Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ… ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    eggrafo1a

    Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook για τα ψέμματα που λέγονται από την κυβέρνηση και τα νοσοκομεία. Με έγγραφα στα χέρια, αποδεικνύει πως οι θάνατοι που “χρεώνονται” στον κορωνοϊό, δεν είναι όλοι αληθινοί.
    “Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών που βγήκαν χθες, ο ιατρικός φάκελος με το ένα εκατομμύριο διαφορετικούς χαρακτήρες, και τα δικαστικά έγγραφα, μαζί με το βίντεο του ίδιου του αδικοχαμένου πατέρα και συζύγου: Είναι η ταφόπλακα της ψευτοπανδημίας, η επιβεβαίωση του πρωτοκόλλου του θανάτου, και το σύμβολο της ανατροπής της απάτης!
    Ο αδικοχαμένος Χρήστος συντρίβει την απάτη! Το παλλικάρι, ο Έλληνας της νέας εποχής, ο Κώστας, ο γιός του, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΠΑΛΕΨΕ και το ΑΠΕΔΕΙΞΕ: Τον πατέρα του ΔΕΝ τον πήρε ο Κόβιντ! Τον πατέρα του τον πήρε το Νοσοκομείο!!! Εισαγωγή “λόγω κόβιντ” που δεν υπήρχε, έμφραγμα που απέκρυψαν και αφέθηκε να πεθάνει, διασωλήνωση που έγινε ενώ ήταν να πάει σπίτι του, λίγες ώρες μετά το βίντεο που εξασφάλισε για την ανθρωπότητα.
    Μέσα στον θάλαμο κόβιντ, γυμνός, παρατημένος και με τον καθετήρα στον αέρα, θάνατος “λόγω κόβιντ”, που συνετρίβη στη νεκροψία και στις εργαστηριακές εξετάσεις!
    Την υπόθεση αυτή θα την κάνω ΣΗΜΑΙΑ μου, και θα βγάζω τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μια μια κάθε μέρα, για να πειστεί και ο τελευταίος Έλληνας ότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ εβδομάδες επί εβδομάδων, είναι πέρα ως πέρα ΑΛΗΘΕΙΑ!!
    Γιατί ΕΓΩ δεν χρειαζόμουν τις αποδείξεις αυτές για να πειστώ. Γιατί δεν είμαι ούτε ο Ιησούς Χριστός, ούτε εξορκιστής, ούτε ξεματιάζω, ώστε με ένα maill, ένα εξώδικο, μια ανάρτηση, ή με την επίκληση του ονόματός μου, να ΑΠΟΤΡΕΠΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, να ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, να κάνω καλά ανθρώπους που πριν λίγα λεπτά ήταν βαριά, να ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ τον κόβιντ στο λεπτό, να στέλνω ανθρώπους σπίτι τους, λίγη ώρα πριν τον ΘΑΝΑΤΟ, τη ΣΑΚΟΥΛΑ, το ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ και τον ΤΑΦΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ !!
    Ξεκίνησα με το δολοφονικό κοκτέιλ των τεσσάρων αντιβιώσεων της Αλεξανδρούπολης τον Ιούνιο, όταν για πρώτη φορά ανακάλυψα τις δυνάμεις μου, Και εξόρκισα για πρώτη φορά τον κόβιντ, και η μουσουλμάνα Ζεινέ από θετική έγινε αρνητική, από τη μία στιγμή στην άλλη , όταν εμφανίστηκα εγώ , εξαφανίστηκε ο κόβιντ , και εμφανίστηκε η επί 23 ημέρες εξαφανισμένη και “τελειωμένη” γυναίκα , και πήγε σπίτι της την ίδια στιγμή.
    Συνέχισα σώζοντας πολλούς άλλους “μελλοθάνατους” , εξορκίζοντας τον κόβιντ στα δημόσια νοσοκομεία.
    Και θα τελειώσω με το γκρέμισμα της απάτης , στην τελική αντεπίθεση που άρχισε ήδη με την επάνοδό μου στη σελίδα αυτή που έγινε ο τρόμος του συστήματος , και θα γίνει ο δήμιος των δολοφόνων του ελληνικού έθνους.
    Υ.Γ. Όταν άνοιξα τον εισαγγελικό φάκελο “κρούσματα, νοσηλείες & θάνατοι λόγω ‘Covid-19’ στα δημόσια νοσοκομεία” , άρχισα με το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης : Εισαγωγές δήθεν λόγω κόβιντ με ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά.
    Και είχα πει: Από τις ψευδείς βεβαιώσεις θα φτάσουμε στις δολοφονίες. Και έτσι γίνεται. Και έτσι θα γίνει.
    Γιατί είμαστε στην αρχή.
    Στην αρχή του τέλους…
    eggrafo eggrafo1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Καλά μιλάμε πώς αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι ο COVID-19 δεν είναι ασθένεια αλλά είναι συμπτώματα επάνω σε άλλες ασθένειες.Αυτό όταν το καταλάβει θα ξυπνήσει….
      Τίποτα δεν θα καταφέρει με αυτό τον τρόπο ο συγκεκριμένος δικηγόρος απλά θα μοστράρει στο διαδίκτυο και χαίρεται να πούμε.

    2. Η αλήθεια, σχεδόν όπως πάντα, κάπου στην μέση βρίσκεται.
      Σαφώς και ο ιός υπάρχει και προκαλεί θανάτους.
      Πιστευω, όπως και ο αρθρογράφος, ότι υπάρχει μια διόγκωση
      του προβλήματος, όπως διόγκωση της άρνησης και από το Μακελειό!

      Η Σουηδική τβ πάντα λέει την αλήθεια χωρίς σάλτσες.
      Πριν 10 μέρες λοιπόν, διάβασα στο τέχτ ίνφο ότι, το 85% των θανάτων
      από τον ιό, στην πραγματικότητα ήταν από λοιμώξεις!
      Τώρα δεν είμαι βέβαια γιατρός για να κρίνω την σχέση λομώξεων
      και κονβιτ, αλλά κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, πιστευω!

      1. Ο κ. Αντωνιάδης προφανώς δεν ξέρει πως ο ιός ΠΡΟΚΑΛΕΙ πνευμονία. Ο ίδιος ο ιός δεν είναι ούτε σύμπτωμα, ούτε και αρρώστια. Προκαλεί όμως τις αρρώστιες που έχουν συμπτώματα. Ο SARS-Cov-2 (όπως είναι το όνομα του ιού) κυρίως προκαλεί πνευμονία αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που έχει περάσει σε άλλα όργανα. Υπάρχουν μάλιστα και επίσημα στατιστικά σε ποια όργανα μπορεί να επιτεθεί και να προκαλέσει καταστροφή, με ποιες συχνότητες και τις διαφοροποιήσεις σε διαφορετικές φυλές και στα δύο φύλα.

    3. Το έχουν πει επίσημα ότι περνάνε θανάτους που δεν είναι από COVID ως θανάτους από COVID. Πώς αλλιώς θα επιτίθονταν στην κοινωνία; Έχουμε πόλεμο είπαν οι Π/Θ,δεν είπαν όμως τι είδους πόλεμο και εναντίον ποιου.Πόλεμο βιολογικό ή μικροβιολογικό ή πόλεμο κατά των λαών και των ελευθεριών τους; Πώς θα επιτυγχάνονταν ο παγκόσμιος εγκλεισμός,η παγκόσμια οικονομική καταστροφή,η παγκόσμια πείνα,η παγκόσμια κατάργηση όλων των συνταγμάτων με λίγους θανάτους; Στους πολλούς θανάτους βασίζονται για να τα περάσουν όλα αυτά. Γι’αυτό και τους διαφημίζουν συνέχεια με νούμερα,νεκροταφεία και φέρετρα. Είναι το ψυχολογικό τους όπλο. Και όποιος αντιτίθεται μαρκάρεται ως αντεπιστήμονας (και ας έχει 10 πτυχία),μισάνθρωπος και παράνομος. Παγκόσμια νεοταξική χούντα των μυστικιστών 2020-2021-…

    4. Αφού ο ίδιος ο Τσιόδρας το είπε. ”Όποιος πέθαινε από covid ή με covid τον καταγράφαμε ότι πέθανε από covid.” Τι δεν καταλάβατε?

    5. κυριε αντωνιαδη και κυριε χιο να σας εχει ο θεος παντα καλα για τα πολυ μεγαλα καλα που κανεται για τους ελληνες.αν μπορω να βοηθησω σε κατι κι εγω μαζι σας. δεν φοβαμαι τιποτα.εδω που φτασαμε πρεπει να πολεμισουμε για τα παιδια μας για την πατριδα για το χριστο μας.σημερα με αυτο που διαβασα αρχισε να υπαρχει ελπιδα στην ψυχη μου.μου κανουν μεγαλο πολεμο στη δουλεια μου. καθε μερα ενα μαρτυριο.θελω πολυ να βοηθησω .ετσι για να νιωσω οτι ειμαι ακομα ανθρωπος και οχι παρασιτο,ετσι για οταν θα ερθει η ωρα μουνα φυγω απο τον κοσμο αυτο να μην εχω ζησει λαθραια.ετσι γιατι κανενας κερατας δεν μπορρει να αποφασιζει για την ζωη μου.

    6. Όλα αυτά είναι επιπλοκές τής νόσου φωστήρα πού τα ξέρεις όλα…

    7. OΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
      ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ?
      ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?

    8. Ο σύζυγός μου, άκουσε την ακόλουθη συνομιλία μεταξύ δύο (2) αγνώστων ανδρών, σε Είσοδο πολυκατοικίας, όπου περίμενε για ραντεβού με Δικηγόρο:
      “Έχασα τη μητέρα μου. Μου είπαν να υπογράψω ότι κατέληξε από Covid-19 και θα έχω δωρεάν κηδεία.”
      Πραγματικό σοκ.

      1. δε ειναι περιεργο εδω και ενα χρονο γινετε παντου το ακουω αυτο

    9. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κωρονοϊός SARS-Cov-2 ουσιαστικά προκαλεί πνευμονία. Πνευμονία προκαλούν και άλλοι ιοί όπως ο SARS (ο προγονικός ιός του SARS-Cov-2). Έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας και δεν ξέρετε την διαφορά ιού, συμπτωμάτων και ασθένειας…

    Comments are closed.