ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ! ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΘΑ “ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Από το Σάββατο στην Αθήνα θα υπάρχουν 50 σταθερά μπλόκα της Αστυνομίας, ενώ 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας για να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους .

     

    Έχουμε και λέμε:

    • Όποιος επιχειρήσει αύριο να περάσει από διόδια να ξέρει ότι θα βρεί μπλοκά της Αστυνομίας.
    • Όποιος δεν φοράει μάσκα θα πληρώνει αντί για 150, 300 ευρώ.
    • Θα γίνονται μασίφ έλεγχοι σε αεροδρόμια, λεωφορεία και τρένα.
    • Μπλοκ για κλήσεις δεν θα έχουν μόνο οι τροχονόμοι αλλά και η Άμεση Δράση, η ομάδα ΔΙΑΣ και η Ασφάλεια. Κάποιοι θα φορούν πολιτική περιβολή για να μην γίνονται αντιληπτοί.
    • Σταθερά μπλόκα θα υπάρχουν στις πλατείες και αστυνομικοί με μεγάφωνα.
    • Ο εισαγγελέας θα περιμένει την παραμικρή καταγγελία, που θα γίνεται έστω και ανώνυμα στην Άμεση Δράση, για πολλά άτομα σε σπίτια, προκειμένου να παρέμβει!!!!!!!!!!!!!!
    • Drones και ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας.
    • Ανάκληση αδειών αστυνομικών!

    Αυτά…

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. Ένας εδώ μέσα προσφέρθηκε να δώσει την ΙΡ μου.Αχαχαχαχα,γελάσανε και οι πέτρες ρε μπαγλαμά.ΜΟΝΟ το site μπορεί να ξέρει την IP μου και ζήτημα είναι να μπορείς να στείλεις mail,όχι να χακάρεις το makeleio.Επίσης εδώ μέσα 2-3 να ξέρουνε τι να κάνουνε με την ΙΡ κάποιου.Μέχρι να έρθεις εδώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σε έχουνε δαγκώσει σε δέκα μπλόκα της αστυνομίας.Και αν 1/1000 καταφέρεις να έρθεις στην πόρτα μου μια benelli nova slug θα σου κάνει το όνειρο εφιάλτη.Οπότε λίγα εδώ μέσα γιατί μιλάτε και δεν ξέρετε τι λέτε,κότες λυράτες.

    2. Κανενας ταυτοτητα η αλλα εγγραφα. Ολοι αμνησια. Ολοι για εξακριβωση.
      Βουλωστε τα “λουκια”.

    3. Η χούντα ΝΔ ΑΕ έχει προαποφασίσει οργανωμένα το lockdown 2 να έχει διάρκεια μέχρι τέλη Σεπτεβρίου για να ξεσκίσει ολοκληρωτικά τον ελληνικό λαό με εντολές ΝΤΠ που θα αντικατασταθεί με λαθρομετανάστες ισλαμοφασίστες.
      Ενώ οι λαθρομετανάστες ισλαμοφασίστες θα κυκλοφορούν κανονικά σε όλη την Ελλάδα ελεύθερα να διακινούν κορονοιό και λοιπές αρρώστιες με εντολές της χούντας ΝΔ ΑΕ που εκτελεί εντολές της ΝΤΠ για να φτιάξουν ένα παγκόσμιο κράτος της πούτσας, του κώλου και του παλουκιού σημαίνει κράτος-έθνος ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ!
      Όσο για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού όταν γίνουν ξαφνικές βουλευτικές εκλογές πάλι τα κόμματα της ΝΤΠ θα ξαναψηφίσουν γιατί εξακολουθεί να έχει μνήμη χρυσόψαρου και να μην βάζει μυαλό και του αρέσει το άγριο γαμήσι που τρώει από την χούντα ΝΔ ΑΕ!

    4. Και ΠΟΛΥ καλά θα πράξουν! APIΣTA!!! Aπλά άργησαν, γιατί με τόσους ΑΘΛΙΟΥΣ συμπολίτες μας σε αυτή τη χώρα, ΜΟΝΟ με το βούρδουλα θα βγει άκρη! THN ΠΛHPΩNOYME OΛOI, ΓIA TOYΣ MAΛ@KEΣ EΞYΠNAKHΔEΣ ΠOY ΔEN ΦOPOYΣAN MAΣKEΣ, ΠOY MAZEYONTAN ΣTIΣ ΠΛATEIEΣ KAI ΣTA KΩΛOMΠAPA, ΣE ΣYΓKENTPΩΣEIΣ, ΓIA KAKOYΣ MAΓKITEΣ EΠAΓΓEMATIEΣ ΠOY ΔEN THPOYΣAN TA METPA, KΛΠ… Ναι, ΚΑΚΙΣΤΑ τα λάθη της κυβέρνησης με τα σχολεία και τα ΜΜΜ, άνοιγμα πρόωρο των συνόρων, κλπ, ΑΛΛΑ μπροστά στους γελοίους φεϊςμπούκηδες, τσάμπα μάγκες, απανταχού γατόνια, λαμόγια επιχειρηματίες, κλπ, έστω και αργά η κυβέρνηση επιτέλους ΑΝΤΙΔΡΑ ξανά!!! ΝΑΙ, τα μέτρα ΕΧΟΥΝ πολλά λάθη και παραλείψεις, αλλά ως γνωστόν τα χλωρά καίγονται μαζί με τα ξερά… ΔΥΣΤΥΧΩΣ! KAΛO ΠAΣXA να έχουμε, γιατί ΑΝ κάνουν πάλι τη ΜΑΛ@ΚΙΑ να μας αμολύσουν οπως το καλοκαιρι γιά Χριστούγεννα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μας!

    5. Και ΠΟΛΥ καλά θα πράξουν! APIΣTA!!! Aπλά άργησαν, γιατί με τόσους ΑΘΛΙΟΥΣ συμπολίτες μας σε αυτή τη χώρα, ΜΟΝΟ με το βούρδουλα θα βγει άκρη! THN ΠΛHPΩNOYME OΛOI, ΓIA TOYΣ MAΛ@KEΣ EΞYΠNAKHΔEΣ ΠOY ΔEN ΦOPOYΣAN MAΣKEΣ, ΠOY MAZEYONTAN ΣTIΣ ΠΛATEIEΣ KAI ΣTA KΩΛOMΠAPA, ΣE ΣYΓKENTPΩΣEIΣ, ΓIA KAKOYΣ MAΓKITEΣ EΠAΓΓEMATIEΣ ΠOY ΔEN THPOYΣAN TA METPA, KΛΠ… Ναι, ΚΑΚΙΣΤΑ τα λάθη της κυβέρνησης με τα σχολεία και τα ΜΜΜ, άνοιγμα πρόωρο των συνόρων, κλπ, ΑΛΛΑ μπροστά στους γελοίους φεϊςμπούκηδες, τσάμπα μάγκες, απανταχού γατόνια, λαμόγια επιχειρηματίες, κλπ, έστω και αργά η κυβέρνηση επιτέλους ΑΝΤΙΔΡΑ ξανά!!! ΝΑΙ, τα μέτρα ΕΧΟΥΝ πολλά λάθη και παραλείψεις, αλλά ως γνωστόν τα χλωρά καίγονται μαζί με τα ξερά… ΔΥΣΤΥΧΩΣ! KAΛO ΠAΣXA να έχουμε, γιατί ΑΝ κάνουν πάλι τη ΜΑΛ@ΚΙΑ να μας αμολύσουν οπως το καλοκαιρι γιά Χριστούγεννα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μας!!!

    6. Όλα αυτά για 600 νεκρούς, από τους οποίους οι 575 είναι πάνω από 80 χρονών, με βαριά υποκείμενα νοσήματα, τρέλααααααα!!!!

    7. Κ ΜΟΝΟ ΑΠΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΕΣ.
      ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ τΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΤΩΡΑ……
      ΟΛΟΙ-ΕΞΩ.
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    8. Lockdown σημαίνει οικονομική χούντα κατά μόνο του ελληνικού λαού που σημαίνει ότι η χούντα ΝΔ ΑΕ τα κονομάει από Παντού με χουντικούς και τραμπουκισμούς τρόπους για να πλουτίσουν.
      Αυτή είναι η χούντα ΝΔ ΑΕ που είναι νεοταξική συμμορία υπόκοσμου.
      Οι λάθρο θα απολαμβάνουν τα πάντα δωρεάν, θα ενισχύονται οικονομικά και θα κινούνται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα κοινώς χουντικής λαθρομπίζνες από την χωροταξική χούντα ΝΔ ΑΕ που είναι και εγκληματική οργάνωση.

    9. Καθε Σ/Κ το απογευμα ολοι σε κεντρικα σημεια των πολεων! Λευκο πυργο ας πουμε για Θεσσαλονικη…. ΟΛΟΙ ομως…να γινει χαμος! Δεν παει αλλο! Και αν κυκλοφορει Μητσοτακης, θα μαθει να παιζει κρυφτο!

      1. Ελπίζω να μαζευτούνε αρκετά ΜΑΤ για να σας σπάσουν τα κρανία και μετά να κολλήσετε ιό και να ψοφάτε στη ΜΕΘ.Υπάνθρωποι.

          1. Αφού φοράνε μάσκα τα ΜΑΤ ρε καραγκιόζη κι εσείς πνίγεστε στα δακρυγόνα.Ντουβάρι.

            1. Οποιος θέλει την ip του μπουκέτου εδώ μαγκες

    10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΤΕ!!!! ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

    11. Βγηκε βιντεο με ουφο στις ειδησεις το 2020 (απο το πενταγωνο της αμερικης) ολα γι αυτο γινονται, fake aliens, παγκοσμια κυβερνηση, ηλιοκεντρικο fake , ολα τ αλλα ειναι για οσους κοιμουνται τον υπνο του δικαιου η δεν καταλαβαινουν τι γινεται στη γη . …ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ… η ΟΧΙ ?? Γιατι δεν τα βλεπω (αμα δεν περνανε μην τα γραφω τσαμπα)

    12. Δε σας χάλασε,τενεκέδες.Επαναστάτες και μπατριώτες της κακιάς ώρας.Σας κόβουμε τον καφέ και το σουλάτσο και σας πιάνει κατάθλιψη;Άντε διαβάστε στο σπίτι κανένα βιβλίο ρε ντουβάρια.Ειδικά στην Αθήνα σαν τα ποντίκια ήταν και πριν από το lockdown.Οπότε μόκο.

    13. Η πραγματική παΝΔημία είναι η προβληματική σχιζοφρενική χουντική χωροταξική κυβέρνηση ΝΔ ΑΕ που αποτελείται από χοντρικά και επαγγελματίες δολοφόνους ελληνικού λαού.

      1. ξυπνα λιγο παλικαρι..ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΙΝΤΕ ΕΔΩ μεσα με τα γραφομενα του καθενος..ολοι αυτοι σε ΜΙΣΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΣΥΡΙΖΑ και ολη την σατανικη ΜΑΦΙΑ που κυβερναει τοσα χρονια.ΜΑΣ σπρωχνουν σε ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ και σε λιγο σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και
        τσιπαρισμα..ταχαμ για ποιστοποιητικο υγειας..σε λιγο ομως ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..ντροπη στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ κρατικοδιαιτη μαφια.

    14. Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ!!!!!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!!
      ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΠ!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!!!

    15. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αντί να γεμίσουν οι κλίνες ΜΕΘ θα γεμίσουν οι κλίνες από τα ψυχιατρικά νοσοκομεία

    16. Γιατι κουραζονται να βγαζουν νεα διαγγελματα για την απαγορευση κυκλοφοριας,αφου θπαρχει ηδη ετοιμο εδω και 53 χρονια https://youtu.be/jnDkX-L8bCQ

    17. Να σας πω ενα ανεκδοτο;Οι “δημοκρατες” λεει βαλανε φυλακη τους”χουντικους”…😂

    18. Δυστυχως ειμαστε λαος που πουλαμε μαγκιες απο τηλεφωνα και καναπεδες.
      Μονο οι οργανωμενοι φιλαθλοι των ομαδων να ενωθουν και να βγουν στους δρομους για εναν σκοπο, φτανει.
      Τοτε…”τελειωσαν τα καστανα για τον Μητσοτακη”.

      1. ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    19. οχι φιλοι δεν ειναι ετσι!αυτο που πρεπει να παραξενευει δεν ειναι το τι θα γινει αυριο αλλα το τι εγινε πριν το λοκνταουν.η κυβερνηση εδωσε τη δυνατοτητα σε πολιτες να φυγουν εχθες και σημερα σε αλλους νομους και να επιστρεψουν εν μεσω λοκνταουν οποτε θελουν αρκει να εχουν το πιστοποιητικο νομιμης κατοικιας η το ε1 που δηλωνει την μονιμη κατοικια τους.Δλδ,φευγουν πριν λοκνταουν πχ για 3ημερο και επιστρεφουν ανετα.Στο μεταξυ εχουν κανει αυτο που υποτειθεται οτι προσπαθει να καταστειλει το λοκνταουν τουτεστιν διασπορα του ιου μεταξυ νομων.η απαντηση χαρδαλια σε 2 ερωτησεις δημοσιογραφων κατα την επισημη ανακοινωση ηταν οτι οσοι εφυγαν θα πρεπει να προσεξουν να μην διασπειρουν τον ιο εκει που πηγαν.οποτε αν ειναι θεμα ατομικης ευθυνης προς τι η αυριανη απαγορευση μετακινησης απο αυριο σε αλλους νομους;επισης,η συσσωρευση σε πλατειες ηταν κινδυνος….η συσσωρευση στην ερμου σημερα τι ηταν;;οι δρομοι που μποτιλιαριστηκαν σημερα που δεν περνουσαν τα ασθενοφορα τι ηταν;πηγαν οι αθηναιοι οι μισοι να παρουν καλτσες και οι αλλοι για τριημερο ταξειδι αναψυχης.αυτο δεν αποτελει διασπορα του ιου;;

    20. DRONE που θα πετάξει πάνω από το σπίτι μου ενδεχομένως να καταρριφθεί.
      Τυχών προσπάθεια εισβολής στο σπίτι μου θα αντιμετωπισθεί αναλόγως. Χουντικές πρακτικές και εκβιασμοί δεν περνάνε σε μένα. Αν δεχτώ οποιαδήποτε επίθεση από το καθεστώς θα απαντήσω με σφοδρά πυρρά.
      ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. Ξέρω ότι είναι περισσότεροι και έχουν καλύτερα όπλα. Πριν πέσω όμως θα έχω φάει αρκετούς. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

        1. οπλουργός είμαι. τι πιστεύεις??? Αν μου την πέσουν και πέσω…θα μάθεις.

    21. Η χαρά του χαφιέ και του κομπλεξικου!! Τόν νου μας αδέρφια!! Ο καιρός γάρ εγγύς!!!

    22. Χούντα, χωρίς πραξικόπημα. Ή Οκτωβριανή Επανάσταση χωρίς επανάσταση, αν προτιμάτε. Και οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της δημοκρατίας δεν κουνιούνται βεβαίως.

    23. Άλλη μία κίνηση πανικού από τη κυβέρνηση. Πατάς το πόδι σου στο δρόμο έξω απ’το σπίτι σου στις 21:15 για να πετάξεις πχ τα σκουπίδια; Παράνομος. Πας μόνος σου στην ερημιά για να ψαρέψεις; Παράνομος. Ο σημερινός συνωστισμός απέδειξε ότι ο κόσμος δεν πιστεύει ούτε τη κυβέρνηση,ούτε τα ΜΜΕ ούτε τους ειδικούς που αλλάζουν άποψη σαν τα πουκάμισα. Προ δύο μηνών ασφαλείς τα σχολεία. Σήμερα επικίνδυνα τα σχολεία. Στους ναούς 7 άτομα σε 300 τετραγωνικά. Στα σχολεία. 25 άτομα σε 25 τετραγωνικά. Παραλογισμός και αντιεπιστημοσύνη στο φουλ. Η λογοκρισία έχει ανέβει πολλές κλίμακες και έχουν βάλει πολλά στοιχεία του κρατικού μηχανισμού να επιδίδονται σε πλήρως παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις αθώων πολιτών.

    24. Διπλασίασαν τα πρόστιμα κάνουν ότι τους κατέβει !!!
      ή καλύτερα ότι τους προστάζουν.

      Όλα αυτά τα μέτρα είναι νόμιμα ???
      ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ???

    25. Διπλασίασαν τα πρόστιμα κάνουν ότι τους κατέβει !!!
      Όλα αυτά τα μέτρα είναι νόμιμα ???
      ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ???

    26. Μην ψαρωνετε μαγκες.Καθε θαυμα 3 μερες και το μεγαλο 4 λεει ο λαος.Την πρωτη βδομαδα και μπροστα σε καμερες θα ειναι ολα αυστηρα και προβλεπέ,που λεγαμε και στον στρατο.Μετα την 1η εβδομαδα θα ειναι παλι χαλαρα,θα στελνουμε 20 sms και θα ειμαστε ολη μερα εξω.Και το Μαρτιο το ιδιο ακριβως ειχε γινει..την πρωτη-δευτερη μερα δεν εβλεπα ουτε μισο αυτοκινητο στη διαδρομη μου,και μετα την πρωτη βδομαδα ηταν η κινηση ηταν περιπου στο 1/2-3/4 της καθημερινης φυσιολογικης κινησης.

      1. Αυτές είναι άκρως φυσιολογικές κινήσεις των νεοελληνων τις πρωτες δυο μερες μόνο τα δινουνε όλα…
        ΥΓ :ρωτα και εμένα τι είδανε τα ματάκια μου με την 1η Ιουλίου 2008 “η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο” (@@ μπλε κάραμεουλεεεε)

        1. Αχαχαχα που το θυμηθηκες το “η Ελλαδα σβηνει το τσιγαρο”;Μα και περισυ τετοιον καιρο νομιζω ειχε περασει ο Κουλης το “αντικαπνιστικο νομοσχεδιο”,και τα τσοντοκαναλα ασχολιονταν συνεχεια με αυτο,πως δεν καπνιζουν στα μαγαζια,,τα προστιμα,οι ελεγχοι κλπ.Μετα βρηκαν τον νεο ερωτα,τον κορωνοιο,και ξεχαστηκε τελειως το αντικαπνιστικο και τα προστιμα,και ολοι καπνιζουν παντου αβερτα!Αμα το θυμηθουν παλι τα καναλια,θα δουμε μπατσους να κοβουν τριπλα προστιμα σε ενα ατομο :γιατι καπνιζε,δεν φορουσε μασκα(αφου καπνιζε πως να φοραει μασκα) και γιατι δεν ειχε στειλει SMS!

    27. Ο παραλογισμος ειναι οτι θα ελεγχει ολη η αστυνομια αν φορανε μασκα οι ελληνες και οποιος τζιχαντιστης θελει, μπουκαρει στη χωρα και του δινουν και ασυλο και σπιτι! Και στον αγιο παντελεημονα θα μαζευονται εκατονταδες αλλοδαποι και ο τσιοδρας δεν θα λεει τιποτα για αυτους οπως δεν ειπε τιποτα και για τους 30.000 μπολσεβικους στο εφετειο! Γιαυτο ρε δεν σας πιστευουμε οτι και να πειτε. Φτου σας προδοτες ανθελληνες που μισειτε τους ελληνες ενω ολοι ειστε βολεμενοι.

    28. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…………… ΤΕΛΟΣ.
      ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ,ΝΟΜΙΖΩ.

    29. Μποϊκοτάζ στους μπάτσους και τις οικογένειές τους ούτε νερό να μην μπορούν να αγοράσουν.

    30. Αλλά σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν ‘Εκκλησία. Τά δηλητηριάζουν, τά μολύνουν μέ διάφορες θεωρίες, κλονίζουν τήν πίστη τους. Τά έμποδίζουν άπό τό καλό, για νά τά αχρηστέψουν. Τά καταστρέφουν άπό μικρά. Καί τά παιδάκια, φυσικά, από άρνάκια γίνονται κατσικάκια. Άρχίζουν μετα νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους καί τούς δασκάλους καί αύτούς πού τά κυβερνούν. Τά κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλαλητήρια, καταλήψεις, άποχή από τά μαθήματα. Καί τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αύτούς πού τά κυβερνούν, τότε θα βάλουν καί αυτοί μυαλό
      (Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)

    31. Ούτε τους συγγενείς μας δν θα βλέπουμε.παει καλα το σχέδιο.

    32. Ρε σεις οι Μητσοτάκηδες και η ΝΔ φταίνε;;;; Αφού ρε μοσχάρια τους ψηφίζουν, ψήφισαν Τσίπρα 3 φορές και μετά καπάκια τη ΝΔ το κόμμα που έριξε τη χώρα στα βράχια μαζί με το ΠΑΣΟΚ και έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
      Πιστέψανε τον Μητσοτάκη ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες ποιον τον Μητσοτάκη που όλο του το σόι είναι χωμένο σε ΜΚΟ που διακινούν ισλαμιστές (Actionaid-Solidaritynow).
      Κλείνουν τα μαγαζιά και τις εκκλησίες και ανοίγουν τα τζαμιά. 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση απ΄τα τζαμιά ΧΑΧΑΧΑ!!! Αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του.

    33. Και μέχρι να ρθει το εμβόλιο όλο και θα χειροτερεύει!! Φανταστείτε τον ρατσισμό και την τρομοκρατία που θα ρθει μετά!!
      Το ανθρώπινο γένος δέχεται επίθεση από «εξωγήινους»!!!!!

      1. ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΙΝ, Α ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ; ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    34. Ζητω η δημοκρατιαααααα.η δημοκρατια νικησε

    35. Για να προσλαμβανουν μπατσους εχουν λεφτα , για ιατρους ομως οχι . Χεσμενοι ειναι κ εμεις αντι να τους γαμησουμε , καθομαστε κ τους κοιταμε . Ξυπνηστε ρε μαλακες , χανουμε τα χρονια μας με αυτα τα καθαρματα , παμε να παρουμε τις ζωες μας πισω κ να τους κρεμασουμε μαζι με τα σκατοπαιδα τους , τα εγγονια τους κ οτι εχει σχεση με αυτους μεχρι να εξαφανιστει το επιθετο τους απο την Ελλαδα .

    36. Προσευχομουν στον καλο Θεουλη να γινει ενα νεο lockdown,για να μπορεσω να ευχαριστηθω το νεο μου F14 και το F16 στο DCS!Με ακουσε!Θα τα λιωσω τωρα

    37. Τετοια τρομερά μέσα δέν είχε ούτε ο Στάλιν ούτε ο Αδόλφος.Τό επόμενο βήμα είναι τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης (KZ) μέ τούς αναγκαίους φούρνους.Ο Χαρδαλιά ώς Kommandant είναι ο ιδανικός σκληρός διοικητής.
      Γιάννης Λάκων

    38. Ηταν κακος ο Παπαδόπουλος εεε; δεν σας αρεσε ηταν δικτατορας και χουντικος εεε; φατε νεα δημοκρατια καραμανληδες μητσοτακηδες και τσιπρες στην μαπα τωρα , και να φορατε μασκα για να μην φατε προστιμο.

    39. Ρε και ενα μυριο να το πανε η υγεια μου και η αξιοπρεπεια μου αξιζει περισσοτερο, ειναι αρρωστο να περπατας με μασκα, αλλα το εφαρμοζουν σε ποιους; με 40βαθμους υπο σκιαν το καλοκαιρι και οι μισοι φορουσαν ηδη.

    40. Τι έγινε ρε, ήρθε Χούντα και δεν το πήραμε χαμπάρι?

    41. Μετά από τέτοια μέτρα μιλάμε ακόμη για Δημοκρατεία και ελευθερία λόγου και πιστέυων? Ρωτάω απλώς. Και καλά τι περιμένουμε όλοι και όλες εν ζωή εν τάφο, να μας σώσουν οι Εκδικητές…… Ελαδιστάν 21 ος αιών.

    42. Εύχομαι να φάτε την οργή του Θεού πάνω σας. Να πληρώσετε για αυτά που κάνατε στον κοσμακη που δεν εχει να φαει και εχει σαλταρει με τα μετρα. Οσο για σενα Τσιοδρα σε λυπαμαι γιατί εισαι άνθρωπος της εκκλησίας. Δεν σου εύχομαι κακό, αλλά επειδή συντελεσες σε μεγάλο βαθμό σε αυτη την απατη και τη χουντα, σου λεω παραιτησου και βγες και αποκυρηξε τα μέτρα. Αν δεν παραιτηθεις και αποκυρηξεις τα μετρα εισαι δυστυχώς συνενοχος και θα εχεις την ιδια τυχη με Μητσοτάκη και χαρδαλια.

      Φαινεσαι καλος άνθρωπος και δεν θα ήθελα να εχεις την τυχη Μητσοτάκη χαρδαλια.
      Ξανασκεψου άμεσα.

    43. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ LOCKDOWN ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!!
      ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!

    44. Μαγκες αυτά που ξερατε ξεχαστε τα μαζοξεις στα σπιτια για μπαφους και play station τελος ξενυχτια ξυδια ξενοπηδηματα και κοντρες στην παραλιακη κομμενα όλα , διαδηλώσεις συγκεντρώσεις και συνοστισμοι απαγορεύονται δια ροπαλου ,και οποιος δεν υπακούει όχι μονο προστιμο θα τρωει αλλα ξυλο και φυλακη !! Σαν πατριώτης νεοδημοκράτης είμαι προθυμος να συμμετάσχω στης ομαδες περιφρούρησης πολιτων να παρακολουθώ σπιτια και να καταδιδω τυχων συγκεντρώσεις και αν χρειαστεί να συμμετάσχω σε επιχειρήσεις καταστολης διαλυσης και συλληψεις αντιφρονούντων πολιτων σε συνεργασια με την αστυνομια,δικα μας παιδα είναι και αυτοι γνωριζόμαστε χρονια!

      1. Τι εισαι ; εισαι προθυμος να να παρακολουθείς κοσμο και να ρουφιανεύεις τι κανουν μεσα στα σπιτια τους; τι είναι αυτά που λες ρε κομματικε χαφιε;κουμμουνιστοσιχαμα γερμανοτσολιά της νου δουλας!

        1. Πλακα νομιζω κανει ο φιλος αλλα αποτυπωνει με σαρκασμο το μεσο Ελληνα ραγια ζωντοβολο που παιζει να ειναι και 70% του πλυθησμου που αυριο θα ρουφιανευουν,θα σου λενε στο σ.μαρκετ βαλε τη μυτη μεσα απο τη μασκα κλπ και δε ξυπνανε με τιποτα!

      2. Εσενα τωρα τι να σου πουμε εισαι για λυπηση ρε παρακρατικε λακε!!! σκουπιδι της κοινωνιας ποσο χαμηλα μπορεις να πεσεις ακομα ρε σιχαμενε πιθηκε; ντροπη σου ρουφιανε!

    45. Κυβερνητική αλητεία, αφήνουν κόμματα και λάθρο ανεξέλεγκτους και απειλούν τον κοσμάκη με εξοντωτικά πρόστιμα. Θέλουν υπάκουους πολίτες για να αποδεχθούν την παραχώρηση της χώρας..

    46. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΑ ΚΆΝΕΙΣ ΟΛΑ.
      ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ , ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΦΑ ΚΕΕΡΦΑ …

    Comments are closed.