Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ’67 ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΜΕ HIGH TECΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ… ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΦΡΟΝΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΠ

    Χούντα και ανατίναξη κάθε προσωπικής ελευθερίας. Αυτό φέρνει ο Πρωθυπουργός που έχει ξεζουμίσει τους φορολογούμενους για να αγοράζει “παιχνιδάκια” που θα παρακολουθεί τα πάντα. Νόμιμα!

    Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, της οποία επικεφαλής είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αγόρασε νέο σύστημα εκτεταμένων υποκλοπών τόσο τηλεφώνων όσο και εφαρμογών όπως Viber, Whats app, Signal και τα λοιπά. Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που θα αποκτήσουν οι οι μυστικές υπηρεσίες υπό τον άμεσο έλεγχο του Μαξίμου (με κόστος 6.200.000 ευρώ) και το οποίο θα έχει τη δυνατότητα καταγραφής χιλιάδων τηλεφώνων.

    Η διαφορά του από τα υπάρχοντα συστήματα παρακολούθησης έγκειται ακριβώς στη δυνατότητά του να χαρτογραφεί πλήρως τις τηλεφωνικές επαφές μεταξύ των διαδικτυακών πλατφορμών.

    Το σύστημα που διαθέτει μέχρι τώρα η ΕΥΠ έχει τη δυνατότητα καταγραφής των συνομιλιών περίπου 600 κινητών και 100 σταθερών τηλεφώνων, όπως και της live παρακολούθησης 100 τηλεφώνων.

    Ετσι, λοιπόν, αποφασίσθηκε η προμήθεια νέου συστήματος που θα αφορά και τις διαδικτυακές εφαρμογές κινητών τηλεφώνων. Η προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια του νέου συστήματος της ΕΥΠ έγινε στις 18 Ιουλίου 2020 με σχετικά μικρές προθεσμίες (υποβολή προσφορών έως αρχές Αυγούστου) και με ιδιαίτερη προσοχή στη μη εμπλοκή τρίτων εταιρειών.

     Βάσει των προδιαγραφών του, με το νέο σύστημα η ΕΥΠ θα μπορεί να προχωρά στην παρακολούθηση-καταγραφή τουλάχιστον 1.100 «στόχων» κινητής τηλεφωνίας και 500 στόχων σταθερής τηλεφωνίας. Επιπλέον, το νέο σύστημα θα εξασφαλίζει την ταυτόχρονη-live παρακολούθηση 350 «στόχων» κινητής τηλεφωνίας και 200 στόχων σταθερής τηλεφωνίας.

    Επίσης το νέο σύστημα παρακολούθησης είναι ότι η ΕΥΠ θα έχει πρόσβαση στις επαφές που ο εκάστοτε κάτοχος θα μπορεί να καλεί μέσω Viber και άλλων περίπου 1.000 προγραμμάτων διαδικτυακής τηλεφωνίας (VoIP-Voice over Internet Protocol), αλλά και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται και ποιο προφίλ χρησιμοποιεί στο Facebook μέσω του κινητού του, κάτι που δεν ήταν εφικτό μέχρι τώρα.

    Με λίγα λόγια σε λίγες βδομάδες το Μαξίμου θα μπορεί να «ακούει» και να καταγράφει τις συνομιλίες χιλιάδων πολιτών, την ώρα μάλιστα, που γίνεται λόγος για νομοσχέδιο που θα ελέγχει τα social media.

    Αυτό που προκαλεί ανησυχία και σοβαρά ερωτήματα είναι ότι σύστημα το αγόρασε η ΕΥΠ και όχι η ΕΛ.ΑΣ. η οποία λειτουργεί με πιο «διαφανή» τρόπο αλλά το έχει και μεγαλύτερη ανάγκη. Και ο νοών νοείτο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗΣ!!!!
      ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΤΟ!!!!

    2. ΟΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 67 ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ, ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    3. Ναι καλά, άμα κακοποιά στοιχεία έχουν φτιάξει δικό τους κώδικα επικοινωνίας με αριθμούς η συμβολα που κάθε αριθμός η συμβολο αντιστοιχεί σε μια λέξη η φραση άντε να βγάλουν άκρη. Τσαμπα τα λεφτά.
      Αυτοί παρακολουθούν τους Έλληνες και στο τέλος θα το βρουνε από φανατικούς ισλαμιστες μουσουλμάνους και τουρκοπρακτορες.
      Το άκρον αωτον της βλακείας 😆

    4. Για αυτό ο κλεπταποδοχος πρώτο πράγμα που ήθελε να ελέγχει ήταν Ε.Υ.Π για να υποκλεπτει το διαδίκτυο (λες και λίγα έχουν κλέψει τόσα χρόνια) για λογαριασμό της πολιτικής Κοζα νοστρα.
      Οι εισαγγελλεις πάλι δεν ξέρουν, η δικαιοσύνη πάλι δεν βλέπει στην εποχή της τεχνολογίας που τα προσωπικά δεδομένα είναι ότι πιο σημαντικό. Γίνονται καταγγελίες για παράνομη χρήση λογισμικών,υποκλοπη κωδικών χρήσης, αντιγραφή ιστοσελίδων και τίποτα όλος τυχαίος δεν γίνεται …. Όλα όμως έχουν τις συνεπειες τους!

    5. ΜΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ???????????????ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ????ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ …Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ ΣΑΔΙΣΤΗ……..ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΙΚΟ…….

    6. Ξυπνήστε,ραγιάδες.Γ@μώ τους αναπαυτικούς σας καναπέδες!!

    7. Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ. HELLOW ΜΙΣΘΟΤΑΚΙΣ

    8. Αυτά είναι αναμενόμενα μεν, αλλά όταν ο πολίτης δεν έχει πλέον να χάσει πολλά έτσι όπως πάμε, μην νομίζει κανένας τους ότι φοβόμαστε. Το 1821 οι λίγοι έφεραν την λευτεριά. Οι πολλοί ήταν υπόδουλοι και ο σπόρος υπάρχει ακόμα κι ελπίζω όχι στους πολλούς. Δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια!

    9. Που είναι ο εισαγγελέας να, σε βάλει φυλακή απατεώνα

    10. Απλά ο Κούλης θέλει να μάθει με πόσους γαμιέται η Μαρέβα.
      Τις υπόλοιπες συνομιλίες Μητσοτάκη θα τις κάνουμε τεράστιο στικάκι και θα στο βάλουμε στον κώλο.
      Ουτως η άλλως για σένα λέμε πόσο γλοιώδης γλύφτης είσαι, πόσο ανώμαλος και ανήθικος, πόσο παιδεραστής υπουλος και εγκληματίας, πόσο παλιάνθρωπος και μιζαδόρος, πόσο σιχαμένος αρχαιοκάπηλος, μούλος και γελοίος, και ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.
      Επίσης ξέρουμε ότι είσαι ο πιο φανατικός αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αλλά μόνο που εσύ δε χαιρεσαι με τα άρθρα που δημοσιεύονται.
      Ελπίζω να μη ξέχασα τίποτα, στις συνομιλίες αυτά θα ακούσεις, στα είπα από τώρα.

    11. Τον κόσμο φοβίζουν ! Υπάρχουν εφαρμογές που δεν μπορεί να ακούσει ούτε η NSΑ και τις βρίσκεις με ένα google search !

      1. ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Μ’ αυτο το πλευρο να κοιμασαι!!!! ΑΝ υπαρχει κατι τετοιο λες να το βρισκεις χυμα στο Google??? Ελεος σκεψου το λιγο!

    Comments are closed.