ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ “ΘΑΝΑΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ

    Κοινοποίηση:
    akinita22

    Επιβεβαιώθηκε το πρωϊνό εξώφυλλο του makeleio.gr!

    Πριν από λίγο, (ώρα 12:00) Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο να υπογράφει το πρωί της Παρασκευής την αντίστοιχη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση.

    Πρόκειται για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, των Μεταφορών, της Εστίασης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

    Aπό νωρίς το πρωί στο makeleio.gr γράψαμε τα εξής:

    Έχει σχεδόν αποφασιστεί από το Υπουργείο Οικονομικών η παράταση για μειωμένα ενοίκια λόγω κορωνοϊού για επιχειρήσεις.

    Η απόφαση είναι ένα βήμα πριν την ανακοίνωση και λέγεται ότι θα αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης.

    Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η κυβέρνηση είναι πολύ πιθανό να ενδώσει στις πιέσεις και άλλων κλάδων που επιθυμούν να ενταχθούν και αυτοί εκ νέου στην απόφαση που έρχεται!

    Υπενθυμίζουμε την επιθυμία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για μειωμένα ενοίκια ως και τέλος του χρόνου και τις βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Συλλόγου στην Ερμού που φαίνεται ότι απέφεραν αποτέλεσμα.

    Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση δεν στηρίζει τις επιχειρήσεις μέσω μειώσεων φόρων και προχωράει σε εύκολες λύσεις με επίταξη περιουσίας όπως ουσιαστικά αποτελεί η απόφαση με τα μειωμένα ενοίκια.

    Οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι έτοιμοι να εκραγούν καθώς η κυβέρνηση κάνει κοινωνική πολιτική με την δική τους περιουσία ενώ για τους ίδιους η μόνη στήριξη… είναι εκπτώσεις της πλάκας τις οποίες για να τις πάρουν θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν τους φόρους που έρχονται.

    Το μεγάλο βάσανο για τους ιδιοκτήτες είναι πως θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να πληρώσουν τους φόρους που έρχονται από τον επόμενο μήνα δηλαδή τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

    Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται ήδη πολλοί ιδιοκτήτες που έχουν ως μόνη πηγή εισοδήματος τα ενοίκια καθώς και αυτοί που χρωστούν λόγω δανείου το ακίνητο σε τράπεζες.

    Αν η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την μικρομεσαία ιδιοκτησία και θέλει να περάσουν και τα τελευταία ακίνητα σε ξένα συμφέροντα θα ήταν πιο τίμιο να το πει στα ίσια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΟΡΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΣΤΑΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΙ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΝΠ

    2. MΑΥΡΟ στον Μητσοτάκη από όλους τους ιδιοκτήτες που το κράτος έστειλε στον “ταφο” και στο ξεπούλημα και των τελευταίων ακινήτων που με αίμα συγκρατούν οι Έλληνες λόγω φόρων!

    3. Ό,τι πουν τα αφεντικά του σιωνισμού.

    4. Φοβάμαι ότι στις εκλογές θα ψάχνει τις ψήφους των ιδιοκτητών. Από τη μία κλέβει τα εισοδήματά μας και από την άλλη μας γεμίζει κορονοϊό.

    5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑ ΟΛΟΙΙΙΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΤ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΚΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

    6. ΕΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΙΩΣΕΙΣ ΦΌΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΝΤΖΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    7. Έχουν τους άχρηστους με το μέρος τους. Οι άχρηστοι είναι αυτοί που έπαιρναν κατανσλωτικα δάνεια με την σέσουλα την εποχή των παχιών αγελάδων ,αλλά τα αξιοποιούσαν σε κραιπάλες . Ενώ οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που έκαναν το σκατο τους παξιμάδι για να αποκτήσουν ιδιοκτησία χωρίς να πάρουν δάνεια. Ξέρει η κυβέρνηση τι κάνει , ποντάρει στο μισος των αχρήστων για τους ιδιοκτήτες, ώστε να τους καταληστέψει, Χωρις αντιδράσεις …κάνει την δουλειά που προστάζουν οι αφέντες ξένοι.

    8. Καλα τους κανουν . `Οταν οι επιχειρησεις πλήτονται πανταχοθεν , ειναι σωστο και τιμιο να αναπροσαρμοζεται και το ενοικιο τους . Eιδάλλως να το νοικιασουν σε οικογενειες . Ετσι παει . Επαναλαμβανω ,οταν μια επιχειρηση εχει πτωση τζιρου , πως να πληρωσει τα υπερογκα ενοικια που εχει ???

      1. Ο/Η Να πας στο χωριό σου ρε βλάχο να βόσκεις γίδια που έγινες και επιχειρηματίας λέει:

        Να διαπραγματευτείς εκ νέου με τον ιδιοκτήτη και να του εξηγήσεις ότι αν δεν μειωθεί το ενοίκιο θα φύγεις. Και τότε ο ιδιοκτήτης θα σταθμίσει τις επιλογές του. Αλλιώς βάλτην στον πάτο σου την επιχείρησή σου μαλακοκάβλη φιλελέ της πούτσας. Ελεύθερη αγορά δεν θες ρε επιχειρηματία της πορδής; Ελεύθερη αγορά με κράτος νταβατζή να κανονίζει τα ενοίκια που είδες; Στη βόρεια κορέα;

        1. Σιγα ρε υπερόπτη ιδιοκτητη . Εσυ εισαι ο βλαχος μ@λ@κα που εκμεταλευεσαι τους ανθρωπους . Δεν εχω προσωπικα επιχειρηση για αυτο και σε βριζω πιο ευκολα . Ο Επιχειρηματιας στα νησια τον οποίον ξεζουμίσεις με τρελλά ενοίκια και πλητεται λογω κορονοιου και πτωσης τουρισμου πως να ανταπεξελεθει π@π@ρα ? Οταν σου τα εδινε στο χερι ηταν καλος , τωρα εγινε « αχρηστος » χωρις να φταιει . Σιγα μην κατσει να διαπραγματευτει μαζι σου υπερόπτη . Απο αυτους ειστε που δειχνετε κατανοηση .

        2. Επειδή ήμουν ιδιοκτήτρια επαγγελματικης στέγης στο
          κέντρο της Αθήνας θα πω το εξής.Απο το 2010 μέχρι και το
          2018 μου μείωναν συνεχώς το
          ενοίκιο και δε μπορούσα να κάνω
          τίποτα γιατί αν φεύγανε δε θα
          νοικιαζοτανε ποτέ.Στο τέλος
          έφυγαν απροειδοποίητα άσχετα
          αν στο μισθωτηριο είχαν υπογράψει αλλα.Μ άφησαν συξυλη χωρίς εισόδημα με το
          οποίο θα μπορούσα να πληρώσω
          τα 2500 ευρώ ΕΝΦΙΑ.
          Αναγκάστηκα να το πουλήσω με
          βαριά καρδιά σε εξευτελιστικη
          για την αντικειμενική αξία του
          τιμή.
          Οι τιμές άρχισαν να ανεβαίνουν
          μετά το 2018.Και τώρα έγινε
          αυτό με το κρορωνοϊό για να
          ξαναπεσουν πάλι τεχνητά και
          να αγοράζουν οι επιτήδειοι εγχώριοι η μη για να στήνουν
          και πιο εύκολα off shore και να
          ξεπλένουν βρώμικο χρήμα από
          πορνεία παιδεραστία ναρκο κ.α.
          Οπότε οι μικροϊδιοκτήτες δεν
          είδαν καμιά χαρά όλα αυτά τα
          χρονια.Και ούτε θα δουν μέχρι
          να γίνουμε όλοι ίσοι δούλοι ως
          προς τη παγκόσμια Ελίτ την
          οποία υπακούουν τυφλά όλα τα
          πουλημένα τομάρια της Ελληνικής Βουλής.

      2. Όταν μια επιχείρηση έχει πτώση τζίρου και δεν έχει κέρδος ή κλείνει ή κάνει ανάλωση κεφαλαίων από προηγούμενα έτη…. (τα κλεψιμέικα τέλος πάντων) αλλιώς βάζει λουκέτο και ησυχαζουμε όλοι (Καπιταλισμός δλδ) Αυτά……

    9. Πανω απο πτωματα μας εαν τολμησουν να μας παρουν τα σπιτια μας οι κλεφτες που με κοπο αποκτησαμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    10. Καλά νά τους κάνει… στην Καλαμάτα για ένα τριάρι ζητάνε 600 ευρώ…για μία γκαρσονιέρα 400 ευρώ… και κοιτάνε οι αιματορουφηχτρες ιδιοκτήτες να διώξουν τους ενοικιαστές για να τά νοικιάσουν σέ εταιρίες μασόνων,με 100 και 200 ευρώ την ημέρα… Κορωνιός και πάλι Κορωνιός

      1. Tα φαγες τα λεφτά σου στον τζόγο και στις π@ρνες Θανάση και τώρα δεν γουστάρεις να πληρώνεις ούτε ενοίκιο; Να σε βάλει τσάμπα ο ιδιοκτήτης να μένεις τέτοιο κελεπούρι ε; Ευτυχώς το παραδέχεσαι μόνος σου, ότι είσαι δλδ ενοικιαστής που εκμεταλλεύεται τον κορωνοιο και τις κομμουνστικές αποφάσεις τις κυβέρνησης για να μην πληρώνεις ενοίκιο!!!

    11. Καλά σας κάνουνε. Εσείς τους ψηφίζετε και τους εκθειάζετε για σωτήρες (ασχέτως αν μετά κάθεστε πάνω στο παγωτό και κλαίτε σαν τις χήρες). Μάθετε επιτέλους ότι οι μαλ…..ς πληρώνονται, ο τζάμπας πέθανε. Βλάκες νεοέλληνες.

      1. Δεν έχεις κι άδικο! Μόνο οι ιδιοκτήτες ακινήτων να στήριζαν ένα πραγματικά ακροδεξιό κόμμα…έστω και την “ξεφωνημένη”..Χ.Α θα είχαν κάποιον δικό τους λόγο τώρα στην Βουλή που μόνο όλων (!!!) των Ελλήνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

    12. Ρε ξεφτίλες, είμαι 58, άνεργος εδώ και καιρό το μόνο μου εισόδημα είναι τα 500 ευρώ από ένα κατάστημα για να ζήσω την οικογένεια μου και να πληρώσω τους φόρους σας, με ρώτησε κάνεις σας πως ζω εγώ; οι ενοικιαστές τόσα χρόνια ας έκαναν το κουμάντο τους για μια δύσκολη ώρα όπως τώρα και όχι το κράτος να κάνει κοινωνική πολιτική με την περιουσία μας. Ουστ παλιανθρωποι.

      1. Δεν την έμαθες ακόμα την ελεύθερη αγορά και τον καπιταλισμό του Κούλη; Τα κέρδη δικά μας οι ζημιές δικές σας.

    13. Θα σου πω κάτι φίλε μου.
      Υπάρχει ο μακρόκοσμος και ο μικρόκοσμος
      Ο μακρόκοσμος και ο μικρόκοσμος αναφέρονται σε μια άποψη του κόσμου όπου το μέρος (μικρόκοσμος) αντανακλά το σύνολο (μακροκόσμος) και αντίστροφα.
      Ως μικρόκοσμο ορίζουμε τη ύλη όταν αυτη μελετάται σε επίπεδο στοιχειωδών σωματιδίων
      (μεταφορικά) μια μικρή κοινωνία (και καλά μικρή) ή ομάδα ανθρώπων.(π.χ. Ελληνική Βουλή)
      Και ως μακρόκοσμο ορίζουμε
      το σύμπαν,τον κόσμο στο σύνολό του, σε αντιδιαστολή προς το μικρόκοσμο.(Μεταφορικά το λαό)
      Εφ όσον υφίσταται αυτή η νομοτέλεια γιατί να δίνουμε ελαφρυντικά στο λαό και ν αποδίδουμε όλα τα κακα στους
      κυβερνωντες ?

    14. Εσείς γιατί νομίζατε ότι εξαφάνισαν και το φόρο υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων; Κάνει μήπως ο λαουτζίκος αγοραπωλησίες και νταραβέρια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; Στρώνουν χαλί στα ξένα φαντς στα οποία οι ίδιοι είναι κρυφοί μέτοχοι για να πάρουν και τις οικογενειακές περιουσίες των ανθρώπων να τους ξεφτιλίσουν τελείως. Το ρευστό άλλωστε το παίρνουν με το πάτημα ενός κουμπιού από τις τράπεζες του θανάτου.

    15. Το σύστημα είναι καλά μελετημένο και δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι.
      > Είναι οι 300 στη βουλή και οι παρατρεχάμενοι τους
      > Είναι οι Αστυνομικές δυνάμεις που τους προστατεύουν
      > Είναι οι Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κλπ και οι παρατρεχάμενοι αυτών επίσης
      > Είναι οι Δημόσιες υπηρεσίες και οι παρατρεχάμενοι τους
      > Είναι οι Συνδικαλιστές (και αυριανοί υπουργοί) και το συνάφι τους
      > Είναι ο γείτονας, ο αδερφός, ο ξάδερφος, ο φίλος…
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ

    16. το ενοίκιο είναι πηγή εισοδήματος,εάν δεν έχεις εισόδημα πως θα πληρώσεις τους φόρους?? απλά μαθηματικά!! απαράδεκτοι οι εντολοδόχοι των Βρυξελλών!!!

    17. Το παραδειγμα των Ισλανδων και η αντιδραση τους οταν τους ζητησαν να πληρωσουν αυτοι τα λογαριασμο απο το φαγοποτι των τραπεζων, πρεπει να γινει μαθημα στον Ελληνα και στον καθε “Ελληνα”. Κι εκει υπαρχουν κομουνιστες, αναρχες,δεξιοι,ναζι, αλλα μπροστα στην οικονομικη τους καταστροφη, αντεδρασαν σχεδον ολοι. Ο νεοελληναρας, αν καβατζωσει μια θεσουλα στο δημοσιο και νοικιαζει και το 3αρακι στον τριτο,απλα στα ……….του.

    18. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΜΕ ΚΟΥΛΗ. ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΕ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑ? ΤΡΑΒΑ ΚΟΥΠΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΗΛΑΣ.

      1. Και τί φταίει ο λαός, και όλοι πιπιλίζουν αυτή τη θέση περί κακών επιλογών και ευθυνών, που όλοι που διεκδικούν και τελικά κερδίζουν τις εκλογές είναι το ίδιο άχρηστοι, αντιλαικοί, σκέπτονται τον εαυτούλη τους και μόνο, είναι ξενόδουλοι, και πάνω απ όλα ασυνεπείς σ αυτά που υπόσχονται???!!!!!! Δυστυχώς είναι όλοι έτσι και δεν υπαρχει ουσιαστικά πολιτικός σχηματισμός που να μπορεί να στηριχθεί ο λαός!!!!!!!!!!!!! Μην ξεχνάτε οτι από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι, οι καιροί και τα ήθη άλλαξαν, επικρατεί σαπίλα, ανωμαλία, παρανομία και ανεντιμότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει σε πολλούς πολίτες αναλογούσα ευθύνη και ανωριμότητα, αλλά πιστεύω οτι όχι η ίδια με την των…κεφαλών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. Τα φάγανε οι πόρνες τα λεφτά και τώρα έχουν το θράσος να μειώνουν τα έσοδα.ρου λαού
      Αυτά έκανε η ΝΔτο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ
      που νομίζατε επειδή δεν τα δείχνανε ότι τα πήγαινε καλά και το κωλόπαιδο που ορκίστηκε παύση μνημονίων και πρόδωσε τον λαό , χτύπησε ανήμπορους και έριξε χημικά ακόμα και σε 10χρονα , μπόλιασε το ισλάμ στην χώρα όπου την αρχή την είχε κάνει ο Σαμαράς … Αυτές οι 3 κατηραμμένες οικογένειες μας άλλαξαν την πίστη
      Ένας πραγματικός Έλληνας ρε παιδιά που να νοιάζεται και να στηρίζει ειδικά τώρα τον Έλληνα πρώτα στην χώρα του την ίδια , ρε υπάρχει ένας Έλληνας πολίτης ένας, Όχι 100, ένας εθνάρχης υπάρχει γαμώτο !

      1. Και να υπήρχε δεν θα τον ψηφίζατε ποτέ ρε λοβοτομημένοι. Οπότε σκασμός.

    20. Καλά κουμασια είναι κι αυτοί.
      Ας τα να πάνε.Μωρο ήσουν αξιόλογος παίκτης.Σταματω.
      Σου εύχομαι καλή μερα.Και περιμένω την επόμενη έγγραφη
      παρατήρηση σου.

    Comments are closed.