“ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1111

    Κι όμως, ακούσαμε καλά!

    Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου.

    Με αφορμή αυτό λοιπόν, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή προανήγγειλε την επιβολή προστίμων σε όσους μαθητές δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό!

    «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά, που δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό», σημείωσε η Υφυπουργός, μιλώντας στο Mega, σε ερώτηση που δέχτηκε για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο παιδί «μείνει με την παρέα του στην πλατεία μετά το σχολείο».

    «Τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους από το σχολείο. Δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος».

    Μόνο «κανονικότητα» δεν ονομάζεται αυτό το πράγμα, όπου τα παιδιά θα τρέμουν να μην…εξαντλήσουν τα χρονικά όρια που θα τους έχει επιβάλλει το κράτος-αφέντης.

    Η συγκεκριμένη δήλωση-«βόμβα» της αρμόδιας Υφυπουργού προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδίδει ανακοίνωση.

    Δείτε από το 5:18 του παρακάτω βίντεο την επίμαχη δήλωση:

    Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Μακρή αποκάλυψε πως τα τεστ κορωνοϊού θα είναι προαιρετικά για τους μαθητές της Γ’Λυκείου.

    Νεότερη ενημέρωση

    Έφαγε τα “γιαούρτια” και τα πήρε όλα πίσω η “μιλφάρα” Μακρή για τα πρόστιμα στους μαθητές

    Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΜΟΥ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥΔΑΣΑΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΚΑ.
      ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΗ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕ ΕΠΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΙΤ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΔΙΝΗ ΜΙΣΘΟ Ο ΜΟΥΖΙΚΟΣ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    2. Την ξε@εσανε και τωρα το γυρναει στο χασαποσερβικο η υπαλληλος του Αρχιυπαλληλου της Μερκελ Κουλη.

    3. Ζετα ΜΑΚΡΗ.Το Ελληνικο σου ονομα ντρεπεσαι να το λες? Και κατι ακομα.Οταν τον παιρνεις πληρωνεις ή
      πληρωνεσαι? Να μου χαθεις γιδα.Θελω εσυ να ερθεις να κοψεις προστιμο στο παιδι μου για να δεις τι θα
      εισπραξεις.Λινατσα, εγινες και εσυ πολιτικος και μας κουνας τα δαχτυλο.Θα σου το βαλουμε εκει που ξερεις,
      Μολων λαβε λοιπον, σε περιμενουμε.

    4. ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    5. Τα δικά τους τα μούλικα όμως μπορούνε να κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπως κάνουν και οι ίδιοι άλλωστε. Κούρασε πολύ αυτός ο φασισμός και τα φασιστικά καθεστώτα ποτέ δεν είχανε διάρκεια. Κακό ψόφο σε όλα τα πολιτικά σκουπίδια, βρώμισαν την Ελλάδα.

    6. Εξαιρούνται βέβαια τα παιδιά του “στην υγειά μας βρε παιδιά”, της εκπομπής του Τουρκοκάναλου ΣΚΑΙ.

      1. Εισαι γιγαντας….Προσκυνω…..Αντι για προστιμο ομως , προτεινω στερηση αναψυκτικων, σοκολατας, τσιχλων, ιντερνετ και μικυ μαους για ενα μηνα….Να μαθουν τα σκασμενα του λαουτζικου να τηρουν με στρατιωτικη πειθαρχια τα μετρα…..Και οι γονεις στη μπουζου…….Οσο για τα μπουζουκοχοροπηδιχταδικα της τβ, πεντε μερες την εβδομαδα, και καθε καναλι το δικο του γιατι εκει δεν κολλαει λεμε……Α, και στις εκλογες ξερουμε ολοι τι πρεπει να ξανα-κανουμε !!!!!!!!!!!! Ναι βρε, τα γνωστα……..

    7. Πρόστιμα στα παιδιά ρε μ@υνοπανα που τα έχετε έγκλειστα? Αυτή την ώρα σε Ολλανδία, Ισπανία, Δανία γίνεται κόλαση. Κόσμος έχει ξεσηκωθεί εναντίον των φασιστικων μέτρων των γ@μηνενων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Όλη η Ευρώπη ξεσηκωνεται. Ποιος σας είπε ρε μ@υνια πως θέλειο κοσμος να τον σώσετε? Λογικά θα αντιδράσουν οι μαθητές στην δίωξη και στις συλλήψεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση εναντιον τους.

    8. ΟΥΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ……… Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΙΩΤΗΣ ΜΑΣ… ΗΜΑΡΤΟΝ … ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ… ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ…
      Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει “ΑΜΗΝ! ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ! Συγχώρεσε τις αμαρτίες μας, ΣΏΣΕ μας! Οδήγησε όλες τις Ψυχές στον Παράδεισο.!”

    9. Ρε γαμωτο κάποιος να τους μαζέψει. Αυτοί είναι επικυνδινοι, έχουν ξεφύγει.

    10. Πρόστιμα στους μαθητές και οι πολιτικοί με ψαροντουφεκα στα σκάφη τους

      1. Η καλύτερη ατάκα που εχω ακούσει ποτέ!!! Μόνο Κασιδιάρη παιδιά

    11. «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά, που δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό», σημείωσε η Υφυπουργός, μιλώντας στο Mega, σε ερώτηση που δέχτηκε για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο παιδί «μείνει με την παρέα του στην πλατεία μετά το σχολείο».
      Νεοταξικες κυβερνησεις φερνουν νεοταξικους νομους. Αυτους εκλεξατε απολαυστε τους

    12. ΈΤΣΙ !!!!!!!!! ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ ΠΡΌΒΑΤΑ !!!!! ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΆΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ !!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    13. Τι να πεις ρε? Οι άνθρωποι είναι για πολλά φάσκελα!

    14. Αυτοί σε λίγο θα επιβάλουν και δημόσιο βουρδουλισμό για παραδειγματισμό. Προσπαθούν να περάσουν στρατιωτικού τύπου πειθαρχία σε όλο το λαό,με αυστηρές τιμωρίες για το παραμικρό και με την νοοτροπία «πάντα είσαι παράνομος,όποτε θέλω σε τιμωρώ».

    15. ολους
      οπως δεν μπορει να εξαιρουνται γυφτοι αλλο τοσο δνε μπορει να εξαιρειται καποιος επειδη ειναι μαθητης
      δεν βλεπετε αθηνα τι γινεται με εγκληματικοτητα 16χρονων ολοι με μαχαιρια
      Με την λογικη σας να τα χαιδευουν τα κωλοπαιδα
      για αλλη μια φορα το σαιτ περνα γραμμη συριζα και ανταρσυα απορω….

    16. Ο απόλυτος φασισμός από μια χουντική κυβέρνηση ΝΔ ΑΕ με εντολές της ΝΤΠ.
      Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ Η ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ!!!

    17. Είναι επικίνδυνοι, κανείς δε θα επέμβει;Δε φτάνει που τα μεγαλύτερα παιδιά νιώθουν πίεση για το τι θα γίνει με τη σχολική χρονιά, θα έχουν και την ψυχολογική πίεση να είναι με το ρολόι στο χέρι; Kαι αν φάνε πρόστιμο να υπάρχει σύγκρουση και ξύλο στην οικογένεια.Και μετά να τα ψάχνουμε με amber alert

    18. δηλαδη μαθητες θα κανουν οτι γουσταρουν

      να μαθουν να ναι κωλοπαιδα απο κουνια

    19. δε μπαν να ψοφισιουν ??? αντιδραστε μωρεεεεεεεεεεεεε προβατακιααααααααααααααααααααααααα

    20. Με κάτι τομάρια που έχουμε μπλέξει.. σιγά μην τους πάτε και κρατητήριο

    Comments are closed.