!!! Από το 2006 υπάρχει το συγκεκριμένο βιβλίο.β

    2. Υπάρχει χρόνια στο τετράδιο εργασιών της γλώσσας της α γυμνασίου. Σπάνια διδάσκεται.

      1. Σπάνια διδάσκεται αλλά πάντα εφαρμόζεται. Το γρασάρουν το καυλί τους οι παιδέρες… γνωστό είναι αυτό.

    3. Το κακό είναι ότι αν γίνουν πρόωρες εκλογές με όλα τα αισχρά που συμβαίνουν δεν υπάρχει πατριωτικό κόμμα να ψηφίσουμε. Αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και θα βουλιάζουμε όλο και περισσότερο στα σκατά.

      1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την πατρίδα είναι εδώ και θα κατέβουν στις εκλογές.

    4. Είναι να πάρεις το βιβλίο και να τους το χωσεις στον κ🤬λ🤬 χωρίς γράσο και να τους πεις οοοολοοοοο μέσα.
      Αφού γουστάρετε ανωμαλίες και σας αρέσουν οι ανωμαλίες δεν θα έχουτε πρόβλημα να τις διαβάζουτε από σχολιαστές κι’όλας.

      1. Ποιο πορνειο ρε φίλε… Γιατί προσβαλεις τα πορνεια… Στο πορνειο που πάει ο απλός ο κόσμος δίνεις 30 ευρουλακια και πας με όμορφες καθαρές γυναικουλες κάνεις φυσιολογικό έρωτα όμορφα καθαρά κυμπαρικα άμα είσαι και γλυκούλης σου δίνει και ένα 😘 φιλάκι…. Εδώ μιλάμε για βορβορο… Που είναι η ανωμαλία στα πορνεια ή στις επαυλεις τους.

    5. Αλήθεια τώρα αυτό είναι κείμενο λογοτεχνίας εμένα πάλι αυτός ο ξεπεσμός επιπέδου από γλώσσα μέχρι σκέψη γραφής και εκφράσεις πεζοδρομίου με ξεπερνάει μου δημιούργησε μια αναγούλα στο στομάχι και αυτό δεν λέγεται παιδεραστία αλλά κατάντια. Διότι αν η μαλακο ιστορία απαρτιζόταν από έναν 17 και μια 15 Χρόνη θα ταν καλύτερα??? Έχουν χαθεί τα ήθη και οι αξίες αλλά χωρίς χριστιανισμό πάρτε το χαμπάρι όλα είναι ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ. Αντί να απαγορεύονται με νόμο οι προγαμιαίες σχέσεις η πορνεία η μοιχεία η αρσενοκοιτια εμείς ψάχνουμε να βρούμε την παιδεραστία και ψύλλους στα άχυρα. Δυστυχώς έχουμε κρίση ηθική εδώ και πάρα πολλά χρόνια και βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος η ρίζα του κακού είναι το ότι βγάλαμε τον Τριαδικο Θεό από τη ζωή μας !!! Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε…….και για αυτό πάμε κατά διαβόλου σε όλους τους τομείς και μας κυβερνούν αυτοί οι δαιμονισμένοι….Οπότε πλέον τίποτα να μη μας κάνει εντύπωση!

    6. Μου θυμίζει όλο το θέμα αυτό το σήριαλ που Έδειχνε στο Mega με τον Τάσο τον Χαλκιά που έκανε τον Σάκη τον υδραυλικό και την ξανθιά που έλεγε παρακαλώ πολύ

    7. Το λαθος πιστευω ειναι πως δεν ενωθηκαν ολες οι πατριωτικες παραταξεις…να φτιαξουν ενα εθνικοπατριωτικο κομμα.
      Οι Γαλλοι…οι Ιταλοι …το καταλαβαν γι’αυτο εχει ανεβει πολυ η Λεπεν και ο Σαλβινι.

    8. Παραγγελία ρε μου…οπανα Να ζυγιαστουμε!!!
      Η ζωή μας είναι σουγιαδιες σε βρώμικα αδιέξοδα Σάπια δόντια ξςθοριασμενα συνθήματα μπάσο βεστιαριο μυρουδιες από κατουρα αντισυπτικα και χαλασμενα σπερματα ξεσκισμενες άφησες (Ν.Δ Συριζα ΠΑΣΟΚ και τρύπες) Πάνω Κάτω, Πάνω Κάτω η Πατησίων

    9. Απλά ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, ενός ξεσηκωμού που όλοι περιμένουμε πως θα έρθει γρήγορα, αφού άρχισε να μας πνίγει η γλίτσα, η βρώμα και η δυσωδία, που έρχεται από παντού αφού το σύστημά τους «σάπισε και ψυχορραγεί»….
      Ένα σύστημα που ακόμα και σε μαθητές της πρώτης γυμνασίου (δηλαδή σε παιδιά 12 ετών) ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ μέσα από τα βιβλία του σχολείου….
      Θέλω να δω τώρα στο ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΓΑΖΙ του Φαλήρου, που “ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ” με το πρωτοσέλιδο του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”… και δεν “ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ” με όλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΠΑΙΧΝΙΔΑ που παίζουν καθημερινά, αποκοιμίζοντας το μυαλό των ιθαγενών και με τα γεγονότα της παιδεραστίας που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ΠΟΣΟ ΘΑ “ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ” ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ «Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ; ; ;
      Για αυτό, ήρθε η ώρα «Να τελειώνουμε με τα ξοφλημένα κΑλόπαιδα» που κατάστρεψαν τις ζωές των παιδιών μας ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    10. Ντρέπομαι για τους ανώμαλους που μας κυβερνούν.Έλεος

    11. Τέτοια έλλειψη συγγραφικής πρωτοτυπίας, που καταδέχθηκαν να κάνουν λογοκλοπή από σχετικόεπεισόδιο ‘Κωνσταντίνου & Ελένης’, στο οποίο γινόταν τότε, το 199κάτι αυτό το λογοπαίγνιο με το ‘οσάκις’ /Σάκης!

    12. Προώθηση της παιδεραστίας στα σχολεία και προβολή της παιδοφιλιας στα παιδιά. Είναι άθλιοι αλήτες.

      1. Τα παιδιά τους δεν πάνε σε δημόσια σχόλια για να διαβάζουν τέτοια, πάνε σε ιδιωτικά από την αρπαγή των Ελληνικών φόρων των σκλαβων Ελλήνων και μετά σπουδαζουνε μέχρι τα τριάντα για να γαμ…νε τα παιδιά του φτωχου Ελληνικού λαού…

        1. Ο/Η Χάρβαρντ.. Αρσακειο.. Κολέγιο Αθηνών...Deer...Αμερικάνικο κολέγιο βιζιτας λέει:

          Και το παίζουν και μούρη.. Έβγαλα το Χάρβαρντ σου λέγεται το μόνο που κάνουν είναι να αντιγράφουν και να αρπαζουν…. Ποιο Χάρβαρντ βρε βλακα που ούτε για πρόβατα δεν θα σε περνανε άμα δεν πληρωνε ο μπαμπάς σου

    13. Η κόρη μου πάει γ γυμνασίου κρατώ στο χέρι μου στο συγκεκριμένο βιβλίο έκδοση 2017.Το ξεφύλλισα όλο δε υπάρχει αυτό σε εκείνη την έκδοση.
      Συμπέρασμα Το Πρόσθεσαν οι ηλιθιοι. Για να μολύνουν και να πονηρεψουν τα παιδιά από την τρυφερή ηλικία, τόσο βλαμμένο και άθλιοι είναι!

    14. Αλητεία στην παιδεία, αυτό επέβαλαν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Οι παιδόφιλοι γράφουν τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας, γιατί φτάσαμε εδώ, γιατί τους το επιτρέπουμε?

    15. Σε ακαταλληλα ατομα ανατεθηκε κατα το παρελθον να συγγραψουν σχολικα βιβλια!!!!!! Ατομα με απαραδεκτες αποψεις, που αλλοιωσαν βιβλια της Ελληνικης Ιστοριας και οχι μονο!!!!!! Αυτα πρεπει να πεταχτουν στα σκουπιδια και να αναλαβουν να τα ξαναγραψουν αμεροληπτα ατομα που αγαπουν την Ελλαδα και την πραγματικη Ιστορια της χωρας!!!!!!!

    16. Ο ποιο ηθικος είναι ο Συρινακης και η Κουφια η Ντίνα.

    17. Φανταστείτε τώρα που ο Μητσοτάκης θα φέρει τη “σεξουαλική διαπαιδαγώγηση”,τι θα μαθαίνουν τα ελληνόπουλα στα σχολεία…

    18. Έλα ρε Το ίδιο ανωμαλοι διεφθαρμενοι αρπαγες ειναι και αυτοί που τους ψηφίζουν ξέρω τι σου λέω… Τα ίδια κάνουν ή θέλουν να κάνουν αν όχι στα ερωτικά στα οικονομικά ή σε άλλες ανωμαλιες.Αυτοι του ψηφίζουν, αυτοί πάνε στα θέατρα τους,τους βλέπουν στις τηλεοράσεις, στα ίντερνετ, τους γλυφουν μέρα νύχτα, τα παιδιά τους θέλουν να τα κάνουν σαν αυτούς τους έχουν πρότυπα..Βοθρος αλητεία βορβορος παντού και όλοι….Από την πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι το τελευταίο ραγια

      1. ΣΩΣΤΟΣ.
        Με το που διάβασα την επικεφαλίδα αυτά ακριβώς σκέφτηκα.
        Αν είναι αυτοί μια φορά ανώμαλοι προδότες και παιδεραστές άλλες τόσες είναι και αυτοί που τους ψηφίζουν.
        Τους εύχομαι ο Θεός να τους δώσει αυτό που αξίζουν…

        1. Για αυτό τους φτυνω όλους στα μούτρα

    19. απλα ντροπη τουςε τι να πεις..αυτη ειναι η νεα παιδια που διδασκουν?ξηλωμα ολοι τους..

    Comments are closed.