ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ – ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    ΔΣΩΣΔΩΔ

    Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά με το «σκαρφάλωμα» να ξεκινά από την Κυριακή (22/5), με τον υδράργυρο να ξεπερνά και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

    Ο υδράργυρος ανεβαίνει σε δύσκολους καιρούς με τους πολίτες να έχουν τρελαθεί από το κόστος της ΔΕΗ.

    Ο κόσμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει πλέον στους «καυτούς» λογαριασμούς. Και ενώ φέτος δεν πρόλαβε καν να πάρει μια «ανάσα» από τους φουσκωμένους λογαριασμούς που έφερε το κρύο σε συνδυασμό με τις απαράδεκτες αυξήσεις, τώρα καλείται να αναπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες με την ΔΕΗ να… καίει.

    Ο καύσωνας που επικρατεί κυρίως στην Ιβηρική και τη νότια Γαλλία αναμένεται να αναπτύξει τα «πλοκάμια» του και στην Ελλάδα.

    Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα είναι στους 31-32 °C και την Τρίτη θα ανέβει ακόμη και στους 33°C.

    Την Τετάρτη αναμένεται η κορύφωση της ζέστης, με θερμοκρασίες που ίσως φτάσουν τους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-05-2022

    Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθουν τοπικοί όμβροι ενώ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
    Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 12 έως 30 με 32 και στη νησιωτική χώρα από 16 έως 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
    Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά.
    Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    ΕΥΒΟΙΑ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
    Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-05-2022

    Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 13 έως 30 με 32 και στη νησιωτική χώρα από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24-05-2022

    Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-05-2022 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-05-2022

    Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια ορεινά.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση την Πέμπτη.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Απο τη μια τα κλιματιστικα -ενεργειακη κριση,λογαριασμοι ΔΕΗ,απο την αλλη καλοριφερ πετρελαιου- ενεργειακη κριση , ακριβεια στο πετρελαιο,καλοριφερ φυσικου αεριου-ενεργειακη κριση ,πολεμος,ρωσσια. Μας βλεπω με μαγκαλια τον χειμωνα , η να καιμε εφημεριδες ,σκεπασμενοι με κουβερτες στον καναπε

    2. Οταν ψηφιζατε τη Μαφια,τοτε ητανε καλα.
      Τωρα που σας γ δε σας αρεσει και κλαιγεστε.
      Αυτοι μασανε με δεκα μασελες,γι’αυτο βγηκανε,εσας σας εχουνε γραμμενους κανονικα.
      Εσεις ειστε οι ηλιθιοι οχι αυτοι,αυτοι σε 4 χρονια εχουνε κλεψει δις και για τα τρισεγγονα
      Αν ψηφιζετε τη Μαφια και μαλιστα με αυτοδυναμια,μην κλαιγεστε μετα που σας γ εσεις ειστε οι ηλιθιοι.

    3. 39% τους έδωσαν στις εκλογές του 2019 ενώ πριν λίγα χρόνια το ίδιο κόμμα-συμμορία ήταν εκείνο που χρεοκοπούσε τη χώρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
      Τώρα θα πιείτε όλοι μαζί το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, δώσατε αυτοδυναμία σε μια εγκληματική οργάνωση καλά να πάθετε.

    4. Είπαμε, ο Μητσοτάκης μας γύρισε στη δεκαετία του 50. Άρα, μην γκρινιάζετε, τότε δεν υπήρχε κλιματισμός ούτε και πολύ φαγητό. ΥΓ. Αν όλοι είχαν να φάνε, πως θα διέφεραν τα τσογλανια της δυναστείας.

    5. Τα κλιματιστικα, ειχαν μπει στο στοχαστρο επι κοροιδοιου!
      Τωρα θα μπουν και καλα, λογω του ενεργειακου! Και δεν αποκλειω, τον περιορισμο της λειτουργιας τους, κατ’ εντολην της βρωμοκυβερνησης!
      Οπερ σημαινει και θανατους! Γιατι ποσοι νομιζετε οτι θ’ αντεξουν τις υψηλες θερμοκρασιες, ανευ κλιματιστικου; Ταυτοχρονα οι Σαταναδες, προωθουν ολοταχως και τις ατζεντες 2021/2030!

      1. Ναι φίλε υπάρχει το δικό μου που δεν έχει κλιματιστικό.Έγραψα σχόλιο το οποίο δεν το ανεβάσανε ακόμα μια φορά.Όπως επίσης δεν πάω πολυήμερες διακοπές στα νησιά,ούτε και έχω πάρει ποτέ καινούργιο αυτοκίνητο.
        Μιλάμε για τα αυτονόητα που κάνουν όλοι οι δημόσιοι ένστολοι και μη παρόλο που είναι συνεχώς στην κλάψα.
        Αλήθεια δε δημόσιοι πως μπορείτε και αγοράζετε μοτοσυκλέτες καινούργιες των 25.000€ αυτοκινητάρες και πάτε και διακοπούλες σε 5-6 νησιά κάθε χρόνο? Πείτε μας το μυστικό ρε μάγκες να το μάθουμε κι εμείς.

    6. Δεν ειναι μονο η ΔΕΗ….δυστυχος δεν εχουμε κυβερνηση….παιρνουνε μετρα προχειρα χωρις να ξερουνε την επομενη ημερα τι ερχεται.
      Παρακολουθω και της αλλες χωρες τι μετρα περνουν πχ στην ολλανδια ψηφισανε νομο και πλεον η ιδιοκτητες ακινητων δεν μπορουνε να κανουνε αυξησης στα ενοικια με δικη τους πρωτοβουλια.
      Τα ενοικια στην ελλαδα εχουνε παρει φωτια! θα εχουμε θεμα το επομενο διαστημα.

      1. έχεις σκεφτεί ότι ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και ότι θέλουν αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό στα πλαίσια της πάταξης του νατιβισμού που είπε η Κούλα πριν τις εκλογές;;;

    Comments are closed.