Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Μπορεί εδώ και μια βδομάδα να γνώριζαν οι αρμόδιοι για την κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις πως όλα είναι έτοιμα, το επιτελικό κράτος τα έκανε ακόμη μια φορά μούσκεμα!

    Για ώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό, οδηγοί και επιβάτες και όσα έπρεπε εδώ και ώρες να κάνει το κράτος, τα ανέλαβε ο Ελληνικός Στρατός. Με επίλεκτες μονάδες του και βαριά μηχανήματα να έχουν σπεύσει για να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

    Και όχι μόνο αυτό, αλλά μοιράζουν τα απαραίτητα στους ταλαιπωρημένους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι, όπως τρόφιμα, νερά, κουβέρτες! Κάποιοι θα έπρεπε έστω να κοκκινίζουν από ντροπή…

    stratosstratosstratos

     

    attiki-odos__6_
    attiki-odos__7_
    attiki-odos__3_
    attiki-odos
    attiki-odos__5_
    attiki-odos__4_

     

    attiki-odos-apegklwvismos__11_
    attiki-odos-apegklwvismos__10_
    attiki-odos-apegklwvismos__12_
    attiki-odos-apegklwvismos__9_
    attiki-odos-apegklwvismos__8_
    attiki-odos-apegklwvismos__7_

     

    stratos-attiki-odos__1_
    stratos-attiki-odos__2_
    stratos-attiki-odos__3_

     

    stratos04
    stratos03
    stratos02
    stratos01
    attikiOdos04
    attikiOdos03
    attikiOdos01

     

    5490172
    5490174
    5490180__1_
    5490180

    Η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:

    – Έξοδος Πεντέλης (12), 2 οχήματα με 9 άτομα.

    – Έξοδος Κηφισίας (11), 2 M/S 290 με 16 άτομα.

    – Έξοδος, Δουκίσσης Πλακεντίας (13), 1 όχημα STAYER με 12 άτομα και 1 minibus κενό και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα.

    – Έξοδος Μαραθώνα (15), 1 όχημα STAYER με 21 άτομα και 1 M/S 290 με 2 άτομα και τρόφιμα, διανέμει μεταξύ Κάντζας και Μαραθώνα.

    – Έξοδος Κάντζα (17), 1 όχημα STAYER με 20 άτομα και 1 όχημα STAYER με 20 άτομα που εξετράπη από την έξοδο Παιανίας (18) μετά από νέες οδηγίες.

    Επιπλέον των ανωτέρω:

    – Προς την έξοδο Πεντέλης (12), κινούνται 2 minibus με 22 άτομα, παρούσα θέση του 1ου πλατεία Καραισκάκη (πλησίον Ομόνοιας) και το 2ο στο ύψος Δαφνίου, 1 κενό minibus και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα που βρίσκεται Χολαργό.

    – Προς έξοδο Κηφισίας (11) κινούνται 4 οχήματα HAMMER με 11 άτομα, παρούσα θέση έξοδος Ηρακλείου( 8).

    Ξεκίνησαν πριν από λίγο τρία οχήματα με 12 άτομα από Τατόι για έξοδο Πεντέλης (12).

    Επιπρόσθετα, ξεκινούν ένα STAYER με 20 άτομα (ΕΤΑ και Ζ ΜΑΚ) και 1 MAGIRUS με 15 άτομα από 2α ΜΑΛ, τα οποία κατόπιν επικοινωνίας με ΕΣΚΕΔΙΚ θα μεταβούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας (13) και έξοδο Μαραθώνα (15) αντίστοιχα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Καλησπέρα σας. Λοιπόν η κυβέρνηση έχει ευθύνη και καλά κάνουν και της αποδίδουν την οποία ευθύνη. Αλλά και εμείς οι Ελληναρες ξέρουμε ότι έρχεται κακοκαιρία με χιόνια αλλά δεν έχουμε αλυσίδες ούτε μια κουβερτα, ούτε καν ένα νερό, ούτε φαγώσιμα. Ζωντανά είμαστε γιατί πριν κλείσει ο δρόμος δεν κάναμε τα αυτοκίνητα μας στην άκρη για να περάσουν τα εκχιονιστικά. Όλοι φταίνε εκτός από εμάς..

    2. Απλα στο Διαβολο Κουλης και σια! Μαλλον δεν υπαρχουνε σεντς στα ταμεια!
      Στεγνωσαμε κι απ τα δανεικα!

    3. Πότε ξανα συριζοπασοκοκλεφτες και νουδουλους

    4. Απορώ πώς δεν είχαμε νεκρούς από υποθερμία…

    5. Έπρεπε να είναι έξω όλοι οι πυροσβέστες,αστυνομία,υπάλληλοι δήμων,νομαρχίας και λοιποί ένστολοι και μη δημόσιοι υπάλληλοι.Βρήκαν τώρα τα φαντάρια και τα βγάλαν στα χιόνια να σπρώχνουν αυτοκίνητα ενώ οι τεμπέληδες του δημοσίου είχαν πιάσει το τζάκι.Λεωφόρο Αθηνών δεν είδα ούτε ένα περιπόλικο ούτε τίποτα,ενώ μπατσάκια όταν είναι να γράψετε για κράνος και μάσκες μαζεύεστε παλιοκότες στο ίδιο σημείο να κόψετε κλήσεις.
      Παλιοκηφήνες το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να πατάτε το pin.

    6. Συμπέρασμα: ο στρατός καθαρίζει, ως συνήθως, οι άλλοι είναι διακοσμητικοί κηφήνες που τους πληρώνουμε χρυσούς. Και το κηφήνες πολύ τους πέφτει, διότι οι κηφήνες την δουλειά τους την κάνουν, ενώ αυτοί είναι και ανώμαλοι οι περισσότεροι.

    7. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΦΩΤΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΤΩΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΔΩ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ.

    8. Πλέον δεν μπορούν ούτε τα μέσα ενημέρωσης να τους καλύψουν…τελείωσαν…

    9. τετοιο ξεπλυμα κυβερνησης απο συστημικα ΜΜΕ ολιγαρχων δεν εχει ξαναγινει παγκοσμιως

    10. Εργολάβοι και υπουργοί έτρωγαν ψητά και γελούσαν με τους εγκλωβισμενους ανθρώπους!!! Φάγανε τα λεφτά ρε μ@λακα, γελάνε εις βάρος σου, σε λένε ζώο εσένα και τα παιδιά σου και εσύ τους ψηφίζεις και δεν αντιδράς? Οι μισοί αραχωβα ήταν χθες μέσα στην χλιδα. Πόσο βλακας είσαι που ακομη τους ανέχεσαι, πόσο βλακας είσαι…

    11. Η χειρότερη κυβέρνηση όλων τον εποχών, πραγματικά άχρηστοι,τα έχουν σκατώσει παντού,και υπάρχουν ακόμα μόνο επειδή βπληρωσαν τα μέσα,και τους λιβανιζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    12. Επιτέλους είπαν να αξιοποιήσουν και λίγο τον στρατό.

    13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ,ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!

    Comments are closed.