Η HIGH SOCIETY ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΚΟΥΝΙΑΔΙΑ – Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    bakoyiannis

    Ο χθεσινός τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Όχι μόνο απλούς φιλάθλους αλλά και επώνυμους.

    Για παράδειγμα στα vip μια θεσούλα είχε ο ανιψιός και η νύφη του Κούλη, ο βλαχοδήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία. Όπως άλλωστε και ο Αλέξης Τσίπρας που πήγε στο γήπεδο με τα δύο του παιδιά.

    bakoyiannis

    tsipras

    Εκεί οι ηθοποιοί Στάνκογλου, Παντζάρας μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και οι Άδωνις Γεωργιάδης, Δημήτρης Αβραμόπουλος που για μια ακόμα φορά έδειξαν το πόσο λατρεύουν να ποζάρουν.

    giannka adonis-avramopoulos

    Μια παρουσία όμως ξεχώρισε απο χθες και αυτή δεν είναι άλλη από τον “Καπετάνιο”. Και όλοι ξέρετε ποιον εννοούμε..

    kapetanios

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τι περιμενετε απο μια χωρα σαν το Ελλαδισταν που ειναι στη κυριολεξια μια χουφτα κοσμος? Να διοικειται απο 100 κοπροσκυλα και μια αυλη 1000 ατομων. Αυτο ειναι ολο. Μια χουφτα βλακες που μπηκαν στην Ευρωπαικη ενωση και το πιστεψαν οτι εγιναν και Ευρωπαιοι. Σας καταλαβαν ρε !!!!!! Θα σας τα παιρνουν για παντα βλακες!!!!!

    2. Τι εστί καπετάνιος; γιατί δεν τον ξέρω; να αυτοκτονηθω;

    3. Καπετάνιο καθάρισε τα πολιτικα ερπετά μαράζωσαν το γήπεδο

    4. Αυτος ηταν και ειναι ο παναθηναικος…παντα αντιπροσωπευε το κατεστημενο,το συστημα και το ακριβο κουστουμι…εμετος πανω στο μαραμενο τριφυλλακι τους….

      1. Άσε, μωρή πρεζού, οπαδέ του πρεζεμποριακού που έρχονται στο βρωμολίμανο Λοβέρδος, Κούλα πισωγλέντω, Σαμαράς κι ένα σωρό ακόμα ερπετά…

    5. Έναν ισκαντερ να έριχνε εκεί ο Βλαδίμηρος ..να γινότανε Μελιγαλάς το ΟΑΚΑ

    6. ……αηδιαστικα τεμαχια-διποδα με πακιστανικες φατσες και καταγωγη δεν μπορω να βλεπω πλεον.

    7. Τσανακογλυφτες των Βαρδινογιαννηδων και τιποτα περισσοτερο!
      Καπτα Γιωργη βαλε μπροστα με το Βαρδη για να παρει το πουλο η Κουλα και το σοι της να τελειωνουμε! Καλυτερα να βγαλετε πρωθυπουργο τον Τζιγκερ!
      Βουρ στα Ρωσικα πετρελαια με ωραιο ναυλο! Αφηστε την ARAMCO εναλλακτικη ξερετε εσεις κι ας πατε κοντρα στις ντοπιες εξωρυξεις!

      1. ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

    8. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣς ΚΑΙ ΓΟΗΣ ΑΔΩΝΙΣ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΗΡΟΚΑΡΠΥ! ΘΕΣ ΠΑΝΕΛΤΥ ΔΩΡΟ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ! ΕΝΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ Ω Λ Ο Σ Ω Γ Ο !

    9. ΕΝΑ ROCKEYE Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ CBU ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΩΝ?

    10. Ο ΠΑΟ στην κορυφή ξανά!

    11. Εκεί έπρεπε να πάει το χημικό της αστυνομίας, να λέγαμε ότι κάτι έκαναν και αυτοί.

    12. και ηταν ολοι εκει γιατι ηξεραν οτι θα τους το έδιναν το κυπελλο…πιο στημενος τελικος δεν υπηρχε….κατι σαν τη φετινη eurovision….και τωρα καταλαβενετε ποιοι υποστηριζουν το ζαβο…βαζελια και γαυροι οι πιο συστημικοι και καθεστωτικοι στην Ελλαδα,,,,

      1. Κι η ανύπαρκτη πόρνη του βορρ@ εσύ με 8 κύπελλα και 3 πρωταθλήματα, όταν αυτός που σε γ@μάει στους τελικούς και σε γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο Παναθηναικός, έχει 19 κύπελλα (2 δώρο από εσάς) και 20 πρωταθλήματα. Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα και πρέπει να γαμάει όλα τα μπουρδέλα…

    13. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!

    14. Που είναι η δικαιοσύνη να συλλάβει τα δύό πολιτικά κοπρόσκυλα, μπουμπουκο και Αβραμόπουλο, απ ότι βλέπω στη φωτογραφία χαιρετούν ναζιστικά?

      1. Συμφωνώ απόλυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    15. αυτα ειναι νεα και εξεΛιξεις και αναπτυξη και αποτελεσματα επενδυσεων…… μπραβοοοο, μπραβοοο….. 👏👏👏👏 η τελεια ατμοσφαιρα…… τα ταμταμ που χτυπουσαν??? για χορευουν οι κοπελιες??? ειναι οτι ποιο καλο μπορει να προσφερει το -σταν…… ευγε…. ευγεεεε….. απιστευτα μοντελα απο την κεφαλη του -σταν μεχρι τις τσιιιιιρ λιντερς…. ευγεεεε λεμε……

    Comments are closed.