ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

    Κοινοποίηση:
    protoselido-630x400

    Η τουρκική εφημερίδα «Türkiye», με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την Τρίτη, αναφέρει ότι τζιχαντιστές από τη Συρία δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια στην Ελλάδα στο πλευρό της Τουρκίας.

    Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι οι «εκπαιδευμένοι στρατιώτες του FSA», δηλαδή του φιλότουρκου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), όπως ο Σουχεΐλ Χαμούντ (Suheil Hammoud), ο «εφιάλτης του καθεστώτος Σαράτζ», έστειλε μήνυμα «και εκ μέρους των φίλων του» (σ.σ. εννοεί των συν-τζιχαντιστών του), ότι είναι πρόθυμος/οι να πολεμήσουν στα ελληνικά σύνορα (σ.σ. κατά της Ελλάδας) για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους «στους Τούρκους αδερφούς τους» που μαρτύρησαν στη συριακή γη.

    Η «Türkiye» γράφει ακόμα ότι ο Χαμούντ «εγκατέλειψε τον συριακό στρατό τον Μάρτιο του 2012 και εντάχθηκε στις γραμμές του FSA».

    Ο Χαμούντ, συνεχίζει η τουρκική εφημερίδα, ειδικεύεται στον χειρισμό αντιαρματικών «Tow» και «Malotka».

    Έχει βγει ζωντανός από βομβιστική επίθεση, αν και το πόδι του έχει κινητικό πρόβλημα.

    Λέγεται ότι ο εν λόγω τζιχαντιστής (τώρα αρχίζουν τα παραμύθια της… Χαλιμάς) έχει καταστρέψει περισσότερα από 60 τανκς του συριακού στρατού και έχει καταρρίψει αεροπλάνα.

    Η τουρκική εφημερίδα δεν γράφει τίποτα για το εάν έχει… βυθίσει και πολεμικό πλοίο.

    Ταξιαρχία Αλ Χάμζα

    Ο Χαμούντ -και τώρα εδώ είναι η είδηση- υπηρετεί στις «ειδικές δυνάμεις» της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Χάμζα».

    Η λεγόμενη «Ταξιαρχία Αλ Χάμζα», που δραστηριοποιείται στη βόρεια Συρία, δεν είναι Άραβες ισλαμιστές, είναι Τουρκμένοι της Συρίας.

    Οι Τουρκμένοι είναι τουρκική φυλή που ζει στη βορειοδυτική Συρία και στο βορειοδυτικό Ιράκ. Η Τουρκία τους θεωρεί ομογενείς της.

    Από την αρχή του πολέμου στη Συρία, η Τουρκία εξόπλισε τουρκμενικές εθνοϊσλαμικές παραστρατιωτικές μονάδες στη βόρεια Συρία, όπως η «Ταξιαρχία Αλ Χάμζα».

    Στόχος να θέσουν υπό τον έλεγχό τους περιοχές της βόρειας Συρίας για να προσαρτηθούν αργότερα στην Τουρκία.

    Η Τουρκία έχει δημιουργήσει ένα ψευδοκράτος (όπως στη βόρεια Κύπρο) στα εδάφη που έχει καταλάβει στη βόρεια Συρία.

    Αυτοαποκαλείται Συριακή Μεταβατική Κυβέρνηση και οι «υπουργοί» είναι όλοι Τουρκμένοι.

    «Στρατός» αυτού του τουρκοσυριακού ψευδοκράτους είναι ο πρώην FSA που τώρα έχει μετονομαστεί σε Συριακός Εθνικός Στρατός.

    Η «Ταξιαρχία Αλ Χάμζα» και οι άλλες τουρκμενικές παραστρατιωτικές οργανώσεις υπάγονται σε αυτόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Όταν έγινε ο ελληνοϊταλικός πόλεμος το 1940,όλους τους Ιταλούς που κατοικούσαν ειρηνικά και είχαν δουλειές και ζούσαν μαζί μας εδώ στην Ελλάδα,τους μαζέψανε και τους κλείσανε σε νοσοκομεία και άσυλα και στην Πάτρα και στην Αθήνα.Μην ανησυχούν μερικοί.Το ίδιο θα γίνει κι εδώ με τους μουσουλμάνους.Εξάλλου υπάρχουν πολλοί Έλληνες μέχρι την ηλικία των 45 να επιστρατευτούν και να κάνουν αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν δεκάδες εγκατελειμμένα κτίρια σε όλες τις πόλεις.
      Όσο γιά στερημένα,άεργα και ανάπηρα υποκείμενα που νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι μόνο πάλη μεταξύ μονάδων πυροβολικού,πεζικού και θωρακισμένων όπως το 1940,καλώς να το πιστεύουν.Αυτό τον πόλεμο κάνουν στη Συρία. Εδώ σηκώνονται επιθετικά ελικόπτερα,όχι αεροπλάνα,στον αέρα και κάνουν σκόνη τα όποια πυροβόλα του εχθρού μέσα σε χρόνο μηδέν.Εδώ σε λοκάρει από τη θάλασσα το πολεμικό πλοίο στο στόχο του,ρίχνει τον πύραυλο και σου έρχεται ο θάνατος στο πυροβολείο σου στον ίδιο μηδενικό χρόνο και από τεράστια απόσταση.

      1. Στην Αμερική οταν οι Ιάπωνες επιτέθηκαν στο Περλ Χαρμπίν, και ξεκίνησε ο πόλεμος των ΗΠΑ με την Ιαπωνία, οι Αμερικανοί μάζεψαν ολους τους Αμερικανο-Ιάπωνες και τους έκλεισαν σε στρατόπεδα μέχρι το τελος του πολέμου. Και μιλαμε για Ιάπωνες Αμερικανούς πολίτες. Ποσο μαλλον εμεις εδω που εχουμε λαθραίους Πακιστανους ειδικα που ειναι οχι απλως υποστηρικτές των Τούρκων, αλλα αδελφια οπως λενε. Εμεις σε περιπτωςη επεισοδίου με ρην Τουρκια, τι θα τους κανουμε;;; Μαλλον θα τους αφήσουν να σφάζουν τους Ελληνες.

    2. Όλο λόγια είναι ο Μογγόλος.
      Με χαρά θα σκοτώσουμε τους μωαμεθανούς που θα στείλει. Στη συνέχεια θα του επιτρέψουμε αεροπορικώς όλους τους λάθρο, δεμένους πάνω σε βόμβες

    3. μακαρι . ισωσ ετσι γλυτωσουμε κιολλασ απο δαυτουσ

    4. Να κοπιάσει ο «σούπερ-ήρωας» μαζί με τα τσογλάνια του …
      Τις περιμένουμε τις φραγκόκοτες, να γελάσουμε λιγάκι …
      ΄Ο,τι «κατάφεραν» τόσα χρόνια στην Συρία και στην Λιβύη, άλλα τόσα θα «καταφέρουν» κι εδώ …
      Με τον ίδιο «αέρα» πήγε στην Λιβύη, για να στηρίξει τον Φαγέζ αλ-Σαράτζ, ο αρχηγός του FSA, Mohamed Hendawi … και όχι μόνον δεν τον βοήθησε, αλλά με το «καλημέρα» έφαγε η μούρη του χώμα … όσα δε, τσουτσέκια του, γλύτωσαν, άρχισαν να οπισθοχωρούν ατάκτως και να τρέχουν πανικόβλητα να σωθούν …
      Κάτι υπερσύγχρονα αντιαεροπορικά συστήματα Hawk (τουρκική αεροπορική βάση αλ-Ουατίγια στην Λιβύη), τους ανέθεσε ο σουλτάνος να φυλάνε … και οι «γενναίοι» μισθοφόροι εκ Συρίας, γίνανε σκόνη μαζί μ΄αυτά … Οι «ταξιαρχίες» τους (παραστρατιωτικές οργανώσεις : «αλ Μουτασίν», «Σουλτάν Μουράτ», «Σουκούρ αλ Σαμάλ», «αλ Χάμζατ», «Σουλεϊμάν Σάχ»), διαλύθηκαν εις τα εξ ων συνετέθησαν … τουτέστιν, έγιναν κοπριά στο Λιβυκό έδαφος …
      Αντί, λοιπόν, να μας «προϊδεάζει» η εφημερίδα «Türkiye» για τον «ουρανοκατέβατο» τζιχαντιστή Σουχεΐλ Χαμούντ, ας κάνει έναν απολογισμό και να μας ενημερώσει –έτσι, για να μάθουμε κι εμείς οι «αδαείς»- πόσοι απ΄αυτούς τους «γενναίους» σκοτώθηκαν σε Συρία και Λιβύη ή τι απέγιναν τα τούρκικα Bayraktar, Anka-S και UAV, που τα έχαψε ο Χαφτάρ σαν μύγες …
      ΄Αντε στο διάολο, ΒΛΑΜΜΕΝΑ μογγόλια, που νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε με έναν κουτσό κι ανάπηρο Σουχεΐλ Χαμούντ …
      Ρε, ταγάρια, χιλιάδες τζιχαντιστές θέλουν οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις μας, για να τους γλεντήσουν … και, μάλιστα, αρτιμελείς, όχι κούτσαυλους σαν κι αυτόν … Βάλατε όλα τα μπάσταρδα τσουτσέκια στην πρώτη γραμμή και σκοτώνονται, γιατί είσαστε δειλοί και χέστηδες να βγείτε μπροστά να πολεμήσετε … Ουυυυυυυυυυυυυ χανουμάκια, γιουσουφάκια, κρυμμένα πίσω από τα βρακιά του κάθε Σουχεΐλ Χαμούντ …
      Στείλτε τους, λοιπόν κι αυτούς, ελάτε κι εσείς αν τολμάτε, μογγολοσπέρματα, να πάρετε το μάθημά σας και να φτάσετε, τρέχοντας, μέχρι την Μογγολία σας, χαϊβάνια … Καιρός είναι να καθαρίσει η περιοχή από την βρωμιά σας, απολίτιστα και τριτοκοσμικά ούγκανα … ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ …

    5. Ηδη η Ελλαδα ειναι γεματη τζιχαντιστες και αποβρασματα πασης φυσεως, που μπηκαν στην χωρα με τις ευλογιες των απατριδων εθνομηδενιστων του Συριζα και της νυν κυβερνησεως, η οποια αντι να απελασει ολους αυτους τους λαθροεισβολεις, εχθρους στην πλειοψηφια τους της Ελλαδας, μειραζει ασυλα επιδοματα και ιθαγενειες!!!!!! Η βλακεια στο μεγαλειο της απο γελοιους πολιτικους νανους!!!!!!! Αυτοι ολοι αποτελουν πεμπτη φαλαγγα, οταν γινει κανενα μπαμ με τους Τουρκους!!!!!!! Ηδη φιλοτουρκοι Συριοι θελουν να πολεμησουν στο πλευρο των Τουρκων και τα ανδρεικελα των Αθηνων δεν ενοουν να φτιαξουν τις σχεσεις της χωρας με την Συρια, μην τους κανουν ντα-ντα οι Γερμανοι και ο Τραμπ!!!!!!!!

    6. Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΝΕΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ

      1. Ρε άρχοντα, δεν έχεις μια καραμπίνα, ένα δίκανο κάτι τέλος πάντων σπίτι σου. Νόμιμα πάντα. Απλά αγόρασε μονόβολα φουλ, πλας ότι ψιλοπαράνομο βρούμε(πιστόλια ακόμα και καλάζνικοφ στη μαύρη μέχρι να μας εξοπλίσει ο στρατός)και μια χαρά τους κανονίζουμε.Εμείς ξέρουμε καλύτερα τις γειτονιές μας από δαύτους. Ο στρατός τον μογγόλο και μεις τους πεμπτοφαλαγγίτες! Τι, μόνο ινσταγκραμ και κινητό, να κάνεις και συ κάτι! Ώρα είναι.

    7. Τα τζιχαντια ειναι εντος των τειχων κατεφτασαν σε βαρκες στα νησια μας ως προσφυγες με τη συνοδεια της ΜΙΤ, τους παρελαβαν οι εγχωριες ΜΚΟ, που χρηματοδοτουνται απο το καθεστως Ερντογαν και σε συνεργασια με την ελληνικη κυβερνηση και αριστερες οργανωσεις (πεμπτοφαλαγγιτες) τους εγκατεστησαν σε σπιτια και διαμερισματα σε ολη την επικρατεια. Τωρα περιμενουν την εντολη του σουλτανου για να μας σφαξουν στο γονατο.

    8. Την περιοχή Αμμουδαρα Ηρακλείου την έχουν γεμίσει με μουσλιμια άνδρες κ γυναίκες με μπουρκες. Περισσότερους από αυτούς βλέπεις πάρα τουρίστες. Τύποι καλοντυμενοι από διάφορες ΜΚΟ αναζητούν συνεχώς κι άλλα σπίτια. Για ψάξτε το

    9. Μακελειο κανε κανενα ρεπορταζ για την οικονομια, την φτωχια, τις αρπαχτες
      Ολο με τους Τουρκους ασχολεισε…βαρεθηκαμε
      ολοι οι πατριωτες εδω μεσα να πανε να τους πολεμησουν
      εμεις θα μεινουμε γιατι εχουμε να εκπληρωσουμε τις φορολογικες μας υποχρεωσεις

      1. Γιατί το βγάλατε το κόκκινο φωτάκι εξω από την οικία και έχεις οικονομικά θέματα.. Αι στο διπλό γκιαουρη

    10. ελατε αμα τολαματε να φατε γιαουρτωμα με τους fredo που θα σας ριξουμε…αμα παρετε και κανενα νησι ο Κουλης θα σας βαλει να πληρωνετε ΕΝΦΙΑ
      οσο πληρωνετε τον ΕΝΦΙΑ στους Γερμανους μητε γατα μητε ζημια

    11. και ο κουλης με τον μηταρακη τους δινουν σπιτια και επιδοματα

      Εινια θεμα χρονου το πρωτο μακελειο ζουν αναμεσα μας τα.. ασυνοδευτα προσφυγοπουλα των μμε με τα μουσια που ναι 35 ετων πραγματικα

      Εδω σε θελω ΧΙΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙς ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ και οχι μαλακιες με εμβολια και με μασκες
      Να κανεις αντιπολιτευση ουσιας και οχι ραντισματα με τον καθε ασχετο αναγνωστη σου

    12. Αυτοί που κάνουν ρατσιστικές επιθέσεις στα νησιά μας καταστρεφοντας εκκλησίες και το βιος των ανθρώπων τέτοια μ@υνοπανα είναι. Και η αντίδραση της κυβέρνησης που προκαλεί το γέλιο του ερντογαν και της μερκελ που λένε τον Μητσοτάκη μ@λακα? Να τους δίνει επιδόματα, να τους στεγάζει και να τους ταΐζει δωρεάν. Ενίοτε συλλαμβάνει και κάναν Έλληνα που αντιστέκεται για την ζωή του. Τώρα που κατάλαβαν πως οι Ευρωπαίοι είναι κολ@ρχιδα που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, ας ελπίσουμε πως κάτι θα αλλάξει. Push back μπετοβλακες.

    13. Να αμολήσουν τους ήδη διαμένοντες εντός των τειχών δηλαδή… όλους αυτούς που μπαίνουν ως μέλη Μ.Κ.Ο…. που νομίζεις ότι είσαι προστατευμένος και τα παιδιά σου κινδυνεύουν στη γειτονιά σου…. συν του ότι έχεις και το βλάκα τον αλληλέγγυο που έμαθε στο εύκολα και σε πουλήσει χτες…. δούρειος ίππος παλιά καλή δίκη μας και αυτή τακτική εις βάρος μας πλέον.

    14. Tα κάναμε πάνω μας τώρα. Οποιος μιλά πολύ για ένα θέμα ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Κανόνας απαράβατος

    15. Κκε κεερφα αντιφασιλια κ.α ανθέλληνες αριστεροί κομουνιστές ανταρσυα ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ θα ενωθούν για ΠΛΙΆΤΣΙΚΟ…

    16. Ενώ φαίνεται καθαρά ότι τόσο καιρό βοηθάνε τους τζιχαντιστες παρ ολαυτα κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
      Και μάλιστα αυτοί που τους κατατρωπωσαν οι Κούρδοι δλδ τους έχουν στο κλασικό.

    17. Για αυτό με τρώγαν το πρωί..αλλά οκ…απειλές εσείς? Επιδόματα κ άδεια παραμονής εμείς! .. δεν καταλαβαίνουμε τίποτα…η μαλακi@ μας σπάει κόκκαλα…

    18. δεν εχει στειλει τωρα θα στειλει…. οχι οι δρομοι δεν ειναι γεματοι απο τριγωνους καλοταισμενους λαθρο με την φαβοριτα προβλεπομενη

    19. Ο εν λόγω τζιχαντιστής εκτός από όσα λέγονται, πετροβόλησε και κατέβασε στην γη δύο μετεωρίτες, αερίστηκε απ’ την πολλή φασολάδα και διέλυσε δύο πλανήτες, δίψασε και στέγνωσε τρία ποτάμια και μια νύχτα πήρε το φεγγάρι και έπαιξε μπάλα . ….

    20. για εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα και άγνωστο αριθμό ισλαμιστών και Τούρκων πρακτόρων και έναν λαό άεθνο φιλελέ καναπεδάτο πολίτη του κόσμου που τρέχει στα gay pride και είναι χεσμένος μην κολλήσει κοροϊδοϊό, αυτήν την φορά δεν θα υπάρξει ούτε η ΕΛΔΥΚ να πολεμήσει μόνη της όπως το 1974, αεροπλάνα και βαπόρια θα φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να γλιτώσει ο κόσμος και ο καθένας θα είναι διατεθειμένος να προδώσει τα πάντα για να ξεφύγει…..μην διανοηθείτε να πάτε σε πόλεμο, εξάλλου η πολιτική ηγεσία θα δώση διαταγές όπως το 1922, 1974, 1996 να μην πολεμήσει κανένας και εσείς θα υπακούσετε σαν ηλίθιοι για άλλη μια φορά…..

    21. εχουν ιδεα που θα ερθουν;ουτε στους πιο τρελους εφιαλτες τους δεν θα ξερουν πως θα φυγουν…ελατε…σας περιμενουμε

    22. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!…KAI ME ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ

    Comments are closed.