“ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝΔΙΑ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ…ΠΗΔΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    kipoi-evros

    Θα μπορούσε να απαγορευθεί η διέλευση τουρκικών φορτηγών μέσω Ελλάδας προς την Ευρώπη, μας είπε ο κ.Δένδιας και όλοι αναμένουμε την εφαρμογή του. Το ερώτημα είναι: Μια γερμανόδουλη κυβέρνηση, όπως η ελληνική, μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο; 

    Η Ελλάδα τη Δευτέρα θα ζητήσει «έτοιμο κατάλογο ισχυρών μέτρων κατά της Τουρκίας σε περίπτωση παραβίασης της εθνικής μας κυριαρχίας» είπε ο Νίκος Δένδιας το πρωί της Κυριακής. Έστειλε, δε, το μήνυμα ότι στην περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει «μια ποιοτική διαφορά. Η Ελλάδα έχει ικανές ένοπλες δυνάμεις. Η Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να λάβει γρήγορα θέση και να αποτρέψει γιατί εάν δεν αποτρέψει δεν θα της αρέσει καθόλου αυτο που θα συμβεί».

    «Δεν θα μείνουμε αδρανείς με κανένα τρόπο σε περιπτωση παραβίασης των εθνικών μας δικαιωμάτων. Θα προστατεύσουμε απολύτως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η Ευρώπη οφείλει να το γνωρίζει αυτό» πρόσθεσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

    Κάλεσε, επίσης, τη διεθνή κοινότητα να λάβει πρωτοβουλίες για την υπόθεση της Αγιάς Σοφιάς. «Οι κυρώσεις αυτές (σ.σ. που θα συζητηθούν τη Δευτέρα ) δεν θα αφορούν την Αγιά Σοφία εκεί η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει, να υπάρξει πρωτοβουλία της ΕΕ, της UNESCO, του ΟΗΕ».

    Από τις Ένοπλες Δυνάμεις, μέχρι την εφαρμογή οικονομικών κυρώσεων, υπάρχει μεγάλη διαφορά, κυριε υπουργέ. Και για να πράξεις κάτι ανάλογο, θέλει πολιτικό ανάστημα και αδέσμευτη εξωτερική πολιτική. Κάτι που δεν υπάρχει. Άρα, σταματήστε να εκτίθεστε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΒΑΛΤΕ VISAs.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!! Βέβαια όλοι οι Έλληνες χοντρέμποροι εισαγωγείς από Τουρκία είναι ΝΔτικά φυντάνια οπότε σιγά μη σκίσει κανένα καλτσόν ο Κούλης, ο “φωτεινός εγκεφαλικά” Νικολάκης και φυσικά και η Τουρκολάγνα ΝΤΟΡΑ. Βέβαια και ο Άδωνις ξέρει απ’ αυτά. Του τα σφυρίζει ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ Πάιατ στο σπίτι του οποίου καταδέχτηκε να πάει να κάνει γενέθλια.
      Oι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ-Μ. Βρ. – ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ σιωπούν ή ψευδίζουν δήθεν τη θλίψη τους. Ενεργούν σαν τις ΕΤΑΙΡΕΣ. Πάνε με όποιον ΠΛΗΡΩΝΕΙ ή δίνει τα περισσότερα $$$$.
      Το ερώτημα είναι αν το Ισραήλ αποφασίσει να κάνει το τέμενος ΑΛΑΚΤΣΑ, μουσείο υποθέτω ότι θα είναι και αυτό εσωτερικό θέμα του Ισραήλ!!!

      Οι Τούρκοπίθηκοι είναι τόσο ΄ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ που κάναν τζαμί ένα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ που ακόμα και το όνομά του δεν τολμούν να αλλάξουν και που η έννοιά του ονόματος είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ !!!!!!
      Ούτε ένα μεγαλοπρεπή τζαμί δεν είναι ικανοί να φτιάξουν…… Γιατί; Γιατί είναι μια χώρα χωρίς πολιτισμό αλλά μόνο με ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!
      Αναρωτηθείτε τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα ανά τους αιώνες, πλην ολέθρου, πειρατείας και καταστροφής;

    2. Δεν είναι ανάγκη να τα απαγορέψει, μπορεί να βάλει 500 εβρο επι πλεον στην εισοδο τους, αλλα μονο καραμέλες ξέρουν και πιπιλανε

    3. Ροχιπνολ
      ————
      Χαχαχαχα δεν υπαρχει αυτο το σοου πουθενα!
      Ο Αριστοφανης θα ζηλευε.
      Ρε, σε φερμαρει μες τη μουρη..κ συ καθεσαι και τον κοιτας- φαση.
      “..σε περιπτωση παραβιασης της εθνικης μας κυριαρχιας” τι αλλο να σχολιασω

    4. ψάξτε το ρόλο του Βέμπερ του ΕΛΚ στην τελευταία προσπάθεια για επιβολή κυρώσεων στην τουρκία, τις οποίες απέτρεψε ιδίαις χερσίν και θρασύτατα φόρτωσε με ψέμματα την ευθύνη αλλού. Δείτε τα άρθρα του Κ. Μαυρίδη, ευρωβουλευτή του Κυπριακού ΔΗΚΟ, που τον ξεμπροστιάζει σε όλα.
      Πώς θα προωθήσουμε αυτή τη φορά τα οποιαδήποτε αιτήματα για κυρώσεις; Μέσω των ίδιων διαύλων για να έχουν τη ίδια τύχη;;;

    5. Ελυωσααααα. Οι ισχυρές και δυνατές κυρώσεις της εε προς την Τουρκία που έλεγε ο Δενδιας, ξέρετε ποιες είναι? 485 εκ. δίνει η εε στην Τουρκία για διαχείριση του μεταναστευτικου!!!! Χαχαχα, Δενδια μπετοβλακα, ο ερντογαν ξέρει τι μ@λακες είσαστε και πως δεν πρόκειται να αντιδράσετε και να κάνετε τίποτα. Ξέρει ο ερντογαν πως το πολύ πολύ θα κλαίγεσται σαν τις π@υτανες στην εε όπως και πράγματι κάνετε, και θα βγάλετε και Καμμια ανακοίνωση κτλ. Δενδια, είσαστε οι ποιο μ@λακες, οι ποιο ανίκανοι και υποτελεις πολιτικοί σε όλο τον πλανήτη. Δε σέβεστε ούτε τον εαυτό σας, είσαστε αψυχοι ρε. Μόνο τα λεφτά σας ενδιαφέρουν. Παλιοτομαρα, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας ξεφτιλίζουν όλοι. Αλήτες εάν δεν μπορείτε να υπερασπιστείται τα οσια και ιερά της χώρας, πάρτε όσα λεφτά θέλετε βάλτε τα στον κ@λο σας και σει6να πα να γ@μηθειται. Σιχαματα. Η στάση σας οδηγεί σε πολεμική εμπλοκή, είσαστε επικίνδυνοι με την αμετροεπη υποτελεια σας.

    6. Μιας κι αν δε κάνω λάθος σας
      αρέσουν οι μπαλάντες κάντε παρέα
      ν ακούσουμε αυτό πριν κοιμηθώ
      γλύκες.

    7. έξω από ΕΕ ΟΥΝΕΣΚΟ ΟΗΕ και τα ρέστα και όλα θα φτιάξουν!!!

      1. Τι λες ρε εξυπνε εσυ, να γινουμε δηλαδή βορειο Κορεα θελεις; αλλα αντι κιμ θελεις παπαδαριο επανω ρε πονηρουλη; ετσι θα σιαξουμε ;;;

    8. Κόψε τις αρλούμπες λεφτά αφήνουν τα φορτηγά ….. τα φορτηγά που βλέπεις στην Ελλάδα φέρνουν εμπορεύματα για Ελλάδα και Ιταλία,, όλα τα υπόλοιπα για Ευρώπη περνάνε από Βουλγαρία υπάρχει συμφωνία μεταξύ τούς επίσης φτηνό νόμισμα .. όλα αυτά που καταναλώνεις είναι τουρκικά μην βλέπεις ετικέτα … μέχρι και του Άγιο Όρος τα μπιχλιμπίδια και λοιπά είναι κατασκευασμένα Τουρκία… ξυπνά

    9. Εδώ οι πολιτικοί της Ν.Δ. κάνουν μπίζνες με τους Τούρκους(Π.Χ. ο σύζυγος βουλευτίνας, μέλος της Αγίας Οικογένειας), άρα οι δρόμοι πρέπει να είναι ανοικτοί για να πωλούνται τα εμπορεύματα των κοινών τους επιχειρήσεων.

    10. Επί της ουσίας του άρθρου δε θ
      αναφερθώ.Αλλωστε όταν γράφω
      πραγματικά σοβαρά σχόλια δε
      μπορούν να χωρέσουν εδώ μέσα.
      Τι λέτε μικροί μου?Συμφωνείτε?
      Η εμπειρία αυτό έδειξε άλλωστε.
      Το επίπεδο σχολιασης του site δεν
      τα αντέχει.
      Για μερικα φιλιά ειδικά στο κάτω
      κεφάλι είναι πρώτο άσχετα αν τα
      διακωμωδεί περιπαιχτικά?

    Comments are closed.