ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΤ!! “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΗΘΕΛΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ “ΘΑΦΤΕΙ” – Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ: “ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑ ΤΗ ΒΙΛΑ” – ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΒΑΝΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΡΕΛΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    im_ekriktiko_28-07-2021

    Βόμβες μεγατόνων έριξε πάλι ο Στέφανος Χίος στο Εκρηκλτικό Δελτίο του ΑΡΤ το βράδυ της Τετάρτης 28/7. Το μεγαλύτερο μέρος της παρέμβασής του ήταν αφιερωμένο στην προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. “Για ποιο λόγο στην περίπτωση του ηθοποιού επί έξι μήνες δεν υπήρχε καμία εξέλιξη”, διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ; “Γιατί ενώ όλοι είχαν καταθέσει, ο κ. Φιλιππίδης δεν εμφανιζόταν στην ανακρίτρια;”, συνέχισε για να ρίξει τη βόμβα αμέσως μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής, τον οποίο ο κ. Χίος αποκάλεσε “Δημοσθένη” φέρεται να παρενέβη και να έβαλε λυτούς και δεμένους ώστε η υπόθεση του Φιλιππίδη να θαφτεί. Γι’ αυτό άλλωστε στην περίπτωσή του όλα έγιναν εν κρυπτώ και όχι σόου όπως με τον Λιγνάδη.

    Μάλιστα, ο δημοσιογράφος επιφλάχτηκε να δημοσιοποιήσει το όνομα του εφοπλιστή στο φύλλο του προσεχούς Σαββάτου και αναμένεται “σεισμός”.

    Ο κ. Χίος στη συνέχεια δεν έκρυψε και τις άλλες απορίες του. “Τι απέγιναν οι καταγγελίες εναντίον των κυρίων Κιμούλη και Σπυρόπουλου;”. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχαιρε κάποιας ασυλίας από την ντόπια κοσμοπολίτικη ολιγαρχία. Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε και σε σχόλιο ενός ακόμα ηθοποιού του Κώστα Αρζόγλου που είπε: ” Ο Φιλιππίδης ήταν προστατευόμενος των κοσμικών κύκλων. Είχε υψηλούς προστάτες”.

    Και φυσικά έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην εν κρυπτώ επίσκεψή του στην ανακρίτρια. “Μήπως δεν έπρεπε να απομυθοποιηθεί το είδωλο;”, διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

    Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να αποδομήσουν τη σοβαρότητα των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο Φιλιππίδης κάνοντας αήθη επίθεση σε μία εκ των καταγγελλόμενων γυναικών και συγκεκριμένα της κ. Παπαχαραλάμπους. Έγραφαν ότι είχαν ερωτική σχέση – συναινετική δηλαδή – και ότι η ηθοποιός έχει προθυμοποιηθεί να ανακαλέσει όλα όσα κατήγγειλε.

    Στην παρέμβαση του ο Στέφανος Χίος αναφέρθηκε και στην φωτιά στη Σταμάτα και στην απουσία πυροσβεστικών αεροσκαφών που πληρώσαμε όλοι από τη τσέπη μας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: