ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ. ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙ ΕΤΑΞΕ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΡΥΨΟΥ! ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ. ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΧΡΕΙΕ.

    Κοινοποίηση:
    Επίσκεψη  του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, Σάββατο 7 Αυγούστου 2021.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

    Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι μετέβη το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου το “έπαιξε” θλιμμένο κουτάβι για να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Τάζοντας παράλληλα, ψίχουλα σε όλους όσοι έχουν καταστραφεί.

    Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

    «Είμαστε ευγνώμονες στις γυναίκες και στους άνδρες της Πυροσβεστικής, σε όλους τους εθελοντές, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Λιμενικό για την τεράστια προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και χθες το βράδυ να ελέγξουν τα μεγάλα πύρινα μέτωπα, κυρίως στην Αττική, στην Εύβοια, στην Ηλεία και στη Μάνη.

    Η κατάσταση σήμερα είναι λίγο καλύτερη από χθες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη ένταση την προσπάθεια ώστε να οριοθετηθούν όλες οι πυρκαγιές και να μην έχουμε κάποιον κίνδυνο αναζωπύρωσης.

    Προτεραιότητα όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες ήταν πρώτα και πάνω απ’ όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό η προστασία των περιουσιών, κυρίως η φωτιά να μην εισέλθει εντός οικισμών καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα είχαμε πολύ μεγάλες ζημιές.

    Και βέβαια η προστασία των κρίσιμων υποδομών, πρωτίστως της ηλεκτροδότησης του Λεκανοπεδίου, και εκεί έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήμασταν χθες.

    Θέλω και πάλι να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη γι’ αυτό το οποίο έχει συμβεί. Να διαβεβαιώσω για ακόμη μια φορά όλους τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους θα είναι η πρώτη πολιτική μου προτεραιότητα.

    Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες. Θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δρομολογούμε τα έργα προστασίας, τα αντιπυρικά, τα αντιδιαβρωτικά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις αναδασώσεις. Και με πολύ μεγάλη προσπάθεια και, πιστεύω, και με την συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, όταν με το καλό περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο να αποκαταστήσουμε τις ζημιές με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό μας περιβάλλον».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    96 Σχόλια

    1. Θα εχουν κι αυτοι την τυχη του Παλαμα Καρδιτσης, της Ελασσονας να μην πω πιο παλια Πελοπονησος

    2. Μητσοτάκη ψοφα σκουπηδι

      Ψ Ο Φ Α
      Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ
      ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ

    3. Προς ανθυποτρολάκια της οδού Πειραιώς των 0,20€:

      Μη νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε.
      Θα έχετε τη τύχη του ηλίθιου αρχηγού σας.

      Δεν αργεί. Το νου σας.

    4. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    5. Να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΌΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΕΆΝ ΈΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.
      Και να πάρει κεφάλια.

    6. Έχει και το θράσος ο υποτακτικός του Γ’ραιχ να βάζει και τρολ υποστηρικτές του να κατηγορούν τους πολίτες ότι δεν εκτελούν χρέη πυροσβεστών.

    7. Ενώ η χώρα καταστρέφεται από τις πυρκαγιές τα νοσηρά μυαλά ανεγκέφαλων σχολιογράφων σας συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα γράψει το χυδαιότερο σχόλιο για τον Πρωθυπουργό. Αιδώς Αργείοι.

      1. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι χυδαίος μαζί κ εσείς τα έμμισθα τρολ ελεεινά κομματοσκυλο.

      2. Αν υπήρχε στοιχειώδη δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός σου έπρεπε να είναι φυλακή

      3. Εάν δεις πως εκεί που καίγονται στην Εύβοια χωριά ολόκληρα αυτή την ώρα υψώσουν ξαφνικά ανεμογεμνητριες, τι θα έχεις να πεις????

    8. Γιατί να πάει φυλακή? Επειδή έκαψε την Εύβοια για να βάλουν οι γερμανοι άνεμογεννήτριες ή επειδή έκαψε την Βαρυμπόμπη για να παραδώσει 3χιλ. στρεματα σε ξένους επενδυτές περιμετρικά των βασιλικών κτημάτων? Καμία φυλακή δεν θα πάει, όλες οι γερμανικές υπηρεσίες έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να το προστατεύουν. Κυριάκο, η μαμά γερμανια σου είναι υπόχρεη. Ζιγκ χαιλ!

    9. Οι λαθρο έχουν γεμίσει μεγεθυντικόυς φακούς τα δάση μας……

    10. Κατασχεση ολης της περιουσιας του.

      Αυτο ειναι το σωστο. 46 ακινητα και οι real estate και οι καταθεσεις στον καμενο κοσμακη.

      1. Ο καμμενος κοσμάκης θα αποζημιωθεί από το κράτος δικαίου και όχι από τις μπούρδες σου

        1. @ΚΛ από ποιόν θα αποζημιωθεί; ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟ; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑ,ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

        2. Όπως οι πυρόπληκτοι στο Μάτι, που ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις τους…

        3. Παρακρατικοί φασιστομουτρα του υπόδικου διορισμένου από την singular πρωθυπουργού, ξεκίνησαν υπερασπιστική εφόρμηση.

      2. Αντε ρε μοχθηρε Λυγουρι ανεπροκοπε κοίτα πως θα βγάλεις κάνα φράγκο και εσύ, λουζερ

    11. Το θέμα είναι ένα 1 εάν δεχτεί να μπει σαν σύμβουλος 2 η κατάσταση έχει προχωρήσει σε λάθος δρόμους με τον Βαρθολομαίο στο τιμόνι 3 το ποιο βασικό έχουν αίμα ελληνορομαικης φυλής όχι βυζαντινής που θέλουν να μας πείσουν 4 πρέπει να κοιτάξει συμφέροντα πατρίδας και όχι ποντίων η στρατού γιατί εδώ που φθάσαμε πλέον υπάρχει κίνδυνος μεγάλος,,,,,,,,,,αλλά η παλαιά ελληνορομαικη κάστα
      Σήμερα πληγώθηκε λένε δεν κοιτάνε να σβήσουν καμμια φωτιά αλλά κοιτάνε τη λένε οι Γάλλοι δημοσιογράφοι που το πρζουν αριστοκράτες και κιμουντε σε κασελοντιβανα ενός δωματίου η ο ξένος τύπος δεν έχουμε ανάγκη κανέναν λένε μας την έχουν αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι

    12. Δείξε με ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ … σε οποια πολίτικη καρέκλα ανηκεις “εσύ” που έχεις εξουσία και βγαίνεις στα κανάλια και μιλάς για
      μάχες στεναχωρημένος και κατηφης
      άσε τα Λόγια τα παχυα
      Και πήγαινε πιάσε την Μανίκα να σβήσεις την φωτιά
      Βάλε κουβάδες με νερό στο αμάξι σου και πήγαινε βοηθά τον γείτονα που καίγεται το σπίτι του
      Βρες τρόπο να φέρεις νερό εκεί που χρειάζεται
      Πάρε κλαδιά και ρίξε χώμα με το φτυάρι
      …..
      Δεν είναι ώρα για λόγια!

    13. Στην Ελλαδα πρεπει να βρεθει ενας ανθρωπος να ηγηθει ο οποιος:
      Να αφουγκραζεται τον απλο κοσμο
      Να μην ειναι γονος πολιτικων τζακιων
      Να μην ειναι νενεκος
      Να ηγειται με δυναμισμο και σοβαροτητα
      Να ειναι οπου χρειαζεται αυστηρος
      Να μην ξεφευγει ουτε γραμμη απο το εκλογικο του προγραμμα που γι αυτο ψηφιστηκε
      Να ειναι αγαπητος στον κοσμο
      Να ψηφιστει με μεγαλο εκλογικο ποσοστο και με μεγαλη συμμετοχη εκλογικου σωματος
      Μεχρι να βρεθει (η να μην βρεθει) ενας τετοιος ανθρωπος θα βολοδερνουμε με γονους και μη γονους διαπλεκομενους στον αιωνα των αιωνων…..

    14. Σωτήρη ψάλτη, 5 μέρες αναπνέουμε στάχτη από τα καμένα. Πως δεν βγαίνεις να μιλήσεις για τους κινδύνους; Τι φοβάσαι, θα σε διώξουν από την επιτροπή αν μιλήσεις για την ανικανότητα του κράτους; Νομίζω ο βασιλακόπουλος είναι πνευμονολόγος, που χάθηκε και αυτός και τώρα μίλησε για κλιματική αλλαγή! Την φωτιά στο πεδίο του άρεως την έβαλε η κλιματική αλλαγή ή η πακιστανή που ούτε ξέρουν πως μπήκε στη χώρα οι τσιπροκούληδες των μκο; Υπάρχουν τώρα συνέπειες ακαταδίωκτοι για την υγεία μας ή θα συστήσετε …εμβολιασμό για να μην αρρωστήσω μελλοντικά; Η χώρα καταστράφηκε και εσάς η έγνοια σας τα εμβόλια!

      1. Αγαπητέ φίλε μην βιάζεσαι Σε λιγο θα πουν πως ανέβηκαν τα κρουσματα,γιατί ο κόσμος έτρεχε να προλάβει για να μην κάει.Και δεν φορούσε μάσκα.

    15. Τελείωσες. Θα σε τελειώσει ο ΘΕΟΣ γιατί έφερες πάαααρα πολλά δεινά στο λαό Του, αντίχριστε. Μετράς μέρες, θυμήσου το αυτό.

    16. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΚΕΙ.ΜΕΣΑ.

      1. Φίλε τα είπες όλα, όλοι φταίνε και εμείς μαζί. Ποτέ ενδιαφερθήκαμε να καθαρίσουμε τα ξερόχορτα; Αφού με την πρώτη κίνηση έρχεται το δασαρχείο κι κόβει κλήσεις. Αστα να πάνε!

    17. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΝ ΒΟΥΛΗ

      1. Άσε τις απειλές και τις βρισιές αληταρά και κοίταξε να βοηθήσεις κανέναν συνάνθρωπο! Άντε για φραπεδιές και βρισιές του καναπέ είσαι πρώτος! Να βοηθήσεις και να φύγεις από το ac του σπιτιού όμως ούτε συζήτηση!

        1. Αλητάκος είσαι εσύ κ ο πρωθυπουργός σου.Εγω πληρώνω του κόσμου τα λεφτά φόρο εισοδήματος,ΦΠΑ, τέλη κυκλοφορίας,ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ για να μου παρέχει ζώον το κράτος υγεία παιδεία, ασφάλεια,και να μην εκτελώ χρέη πυροσβέστη.Ενοχληθηκες από την αλήθεια κομματοσκυλο; Οι βρισιές για το βρωμοσογο σας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται και το ξέρετε καλά, γι’αυτό άλλωστε χάνετε κ την ψυχραιμία σας.

          1. Τι πληρώνεις ρε απατεώνα; Τα κλεψιμαίικα που έχεις ή τις απατεωνιές; Αληταρά!! Αμέσως όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι οπαδός του Μητσοτάκη; Ε δεν ψήφισα και δεν θα τον ψηφίσω, αλλά άμα βλέπω απατεώνες σαν και εσένα, θα μιλάω μάγκα γιαλαντζί.

          2. Ψωφο στο Μητσοτάκη και όποιον τον ψηφιζει

        2. Άσε τα σχόλια να απαντάμε στα ξεφτιλοσκουπιδα που υπερασπίζονται τον αλήτη δολοφόνο της Ελλάδος

    18. 11.000 διορισμοι μόνιμοι εκπαιδευτικοι στο υπουργείο παιδείας έχουν γίνει τα αποτελεσματα σε 5 μέρες βγήκαν είναι και οι αυριανοι ψηφοφόροι τους

    19. Προτεκτοράτο είναι, δεν είναι χώρα. Ένα στρατόπεδο των ρότσιλντ και ροκφέλερ όπου εξουσιάζουν οι συμμορίες τους. Δεν θα μπει φυλακή κανένας τους.

    20. Ποια φυλακή ρε μάγκες???εις θάνατον..εμεις θα τη φάμε αυτή τη βρωμοπουστα..κουλη σου ρχεται βρωμιαρηηηη..σκαψε το λάκκο σου..ορθιο θα σε φυτεψουμε!!!

      1. Ρε πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν και άσε τις απειλές. Τίναξε την αχλαδιά και μετά απείλησε. Να βοηθήσεις κανένα συνάνθρωπο μπορείς; Έτσι μόνο θα προσφέρεις και όχι με βρισιές.

    21. Αχρηστεεεεεε δοσιλογεεεεεεε κ συ κ άλλος ο ακαματης ο τσιπας………..

    22. Δεν εμβολιαζεστε;;;;;;;θα σας καψω ολους!!!!!!!!
      “Δρακουμελ”.

    23. Πάτε καλά ρε που θα πάει φυλακή κάνεις τους; στην Ελλάδα ζείτε ρεεεε.. Κασιδιαρη μπορείτε να ψηφίσετε; αν δε μπορείτε, είστε άξιοι της μοίρας σας

      1. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ.

    24. Ας πάνε πρώτα φυλακή οι προηγούμενοι για το Μάτι…..

    25. Σιγά μην μάθουν να έχουν λογική αυτοί που τον ψήφισαν……. Μοσχάρια με πόδια και κεφάλι Χαρδαλιά είναι….. Τίποτα άλλο παρά κρέατα.. Ελάχιστες διαφορές από τα όποια ζωντανά…. Άξιοι της μοίρας σας νεοέλληνες και ρομαντικοί του πολυτεχνείου… κρέατα..

    26. Μιτσοτακι χρυσογελο τα λέει όλα δεν χρειάζεται ερμηνεία

    27. Ο πολιτικός αλήτης κυριολεκτικά αφήνει την Εύβοια να καεί. Θέλει να γεμισει όλη την περιοχή με άνεμογεννήτριες το κάθαρμα και καίει την χώρα. Έχει ήδη υπογράψει με εργολάβους ο αλήτης, για αυτό ακριβώς έκλεισε τα ορυχεία λιγνίτη. Εντωμεταξυ αλλάζει την χρήση γης στο Τατόι και στη Βαρυμπόμπη. Τυχαία η Βαρυμπόμπη και οι θρακομακεδονες δεν έχουν ρεύμα και νερό.. Μας έκαψε ο αλήτης.

    28. Ποια φυλάκα για να έχει πιάτα nova κι να περνάει ζωή κι κότα σε τέτοια άτομα θα πρέπει να ισχύει θανατική ποινή για εσχάτη προδοσία…

    29. Τι τον θελετε? Οτι πει η κανει αυτο το παιδι προδοτων και γερμανοτσολιαδων φερνει γκαντεμια, δυστυχια, απεπλπισια. κακομοιρια, πλημυρα και φωτια στο λαο μας. Οπως ο Αλκιβιαδης πουλησε τους Αθηναιους, οπως ο Νερωνας εκαψε την Ρωμη οπως και ο Χιτλερ εδινε εντολες για πειραματικα εμβολια στα πειραματοζωα του ετσι κι αυτος εκτελει ενα οργανωμενο σχεδιο για να μας εξαφανισει. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!! και μετα ελικοπτερο και αι στο…..

    30. Εντάλματα εδώ και τώρα για ολη την…..παρέα..-κυβερνηση…!!!
      Υπάρχουν ευθύνες πολιτικές και…μάλλον ποινικές ..
      Πώς αφήνεις ξεκρεμαστους Τους ανθρώπους να …καούν;;;
      Το μεγαλύτερο σκάνδαλο…δεν είναι οι φωτιές ….,το μεγαλύτερο σκάνδαλο ειναι Να μην μπουν …φυλακή ..!!!
      Νομικός δεν είμαι….,αλλά νομίζω…οι ποινικές ευθύνες υπάρχουν ..
      Θέλουμε δίκη και θα δούμε αν υπάρχουν η όχι ευθύνες..
      Τι πάει να πει ….ασυλία στους υπουργούς κλπ…κλπ…
      Να καταργηθεί…….εχθές…!!!

    31. Θα ρθει το karma σου μητσοτακη. Θα τρέχεις και ΔΕΝ θα φτάνεις. Θα σε χτυπήσει εκεί που πονάς περισσότερο.

    32. Το κοινό σημείο των πυρόπληκτων:όλοι φωνάζουν ότι δεν υπάρχουν εναέρια μέσα κι ότι μένουν αβοήθητοι!ΓΙΑΤΙ;Γιατί χωρίς άνεμο αφησαν τη χώρα να καεί;

    33. ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΤΑΞΕΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ! ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΔ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ !!!!!

    34. Αμάν! εσείς, δεν είσαστε μόνο αρνητές και συνομοσιολόγοι, και ψεκασμένοι,…
      Που την είδατε τη φωτιά ρε,….. πυρο-φοβικοί είσαστε ;;;

    35. Σιγά μη πάει φυλακή…. Ποιος τολμάει να τον ακουμπήσει…;;; Οι εξεταστικές επιτροπές…;;;

    36. Ο/Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ λέει:

      ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! ! ! ΔΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ ! ! !

    37. Απόφαση διαύγεια. 9Χ3ΑΩΛ5-6ΙΙ. Στις 21-7-21.
      Για να προστατεύσουν την επένδυση τους από μελλοντική πυρκαγιά και με κίνδυνο να απολέσουν τα χρήματα τους από αυτή την επένδυση.
      Και όχι μόνο στην τώρα βόρεια Εύβοια Αφίδνες, βλέπε Πιο πρίν πύργο Ηλείας , Αλιβέρι Ερέτρια, Μαρτίνο Φθιώτιδας μόνο αυτά για μένα είναι αρκετά.
      Όλα για την δήθεν πράσινη ανάπτυξη ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών .

    38. Ζητά συγγνώμη άθλιε μιζαδιρε,κ από τους ανθρώπους που μετακινήσεις σε άλλες θέσεις λόγω εμβολιου.Προιον ενδογαμιας.

    39. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΥΙΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ, ΨΕΥΤΗ,ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ), ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΦΑΛΙ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!

      1. Eκαψε ολοκληρη τη χωρα για να κανει δουλιτσες…αλλα δυστυχως βλεπω ακομα να καταλαβετε περι τινος προκειται…

    40. μονον μπλαμπλαμπλα ποσο καιρο τα λεμε αυτα ??? νατα τωρα μας κατεστρεψε αυτος !!! ποσο ακομα θελει να φυγει >???? με το να λεμε παρετησου ψοφα φυγε και αλλα τετοια δε θα φυγει !! θελει γερο σπροξημο αυτος και η παρεα του κι εν αναγκη σε μια ρεματια να ειν σιγουρο το πεσιμο του !! τι αλλο πρεπει να γινει να ξυπνισουν τα μπεεεεεεεε ??? σε λιγο θα μας βαλει περιορισμους παλι για τον κοροιδοιο θα υπακουμε κι ολα πεσρασμενα ξεχασμενα !!

    41. Δικιο εχουν οσοι βριζουν, αλλα να κατανοησετε επιτελους οτι φταιχτης δεν ειναι αποκλειστικα ο Μητσοτακης. Φταιχτης ειναι ολοκληρο το ανθελληνικο συστημα των τελευταιων ετων, που με σχεδιο (!!!) προσπαθει να ρημαξει την Ελλαδα και τα διαλυσει τον ελληνισμο με εντολες απο σιωνιστικα και ανθελληνικα κεντρα εξουσιας.

      Το μονο που μπορουμε να κανουμε λοιπον ειναι να τους ανταποδωσουμε τον πολεμο Μεταξυ αλλων στην καλπη και να ετοιμαζομαστε για οτι ερχεται, και ναι μεταξυ αλλων εννοω οτι πρεπει να οπλιστουμε.

      Η Παναγια να φυλαει την Ελλαδα!

    42. Είναι στεναχωρημένος γιατί έχασε το πσκ που πάει κάθε εβδομάδα. Ου να χαθείς παλιοτόμαρο κάψατε τη μισή Ελλάδα και τώρα θα τα κάνεις όλα τέλεια. Που είναι η πρόληψη παλιο σίχαμα.. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ

    43. Στέφανε Χϊο δες το flightradar πετούν 5 μικρα πυροσβεστικά μονοκινητήρια σε σχηματισμό πάνω από την έυβοια αλλά δεν σβήνουν ούτε νερό ρίχνουν ούτε παίρνουν νερό. Τι ακριβώς κάνουν;; Έτσι πετούσαν και στο Τατόι όταν φούντωναν οι φωτιές

    44. Τραγική φιγούρα στην ιστορία της Ελλάδας.
      Αν ήθελε να αλλάξει τον εαυτό του, θα άλλαζε τα πάντα.
      Τι κρίμα!!

    45. Τόσες κατάρες από τον κόσμο και ο αφορισμός από τον Αμβρόσιο και δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος. Εμάς ένας να μας γλωσοφαει και πέφτουμε του θανατά. Και δώστου ξεματιασματα.

    46. το άκρον άωτον της ειρωνείας στις Δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη – Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – Νεκτάριου Φαρμάκη απο το 2᾽37 εως το 2᾽48…..Ο Μητσοτακης είπε στο βιντεο που ακολουθει ῾῾οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πως όσοι έχουν δει τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τη φωτιά τυγχάνουν αποζημίωση έτσι ώστε αυτά τα σπίτια να μπορούν να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ και παλι῾῾.

    47. Δεν πάνε φυλακή αυτοί, γιατί έχουν ψηφίσει, για τον εαυτό τους, το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και πρωθυπουργών ! Αλοίμονο σε μας

    48. Αυτο το ακουσατε…….ακουγεται Δαιμονικο ή τουλαχιστον το άκρον άωτον της ειρωνείας στις Δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη – Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – Νεκτάριου Φαρμάκη απο το 2᾽37 εως το 2᾽48…..Ο Μητσοτακης είπε στο βιντεο ῾῾οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πως όσοι έχουν δει τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τη φωτιά τυγχάνουν αποζημίωση έτσι ώστε αυτά τα σπίτια να μπορούν να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ και παλι῾῾.

    49. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τιμηθούν οι φυλακές του Κορυδαλλού από τον πρώτο πρωθυπουργό της Ελλάδος που θα πάει φυλακή και πρώτα ο θεός να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι που κυβέρνησαν τον τόπο και είναι εν ζωή ακόμα.

    50. Εντομεταξύ χθές το βράδυ πολίτες στην περιοχή της πάρνηθας συνέλαβαν ενα πακιστανό την ωρα που επιχηρούσε να βάλει φωτιά σε ξερόχορτα της περιοχής , όταν τον ρώτησαν τι κάνεις ρε εκεί πέρα αυτός είπε με σπαστά ελληνικά θα σας κάψουμε όλους δεν την γλιτόνεται κάρβουνο θα σας κάνουμε , εν συνεχεία τον παρέδωσαν στήν αστυνομία και φυσικά ούτε κουβέντα απο τα βοθροκάναλα της διαπλοκής , την πληροφορία αυτή μου την έδωσε ενα αξιόπιστο άτομο που ήταν στήν φλεγόμενη περιοχή

      1. επρεπε να τον σαπισουν στο ξυλο πολιτιμσμενα δε χοραει εδω να φερεσε σε τετοια ζωα !! και αστυνομια που τον πηγαν τι εγινε ???θα τον εχουν ιδι βγαλει τωρα εξω

    51. Γιατί η χώρα πρέπει να ταλανίζεται από Μητσοτάκηδες/Κούληδες, από Τσίπρες, από Παπανδρέου και από Καραμανλήδες;

    52. Στεφανε σε ακουσα χθες στο αρτ! Εχεις δικιο κατι πολυ στραβο ερχεται κι εχει σχεση με τους “συμμαχους μας”!

    53. οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να προβούν άμεσα σε μαζικές απεργίες και μαζικές μηνύσεις με ένα μοναδικό σκοπό: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΜΕΡΑ25, ΟΛΟΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ

    54. ΧΩΡΙΣ καμια βοηθεια μονοι τους σε χωριο της Ηλειας με αυτοθυσια προσπαθουν να σωσουν το χωριο Αυτο που επρεπε να κανει το κρατος το ανυπαρκτοΟθΕΟς ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Τα δε καναλια Οαλφα τωρα δεν αφηνει να μιλησει ο κοσμοςΝΤΡΟΠΗ

    55. Επίσης ο χουντοκούλης και η κουστωδία του έκαψαν όλη την Ελλάδα να βάλουν τα εθνομηδενιστικά λαμόγια αιολικά πάρκα κσι πράσινη ενέργεια του καλού και βιομηχανίες παραγωγής ριπών για μολύνουν όλο το περιβάλλον και να σκοτώσουν τον ελληνικό λαό που θα τον αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες για να συνεχίσουν να κάνουν λσθρομπόζνες!!!

    56. Πολιτικε Δολοφονε ερχεται η ωρα να μπεις στα βαθια σκοτεινα μπουντρουμια του κορυδαλλου να σαπισεις εκει για παντα !!!

    57. Θα πω αυτό και ας μην αρέσει στον άθλιο εμβολιασμένοι χουντοκούλη και στην άθλια εμβολιασμένη κουστωδία του που κάνουν λαθρομπίζνες.
      Ο χουντοκούλης και η κουστωδία του έβαλαν φωτιές σε όλη την Ελλάδα γιατί είπε στον χουντοκούλη Η Γερμανία να κάνει μόνιμους κάτοικους τους λαθρομετανάστες με τζαμιά και χοτσπότ και να πληρώνονται από τους φόρους του ελληνικού λαού.
      Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ που είναι νεοταξική εγκληματική οργάνωση κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού και να πάνε φυλακή!!!!!!!

    58. Τι είπε το άτομο…η αποκατάσταση των ζημιών θα είναι πρώτη πολιτική προτεραιότητα. Σα να λέμε θα με φάτε στη μάπα μαλακές. Να τσακιστει να φύγει. Αυτό πρέπει να έχει ως προτεραιότητα. Να σε κάψω Γιάννη να σε αλειψω μέλι.

    59. Ανάρτηση της πρεσβείας της Ρουμανίας: «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μόνη μπροστά στις φλόγες!»

      Μπράβο στην Ρουμανία

      1. Η Πρεσβεία της Ρουμανίας αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από την Κυβέρνηση….;;;;

    60. Και φυλακή δεν θα πάει καί τίποτα δεν θα πάθει , γιατί τους νόμους τους, τους έχουν κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους ,κανένας εισαγγελέας δεν θα παίξει το κεφάλι του γιατί δεν θα ξέρει τι του ξημερώνει , η μόνη λύση είναι ο λαός όποτε γίνουν εκλογές αυτόν και το μόρφωμα του (εκσυχρονιστικεί σημιτική νδ με ολίγον ποτάμι και μπόλικο ΛΟΑΤΚΙ) να την στείλουν στο αγύριστο , όπως το άλλο κόμμα που κατέστρεψε την χώρα , φτάνει αρκετά σας ανέχτηκε ο λαός ,σας έδωσε πολλές ευκαιρίες σε όλες τα κάνατε σκ,,,α , ποτέ ξανά αυτό το άθλιο απόκομμα

    61. “”””………….*όταν* με το καλό περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο να αποκαταστήσουμε τις ζημιές με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό μας περιβάλλον». μπλααα…. μπλαααα…..ααααα 💨💨💨🐡🐡🐡🐡🐡🌪🌪🌪🌪🌪

    62. ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ??? ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ

    63. Δυστυχώς ούτε φυλακή θα πάει, και κανεις δεν θα του κάνει τίποτα. Επίσης δεν θα παραδεχτεί τίποτα. Όλα καλα για αυτόν. Η ζωή του είναι εξασφαλισμένη από πολύ πριν. Δυστυχώς ούτε δικαιοσύνη υπάρχει. Κότες και Γλύφτες όλοι.

    64. Δέν κατάφερες νά εμβολιάσης τόν κόσμο. Τώρα σέ τιμωρούν τά αφεντικά σου, βάζοντας φωτιές, γιά νά πέσης. ΠΕΦΤΕΙΣ ΡΕ, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

    65. Αλήτη!
      Καταραμενε!
      Να ψοφήσεις μέσα σε φρικτούς πόνους!

    Comments are closed.